|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
19.11.2011 19:06:27   
trnuljčica
Urshek še dobro, da ti je rekla, da če tisto otrdevanje trebuha po počitku ne mine, da greš not... Kdo ve sicer, kaj bi bilo... user posted image
Glede pregledov- moja res vedno gleda tudi vaginalno in izmeri MV, ki me pomiri na en način. Sam po drugi strani naj ne bi bilo ravno dobro stalno dol gledati,... Kar sem jaz v 28 tednu izkusila. Vem, da ker je imela neke težavo vstavit mi tisto ,račko, za pregled notri, me je zabolelo pri tem... In sploh ni bilo prijetno, naslednji dan pa sem imela popadke- sam ne lažne kot otrdevanje... Saj mogoče bi bilo tudi brez prgleda, kdo ve...
Nazadnje mi je ful previdno pogledala, ker je vzela še bris in HB je bilo vse ok...

Eh skratka na vse žal ne moreš vplivati. Lahko je vse ok, pol pa rodiš prezgodaj...
Glavno, da sedaj skrbijo za vaju in da bo user posted image zdrav. Ti pa user posted image vsak dan posebej povej, da mora še ta dan, še ta teden zdržati...user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.11.2011 19:06:36   
Janchek81
urshek Bejbika drži se ... pozitva in upam, da bo vse ok in da te odpustijo domov in ne bo treba predčasno roditi ... k sm tole prebrala me je čist šokiral, sm si rekla da ti bom še sms poslala k resnično upam, da si že kaj bolje in da je vse skupaj mal 'prehitevanja' v smislu zdravnikov ... je pa dobr da te majo na opazovanju in da te bojo zrihtal tako kot treba in da bo seveda vse ok s teboj in bejbiko user posted image

Držim pestke in mislim nate in ti pošiljam miljooon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.11.2011 19:20:56   
mefisto
Dober večer!

urshek držim pesti, da bo vse ok. Ampak moram priznat, da sem se kr malo prestrašila. Namreč tudi mene grozno boli medenice oz. cel ledveni del.

Janchek81 sem na FB ja, samo nimam pa pojma kam se naj javim. Sem kr en komentar dodala, če bo to ok.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.11.2011 19:46:28   
pathra
Urshek samo ne mi prehitevat... sva do zdej že preveč podobnih stvari doživele.. tako da moreš mene počakat hehe.. upam res da bo vse v redu in da bo pikica še počakala vsaj en mesec... Sicer pa tudi mene od včeraj grozno boli križ, medenica.. ledveni predel.. komaj hodim..

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.11.2011 19:53:39   
Mistica

urshek - močno močno držim pesti zate in za bebiko, da se stanje umiri user posted image user posted image user posted image Seveda, da bo vse uredu in je prav, da vas bolj pogledajo in čuvajo. Lepo počivaj in drži se!
Sicer pa nam je tvoj primer najbrž vsem dal mislit, da sedaj gre pa že lahk zares pri marsikateri od nas.

Sem pa tudi jaz imela neprijetno situacijo danes, ko me je med sprehodom tako zelo zabolel in bolel trebuh, da kar nekaj časa ni minilo tudi, ko sem se usedla. No, potem je HB minilo in upam, da se ne ponovi.

IZVIRNO SPOROČILO: katjaaxx

hej hej , jaz sem nova tukaj (čeprav gre že nosečnost proti koncu :D)
PDP imam 7.1 ... po nuhalni mam 3.1 .. no vprašala bi samo koliko kg
so meli vaši sončki na zadnjem ultrazvoku? (mogoče je že kje omenjeno ampak je malo preveč tega za prebrat :D) ..

Dobrodošla, katjaaxx- jaz bom seveda pohitela in te dala takoj na seznamček, in sicer pod 3.1., ker menda se upošteva datum določen na NS (tako sem razumela svojo G, prosim popravi me, če ni tako). Če želiš lahko javiš še več podatkov, da bo seznam bolj zanimiv user posted image
Glede teže bebija, sem jaz že pisala, in sicer smo imeli v 32. tednu 1770 g, ampak naš je malo bolj droben. Na taj povezavi lahko lepo vidiš kakšne "mere" in teže naj bi imeli naši bebiji v posameznih tednih: http://www.noseca.com/28teden.html
Upam, da ti bo v pomoč.

Lep pozdravček in vikend vsem želim!

(odgovor članu katjaaxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.11.2011 19:56:29   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., 29.8., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 19.11., ?, ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 21./29.11., 23.8. ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 16.8, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., 30.8., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 7.12., 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  ?, MB, user posted image , MB
petrai, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.12., ?, ?, Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 21.11./6.12., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 24.11., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.10., 1.9. ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 28.11., 26.8., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 12.12., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 7.12., 14.9., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., 19.9., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., 21.9., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 23.11., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 79user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 16
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.11.2011 20:36:32   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

No, da se še js mal potožim - mi smo v porodnišnnici od včerej popoldne in bomo še nekej časa. Smo dobili eno inekcijo za plučke včeraj in eno danes. Grozi mi prezgodnji porod, ker se maternični vrat mehča in odpira. Tako, da moram imeti strogi počitek in 3x na dan buscopan in magnesol, 3x dnevno ctg. Popadkov hvalabogu (še) ni, ampak pazimo da se slučajno ne zgodi kej. Mormo počakat še vsaj 4 tedne. Držmo pesti! 

Ojej. Drži noge skup. (hec). Upam, da zdržiš čimdlje.

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.11.2011 20:51:35   
vijolica2
Urshek  tudi jaz sem se prestrašila. Joj upam, da bo kmalu vse ok in da boste kmalu doma in doma uživale v zadnjem mesecu.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.11.2011 23:41:32   
Kasija
urshek držita se in upam, da se vse dobro razvijeuser posted image  A boš morala biti ves čas v porodnišnici ali gresta mogoče še domov počivat?
katjaxx dobrodošla user posted image  za težo dojenčka žal ne morem pomagat, je ne vem.

trnuljčica a sem te zamenjala? se opravičujem user posted image .

< Sporočilo je popravil Kasija -- 19.11.2011 23:44:11 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.11.2011 9:37:00   
miami10
Urshek...tudi mene si prestrašila, ker me že 3 dni nenormalno bolijo sramne kosti...no danes je že 4 dan, cem že v četrtek jamrala Janchek...pošiljam ti en big user posted image user posted image user posted image in držim pesti da bo vse ok...če pa se zgodui da mala pohiti, želim da ne bo veliko problemov in da ji bodo injekcije pomagale...drži se in srečno

Zapestnica-tudi jaz je nisem poznala, mi jo je pa dala prijateljica, ki ima zdej 16m staro punčko in jke rekla da je to zakon zapestnica...sicer nie vidim v njej nič posebnega ampak bomo probal...je pa tako da se na njej s pomočji enih premikajočih kvadratkov nastavi uro kdaj dojiš in obrača se jo da piše levo ali desno, glede na to na kateri dojki si nazadnje dojila...baje je fajn sploh ponoči ko si po 3 zbujanju že čisto zmedena...toliko jaz lahko povem o zapestnici, ampak nimam izkušenj, bom pa probala...
lp

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.11.2011 10:13:57   
soncnica28
Urshek tudi jaz ti želim, da mala še nekaj časa ostane noter in da bo vse vredu! Drži se!

Drugače pa tudi mene že 2 dni nekaj hudo matra, peče me v nožnici, boli me trebuh, predvsem ponoči pa me boli križ in ledveni predel, da se komaj obrnem, danes so me pa še stegna bolela za znoret. In sem že kr misla it k zdravniku, pa sem se prepričala, da je vse ok. Zdaj je sicer malo bolje, samo še vedno je prisoten nek strah, kaj bo, če bo..., tko da bom jutri poklicala G in ji rekla, če se lahko pridem pokazat, da mi pove, če je MV še zaprt, ker na zadnjem pregledu mi ni naredila vaginalnega UZ-ja, ampak čez trebuh, je rekla, da naslednjič (šele 9.12.) mi bo vaginalnega, ko mi bo še bris vzela. Upam, da bo minilo in da bomo vse skupaj nosile trebuh naokoli še kak mesec.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.11.2011 11:24:40   
Matkurja
Dober dan. kaj boste delale na to čudovito nedeljo? Jaz bi šla malo na sprehod, sam kaj, ko me takoj vse začne tiščat tam dol, ko le malo hodim.

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.11.2011 11:35:34   
vijolica2
Dober dan :)

Kako ste? Jaz sem danes zelooo malo spala, ampak imam kar nekaj energijeuser posted image Tako da se moram pohvaliti, da sem bila že zelo pridna. Oprala, zlikala, pripravila delno za kosilo... Sedaj sem si privoščila malo počitka, potem me še kosilo čaka - danes bom malo eksperimentiralauser posted image popoldne se pa podam v user posted image sobo in nadaljujem z barvanjemuser posted image . Upam, pa da pade še kakšen sprehod. Kakšne imate ve plane? Upam, da bo sonček malo posijal.

Drugače pa meni že nekaj časa ni naredil vaginalni pregled, tako da upam, da je vse vredu tam spodaj. Brisa mi tudi že dolgo ni vzel. Sem pa v 32t.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 20.11.2011 11:42:08 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.11.2011 11:37:16   
Matkurja
Jaz nisem danes še nič naredila. Sva spala z mojim do pol deset_ih. Kuha tašča... Jaz sem bla malo zunaj, sem šla pogledat vreme, pa mojga, ki je priden in obira kivije.
Jaz moram tudi še kaj naslikat v otroško sobo, ampak bom šele potem, ko se dokončno preseliva. Upam,da še ta teden.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 20.11.2011 11:39:40 >

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.11.2011 11:46:16   
vijolica2
Jaz tudi upam, da bova imela v roku tedna dni vse zrihtano, ker mam že vsega poln kufr. Pa da lahko začnem prati cotke in malo pripravim za malega. Ker sem včeraj izvedela da je ena znanka rodila 2 meseca pred rokomuser posted image Sem se kar malo ustrašila.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.11.2011 12:46:41   
miami10
Blagor vam...mi2 sva se glih danes skregala, če bo otroška sobica imela pošitvo do 8.janarja ali ne...user posted image
vem da je full priden in full dela, ampak včasih me pa kar razjezi...zakaj mora res čisto vse delat sam...
če ma katera kej sončka, se priporočam :)

lp

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.11.2011 13:40:45   
Matkurja
Miami10, midva še nisva pohištva za otroško sobico nabavila. Še čakam, da se zares preseliva, da bom tam, ko dostavijo. Pa nekako bi rada prej oddala papirje za porodniško. Saj če me prehiti, bo že dragi vse sestavil in poštimal. Cunjice sem pa številko 56 že oprala in čakajo v najini omari v spalnici.

Moj je tudi za vse sam. Pa tako bi mu pomagala. Samo kaj ko mu lahko samo šravfncigerje podajam.

Sončka tle na Primorskem ful.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.11.2011 14:44:58   
miami10
Matkurja mi2 ne bova kupila omar...moj je tišler jih bo sam delal...in sam bo parket polagal in trenutno knauf gor dajemo, moj fotr je štromar, pride elektriko potegnit, edino malarja bova najela...še to bi vrjetno sama, če ne bi cajta zmanjkovalo. Pohištva nisva nič kupila, ker moj ne puti-tišlarska deformacija pravi da je vse en klupm...

cunjice bomo prali ta teden vrjetno, pa papirje bom na CSD kr poslala, ne utegnem pridt tja.

A je katera očetovstvo podpisovala na upravni enoti? Nama je bistveno bljižje kot CSD in lažje dostopno...
Še eno vprašanje za tiste, ki imate malkče že doma...kdaj ste oddale vologo za priznanje upravičenosti do enkratne pomoči za novorojenčka? To je tist znesek, ki ti ga "podari" občina. Vem da v Ljubljani tega ne dejaje, razen ko je socialni problem...v drugih občinah pa-vsaj po večini.

lp

< Sporočilo je popravil miami10 -- 20.11.2011 14:57:38 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.11.2011 14:59:07   
beti 1
Urshek: dobre želje letijo k tebi tudi od nas. user posted image user posted image user posted image
Kar se pa bolečin in tiščanja dol tiče so pa zgleda taki dnevi, tudi mene bolj matra, kot recimo prejšnji vikend.

MV: meni ga prejšnja g v nobeni nosečnosti ni gledala, niti po 32t, samo CTG. Takrat ga še na morfologiji niso merili. Sedanja mi ga je prejšnjič pogledala, pa verjetno ga bo tudi v torek, ker mam zadnja 2 tedna poleg lažnih tudi čisto prave popadke, samo le 1 ali 2 na dan, pa niso nikoli skupaj.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.11.2011 15:31:33   
Kasija
Meni sploh nikoli ni naredila vaginalnega pregleda v nosečnosti. maternični vrat pa mi je gledala preko uz. saj zakaj bi bilo pa to dobro? no, zadnjič mi je vzela bris za streptokok, torej neke vrste nenamerni vaginalni.

glede bolečin v spodnjih predelih - križ ipd. - se pridružujem. ampak to je pač tak čas, pri vseh se pripravlja telo na porod. to ni sicer noben nujen znak prezgodnjega poroda. je pa od 36 tedna otrok donošen, če se ne motim. tako da sezona porodov se odpira user posted image . sicer pa se jaz počutim polno energije, ves čas bi nekaj pospravljala, urejala, oblekice so končno oprane...baje je tudi tako počutje značilno za tedne pred porodom.

urshek sporoči kako si, če utegneš.

miami10 če je tvoj dragi kaj podoben mojemu, bo sobica v nulo urejena čakala nate najkasneje ob vrnitvi iz porodnišnice user posted image . pa mamam se nam bolj mudi, nam tiktaka bližina poroda v glavi - vsaj meni user posted image . moškim se zdi pa še kilometre daleč. resnica je pa nekje v sredini. moj je včeraj preselil posteljico iz mansarde v najino sobo. bravo? niti ne, zdaj stoji na polovici sobe, da ne morem odpret omare in čaka, da jo popravi. user posted image  pa mož tišler ti bo še hudo prav prišel! kakšna bo šele sobica za malčkauser posted image  (ali malčico)

denar od občine pri nas oddaš, ko rodiš oziroma že ko dobiš dokumente. je obvezno predložit rojstni list otroka.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.11.2011 16:43:51   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Matkurja mi2 ne bova kupila omar...moj je tišler jih bo sam delal...in sam bo parket polagal in trenutno knauf gor dajemo, moj fotr je štromar, pride elektriko potegnit, edino malarja bova najela...še to bi vrjetno sama, če ne bi cajta zmanjkovalo. Pohištva nisva nič kupila, ker moj ne puti-tišlarska deformacija pravi da je vse en klupm...

cunjice bomo prali ta teden vrjetno, pa papirje bom na CSD kr poslala, ne utegnem pridt tja.

A je katera očetovstvo podpisovala na upravni enoti? Nama je bistveno bljižje kot CSD in lažje dostopno...
Še eno vprašanje za tiste, ki imate malkče že doma...kdaj ste oddale vologo za priznanje upravičenosti do enkratne pomoči za novorojenčka? To je tist znesek, ki ti ga "podari" občina. Vem da v Ljubljani tega ne dejaje, razen ko je socialni problem...v drugih občinah pa-vsaj po večini.

lp

Se strinjam s tvojim možem, da je kupljeno vse en klump. Midva sva itak tole začasno kupovala, ko bova šla v hišo, bomo pa tudi razmišljali o raznih mizarjih.

A se da očetovstvo na UE tudi pred porodom podpisat? Ker to bi bilo nama tudi laže, saj moj tam dela. Ni pa še nič vprašal, ker sploh še ni povedal, da bo fotr.

Mislim, da se un znesek na občini zaprosi po rojstvu in sicer v roku pol leta.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.11.2011 16:46:14   
Matkurja
Kasija, ja otrok je že donošen pri 36. tednu in ti si že tam, me pa imamo še vsaj en mesec do tam, sploh urshek, ki ima šele konec januarja rok.

Še glede vaginalnega. Meni je delal vaginalni UZ taprvič, da je potrdil nosečnost, potem pa nič več. Oziroma zadnjič, ker sem potarnala glede rjavega izcedka. Drugače pa meni preveri maternični vrat kar preko trebušnega UZ.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.11.2011 18:23:04   
Janchek81

Urshek...tudi mene si prestrašila, ker me že 3 dni nenormalno bolijo sramne kosti...no danes je že 4 dan, cem že v četrtek jamrala Janchek...pošiljam ti en big user posted image user posted image user posted image in držim pesti da bo vse ok...če pa se zgodui da mala pohiti, želim da ne bo veliko problemov in da ji bodo injekcije pomagale...drži se in srečno

bejbika moja user posted image  Urshek je tista, ki ji po vsej verjetnosti sledi prezgodnji porod in ne men ( vsaj zaenkrat ne ), je pa res, da me sramne kosti bolijo že en čas ...

Urshek vse lepo držimo pestke, da bo vse ok in da zdržita vsaj še en mesec in da bo vse tko kot je treba ... kakor sm ti pa napisala, če boš karkoli rabila, če te pošljejo v LJ mi prosim javi, da bojo še posebi dobr s tabo ravnali .. sej veš tko je pa vseen dobr met VIP user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.11.2011 18:24:41   
Janchek81

Blagor vam...mi2 sva se glih danes skregala, če bo otroška sobica imela pošitvo do 8.janarja ali ne...user posted image
vem da je full priden in full dela, ampak včasih me pa kar razjezi...zakaj mora res čisto vse delat sam...
če ma katera kej sončka, se priporočam :)

lp

Tud če nima pohistva otroška soba ( sam da ma postlco ) ... sj bosta mela pa pr seb .. nč ga ne prganjej ker se sigurno trudi po nejgovih najboljših močeh user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.11.2011 18:54:39   
miami10
Janchek vem vem da je urshek tista...sem samo napisala da sem tebi v četrtek jamrala da me kosti bolijo ;)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?