Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 13:26:05
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link Sem že jaz...ko je bila ravno prilika. Če te pa moti, pa prosim povej, bom prosila da odstranijo...joooj zdaj mi je kar malo žal, da sem prilimala brez tvojega dovoljenja ....samo sem imela v mislih, da nikjer ne piše, da je otroček tvoj (čeprav bi to znalo samo pomagati ), pa da si link itak sama delila tu z nami. ...hmmmm....joooj, še zdaj ne vem, če sem naredila prav cccccc...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 14:26:33
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link Bom. Mogoče kasneje, ko se konkurenci malo ustavi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 14:29:44
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa - idi v rit....sem že v mislih štela koliko imamo zvezkov in delovnih zvezkov pri vsakem predmetu + verouk + krožek Jaz tudi! Ti, ti, Paštetka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 14:31:22
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link Sem že jaz...ko je bila ravno prilika. Če te pa moti, pa prosim povej, bom prosila da odstranijo...joooj zdaj mi je kar malo žal, da sem prilimala brez tvojega dovoljenja ....samo sem imela v mislih, da nikjer ne piše, da je otroček tvoj (čeprav bi to znalo samo pomagati ), pa da si link itak sama delila tu z nami. ...hmmmm....joooj, še zdaj ne vem, če sem naredila prav Ne, daj nehaj, super, hvala ti! Nič nisem jezna, nasprotno! Ful vesela, da se tako angažiraš! Madoniš, zdej pa mormo zmagat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 14:33:53
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, ful si simpatično napisala! Hvala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 14:41:38
|
|
|
|
Urša
|
Mi je bolj všeč, da si dala objavo ti, ker se ne ve za čigavega gre. Resno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 19:53:22
|
|
|
|
petarda
|
Uh...Urša ti povem, da me je bilo kar malo strah...sem bila celo popoldne živčna, ker nisem mogla poškilit na RR ...ja, lahko bi reagirala tako ali drugače...jaz bi bila tudi vesela, marsikdo pa ne...samo mislim, da tisti niti nebi delil linka ....No....v glavnem....samo še malo, pa jih dohitimo ....samo potem pa res moramo z novimi načrti . Ti bi si lahko dala link v podpis...je to dovoljeno? No...pa jaz in ostale novembrke tudi .... Sem pa ugotovila, da je najbolj uspešna metoda, da link popaš direktno na prijateljev zid...takrat vzame stvar bolj osebno in velika večina jih potem tudi klikne gor...sploh, če daš ob tistem času gor, ko je tudi on gor. .... Če boš še komu razlagala...daš samo deli z ostalimi in potem tam izbereš "na prijateljev zid"....napišeš komentar, ki ga itak lahko samo copy/paste in to je vse....uspešnost vsaj 30%
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 20:40:24
|
|
|
|
ada2
|
evo, blaže mir v hiši.... (beri: deca spijo) sem pa jaz prej tudi po petardini metodi delila uršinega malčka, pa upam, da bo kaj haska nuša me je prej vprašala, če si lahko da naredit pramene sem rekla, da ne, pa je vrtala dalje, da vsaj en pramen.... nekak nisem popustila in je povedala, da ena sošolka jih pa ima, pa ji je mama dovolila.... ok, a sem jaz res za luno ali kaj, ali se mi upravičeno zdi, da je v 6 razredu OŠ (12 let) to le prezgodaj ok, res, da sem jaz totalni butl na modnem področju, nikoli v življenju še nisem bila našminkana ali namazana po očeh, lase sem si prvič pobarvala pri 31 letih, pa še to le zato, ker so začeli zelo siveti in sem se svetila kot novoletna jelka.... cote pa imam še vedno iste kot v srednji šoli... jao kaj nas še čaka z najstniki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 20:47:04
|
|
|
|
ada2
|
ok, zdaj mi pa nekaj razložite..... a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupila jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila..... ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 20:47:55
|
|
|
|
ada2
|
aja, za tisto s prazno torbo in zvezki sem pa čula včeraj pri šparovi reklami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 20:51:18
|
|
|
|
ada2
|
pa še big news.... adamu se maje zob upam samo, da ostane do ponedeljka notri, ko bo rd praznoval, da ne bo na slikah škrbast v petek smo mu pa obljubili zabavo za prijatelje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 20:56:31
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, zdaj mi pa nekaj razložite..... a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupila jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila..... ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talali No, zdaj si pa še mene zmedla. Da ni slučajno petarda razumela, da sem jih res kupila. Ker ti si dobro razumela, da se mi je sanjalo . Ker potem jih res grem nekam iskat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:04:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, zdaj mi pa nekaj razložite..... a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupila jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila..... ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talali No, zdaj si pa še mene zmedla. Da ni slučajno petarda razumela, da sem jih res kupila. Ker ti si dobro razumela, da se mi je sanjalo . Ker potem jih res grem nekam iskat kaj mate tu neko zmedo z belimi čevlji?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:07:48
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uh...Urša ti povem, da me je bilo kar malo strah...sem bila celo popoldne živčna, ker nisem mogla poškilit na RR Ah, daj, daj, saj me poznaš, čeprav sao virtualno! Mi je danes kolegica naredila reklamo po Mozirju in je kar odziv, še Nikina učiteljica je lajkala! Je pa ta kolegica tud čist not padla, mi je prej sms poslala, da vodimo! Do konca je še dolga in bum je treba naredit čim kasneje. Je pa seveda zdaj vsak glas dobrodošel!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:08:52
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Urša, upam, da ti razumeš bolj kot jaz, kaj piše petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:09:43
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem pa jaz prej tudi po petardini metodi delila uršinega malčka, pa upam, da bo kaj haska
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:11:07
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, zdaj mi pa nekaj razložite..... a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupila jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila..... ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talali No, zdaj si pa še mene zmedla. Da ni slučajno petarda razumela, da sem jih res kupila. Ker ti si dobro razumela, da se mi je sanjalo . Ker potem jih res grem nekam iskat Dvomim, da jih imajo v Murini trgovini!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:13:00
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še big news.... adamu se maje zob upam samo, da ostane do ponedeljka notri, ko bo rd praznoval, da ne bo na slikah škrbast v petek smo mu pa obljubili zabavo za prijatelje Jaka je pa že dvojna škrbica.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:38:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, zdaj mi pa nekaj razložite..... a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupila jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila..... ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talali No, zdaj si pa še mene zmedla. Da ni slučajno petarda razumela, da sem jih res kupila. Ker ti si dobro razumela, da se mi je sanjalo . Ker potem jih res grem nekam iskat Dvomim, da jih imajo v Murini trgovini! Pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!! Očitno sem jaz takrat manjkala, ko so pamet talali ...jaz sem res razumela, da je paštetka sanjala o belih čevljih, potem pa šla v trgovino in jih slučajno videla in jih kupila...danes sem že pošto čakala! ... Pa nič...in sem mislila...OK, mogoče bo pa jutri ....pa saj sem skoz govorila, da mi zdaj ne bo treba po čevlje, ko jih je paštetka našla, pa da očitno so v vsaki drugi trgovini, samo jaz jih ne najdem.... ...še mojemu sem rekla, da jih je našla v Murini trgovini, pa je rekel, da pol so ziher fensi šmensi...pa za 7 EUR!!!! .....jao.....sem pa včeraj vseeno pogledala v BC tu pri nas, ker je Urša rekla, da jih je tam kupila, pa jih nimajo .........jooooooooooj, zdaj pa res moram jutri nujno v trgovino .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:38:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še big news.... adamu se maje zob upam samo, da ostane do ponedeljka notri, ko bo rd praznoval, da ne bo na slikah škrbast v petek smo mu pa obljubili zabavo za prijatelje Jaka je pa že dvojna škrbica. Petardito tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:46:47
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, kaj ti resno? O moj Bog. Pa saj v Murinoh trgovinah ni otroških čevljev. Pa saj sem napisala, da sem sanjala, da sem jih tam našla in sem jih kar kupila. V sanjah,petarda, v sanjah. No, meni je pa bilo čudno, ko me objemaš in srčke talaš. Sem si mislila, ok, rada me ima, ko še v sanjah mislim nanjo. Saj ne vem kakšnega smeška naj prilepim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:48:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uh...Urša ti povem, da me je bilo kar malo strah...sem bila celo popoldne živčna, ker nisem mogla poškilit na RR Ah, daj, daj, saj me poznaš, čeprav sao virtualno! Mi je danes kolegica naredila reklamo po Mozirju in je kar odziv, še Nikina učiteljica je lajkala! Je pa ta kolegica tud čist not padla, mi je prej sms poslala, da vodimo! Do konca je še dolga in bum je treba naredit čim kasneje. Je pa seveda zdaj vsak glas dobrodošel! Evo zdaj smo na 200....sem pa izčrpala svoje resurse ....za zadnji bum ne bo ostalo kaj dosti. Se mi pa zdi, da se že poznajo adini učinki, ker številka hitro raste .... Ajde bejbe.....lahko noč...upam, da bo mirna ....paštetka....če boš spet sanjala čevlje, jih kar v trgovini pusti, po pošti bi že prepozno prišli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.11.2011 21:51:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, kaj ti resno? O moj Bog. Pa saj v Murinoh trgovinah ni otroških čevljev. Pa saj sem napisala, da sem sanjala, da sem jih tam našla in sem jih kar kupila. V sanjah,petarda, v sanjah. No, meni je pa bilo čudno, ko me objemaš in srčke talaš. Sem si mislila, ok, rada me ima, ko še v sanjah mislim nanjo. Saj ne vem kakšnega smeška naj prilepim. Rada te imam, ker misliš name, paštetka moja. In vem, da me imaš tudi ti rada, ker se mi ni zdelo čisto nič nenavadno, ko si napisala, da si jih sanjala in šla v trgovino in jih kupila ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?