|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.11.2011 10:07:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Marčevke 2012
15.11.2011 10:18:15   
Pattyka
Sončen pozdravček user posted image

Evo, po včerajšnji morfologiji vemo da dobimo pupo user posted image  user posted image  Smo zelo veseli, saj imajo kolegice same fantke in je že čas, da kakšna pupa user posted image  naredi red med njimi user posted image  

Drugače je vse ok, zmerili so mi tudi cuker in je v mejah normale (še dobro, ker ne vem če bi se lahko odpovedala čololadi user posted image ).
Sem v 23. tednu in bova šla še verjetno na samoplačniški 3D pregled, da dobiva kakšno dobro slikico najine user posted image
Naslednji pregled imam 5.12.

Lep sončen dan vam želim user posted image

(odgovor članu iribiri)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
15.11.2011 11:14:33   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Verjetno je potem tud zarad tega na CTG ju treba ležati na boku, mislim da na desnem.

Jaz na CTG-ju sedimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
15.11.2011 11:20:52   
tosja
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

15.11.: zmajcy_

16.11.: alna, Pattyka  morfologija, tosja 3D UZ

17.11.: Polzi  morfologija, zmajcy_  morfologija, populis cukr test,

tosja cukr test

18.11.: marec2012

21.11.: LadyB  morfologija, populis, poldy, rajska  morfologija

22.11.: Jassika 

23.11.: Jada82

1.12.: čebela1

6.12.: bučka28

7.12.: kkkkk cukr test

VELIKO SREČE VSEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 15.11.2011 11:30:02 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
15.11.2011 11:28:06   
tosja

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 63
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
15.11.2011 12:52:27   
hrchy
Iribiri in Pattyka cestitke za morfologijo!!! user posted image

Spanje: Alna, hvala za razlago glede povezave med spanjem na hrbtu in slabosti!. Jaz sem se do zdaj dvakrat zbudila sredi noci in mi je bilo slabo! Sem mislial, da sem kaj pojedla, pa kot kaze ne. Upam, da to ni se nic narobe in da ima telo dovolj refleksa, da se zbudi, preden bi lahko zacelo skodovati user posted image ! Ceprav se kar trudim, da bi zaspala na boku.

Oblacila: meni je ravno danes sodelavka prinesla eno vreco bolj fensi nosecniskih oblek, ki jih bom lahko imela za v sluzbo. HB, ker tega pa res ne bi rada kupovala za naslednje nekaj mesecev. Glede jakne sem pa rekla, da bom vprasala kar kaksno prijateljico, ki nosi kaksno steviko vecja oblacila, ce ima kaksno bundo, ki jo lahko pogresi za nekaj mesecev... Sicer sem na enem plascku ze presila gumbe, ampak je tako ozek, da ne bo zdrzal do devetega meseca.

jogi - zaenkrat sva midva kupila enega za v zibko, pa ne vem, ce je kaj kvaliteten. Mogoce bova kupila se enega. Potem bova pa verjetno posteljico in jogi kar v Ikei vzela. razen ce najdem na netu kaj bolj ugodnega. Itak bi pa rada cimbolj preprosto. Sneguljka1 tale tvoja mi je ful vsec in ful prakticna. mogoce bom kaj takega probala izvohat na netu. Kaksne so pa dimenzije?

gibi otroka /ritem po rojstvu - ce bo nas imel takle ritem kot zdaj, bo kar ok. No, razen ce ne spim pretrdo, pa me njegove brce ponoci ne zbudijo... sem si pa zacela malo pisat, kdaj cutim gibe. In so res v kar lepo dolocenih urah. Nazadnje tam okoli 10h zvecer in potem zjutraj ob pol osmih. Ce bo tako, se ne bom pritozevala!user posted image

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
15.11.2011 12:59:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Jogi- sem mislila naročit kar pri Recinkotu. Za Ikeo pa ne vem, a so iste mere?
Spanje- jaz spim v vseh mogočih položajihuser posted image enkrat na hrbu pa mal stransko na trebuhu, včasih na boku. Danes ponoči vem da sem se nonstop obračala. Je pa kao najboljši položaj ne levem boku.

Ja, mi imamo jogi iz Recinkota - čist super!!!
Za Ikeo ne vem mere - poglej na netu .... sem pa zadnjič v Ikei kupila dve jogi rjuhi za ta malo posteljico .... mere odgovarjajoče - 60 * 120 cm - pa 5 € sta bili obe user posted image user posted image user posted image

Spanje - jaz večinoma zaspim na levem boku - naj bi bilo tako najbolj fajn ... zbudim se pa večinoma kar na hrbtu ... ni kaj .... Če mi ne bi pasalo, bi mi že telo povedalo ..

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
15.11.2011 13:06:37   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Verjetno je potem tud zarad tega na CTG ju treba ležati na boku, mislim da na desnem.

Jaz na CTG-ju sedimuser posted image

Jaz sem prvič ležala na hrbtu ali ponavadi levem boku .... mi je bilo pa vedno muka, ker se je tamala tolk premikala, da je sestra komaj našla srček, pa še pol sem mogla ves čas pritiskat tist merilnik nase .... uf, prav tečno!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
15.11.2011 13:11:44   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

gibi otroka /ritem po rojstvu - ce bo nas imel takle ritem kot zdaj, bo kar ok. No, razen ce ne spim pretrdo, pa me njegove brce ponoci ne zbudijo... sem si pa zacela malo pisat, kdaj cutim gibe. In so res v kar lepo dolocenih urah. Nazadnje tam okoli 10h zvecer in potem zjutraj ob pol osmih. Ce bo tako, se ne bom pritozevala!user posted image

Ja, mene naša user posted image ni nikoli ponoč zbudila z gibi, pa je drugač kar dosti migala ... tudi ta user posted image zdaj me zaenkrat še ni zbudil .... je pa naša žaba res kar kmalu začela fajn spati (izvzemši prvi mesec, ki ga rajš ne bi komentirala ... itak kakor gledam nazaj, so nama tako zbrko naredili dohtarji, sestre in patronažna s svojimi "nasveti" user posted image user posted image user posted image ). Potem sem jo že pri okoli 2h mesecih začela dajat ob 8h spat .... pa potem smo se zbudili okol 3h za hranjenje, pa spet okol 7h in potegnili do cca. pol 9h, 9h .... pri 7h mesecih pa smo ukinili še nočni obrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede nočnega spanja se pa res ne pritožujem! In močno močno močno upam, da bo tudi user posted image kolikor toliko spal! Ja, pa da ne bi bilo tistih hudičevih krčev!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
15.11.2011 13:13:26   
Jada82
Aja, še to: POZDRAV IZ RADENCEV!!!! Uživamo v brezdelju! user posted image user posted image user posted image user posted image Danes sem imela prvo masažo (sicer v sede zaradi nosečnosti), potem še kopel (v topli Radenski, hahah), pa še o savni zvečer razmišljam ... kopam pa se tud! Prvi dan se nisem, zdaj se pa.

Joj, tamala toooook uživa v vodi, da jo je prav veselje gledat! Skoz se smeje, ful je dobro!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
15.11.2011 13:16:41   
hrchy
Jada, jaz sem ti fovs! user posted image Midva imava tudi se dva bona za smarjeske toplice, ampak kaj ko naju do konca leta ne bo nic vec nazaj v Slo. user posted image Jih bova poslala domacim, pa naj grejo oni uzivat. Pa fuuul bi mi pasal, ker tukaj je sicer soncno in lepo, amapk ful mrzlo!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
15.11.2011 14:21:14   
Jada82
No, hrchy, da se potolažiš - tukaj je pa megleno za znoret!!! Se skor nič ne vidi, že 2. dan ... mraz pa tud .... ampak sicer je pa fajn! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
15.11.2011 14:47:05   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

No, hrchy, da se potolažiš - tukaj je pa megleno za znoret!!! Se skor nič ne vidi, že 2. dan ... mraz pa tud .... ampak sicer je pa fajn! user posted image user posted image user posted image

megla je zaščitni znak Pomurja user posted image  user posted image  user posted image  Boste morali kam na hrib na izlet...predlagam Goričkouser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
15.11.2011 17:38:53   
Nincheq
Še ena nova user posted image na forumu, ki bi se vam z veseljem pridružila pri klepetu če me sprejmete  user posted image user posted image
Pozdravček

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
16.11.2011 8:48:23   
Pattyka
Eno sončno dobro jutro vsem souser posted image

Ninchey: pozdravljena med nami user posted image

Za ostale pa imam eno vprašanje...in sicer glede vozičkov. Zanima me, če imate izkušnje s temi vozički.
Ogločam se med vozički Peg Perego-GT3 modularni sistem, Jane- slalom pro  reverse formula strata, lux4kids Q7, Cam trio cortina X3 tris evolution., ter Maxi Cosi Mura 3 ali 4.

Nekako se nagibam bolj na 3-kolesnike, saj so bile kolegice zelo zadovoljne z njimi. Res bi bila vesela komentarjev in nasvetov za te vozičke, saj sem za vsakega slišala pohvale in graje.

Lep uspešen dan vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil Pattyka -- 16.11.2011 8:52:37 >

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
16.11.2011 9:43:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Pattyka

Za ostale pa imam eno vprašanje...in sicer glede vozičkov. Zanima me, če imate izkušnje s temi vozički.
Ogločam se med vozički Peg Perego-GT3 modularni sistem, Jane- slalom pro  reverse formula strata, lux4kids Q7, Cam trio cortina X3 tris evolution., ter Maxi Cosi Mura 3 ali 4.

Nekako se nagibam bolj na 3-kolesnike, saj so bile kolegice zelo zadovoljne z njimi. Res bi bila vesela komentarjev in nasvetov za te vozičke, saj sem za vsakega slišala pohvale in graje.

Lep uspešen dan vam želim user posted image

Za muro 4, prvi izvod sem že pisala...v bistvu nimam slabih izkušenj z vozičkom, zato se bo v njej vozila tudi naša user posted image
Smo pa bili lastniki prvega izvoda...sedaj je sprememba v strehi, ki mi je na videz slabša, kot je bila naša prva...
Koliko imam v spominu imata PP in Jane - trikolesnik, kolo daaaaleč spredaj...kar je meni moteče.

Ne oziraj se tolk na to kaj ti rečejo kolegice...pojdi v trgovino in vsakega preizkusi, naj ti ga razstavijo... tako vidiš kako je voziček vodljiv, koliko težak, a ga boš lahko sama zlagala, dvigovala v prtljažnik, ti sploh gre v prtljažnik, kakšno opremo ima - kolesa, vodljiv, primeren za terene po katerih boste vozičkali, boš lahko vozičkala po dežju, vetru...
Vse je za pretehtat...seveda tudi cena, ki si jo pripravljena plačati...
Tud jaz nisem apriori proti trikolesniku, a je prevagalo-še bolj- dejstvo, da je manj stabilen kot štirikolesnik...in če si zamislim mojega ta večjega, ki uleti in se zaleti v voziček...user posted image

Pretehtaj, preglej in se odloči!!!user posted image

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
16.11.2011 10:26:40   
Jada82
Jaz sem prvič tudi ful gledala PP GT3, mi je bil ful všeč, ampak sem ga potem šla večkrat gledat in ugotovila, da je preglomazen ... res, velik je, no. Jane mi nekako vizualno ni bil všeč .... kaj pa vem. Mure pa takrat niti videla nisem, sicer bi jo sigurno vzela - Muro 3, ker so mi trikolesniki bolj všeč. Imam pa enega poljskega, ki pa je na videz na moč podoben Muri. Bo kar ok tud za tega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
16.11.2011 10:48:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
16.11.2011 11:10:02   
Nincheq
Hvalaa :))

Joj te vozički... preveč jih je na trgu če mene vprašate user posted image . Men je bil PP GT3 fuuuuul všeč, sploh k sm vidla rjavega s karami (bi pripela skico pa neznam user posted image ), samo rabiva voziček za hribovit teren in da se zloži v mali avto, nama ne pride v poštev user posted image . Mura 3 mi je bila tudi zelo všeč, se lepo zloži, športni del se obrača v obe smeri, tudi lepo je bil vodljiv, za moje pojme je super. Jane slalom pro je pa pri nama odpadel ker je tako kot GT3 ogromen, je pa tudi lepo vodljiv za moje pojme. No, potem sva si šla podrobneje ogledat Recarotovega Babyzena in se je fant zagledal vanj in ga drugi sploh ne zanimajo več user posted image . Sej če nebi bil Recarotov ga pomoje nebi tok zanimal user posted image moški...Tako da najina odločitev je Babyzen. Je lep, lepo vodljiv, za vse terene, pa še prostora v avtu nama nebo veliko vzel. Edino moti me da se športni del ne obrača v obe strani, da je strehca črna, ter cena (me tolaži misel da bo še za naslednjega ali naslednja 2 otroka user posted image in da je dobra investicijauser posted image ). Drugače pa nimam pripomb čez njega user posted image . Bomo videli ko pride user posted image kako se bo obnesel.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
16.11.2011 11:51:29   
tosja

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

16.11.: alna, Pattyka  morfologija

21.11.: LadyB  morfologija, populis, poldy, rajska  morfologija,  

tosja cukr test,  tosja 3D UZ

VELIKO SREČE VSEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
16.11.2011 11:54:05   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image   Dobrodošle vse nove srečke user posted image

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
16.11.2011 12:05:06   
Pattyka
Huh...lepo ste se razpisale user posted image  hvala vsem za izčrpne odgovore. Vse vozičke sem že videla v živo in so vsi ok, edino PP in Jane sta res gromozanska user posted image  in ne vem kako bi to zgledalo v avtu...kot da se selim user posted image  

Nekako mi je Maxi Cosi še najbolj všeč...glede na velikost ko je zložen. Uff, vidim da še me čaka dost letanja okol zarad vozičkov user posted image

(odgovor članu Nincheq)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
16.11.2011 12:17:32   
Caitlin

Danes!!!

16.11.: alna, Pattyka  morfologija

21.11.: LadyB  morfologija, populis, poldy, rajska  morfologija,  

tosja cukr test,  tosja 3D UZ

14.12.: Caitlin

VELIKO SREČE VSEM!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
16.11.2011 12:23:22   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Pattyka

Uff, vidim da še me čaka dost letanja okol zarad vozičkov user posted image

Počasi user posted image  Se ne mudi tolk...user posted image

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
16.11.2011 12:41:43   
Caitlin
O, superca, kolk odgovorov glede spanja na hrbtu. Hvala vsem. Je pri men tud tko, da večinoma zaspim na boku, zbudim se pa včasih tudi kar na hrbtu. No, če bo kar koli narobe me bo pa že telo samo opozorilo na to.

Jogi...mja, mal me skrbi, da ne bi bila pena premehka. Sj v petek greva v Ikeo, pa danes še v eno trgovino. Sva se odločila, da še ta mesec kaj nakupiva, drug mesec bojo takšne gužve po trgovinah, da se mi verjetno ne bo dalo prerivat med ostalimi. Pa še miklavž mora kaj nabavit. Letos bojo pa res malenkosti, nas je že preveč, da bi vsakemu kaj več, pa tudi drugih stroškov bo letos/drugo leto ulala veliko.user posted image Sva pa včeraj kupila posteljicouser posted image http://nakup.pikapolonica.com/img/39339/800/jar-otroSka-postelja-medvedek-120x60.jpg Žal edino v živo nisva videla kako izgleda, čeprav sva pregledala 4 pikapolonice. Videla sva samo previjalno iz tega kompleta, pa je zgledala kar ok, tako da upam, da bo tudi posteljica. Je pa moj ves neučakan in bi jo kar takoj postaviluser posted image Pa sem mislila, da bom jaz tista, ki me bo razganjalo od neučakanosti. user posted image

Sem pa včeraj med tem ko je mala žabica v meni imela žurko, opazovala trebuh in je prav zanimivo, da se trebuh kar premakne.user posted image Nisem vedela, da se to opazi že "tako zgodaj". Je pa pri meni vsak večer okrog 10h žurka. Upam, da se potem po rojstvu ne bo to prestavilo na nočne ure user posted image

Lep sončen pozdrav z južne gorenjske, pa upam, da sonček posvetu kaj tudi v lj, prekmurje in druge dele Slovenije, kjer imate zadnje dneve meglo.

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.