matcar
|
Včeraj bilo pestro,mi je dan prej zvečer maks pune zakuhal,včeraj zjutraj še kr ni padla vročina,tako da ga imam doma,no popoldan je šel k tašči,ker je frajer non-stop v Tea rino,pa kašljal v njega,da se mi je že mešalo. Drugače pa sma z mamo na bojni nogi(pa ne me vprašat zakaj,ker se mi ne sanja,nekaj glede avta baje),tako da se ne pogovarja z mano. Bambi-lahko so homeopatske granule proti bolečinam,ali pa Dentinox gel(to jaz uporabljam že skoraj 11 let,odkar imam Leo in ti povem,da se ti naši geli lahko samo skrijejo.Za bioenergijo pa je tak,da pomaga,dejansko,samo malo preveč se mi zdi to.Mi smo hodli v Laško,če se spomniš,ker se s tem ukvarjata od ateja bratranec in njegova žena.Takrat,ko je ata hodo k njemu,se mu je stanje bistveno izboljšalo.Cena pa je bila 30 eur(ker mora dvorano plačat v zdravilišču-ostalo pa če želiš,daš,kolko pač lahko)je pa to cena za 4x.Zraven tega mu pogleda,kje so čakre blokirane. Kar se cene hrane v A tiče in pri nas,sploh ni razlike-preverjeno-mogoče so celo določeni artikli ceneje tam kot tukaj,pa še dosti večja izbira je,kot pri nas. Zaj pa čakam,da se mi mulc zbudi,pa da grema v štacuno.
< Sporočilo je popravil matcar -- 18.11.2011 8:27:12 >