Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 21:26:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Paštetka bravo za torti Pri vas se bo zagotovo vse vrtelo v stilu gusarjev Točno tako. Kupila sem gusarske slamice, dekoracijo, vabila in na vabilih piše, da otroci morajo priti na zabavo v gusarski opravi. Zaklad že čaka, pa animacija bo tudi v stilu gusarskih iger... Mi smo itak gusarji In? So otroci prišli kot gusarji? Bodo kake slikce?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:04:50
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Podpišem vse kar je podpisala Nina Tudi jaz! Krasne tortice, Kvaka in Paštetka! Mi smo danes praznovali še s sorodniki, je bilo fino, ampak imam dovolj zdaj za par mesecev! Glasovi pa kar uspešno kapljajo. Je rekel moj v šali, da bo, če je treba, svojim poslovnim partnerjem Kitajcem pisal-bodo cele province glasovale!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:06:45
|
|
|
|
Urša
|
Hvala za komplimente!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:09:02
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...kam sežejo tvoji glasovi...najprej je povezavo zate delila tvoja prijateljica, potem jaz od tvoje prijateljice, potem moja prijateljica od mene, zdaj pa na veliko še od moje prijateljice prijateljica. Jaz nič ne razumem!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:11:28
|
|
|
|
Urša
|
Zgleda pa, da so te delitve povezav obrodile sadove! 99!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:12:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...kam sežejo tvoji glasovi...najprej je povezavo zate delila tvoja prijateljica, potem jaz od tvoje prijateljice, potem moja prijateljica od mene, zdaj pa na veliko še od moje prijateljice prijateljica. Jaz nič ne razumem! Ti sam glasove štej! .... Pa je kje napisano, da zmaga tisti z največ glasovi? Ker se mi zdi, da so pred časom take nagradne igre prepovedali ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:13:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zgleda pa, da so te delitve povezav obrodile sadove! 99! Star podatek!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:19:37
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa je kje napisano, da zmaga tisti z največ glasovi? Ker se mi zdi, da so pred časom take nagradne igre prepovedali ... Meni so oni mejl poslali-me imajo v registru kot stranko-da iščejo najbolj fotogeničnega otročka in da bo slika nadebudneža/nadebudnice, ki bo na njihovi FB strani prejela največ všečkov (lajkov) do Valentinovega, nagrajena z novim izdelkom, vodno posteljo Slim. Nekaj takega no. A da so prepovedali take igre?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:21:55
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ti sam glasove štej! Ja, sej je zanimivo! Ne bi blo slabo, da bi takole evri kapljali na TRR, pa še provizija tistim, ki so zrihtali tele glasove.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.11.2011 22:23:16
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, mene tudi zanima kako je uspela gusarska zabava? Je moralo biti res pravo doživetje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 11:29:25
|
|
|
|
Paštetka
|
Zabava je bila super. Otroci so bili vsi gusarji . Joj, kak so bili luštni. Nekate mame so jim kar same sešile kostume, ker jih zdaj ni bilo nikjer za kupiti. Neverjetno kako so se potrudile. Pa deklice... kak so bile lepe gusarke. Naredili so si papige iz papirja in si jih nato s kapčami pripeli na ramena. Potem so se še zamaskirali v gusarje, iskali zaklad.... V glavnem 4 ure se jim je redno dogajalo. Slike so na fotoaparatu, vendar ker so na slikah tudi drugi otroci, se mi ne zdi primerno slike objavljat.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.11.2011 11:31:34 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 17:19:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zabava je bila super. Otroci so bili vsi gusarji . Joj, kak so bili luštni. Nekate mame so jim kar same sešile kostume, ker jih zdaj ni bilo nikjer za kupiti. Neverjetno kako so se potrudile. Pa deklice... kak so bile lepe gusarke. Naredili so si papige iz papirja in si jih nato s kapčami pripeli na ramena. Potem so se še zamaskirali v gusarje, iskali zaklad.... V glavnem 4 ure se jim je redno dogajalo. Slike so na fotoaparatu, vendar ker so na slikah tudi drugi otroci, se mi ne zdi primerno slike objavljat. Pa daj jih na FB, pa da lahko vidimo samo novembrke...lahko meni pošlješ na mail, pa jih jaz dodam v RR album . Jaz bi jih takoooooo rada videla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 17:23:25
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše Tina! Ostani še naprej tako pridna, prijetna in simpatična deklica na katero bo mamica takoooo ponosna...ji itak manjka malo špeha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 17:28:51
|
|
|
|
petarda
|
Tole je pa za Miho in Ado Mi je poslala SMS, da sta pristala v bolnici zaradi Mihovega bruhanja in posledično dehidracije....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 17:42:52
|
|
|
|
petarda
|
Evo zdaj grem pa tudi jaz zalaufat pečico ....pri nas bo Nutelina torta, se mi zdi, da pri otrocih najbolje čez pride.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:00:49
|
|
|
|
Paštetka
|
Jutri, ti jih pošljem na mail. Ker nimam pojma kak ta facebuk deluje oz. kje moram označiti, da ostali ne vidijo. Ada, mino noč želim
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.11.2011 18:01:38 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:03:44
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vse najboljše Tina! Ostani še naprej tako pridna, prijetna in simpatična deklica na katero bo mamica takoooo ponosna...ji itak manjka malo špeha Podpis. Vse najboljše Tina.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:05:49
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka je bil M vesel darila? Mi smo bili danes na Ambientu v Ljubljani in je petardito v eni otroški sobici videl globus in rekel:"Evo, ko mi bosta naslednjič hotela nekaj kupit, mi pa lahko svet kupita."
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:15:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda je petardito v eni otroški sobici videl globus in rekel:"Evo, ko mi bosta naslednjič hotela nekaj kupit, mi pa lahko svet kupita."
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:16:47
|
|
|
|
*bubi*
|
vse najboljše, Tina
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:17:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Miha
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 18:25:25
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka je bil M vesel darila? Mi smo bili danes na Ambientu v Ljubljani in je petardito v eni otroški sobici videl globus in rekel:"Evo, ko mi bosta naslednjič hotela nekaj kupit, mi pa lahko svet kupita." Ja. Prej sta šla tako spat, da sem v garderobi pustila luč prižgano. Zdaj pa mora globus svetiti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 20:11:04
|
|
|
|
Urša
|
Tina, vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 20:13:38
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zabava je bila super. Otroci so bili vsi gusarji . Joj, kak so bili luštni. Nekate mame so jim kar same sešile kostume, ker jih zdaj ni bilo nikjer za kupiti. Neverjetno kako so se potrudile. Sliši se super!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.11.2011 20:14:55
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vse najboljše Tina! Ostani še naprej tako pridna, prijetna in simpatična deklica na katero bo mamica takoooo ponosna...ji itak manjka malo špeha Se strinjam!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?