Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 8:40:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Super nam je šlo, vse, kar je bubi pripravil za ustvarjanje, je ostalo nedotaknjeno... ni bilo časa Imela sem dve pomočnici, tako da je bilo zelo obvladljivo vse skupaj za Naty. 10 otrok, od tega bubika in ena njena prijateljica, ki pa sta se tudi ful lepo igrali in bili pridni. Stanovanje pa zelo solidno zgleda tako da ja, bomo tudi mi verjetno še kdaj doma, če bo želja. Tak, zdaj pa torto No. 2 končam. Krasno! Doma je najbolje, najceneje, najbolj domače, je pa res odvisno od otrok, pri Jaku je bilo recimo zelo obvladljivo, pri Niki pa sem že komaj čakala, da je konec! Ja, pa ugotavljam, da je dobro, da je še kaka mama poleg, da malo pomaga. Saj jaz sem imela lubija, samo ni hotel red delat med otroki...se jih ni hotel zamerit. Če bi bila pa kaka mama, bi pa lažje malo pokomandirala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 8:41:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Najprej: Bubi , Paštetka , Urša vse najboljše ...upam, da nisem koga z zadnjih dni spustila Meni čas čistoprehitro beži.... ...no grem zdaj nazaj brat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 8:45:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
zjutraj, ko sem se že odpravila, mi avto ni hotel vžgat... uh, meni ga je tud že začel srat ... ...kot vsako zimo... ....pa je bencinar.... ...pa še tapravga mraza ni zunaj... ...no danes je začuda normalno delal , čeprav je bilo -8° zunaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 8:45:36
|
|
|
|
ada2
|
urša sem zdaj še eno akcijo naredla in še moja prijateljica, ki je novinarka tu na radiu bo delila dalje.... pa ni vrag, da ne zmagamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 8:46:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
nuša me je prej vprašala, če si lahko da naredit pramene aaa, pri nas ima Tina že sedaj take ideje ... ...pa zdaj vidim, da nisem jaz čudna in prstjena, ker ji ne dovolim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 9:07:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ nuša me je prej vprašala, če si lahko da naredit pramene aaa, pri nas ima Tina že sedaj take ideje ... ...pa zdaj vidim, da nisem jaz čudna in prstjena, ker ji ne dovolim Kaj pa je to prstjena? .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena ....kao čudna. Drugače pa prameni...pri Tini ne...pri Nuši....kaj jaz vem...če si močno močno želi, pa kake nevpadljive, čisto tako malo...meni se to ne zdi nič takega za 12 letnice....v današnjih časih...ko sem bila pa jaz toliko stara, pa še vedeli nismo kaj so to prameni.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 9:09:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj pa je to prstjena? .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena ....kao čudna. ne nisem prtisnjena prstjena=zoprna no OK mal čudna tudi
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 19.11.2011 9:10:35 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 10:31:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj pa je to prstjena? .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena ....kao čudna. ne nisem prtisnjena prstjena=zoprna no OK mal čudna tudi aja...se mi zdi, da si že enkrat to razlagala, samo jaz imam spomin, kot zlata ribica .... Petarditu so pa zelooooooo všeč piškoti ....stalno mi jih hodi v kuhinjo krast
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 11:42:51
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ nuša me je prej vprašala, če si lahko da naredit pramene aaa, pri nas ima Tina že sedaj take ideje ... ...pa zdaj vidim, da nisem jaz čudna in prstjena, ker ji ne dovolim Kaj pa je to prstjena? .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena ....kao čudna. Drugače pa prameni...pri Tini ne...pri Nuši....kaj jaz vem...če si močno močno želi, pa kake nevpadljive, čisto tako malo...meni se to ne zdi nič takega za 12 letnice....v današnjih časih...ko sem bila pa jaz toliko stara, pa še vedeli nismo kaj so to prameni. ona bi turkizno modre....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 19:53:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ona bi turkizno modre....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 20:09:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ona bi turkizno modre.... Uuuuuuuuuuuuuuuu take sem jaz hotela imeti, meni so ful lepi ...samo na kratkih laseh . Pa za tako barvo bi res morala biti že blizu polnoletnosti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 23:02:02
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 urša sem zdaj še eno akcijo naredla in še moja prijateljica, ki je novinarka tu na radiu bo delila dalje.... pa ni vrag, da ne zmagamo Se vidi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.11.2011 23:14:36
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj pa je to prstjena? .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena ....kao čudna. ne nisem prtisnjena prstjena=zoprna no OK mal čudna tudi Po mozirsko se pa reče, da si zrela!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 6:20:36
|
|
|
|
ada2
|
lepo nedeljo vsem... jaz se odpravljam delat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 7:33:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada pridno delaj IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj pa je to prstjena? .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena ....kao čudna. ne nisem prtisnjena prstjena=zoprna no OK mal čudna tudi Po mozirsko se pa reče, da si zrela! jaaaaaaaaa seveda zrela sem Zdaj moram pa naumit kam danes otroka imata že "nižinsko bolezen" ko dobrih 14 dni nismo bili nikjer visoko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 9:15:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Evo, danes sva z bubijem not spravila - sva spala do pol devetih Bubika pa je včeraj ostala pri babici, ker mi je cel teden govorila, da "to ni fer", ker je bubi ostal tam prejšnji vikend. Ja, že pri treh letih se pogovarjamo, kaj je fer in kaj ni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 10:14:32
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, čudovit krst vam želim!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 20:35:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, čudovit krst vam želim! Urša hvala. Saj ne vem kaj naj rečem, če sploh naj kaj rečem ... Krst je bil čudovit imeli smo se lepo ...lepo je videt družino, prijatelje...ampak dan se je začel ...grdo . Zjutraj sva pri petarditu opazila rdečino...in to na mestu, kjer je imel klopa ....šli smo k dežurnemu, njegova diagnoza (sicer brez pregleda krvi).. skoraj 100% - borelija ....meni se je mrak naredil....dobil je antibiotik Summamed...zdaj pa samo upam, da dovolj zgodaj .... se nas je pa vseh skupaj to tako dotaknilo, da smo bili res potem vsi srečni, da smo skupaj, da smo zdravi in da se imamo radi...prav tako srčno razpoloženje je bilo a meni še vedno z grenkim priokusom.... Mini je bil pa takoooooooooooooooooooo lep ...vsi so ga prehvalili. Hvala ti paštetka še enkrat za vse!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 20:52:57
|
|
|
|
ada2
|
ojoj petarda .... cel vagon za petardita... pa saj bo vse v redu, boš videla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 21:01:51
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ojoj petarda .... cel vagon za petardita... pa saj bo vse v redu, boš videla Se podpišem petarda Za petardita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 21:08:51
|
|
|
|
*bubi*
|
za petardita, da se vse porihta!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.11.2011 21:10:16
|
|
|
|
petarda
|
Na kontrolo pri svoji zdravnici nas je naročil v torek...samo razmišljam, da bi šla že jutri in prosila za pregled krvi... kaj bi ve naredile? Se je že kdo srečal s tem? Jaz sem danes slišala za sto primerov...od takih, kjer ni bilo nič posebnega, do takih, kjer so morali celotno kri zamenjat, pa nevem kakšne infuzije....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?