Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 9:43:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya niso..preverjeno daj primerjavo hmm..lansko leto, ko sem kar veliko bila v A....ko smo bili na dirkah, sem dost kupovala hrano, razne salame, sokove, pijačo, sladkraije...kupovala sem samo v Šparu in so bile cene občutno višje. kak je v ostalih trgovinah ne vem..ampak glede na njihov standard je to itak za pričakovati V Sparu jaz nisem še kupovala,sem pa v Lidlu in Hoferju(delala tudi tam v A),pa je precej razlike v ceni enakih izdelkov.So pri nas dražji.Je pa res,da je v A meso ful drago,npr... aja možno ja.. jaz vem samo za Špar...nisem mogla verjet..je pa res da sem kupovala v bližini Feldbacha...morda ker je edini tam, je tolk dražje, ne vem
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 9:44:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca grem poslat par prošenj jaz tud moram začet....upam da se najde kaj pametnega, drugače
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 9:45:58
|
|
|
|
arabela*
|
maks
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 9:46:54
|
|
|
|
arabela*
|
tak zmazala dva jogurta...zdaj pa migat...spet imam tako stanovanje da je groza......igrače, barvice, listi, vse leži po tleh...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 9:53:57
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 spet šibama v ZD, danes na FT. jaz sem tak pogosto tam, ko marsikateri zaposleni ne . počasi mi lahko začnejo plačo devat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 10:00:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-lahko so homeopatske granule proti bolečinam to si mi enkrat pokazala na kavi in si rekla, da imaš to iz A. lekarne. kak se temu reče? Ja,tak kot sem napisala,ni posebej imena za to,lahko edino rečeš,da so z kamilico. Homeopatische Arzneimittel-Chamomilla recuitita D12,sem direkno dol prepisala. no Karmen tak se reče . če pa ne bosta kje blizu, pa se ne sekiraj. Hihi, to si pa moram prav prepisat. To ja pozabim drugače do tja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 10:02:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya niso..preverjeno daj primerjavo hmm..lansko leto, ko sem kar veliko bila v A....ko smo bili na dirkah, sem dost kupovala hrano, razne salame, sokove, pijačo, sladkraije...kupovala sem samo v Šparu in so bile cene občutno višje. kak je v ostalih trgovinah ne vem..ampak glede na njihov standard je to itak za pričakovati V Sparu jaz nisem še kupovala,sem pa v Lidlu in Hoferju(delala tudi tam v A),pa je precej razlike v ceni enakih izdelkov.So pri nas dražji.Je pa res,da je v A meso ful drago,npr... aja možno ja.. jaz vem samo za Špar...nisem mogla verjet..je pa res da sem kupovala v bližini Feldbacha...morda ker je edini tam, je tolk dražje, ne vem Midva obvezno v Spar v Lipnici, je pa res, da mesa ne kupujem tam. Kaj pa vem, sem tukaj navajena. Ne vem, meni se cene zdijo bolj kot ne enake, ponudba pa boljša. Mah sej vseeno, nama se v glavnem splača že zaradi mačjega peska
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 11:18:15
|
|
|
|
Arwenko
|
finančno stanje pač naše...spet je 18. hudiča in smo brez ficka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 11:45:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko finančno stanje pač naše...spet je 18. hudiča in smo brez ficka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 11:45:37
|
|
|
|
katy83
|
dan... madona, celi teden sem mislila, da me na RR ne spistu, danes pa ugotovim, da moram miško dol zmotat eh... No, saj pri nas ni nič kaj novega Danes sem poslala eno zanimanje za delo, kjer so neke majhne veze, ampak ni v šolstvu, kar za mene tudi no ok, ampak mogoče bo možen kaki dodatni zaslužek, glede na to, da bom pripravništvo itak zastonj delala. matcar - hvala za kavico botrca - linotov imam menda jaz nekaj, sem ti poslala sms nakupovanje v Avstriji - jaz sem bila nazadnje razočarana v Sparu nad A...se mi je vse dražje zdelo...ampak ok, ker ne poznam tak niti spara niti izdelkov, težko sodim...vem, da moja svakinja gori dosti kupuje zaradi boljše izbire
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 11:47:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa jogurte striktno v Lidlu, tiste z čokoladnimi kosmiči...sem danes ravno vse pobrala tam jogurte z raznimi kosmiči pa ima spar...mmmmmm...svetovni so ne raznimi, jaz jem samo evrsto in to Lidlove...jogurt je bananin in ima velike čokoladne kosmiče evo to ja, ja, ti bananini s čokoladnimi so pa res mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiii...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 11:51:15
|
|
|
|
katy83
|
maks Arwenko bionoergetiki - jaz sem hodila v OŠ zaradi epilepsije, ampak je rekel, da moram nehat s tabletami...to pa mama ni upala, tak da ne vem...sicer verjamem v te stvari, res pa je, da so dragi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 12:22:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko finančno stanje pač naše...spet je 18. hudiča in smo brez ficka. Jap, prokleti 18. - mi tud.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
..pridna jaz...vse postorila..oprala dva stroja, zavese menjala v dveh sobah, skuhala špinačo, pospravila... zdaj pa nekaj pojem, pa počasi po otroke... zvečer pa moramo v Rutar; imajo večerne nakupe in fuuull akcije
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:11:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Igor in zlati zvoki jih poslušaš
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:12:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nekam je zahladilo....bo treba počasi radiatorje začet odpirat kaj jih še nisi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:15:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya evo to midva tudi jeva samo te, ker so svetovni
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:24:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko finančno stanje pač naše...spet je 18. hudiča in smo brez ficka. Jap, prokleti 18. - mi tud. Jaz sem pa 18. vesela. Dobim din, din, samo kaj ko pa smo do zadnjega skoraj na nuli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:37:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Igor in zlati zvoki jih poslušaš nej
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:38:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nekam je zahladilo....bo treba počasi radiatorje začet odpirat kaj jih še nisi ne ne odpiramo, ker je dovolj toplo notri... bom malo pozno zvečer...če bo hladno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:38:53
|
|
|
|
arabela*
|
nič...šibam via Mestni park
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:42:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca - linotov imam menda jaz nekaj, sem ti poslala sms rešeno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:44:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..pridna jaz...vse postorila..oprala dva stroja, zavese menjala v dveh sobah, skuhala špinačo, pospravila... zvečer pa moramo v Rutar; imajo večerne nakupe in fuuull akcije res si pridna, kot jaz... sem mislila da boš spregledala Rutara.... ...pa europark ma tudi večerno nakupovanje danes
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:45:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nej jaz tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 13:47:16
|
|
|
|
botrca
|
Kosilo bo počasi kuhano...makaronflajš pa zeljna solata. Grem na pošto, pol pa pride prijateljica na kavo. ob 15h po malega. Sem mu kupla knjige, ki so v vrtcu imeli ponudbo. Ste imeli tudi vi? Ful lepe pa poceni.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.