|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
19.11.2011 8:40:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super nam je šlo, vse, kar je bubi pripravil za ustvarjanje, je ostalo nedotaknjeno... ni bilo časa user posted image

Imela sem dve pomočnici, tako da je bilo zelo obvladljivo vse skupaj user posted image  za Naty. 10 otrok, od tega bubika in ena njena prijateljica, ki pa sta se tudi ful lepo igrali in bili pridni.

Stanovanje pa zelo solidno zgleda user posted image  tako da ja, bomo tudi mi verjetno še kdaj doma, če bo želja.

Tak, zdaj pa torto No. 2 končam.

Krasno! user posted image user posted image user posted image  Doma je najbolje, najceneje, najbolj domače, je pa res odvisno od otrok, pri Jaku je bilo recimo zelo obvladljivo, pri Niki pa sem že komaj čakala, da je konec! user posted image  

Ja, pa ugotavljam, da je dobro, da je še kaka mama poleg, da malo pomaga. Saj jaz sem imela lubija, samo ni hotel red delat med otroki...se jih ni hotel zamerit. Če bi bila pa kaka mama, bi pa lažje malo pokomandirala. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
19.11.2011 8:41:58   
NinaŠ
Dobro jutro!

Najprej: Bubi user posted image user posted image user posted image , Paštetka user posted image user posted image user posted image , Urša user posted image user posted image user posted image  vse najboljše user posted image  
...upam, da nisem koga z zadnjih dni spustila user posted image  

Meni čas čistoprehitro beži....

...no grem zdaj nazaj brat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
19.11.2011 8:45:06   
NinaŠ
zjutraj, ko sem se že odpravila, mi avto ni hotel vžgat...

uh, meni ga je tud že začel srat user posted image ... ...kot vsako zimo... ....pa je bencinar.... ...pa še tapravga mraza ni zunaj... ...no danes je začuda normalno delal user posted image , čeprav je bilo -8° zunaj user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
19.11.2011 8:45:36   
ada2
urša sem zdaj še eno akcijo naredla in še moja prijateljica, ki je novinarka tu na radiu bo delila dalje....
pa ni vrag, da ne zmagamouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
19.11.2011 8:46:33   
NinaŠ
nuša me je prej vprašala, če si lahko da naredit prameneuser posted image   

aaa, pri nas ima Tina že sedaj take ideje user posted image  ... ...pa zdaj vidim, da nisem jaz čudna in prstjena, ker ji ne dovolim user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
19.11.2011 9:07:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

aaa, pri nas ima Tina že sedaj take ideje user posted image  ... ...pa zdaj vidim, da nisem jaz čudna in prstjena, ker ji ne dovolim user posted image  

Kaj pa je to prstjena? user posted image  .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena user posted image ....kao čudna. user posted image

Drugače pa prameni...pri Tini ne...pri Nuši....kaj jaz vem...če si močno močno želi, pa kake nevpadljive, čisto tako malo...meni se to ne zdi nič takega za 12 letnice....v današnjih časih...ko sem bila pa jaz toliko stara, pa še vedeli nismo kaj so to prameni. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
19.11.2011 9:09:52   
NinaŠ

Kaj pa je to prstjena? user posted image  .... pri nas bi mogoče rekli prtisnjena user posted image ....kao čudna. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne nisem prtisnjena user posted image user posted image user posted image  prstjena=zoprna user posted image user posted image user posted image   no OK mal čudna tudi user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 19.11.2011 9:10:35 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
19.11.2011 10:31:33   
petarda

user posted image user posted image user posted image  ne nisem prtisnjena user posted image user posted image user posted image  prstjena=zoprna user posted image user posted image user posted image   no OK mal čudna tudi user posted image user posted image user posted image  

aja...se mi zdi, da si že enkrat to razlagala, samo jaz imam spomin, kot zlata ribica user posted image ....

Petarditu so pa zelooooooo všeč piškoti user posted image user posted image user posted image ....stalno mi jih hodi v kuhinjo krastuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
19.11.2011 11:42:51   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Drugače pa prameni...pri Tini ne...pri Nuši....kaj jaz vem...če si močno močno želi, pa kake nevpadljive, čisto tako malo...meni se to ne zdi nič takega za 12 letnice....v današnjih časih...ko sem bila pa jaz toliko stara, pa še vedeli nismo kaj so to prameni. user posted image

ona bi turkizno modre....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
19.11.2011 13:32:24   
Paštetka
Kak bi moj ati rekel: kaj pa krvavo zelene, ne bi? user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
19.11.2011 19:53:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
19.11.2011 20:09:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuu take sem jaz hotela imeti, meni so ful lepi user posted image ...samo na kratkih laseh user posted image . Pa za tako barvo bi res morala biti že blizu polnoletnosti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
19.11.2011 23:02:02   
Urša

urša sem zdaj še eno akcijo naredla in še moja prijateljica, ki je novinarka tu na radiu bo delila dalje....
pa ni vrag, da ne zmagamouser posted image

Se vidi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
19.11.2011 23:14:36   
Urša

user posted image user posted image user posted image  Po mozirsko se pa reče, da si zrela! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.11.2011 6:20:36   
ada2
lepo nedeljo vsem... jaz se odpravljam delat.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.11.2011 7:33:50   
NinaŠ
Ada user posted image pridno delaj user posted image

user posted image user posted image user posted image  Po mozirsko se pa reče, da si zrela! user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaa seveda zrela sem user posted image

Zdaj moram pa naumit kam danes user posted image otroka imata že "nižinsko bolezen" ko dobrih 14 dni nismo bili nikjer visoko user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.11.2011 9:15:43   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Evo, danes sva z bubijem not spravila - sva spala do pol devetih user posted image user posted image

Bubika pa je včeraj ostala pri babici, ker mi je cel teden govorila, da "to ni fer", ker je bubi ostal tam prejšnji vikend.
Ja, že pri treh letih se pogovarjamo, kaj je fer in kaj ni user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.11.2011 10:14:32   
Urša
Petarda, čudovit krst vam želim! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.11.2011 20:35:30   
petarda

Petarda, čudovit krst vam želim! user posted image

Urša hvala. Saj ne vem kaj naj rečem, če sploh naj kaj rečem user posted image ... Krst je bil čudovit imeli smo se lepo user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo je videt družino, prijatelje...ampak dan se je začel ...grdo user posted image . Zjutraj sva pri petarditu opazila rdečino...in to na mestu, kjer je imel klopauser posted image ....šli smo k dežurnemu, njegova diagnoza (sicer brez pregleda krvi).. skoraj 100% - borelijauser posted image ....meni se je mrak naredil....dobil je antibiotik Summamed...zdaj pa samo upam, da dovolj zgodajuser posted image .... se nas je pa vseh skupaj to tako dotaknilo, da smo bili res potem vsi srečni, da smo skupaj, da smo zdravi in da se imamo radi...prav tako srčno razpoloženje je bilo user posted image  a meni še vedno z grenkim priokusom....user posted image

Mini je bil pa takoooooooooooooooooooo lep user posted image user posted image user posted image ...vsi so ga prehvalili. Hvala ti paštetka še enkrat za vse! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.11.2011 20:52:57   
ada2
ojoj petarda .... cel vagon user posted image  za petardita...
pa saj bo vse v redu, boš videla user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.11.2011 20:55:21   
Paštetka
Eh..

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 20.11.2011 20:56:49 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.11.2011 20:59:18   
Paštetka

Se podpišem petardauser posted image
Za petarditauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.11.2011 21:01:51   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Se podpišem petardauser posted image
Za petarditauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.11.2011 21:08:51   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za petardita, da se vse porihta!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.11.2011 21:10:16   
petarda
Na kontrolo pri svoji zdravnici nas je naročil v torek...samo razmišljam, da bi šla že jutri in prosila za pregled krvi...user posted image  kaj bi ve naredile? Se je že kdo srečal s tem? Jaz sem danes slišala za sto primerov...od takih, kjer ni bilo nič posebnega, do takih, kjer so morali celotno kri zamenjat, pa nevem kakšne infuzije....user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?