Nina33
|
Čer! Registrirana, kako lepo . Naš se je na vseh štirih guncal 1x , vsest se še neče sam sam, si vedno s čim pomaga (če ni nič pri roki pa jok dokler sega en - mami, - ne "usmili" in ponudi prste za gor se potegnit. Zadnje dni trenira počepe ob ograjici posteljice/stajice, plazi/kobaca se pa še pod razno ne. BTW - kaj pomeni 81,4? Teyla, men se vsi zdijo veliki, še par mescev mlajši od Nandeta . Bom čez teden zvedela, kolk se je kaj poredil - od 30.8. do 11.10. se baje ni sploh nič, še malo zgubil - in zrasel: zadnje dva dni, ko je bil bolj tko tko volje zaradi zob in prehlada, spet ni jedel kaj prida, no, zdej mu je "zalaufalo" (za moje/njegove pojme - čez dan poje okoli 200g GH recimo). Mu pa dajem za grist/žvečit kake kosti (piščančje, od bedra, prutnice npr.), kos mesa kar tako (od zrezka ali iz juhe ), pa celo jabolko ipd. In pobč pridno vadi, danes se celo ni "zadavil" s koščkom (res mini mini, bolj drobtinico) kruha . Klara, saj tvoja princesa (si skrivnostna z imenom ) pa ni tko "švoh", no. Sicer pa - sem že zgori napisala, men se vsi veliki zdijo . Tole z nespanjem zvečer je pa mora, verjamem, si ne predstavljam Kako pa starejši brat zaspi? Jaz se s tem trenutno ne ubadam, mališ zaspi med dojenjem in ga odložim, poj grem pa starejšega pokrit, si moram pa en nov ritual za spat zmislit, de bom oba "istočasno" "podelala", opj seveda, ko bo mali mali mož zvečer zaspal kako drugače kot na ( . )( . ) . Nč, bom probala ncoj mal prej v mižule it in se kaj naspat, če bosta sreči mili . Lahko noč in sladke sanje!