Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 10.11.2011 17:51:55
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: krisv pink angel elarab in buska Jaz sem tudi o tem (plačevanju preiskav pri dr. Rešu) že spraševala in brala. Sem vprašala svojega G, če mi lahko on napiše napotnico za test SPB in je odgovoril, da ne, da naj bi to dal osebni zdravnik. Zdaj imam vprašanje za vaju: A je krvne treba delati v njegovem laboratoriju oz. v Ljubljani al je samo pomembno, da imaš izvide do naslenjega srečanja s seboj? Ker jaz sem namreč tudi zelo daleč doma od LJ in PO. elarab za jutrišnjo punkcijo, da ne bo prehudo. A boš vzela prej kaj proti bolečinam? Kaj pa ostale, ste pred punkcijo vzele kaj proti bolečini? Kaj pa vpliv analgetikov (še posebej "tamočnih") na kakovost celic? Vpliva to kaj? bom kar obema hkrati odgovorila. moj G mi je dal napotnico za kri in sem sla v lab in dala - no razen za HIV je rekel, naj grem v anonimno. Na ZZZSju sem se zmenila, da moj prinese racun in ce ugotovijo, da bi moglo biti na njih, dobiva povrnjeno. Elarab verjetno si dobila racun (a). Poslji jih na ZZZS in zahtevaj povracilo. Ze tako prevec denarja zagonimo. Krvne lahko delas kjerkoli. Jaz sem dala v Skofji Loki in so poslali v Kranj. Jutri poklicem, da se zmenim, kdaj bodo rezultati, da jih pridem iskat osebno.
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 10.11.2011 17:54:03
|
|
|
|
Buska
|
elarab jutri cim vec celic, bolecina je pa tako minimalna (mementna, takrat, ko pikne in posrka), da se je po puknciji ne spomnis
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 10.11.2011 19:51:40
|
|
|
|
Cameleon
|
elarab čimveč kvalitetnih celic želim! Jaz imela danes UZ vse ok, prejela zdravila in pričnem s pikanjem. Zdej pa gre zares
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 10.11.2011 20:41:13
|
|
|
|
RedSonja
|
evo da še jaz poročam. Jutri si dam stopko. V nedeljo punkcija. Danes je dr. naštel desno 4 folikle (19, 18, 16, 15) v levem pa tri velje (mislim da so bli 16, 15, 12). Zdaj pa samo še vse pozitivne energije tega vesolja naj se zružijo in nardijo novega sončka ;). Na poti iz KC, sem negativne energije, upam da ponucala, saj so na enem cestnem odcepu spremenili prometno signalizacijo in sem ob 100 evrčkov (če plačam takoj, sicer 200 - banda oderuška) :\
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 7:15:59
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja evo da še jaz poročam. Jutri si dam stopko. V nedeljo punkcija. Danes je dr. naštel desno 4 folikle (19, 18, 16, 15) v levem pa tri velje (mislim da so bli 16, 15, 12). Zdaj pa samo še vse pozitivne energije tega vesolja naj se zružijo in nardijo novega sončka ;). Na poti iz KC, sem negativne energije, upam da ponucala, saj so na enem cestnem odcepu spremenili prometno signalizacijo in sem ob 100 evrčkov (če plačam takoj, sicer 200 - banda oderuška) :\ Tudi meni se je zadnjic naredilo v KP. So nabili kazni v tej totalni policijski drzavi. 2 dni sm brundala, pol sm se pa sprijaznila, da mormo financirat naso pozresno bando se na kaksen drug nacin pridna kokoska, zdaj pa naj bodo se polne
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 8:56:06
|
|
|
|
barb71
|
Pink angel . Sem mislila, da si naslednja . elrab, čimveč kvalitetnih celic in čimmanj bolečo punkcijo. Mala06 tebi pa da vidiš .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 10:57:24
|
|
|
|
ne111
|
oj punce, ami lahk samo poveste koliko rabi telo počitka, da gre v drug postopek. Ubistvu vem, da v lj čakaš 4 mesece ampak to ni zaradi počitka! Zanima mojo kolegico k gre samoplačniško pa ne ve koliko mora počakati vmes? Hvala
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 15:36:35
|
|
|
|
RedSonja
|
Punce eno vprašanje. A ve ste si stopko tudi dale same?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 16:00:58
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ne111 oj punce, ami lahk samo poveste koliko rabi telo počitka, da gre v drug postopek. Ubistvu vem, da v lj čakaš 4 mesece ampak to ni zaradi počitka! Zanima mojo kolegico k gre samoplačniško pa ne ve koliko mora počakati vmes? Hvala ne glede, kje si 3 menstruacije in kdo placa => telo se mora spucat hormonov
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 16:01:46
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja Punce eno vprašanje. A ve ste si stopko tudi dale same? hehe, prvic v trebuh da ... ostae 3 v rito, mi jih je pa dala 80 letna soseda, ki je bila medicinska sestra
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 16:32:29
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! danes je moj najsrečnejši dan, videla sem mojega škrata . Res vam želim iz srca, da čim prej to doživite. Res je nepozabno. Držim pesti za vse, ki ste ali še boste v postopku!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 16:41:54
|
|
|
|
zsazsa
|
Mala 06...nimam besed....BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In naj pridno raste tvoja pikica!!!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 16:43:26
|
|
|
|
Cameleon
|
mala06 tako je prav Srečno do konca!!!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 16:51:41
|
|
|
|
hubika
|
Cameleon jaz sem včeraj tudi imela uz, in danes že začnem s špikanjem.. Jap, zdaj pa gre čisto zares . Kdaj maš naslednji uz, jaz mam ga v sredo 16.11. ob 13.45
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 11.11.2011 19:26:17
|
|
|
|
Cameleon
|
Hubika zalavfali smo jaz ga imam tudi v sredo ob 9.30. Kakšno terapijo si dobila? Jaz gonal 300 enot, proti koncu pa še cetrotide.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 12:14:53
|
|
|
|
barb71
|
Čestitke mala06 za srčka, zdaj pa uživaj in srečno do konca.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 13:08:53
|
|
|
|
elarab
|
včeraj preživela punkcijo, ampak ta je bila najhujša doslej (5. po vrsti). se danes me vse boli, ponavadi sem šla drugi dan že v službo. ampak 19 celic odtehta vse, samo še pozitiven test pa bo:-)) hvala za inf., bom poslala račun izvidov krvi na zzzs, upam da bo kaj. srečno vsem!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 13:33:27
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: elarab včeraj preživela punkcijo, ampak ta je bila najhujša doslej (5. po vrsti). se danes me vse boli, ponavadi sem šla drugi dan že v službo. ampak 19 celic odtehta vse, samo še pozitiven test pa bo:-)) hvala za inf., bom poslala račun izvidov krvi na zzzs, upam da bo kaj. srečno vsem! zdaj pa naj se jih cim vec oplodi in ma da vidimo, da bos nosecka
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 13:36:19
|
|
|
|
hubika
|
Cameleon jaz imam 150 enot do uz, dalje pa nevem, nič mi sestra ni rekla. Od česa je odvisno kolko enot imaš? Jaz bi mogla imet uz ob 9.45 ampak sem prosila če lahko bolj proti koncu, da nebi rabla fraj si jemat, ampak bom šla samo eno uro prej s službe. Tak da se neboma vidle, se boma pa enkrat drugič že. Kaj punkcijo bomo mele na isti dan? Kdaj si daješ injekcije, jaz si jih zvečer... Joj kako sem vesela, da smo zalaufali, sedaj bo šlo vse samo še hitreje .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 15:38:45
|
|
|
|
Luna*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja Punce eno vprašanje. A ve ste si stopko tudi dale same? hehe, prvic v trebuh da ... ostae 3 v rito, mi jih je pa dala 80 letna soseda, ki je bila medicinska sestra Punce kaj pa je druga opcija? A greš lahko "sredi noči" (kolkor sem zasledila si jo vse dajete bolj ko ne zelo pozno zvečer) na kliniko pa ti jo oni dajo?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 16:15:15
|
|
|
|
*zabica*
|
Jaz sem šla ponavadi kar na urgenco v mojem kraju in ni bilo nobenega problema...itak delajo non-stop
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 16:56:12
|
|
|
|
Cameleon
|
Hubika Terapijo ti predpišejo glede na tvoje izvide krvi. Jaz imam 300 enot, ker imam povišan fsh in se slabše odzovem na terapijo. Punkcijo imaš pa ko določijo da so folikli dovolj zrastli, torej čisto odvisno od tega kako se odzivaš. Bova videli, če bova skupaj, možno je. Se pa na kakšnem UZ vidiva. Držim pesti, da pridelaš lepe in kvalitetne celice!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 12.11.2011 19:55:25
|
|
|
|
hubika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon Hubika Terapijo ti predpišejo glede na tvoje izvide krvi. Jaz imam 300 enot, ker imam povišan fsh in se slabše odzovem na terapijo. Punkcijo imaš pa ko določijo da so folikli dovolj zrastli, torej čisto odvisno od tega kako se odzivaš. Bova videli, če bova skupaj, možno je. Se pa na kakšnem UZ vidiva. Držim pesti, da pridelaš lepe in kvalitetne celice! A tako je to, nisem vedla . Sestra ki je delila terapijo, mi je rekla samo da imam do srede ko imam uz, dovolj gonala v tej injekciji, tak da v sredo dobim zraven, al pa kaj drugega, bomo vidli. Tudi tebi želim da pridelaš lepe in kvalitetne celice, in da se kje vidima na kakšnem uz, drugače pa si pišema tu gor. Poročaj kaj kak ti bo šlo...
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 13.11.2011 8:36:41
|
|
|
|
ne111
|
Punce nujno nujno rabim pomoč, a mi lahko kaj predlagate kaj lahko storim za endometrij ki je tanek 5 mm, da ga odebelim. Drug teden bo verjetno punkcija jaz imam pa čisto tanek endometrij Prosim prosim
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 13.11.2011 11:27:26
|
|
|
|
ninocka26
|
Poskusi piti čaj krvomočnice - naj bi debelil endometrij. Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?