|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
17.11.2011 10:16:14   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jah kaj pa vem. Mogoče ne tolko da prišparaš pri dinarčkih - je bolj kot ne enako, je pa več ponudbe. Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg.

ja no, te se ti že splača. greš mogoče tudi mimo kake lekarne? jaz bi rabila tiste granule proti bolečinam pri izraščanju zob za malega.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
17.11.2011 10:17:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

L že v vrtcu, moj z dvema sodelovcama nosijo še nekaj stvari, pol pa pridejo na malco.
Tak da imama cca.30 minut za RR.

... še 5: Ly: kaj boš rekla? user posted image

Nič. user posted image Ker so dečki to opravli v 20 minutah in je blo treba malco dat na mizo. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
17.11.2011 10:21:12   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Jah kaj pa vem. Mogoče ne tolko da prišparaš pri dinarčkih - je bolj kot ne enako, je pa več ponudbe. Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg.

ja no, te se ti že splača. greš mogoče tudi mimo kake lekarne? jaz bi rabila tiste granule proti bolečinam pri izraščanju zob za malega.

Lahko se ustavim kje po poti. Upam, da bo odprta, sej verjetno delajo vsaj do 18 ure. Samo javi mi kak se jim reče, če pa slučajno ne bi šli pa ti javim. Ampak je 99% da gremo, razen če bi avto spet kaj zakuhal???!!! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
17.11.2011 10:23:49   
majakla
Karmen: Ne hvala, nič ne rabim,
zgolj radovednost. user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
17.11.2011 10:24:31   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Karmen: Ne hvala, nič ne rabim,
zgolj radovednost. user posted image

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
17.11.2011 10:27:03   
bambixxx

Lahko se ustavim kje po poti. Upam, da bo odprta, sej verjetno delajo vsaj do 18 ure. Samo javi mi kak se jim reče, če pa slučajno ne bi šli pa ti javim. Ampak je 99% da gremo, razen če bi avto spet kaj zakuhal???!!! user posted image

no, če boš šla, bi te prosla, če pa ne, pa tudi ni panike. nimam pojma kak se temu reče. to bi matcar vedla user posted image  mogoče Granule gegen Zahnschmerzen user posted image .

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
17.11.2011 17:17:02   
bambixxx
evo z malim sma bila zdaj pri enem bioenergetiku. je rekel, da ima ful slabo energijo, sploh v glavi, kar je tudi razlog, da toliko razvojno zaostaja. pol ure mu je držal roke na glavi in na hrbtu in skasiral 50€ user posted image . nič konkretnega ni povedal, je rekel, da naj čez 1 mesec spet pridem. jaz sem pač skeptična, da to kaj pomaga...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.11.2011 17:50:54   
ly117

evo z malim sma bila zdaj pri enem bioenergetiku. je rekel, da ima ful slabo energijo, sploh v glavi, kar je tudi razlog, da toliko razvojno zaostaja. pol ure mu je držal roke na glavi in na hrbtu in skasiral 50€ user posted image . nič konkretnega ni povedal, je rekel, da naj čez 1 mesec spet pridem. jaz sem pač skeptična, da to kaj pomaga...

user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.11.2011 19:12:19   
Arwenko

No, me prav zanima, boš videla kako bo vse izgledalo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
17.11.2011 19:28:21   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.11.2011 19:40:04   
arabela*
čeruser posted image

kaj pa rr-u dane sšpila....prvo tema, pa se moram za celo stran pomaknit dol po vsakem kliku....da sploh na forum pridemuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
17.11.2011 19:41:37   
arabela*

V Lipnico grema kar v Eurospar. Rabiš kaj?

pa se ti splača?
je kar dražje v A hrana kot tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
17.11.2011 19:42:58   
arabela*

Jaz imam recimo full rada jogurte, pa jih imajo gori več pa meni bolj dobre, ki jih pri nas nimamo. Pa vedno kupima za Winnija pesek, ker me 20 kg pride toliko, kot pri nas 10 kg.

jaz pa jogurte striktno v Lidlu, tiste z čokoladnimi kosmiči...sem danes ravno vse pobrala tamuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
17.11.2011 20:09:57   
ly117
Grem pred TV.

Nočko.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
17.11.2011 21:07:19   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa se ti splača?

Meni se zdijo cene čisto enake kot tukaj pri nas v Sparu recimo. Ne vem no user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
17.11.2011 21:07:49   
karmen7
Grem jaz malega spat dat. Nočkooo

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
17.11.2011 21:32:41   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

No, me prav zanima, boš videla kako bo vse izgledalo.

najbolj me to moti, ker jaz čez 1 mesec ne bom vedela ali mu je to pomagalo ali FT ali kaj drugega ali pa vse skup. pa teh 50€ malo boli user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
17.11.2011 21:35:42   
arabela*

pa se ti splača?

Meni se zdijo cene čisto enake kot tukaj pri nas v Sparu recimo. Ne vem no user posted image

niso..preverjenouser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
17.11.2011 21:40:25   
arabela*

najbolj me to moti, ker jaz čez 1 mesec ne bom vedela ali mu je to pomagalo ali FT ali kaj drugega ali pa vse skup. pa teh 50€ malo boli user posted image

ja ni malouser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
17.11.2011 21:58:15   
majakla

ja ni malouser posted image

Če bo pa vsaj malo pomagalo, pa ni dosti user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
17.11.2011 23:06:06   
botrca

kaj pa rr-u dane sšpila....prvo tema, pa se moram za celo stran pomaknit dol po vsakem kliku....da sploh na forum pridemuser posted image user posted image

nimam pojma kdo jim špila user posted image ...moja prijateljica vedno reče Igor in zlati zvoki user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
17.11.2011 23:07:13   
botrca

jaz pa jogurte striktno v Lidlu, tiste z čokoladnimi kosmiči...sem danes ravno vse pobrala tamuser posted image

jogurte z raznimi kosmiči pa ima spar...mmmmmm...svetovni so user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
17.11.2011 23:08:10   
botrca

niso..preverjenouser posted image

daj primerjavo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
17.11.2011 23:10:23   
botrca
Imeli obiske, igrali uno, večerjali..šli domov, mi pa v posteljo (Jan)..zdaj pa greva še midva.

Nočko user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
18.11.2011 8:10:41   
ly117
Jutro! user posted image

Klasika. Kava, pa nekaj za v usta dat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.