Nina33
|
Čer! Danes smo imeli posvetovalnico, pobč je bil (dovolj) zdrav za cepljenje (ki ga je zaenkrat bp prenesel), je pa očitno najmanjši/najlažji "februarček" - ima 7170g in 69 cm (in skoraj 10 mescev ). In zgleda mu je všeč v ZD, ker smo več ko 2 uri čakali, de je blagovolil napolnit vrečko (no, saj poj jo je pa skor do fula ). No, samo de je zdrav, k ne de . Patrisha, naš je pa jamski človek - najraje gloda kurjo kost (od bedra) in gode zraven in poj maha z njo pa spet gloda... In seveda Boh ne dej de se mu jo vzame - mu pustim veselje (spitala bi ga rada ) in mu jo vzamem, ko ga ne zanima več. Številke še vedno padajo , bravo! Klara, jp, v vrtcu ponavadi spi (doma pač ne, smo pa med vikendi na kakem izletu takrat, drugače pa gremo običajno takrat okrog ure za spat v šoping, de nazaj grede zaspi v avtu ). Spi pa max. do 14ih, poj ga prideva iskat in ga zbudijo, če slučajno še spi (spi cca.1-1,5 ure baje). In pri nas ni razlike poj pri večernem spanju glede na to al je spal čez dan al ne. No, če ni spal, poj gremo kakih 15 minut prej se rihtat . Glede uhajanja ipd.: mi smo doma na vasi, cesta gre dost blizu hiše in je kar prometna, zato sva ga "od malega" učila, da gre lahko sam le do parkiranega avta (našega) dalje pa ne. Ko greva čez cesto na polje, mi mora vedno dat roko (vedno), in to že pri našem avtu oziroma z druge strani tut že kar nekaj metrov pred cesto. Na polju potem lahko laufa okoli po mili božji volji (enako velja za gozd ipd., ga je pa tam res treba budno opazovati ). V mestu pa vedno, vedno roka, razen ob izjemnih priložnostih (na igrišču npr. ). Če noče, ga pač jaz primem in držim in poj v naslednje pač ne gre z mano v mesto... No, zgodilo se je to ene 2x mogoče. Je imel eno obdobje, ko me je "sprobval" a ni šlo skoz . Zdej mi pa itak kar sam roko da, upam, de ga kej ne mine, zdej ko vsak dan kero novo finto z vrtca prinese . Jaz u glavnem upam, de se bosta "kulturno obnašala" , ker lovila ju bom samo 1x, poj ne bosta več prilike za uhajat dobila . Sem prestara za to, res. Ubogljivost: ti kar upaj, jaz sem... zaman Ne vem al je starost al je vrtec al oboje al kaj al poba mi kak dan že ob sedmih zjutraj začne "na knofe" prtiskat Zdej mi je smešn, takrat pač ne . Se tolažim, de mine, itak zrastejo in bodo že poj , pr svojih otrocih, videli . Vse se vrača, vse se plača...očitno sem bila navihan otrok . Lahko noč in lepe sanje!