|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
18.11.2011 8:17:12   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.11.2011 8:25:23   
matcar
Včeraj bilo pestro,mi je dan prej zvečer maks pune zakuhal,včeraj zjutraj še kr ni padla vročina,tako da ga imam doma,no popoldan je šel k tašči,ker je frajer non-stop v Tea rino,pa kašljal v njega,da se mi je že mešalo.user posted image user posted image user posted image Drugače pa sma z mamo na bojni nogi(pa ne me vprašat zakaj,ker se mi ne sanja,nekaj glede avta baje),tako da se ne pogovarja z mano.

Bambi-lahko so homeopatske granule proti bolečinam,ali pa Dentinox gel(to jaz uporabljam že skoraj 11 let,odkar imam Leo in ti povem,da se ti naši geli lahko samo skrijejo.Za bioenergijo pa je tak,da pomaga,dejansko,samo malo preveč se mi zdi to.Mi smo hodli v Laško,če se spomniš,ker se s tem ukvarjata od ateja bratranec in njegova žena.Takrat,ko je ata hodo k njemu,se mu je stanje bistveno izboljšalo.Cena pa je bila 30 eur(ker mora dvorano plačat v zdravilišču-ostalo pa če želiš,daš,kolko pač lahko)je pa to cena za 4x.Zraven tega mu pogleda,kje so čakre blokirane.

Kar se cene hrane v A tiče in pri nas,sploh ni razlike-preverjeno-mogoče so celo določeni artikli ceneje tam kot tukaj,pa še dosti večja izbira je,kot pri nas.

Zaj pa čakam,da se mi mulc zbudi,pa da grema v štacuno.

< Sporočilo je popravil matcar -- 18.11.2011 8:27:12 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.11.2011 8:32:21   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
.Za bioenergijo pa je tak,da pomaga,dejansko,samo malo preveč se mi zdi to.Mi smo hodli v Laško,če se spomniš,ker se s tem ukvarjata od ateja bratranec in njegova žena.Takrat,ko je ata hodo k njemu,se mu je stanje bistveno izboljšalo.Cena pa je bila 30 eur(ker mora dvorano plačat v zdravilišču-ostalo pa če želiš,daš,kolko pač lahko)je pa to cena za 4x.Zraven tega mu pogleda,kje so čakre blokirane.

Smem vprašat za ime. Ker je moja mama pred leti hodla tudi k bioenergetiku in je imel enak sistem, sam da je to bilo pri nas, v Pohorski kavarni.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.11.2011 8:33:56   
ly117
matcar user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za Maksa.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.11.2011 8:37:28   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

matcar user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za Maksa.

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.11.2011 8:38:34   
matcar

.Za bioenergijo pa je tak,da pomaga,dejansko,samo malo preveč se mi zdi to.Mi smo hodli v Laško,če se spomniš,ker se s tem ukvarjata od ateja bratranec in njegova žena.Takrat,ko je ata hodo k njemu,se mu je stanje bistveno izboljšalo.Cena pa je bila 30 eur(ker mora dvorano plačat v zdravilišču-ostalo pa če želiš,daš,kolko pač lahko)je pa to cena za 4x.Zraven tega mu pogleda,kje so čakre blokirane.

Smem vprašat za ime. Ker je moja mama pred leti hodla tudi k bioenergetiku in je imel enak sistem, sam da je to bilo pri nas, v Pohorski kavarni.

Maksimiljan in Milena Felser sta to.Radečana drugače.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.11.2011 8:38:37   
karmen7
Jutro!

Pa daj spet nikakvo vreme, včeraj sploh nisma šla nič ven, danes pa spet za en drek. Bljeh user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.11.2011 8:54:15   
botrca
Jutro user posted image

mrzlo in megleno...kot da smo v Lj...user posted image . Mali v vrtcu, veliki še spi. Perilo se pere. Kuhinjo sem od včeraj tudi že pospravila. Zdaj pa grem poslat par prošenj, pa nekaj pojest. Pol pa razmišljat kaj bi kuhala. user posted image

Matcar za Maksa user posted image user posted image user posted image in zate user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.11.2011 8:54:30   
ly117
Ja nič, bo treba nekaj migat.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.11.2011 8:54:52   
botrca
Ma katera linote al nima, sem že zadnjič spraševala pa nobena nič ne pove...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.11.2011 9:05:25   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ma katera linote al nima, sem že zadnjič spraševala pa nobena nič ne pove...user posted image
Jaz jih nimam!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.11.2011 9:09:20   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še moj podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.11.2011 9:09:47   
bambixxx

Jaz jih nimam!

jaz jih imam nekaj, ampak tudi sami zbiramo, tak da žal...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.11.2011 9:11:15   
bambixxx

Bambi-lahko so homeopatske granule proti bolečinam

to si mi enkrat pokazala na kavi in si rekla, da imaš to iz A. lekarne. kak se temu reče?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.11.2011 9:16:48   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

to si mi enkrat pokazala na kavi in si rekla, da imaš to iz A. lekarne. kak se temu reče?
Ja,tak kot sem napisala,ni posebej imena za to,lahko edino rečeš,da so z kamilico. Homeopatische Arzneimittel-Chamomilla recuitita D12,sem direkno dol prepisala.

< Sporočilo je popravil matcar -- 18.11.2011 9:19:14 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.11.2011 9:25:16   
bambixxx

Ja,tak kot sem napisala,ni posebej imena za to,lahko edino rečeš,da so z kamilico. Homeopatische Arzneimittel-Chamomilla recuitita D12,sem direkno dol prepisala.

no Karmen tak se reče user posted image . če pa ne bosta kje blizu, pa se ne sekiraj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.11.2011 9:30:41   
arabela*
danuser posted image

jaz že v zagonu, jem jogurt, zraven zavese perem in menjavam...

otroke sem razvoitak da sem M tričetrt ure prepozno pripeljala v vrtec, ker moj preljubi moški včeraj ni videl zelo velikega obvestila na vratih....user posted image ..joj ti moški, da se tud nič ne zrajtajo sami...

drugače pa..nič posebnega, bom nalogo delala, imam vsega polno da se ven ne vidim...samo prave volje ni in motivacije.....se je težko poglabljat v neke stvari, ki te sploh ne zanimajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.11.2011 9:31:37   
arabela*

Igor in zlati zvoki user posted image user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.11.2011 9:32:43   
arabela*
nekam je zahladilo....bo treba počasi radiatorje začet odpiratuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.11.2011 9:37:09   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa jogurte striktno v Lidlu, tiste z čokoladnimi kosmiči...sem danes ravno vse pobrala tamuser posted image

jogurte z raznimi kosmiči pa ima spar...mmmmmm...svetovni so user posted image

ne raznimi, jaz jem samo evrsto in to Lidlove...jogurt je bananin in ima velike čokoladne kosmičeuser posted image

evo touser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.11.2011 9:39:19   
arabela*

niso..preverjenouser posted image

daj primerjavo user posted image

hmm..lansko leto, ko sem kar veliko bila v A....ko smo bili na dirkah, sem dost kupovala hrano, razne salame, sokove, pijačo, sladkraije...kupovala sem samo v Šparu in so bile cene občutno višje. kak je v ostalih trgovinah ne vem..ampak glede na njihov standard je to itak za pričakovatiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.11.2011 9:39:37   
matcar

no Karmen tak se reče user posted image . če pa ne bosta kje blizu, pa se ne sekiraj.
Saj če greta do Eurospara po stari cesti,greta mimo Strassa,tam pa je lekarna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.11.2011 9:41:14   
matcar

niso..preverjenouser posted image

daj primerjavo user posted image

hmm..lansko leto, ko sem kar veliko bila v A....ko smo bili na dirkah, sem dost kupovala hrano, razne salame, sokove, pijačo, sladkraije...kupovala sem samo v Šparu in so bile cene občutno višje. kak je v ostalih trgovinah ne vem..ampak glede na njihov standard je to itak za pričakovatiuser posted image
V Sparu jaz nisem še kupovala,sem pa v Lidlu in Hoferju(delala tudi tam v A),pa je precej razlike v ceni enakih izdelkov.So pri nas dražji.Je pa res,da je v A meso ful drago,npr...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.11.2011 9:41:42   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Pa daj spet nikakvo vreme, včeraj sploh nisma šla nič ven, danes pa spet za en drek. Bljeh user posted image

pa saj ni mrzlo..meni je prav pasalo, smo se debelo oblekle in šetaleuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.11.2011 9:41:45   
matcar
Šibama mi2,se tipkamo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.