![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 10:16:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jah kaj pa vem. Mogoče ne tolko da prišparaš pri dinarčkih - je bolj kot ne enako, je pa več ponudbe. Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg. ja no, te se ti že splača. greš mogoče tudi mimo kake lekarne? jaz bi rabila tiste granule proti bolečinam pri izraščanju zob za malega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 10:17:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! L že v vrtcu, moj z dvema sodelovcama nosijo še nekaj stvari, pol pa pridejo na malco. Tak da imama cca.30 minut za RR. ... še 5: Ly: kaj boš rekla? Nič. Ker so dečki to opravli v 20 minutah in je blo treba malco dat na mizo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 10:21:12
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jah kaj pa vem. Mogoče ne tolko da prišparaš pri dinarčkih - je bolj kot ne enako, je pa več ponudbe. Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg. ja no, te se ti že splača. greš mogoče tudi mimo kake lekarne? jaz bi rabila tiste granule proti bolečinam pri izraščanju zob za malega. Lahko se ustavim kje po poti. Upam, da bo odprta, sej verjetno delajo vsaj do 18 ure. Samo javi mi kak se jim reče, če pa slučajno ne bi šli pa ti javim. Ampak je 99% da gremo, razen če bi avto spet kaj zakuhal???!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 10:23:49
|
|
|
|
majakla
|
Karmen: Ne hvala, nič ne rabim, zgolj radovednost.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 10:24:31
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: Ne hvala, nič ne rabim, zgolj radovednost.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 10:27:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jah kaj pa vem. Mogoče ne tolko da prišparaš pri dinarčkih - je bolj kot ne enako, je pa več ponudbe. Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg. ja no, te se ti že splača. greš mogoče tudi mimo kake lekarne? jaz bi rabila tiste granule proti bolečinam pri izraščanju zob za malega. Lahko se ustavim kje po poti. Upam, da bo odprta, sej verjetno delajo vsaj do 18 ure. Samo javi mi kak se jim reče, če pa slučajno ne bi šli pa ti javim. Ampak je 99% da gremo, razen če bi avto spet kaj zakuhal???!!! no, če boš šla, bi te prosla, če pa ne, pa tudi ni panike. nimam pojma kak se temu reče. to bi matcar vedla mogoče Granule gegen Zahnschmerzen .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 17:17:02
|
|
|
|
bambixxx
|
evo z malim sma bila zdaj pri enem bioenergetiku. je rekel, da ima ful slabo energijo, sploh v glavi, kar je tudi razlog, da toliko razvojno zaostaja. pol ure mu je držal roke na glavi in na hrbtu in skasiral 50€ . nič konkretnega ni povedal, je rekel, da naj čez 1 mesec spet pridem. jaz sem pač skeptična, da to kaj pomaga...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 17:50:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx evo z malim sma bila zdaj pri enem bioenergetiku. je rekel, da ima ful slabo energijo, sploh v glavi, kar je tudi razlog, da toliko razvojno zaostaja. pol ure mu je držal roke na glavi in na hrbtu in skasiral 50€ . nič konkretnega ni povedal, je rekel, da naj čez 1 mesec spet pridem. jaz sem pač skeptična, da to kaj pomaga...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 19:12:19
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx evo z malim sma bila zdaj pri enem bioenergetiku. je rekel, da ima ful slabo energijo, sploh v glavi, kar je tudi razlog, da toliko razvojno zaostaja. pol ure mu je držal roke na glavi in na hrbtu in skasiral 50€ . nič konkretnega ni povedal, je rekel, da naj čez 1 mesec spet pridem. jaz sem pač skeptična, da to kaj pomaga... No, me prav zanima, boš videla kako bo vse izgledalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 19:28:21
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 19:40:04
|
|
|
|
arabela*
|
čer kaj pa rr-u dane sšpila....prvo tema, pa se moram za celo stran pomaknit dol po vsakem kliku....da sploh na forum pridem
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 19:41:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 V Lipnico grema kar v Eurospar. Rabiš kaj? pa se ti splača? je kar dražje v A hrana kot tu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 19:42:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg. jaz pa jogurte striktno v Lidlu, tiste z čokoladnimi kosmiči...sem danes ravno vse pobrala tam
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 20:09:57
|
|
|
|
ly117
|
Grem pred TV. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 21:07:19
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 V Lipnico grema kar v Eurospar. Rabiš kaj? pa se ti splača? je kar dražje v A hrana kot tu Meni se zdijo cene čisto enake kot tukaj pri nas v Sparu recimo. Ne vem no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 21:07:49
|
|
|
|
karmen7
|
Grem jaz malega spat dat. Nočkooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 21:32:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx evo z malim sma bila zdaj pri enem bioenergetiku. je rekel, da ima ful slabo energijo, sploh v glavi, kar je tudi razlog, da toliko razvojno zaostaja. pol ure mu je držal roke na glavi in na hrbtu in skasiral 50€ . nič konkretnega ni povedal, je rekel, da naj čez 1 mesec spet pridem. jaz sem pač skeptična, da to kaj pomaga... No, me prav zanima, boš videla kako bo vse izgledalo. najbolj me to moti, ker jaz čez 1 mesec ne bom vedela ali mu je to pomagalo ali FT ali kaj drugega ali pa vse skup. pa teh 50€ malo boli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 21:35:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 V Lipnico grema kar v Eurospar. Rabiš kaj? pa se ti splača? je kar dražje v A hrana kot tu Meni se zdijo cene čisto enake kot tukaj pri nas v Sparu recimo. Ne vem no niso..preverjeno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 21:40:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx najbolj me to moti, ker jaz čez 1 mesec ne bom vedela ali mu je to pomagalo ali FT ali kaj drugega ali pa vse skup. pa teh 50€ malo boli ja ni malo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 21:58:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx najbolj me to moti, ker jaz čez 1 mesec ne bom vedela ali mu je to pomagalo ali FT ali kaj drugega ali pa vse skup. pa teh 50€ malo boli ja ni malo Če bo pa vsaj malo pomagalo, pa ni dosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 23:06:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa rr-u dane sšpila....prvo tema, pa se moram za celo stran pomaknit dol po vsakem kliku....da sploh na forum pridem nimam pojma kdo jim špila ...moja prijateljica vedno reče Igor in zlati zvoki
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 23:07:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa jogurte striktno v Lidlu, tiste z čokoladnimi kosmiči...sem danes ravno vse pobrala tam jogurte z raznimi kosmiči pa ima spar...mmmmmm...svetovni so
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 23:08:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya niso..preverjeno daj primerjavo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.11.2011 23:10:23
|
|
|
|
botrca
|
Imeli obiske, igrali uno, večerjali..šli domov, mi pa v posteljo (Jan)..zdaj pa greva še midva. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.11.2011 8:10:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Klasika. Kava, pa nekaj za v usta dat.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.