|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.11.2011 9:24:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Marčevke 2012
14.11.2011 10:19:25   
Hov hov
Kako pa so kaj pri vas v službi sprejeli novico o vaši nosečnosti?

Pri meni slabo. Delam v majhni firmi in vedno sem bila pridna mravljica, ki je delala še za vse druge. Sedaj pa je šlo 10 let truda v nič, saj sem na enkrat odveč. Tudi odnos je na meji znosnega. Žalostno.

Lp.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.11.2011 11:06:51   
tosja
user posted image   lep, sončkast pozdrav iz našega konca...

Sem že čist not padla...user posted image  bila na dooolgem sprehodu, zdaj pa pralni stroj dela na polno, kuham, pospravljam...
Ker je (mislim, da alna) govorila, da slabše čuti user posted image ...tole je
mami nosečnost&porod

24. teden: V tem tednu se otrok sam odloča, kdaj bo spal in kdaj bo buden. Tako že ustvarja svoj lasten vzorec spanja. Opazili boste, da obdobju nenehnega premikanja znotraj vaše maternice sledi mirno in izredno tiho obdobje, ko počiva. Takšen vzorec se bo najverjetneje nadaljeval tudi po porodu.
S stetoskopom lahko slišimo bitje otrokovega srca. Otrok vas sedaj sliši in bo celo prepoznal vaš glas. Tudi vaš partner lahko posluša bitje otrokovega srca, če položi glavo na vaš trebuh.
Otrok meri 33 cm in tehta približno pol kilograma.

25. teden: Zelo hitro rastejo tudi ostali deli otrokovega telesa. Prav tako se še vedno razvijajo možganske celice, kosti so čvrstejše.
Otrok se v tem tednu vneto pripravalja na pravo dihanje, in sicer tako, da vdihava in izdihava plodovnico. Lahko se zgodi, da boste občasno začutili njegovo kolcanje.
Sedaj meri 34 cm in tehta 0,6 kilograma.

Uživajte in božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
14.11.2011 11:26:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hov hov)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.11.2011 11:44:29   
Hov hov
Se čist strinjam s tabo, pa hvala za reality check.

Če sem prav razbrala delaš nekje v računovodstvu? Me too.

Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.11.2011 12:57:35   
Jada82
Dan!

Evo, mi tukaj v Radencih imamo tudi takoooo megleno, da je kar turobno .... bili smo malo v M. Soboti...nič pametnega, zdaj tamala spi, smo v sobi, potem pa malo kopat. Včer nisem šla v vodo ... danes pa bom šla! Mah kaj pa naj, drugač mi je toook dolgčas. Bom šla pa takoj pod tuš, pa preoblečt.

Drugač pa te službe ... ma ja, ne splača se biti priden pretirano, ker te samo izkoriščajo. Žal, čista resnica. Jaz sem bila tudi pred 1. user posted image zelo pridna, naredila še pa još, za 2 človeka dela skor, pa nadure delala pa svega i svašta ... no, ko sem prišla s porodniške, pa so me gladko prestavili na drugo delovno mesto - degradirali. Sicer plača je ostala ista, ampak delo pa ne. Takrat sem se odločila, da bom delala, tolk kot je treba in pikico ne več, pa še sekirala se ne bom. No, potem so me hotli ven vržt, pa sem jim sporočila, da sem noseča in me niso mogli. Zdaj itak delam po 4 ure in mi je prav fajn ... pa še mal pokofetkam - prej to nisem, ker nisem niti imela časa. Zdaj sem sicer na starem delovnem mestu ... sam nas je več, tako da je bolje. Ampak dobro, naša firma je itak adijo ... že te nove sodelavce so mi spet vzeli .... jih odpustili, tako da zdaj,ko pridem z dopusta, bom spet imela nove ... al pa bodo že mene spet kam prestavili???? Adijo. Skratka, ne sekiram se več, upam, da po 2. porodniški dobim drugo službo, če pa ne, grem pa nazaj za 4 ure. Če me bodo pa ven vrgli, pa pač za pol leta na zavod, vmes pa že kaj dobim, hudiča!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ni se vredno zarad služb sekirat ... itak da rabimo denar, samo da bi se pa obremenjeval kaj več, kot je treba, pa ni vredno ....!!! Familija je definitivno na 1. mestu!!!

Nič, grem malo brat ... berem knjigo Modrost rojevanja ... mah,mal bolj se hočem pripravit, predvsem psihično, kot pa prvič! user posted image user posted image user posted image

Imejte se, jest relaksiram, pa vam moram povedat, da kar nisem navajena .... hehehe. Mi je kar dolgčas ... ma smo smotani!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.11.2011 13:08:58   
Caitlin
Oooo, kako lep dan se je zunaj naredil. Čeprav ko pogledam, da sta zunaj samo 2 stopinji, me kr zmrazi, ampak če si na sončku je prav lepo toplo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

...če se ne motim je samo naša na štirih kolesih user posted image  user posted image

O ne ne, tud midva bova muro 4 vzela. Sj drugač sta ista, samo kolesa so različna. Ampak meni osebno je 4-ka vizualno veliko bolj všeč kot 3-ka. user posted image V katerem Babycentru pa si videla tanove modele? Ne vem zakaj so na internetu še vedno samo stari modeliuser posted image

Obleke...ja, svoje stare hlače prav težko že zapenjam. Mam največkrat gumb kr odpet user posted image Mi je pa sestra dala 3 njene nosečniške hlače, so mi pa vse v stegnih tako široke da vse štrli z mene. Ampak mislim, da se bom še malo poredila pa bouser posted image Bundo sem pa mislila letos novo kupt, pa jo bom raje naslednje leto :) Za letos mi je pa mami rekla, da bom lahko kakšno njeno vzela, za psa sprehajat, za kam na lepše bom pa svoj plašč imela, pač bo odpet, pa saj ponavadi če kam gremo, se peljemo z avtom, potem v hiši je pa že toplo.

Mam pa še eno vprašanje glede opreme. Kakšen jogi ste/boste kupile za v posteljico? Posteljico greva verjetno danes ali pa jutri iskat v pikapolonico user posted image user posted image , ne veva pa kakšen jogi kupiti. Imate kakšne priporočila? Gledala sva tudi tiste v Ikei. Ima mogoče katera izkušnje z njimi?

A, še eno vprašanje. Sem mislila že G vprašat, pa sem potem pozabila. Kako je s spanjem na hrbtu? Sama sem se sicer kar navadila na spanje na boku, vendar mi včasih paše tudi na hrbtu. Slišala sem, da proti koncu ni najbolj priporočljivo, ne vem pa kako je s tem prej.

Nič, lep začetek tedna vam želim in naj vam sonček naredi nasmešek na obrazuuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
14.11.2011 13:11:56   
disere
aha tosja, to pomeni, da pri nas nebo spanjauser posted image , se kr skoz neki dogaja po trbuščku, ena neha pa potem druga začne, včasih kr obe v akciji še ponočiuser posted image ..drugače sem kr vredu, danes pila glukozo, jutri svojega G, kr naprej nekam skačemuser posted image ..čestitke vsem puncam za uspešne preglede in zdraveuser posted image ...
uživajte kolker se le da..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
14.11.2011 13:22:05   
Pattyka
Sončen pozdravček user posted image

Kako ste kaj? Pri nas čudovit sonček in lepo (mrzlo) vreme. Malo sem že nervozna, saj imam danes morfologijo (sem si jo prestavila, da lahko moj gre zraven). Komaj čakam da vidim kaj bomo dobili, saj se je prejšnjič user posted image  lepo skrival.

Čestitam za uspešne preglede user posted image , upam da bo moj tudi.

Lep dan

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
14.11.2011 13:25:12   
Hov hov
Jaz imam pa morfologijo v sredo, tudi komaj čakam!

Glede spanja na hrbtu - sem slišala marsikaj, ampak dokler gre, spim tudi malo na hrbtu.

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
14.11.2011 13:50:47   
remar
Pozdravljene,
midva/dve user posted image sva morfologijo opravila/li že prejšnji teden in vse je ok...detece raste in je prav živahen, tako da se mu z možem dostikrat smejeva, koliko dela ima v tisti svoji temni sobici user posted image

knjiga Modrost rojevana ki jo bere ena od sogovornic je meni dala za prvi porod neizmerno veliko moči in pa želje po naravnem porodu, ki sem ga tudi v dobršni meri izpeljala. Še veliko lažje bi šlo, če bi te stvari sprejemali tudi v porodnišnici ...user posted image

Laparoskopija v nosečnosti Zanima me ali je katera imela laparoskopijo med nosečnostjo. Jaz sem jo imela v 16. tednu in sedaj se počutim čist ok...samo rane me mal skrbijo oz. to kako se bodo obnašale med porodom,ker si res želim roditi naravno...

Želim vam en lep dan in uživajte v user posted image !

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.11.2011 15:00:35   
sneguljka1
Lep pozdrav iz vroče Argentine, zdaj se je pa malo zamenjalo razmerje temperatur ;) Je že 27 podnevi skoraj vsak dan, prav fino user posted image

Caitlin: Za jogi, če iščeš za kšno otroško postlco za dojenčka, mi smo kupil kar pr Posediju tam v starih Žireh, ti odreže peno ene 7-10 cm debelo poljubne dimenzije, kakršno maš pač postlco, pa ti pol en sešije preobleko za čez al pa kar direkt gor daš rjuho pa je. Je čist dost mehko za dojenčka in cenejše kot kupovat taprav jogi. Naš je že od začetka spal v tisti prenosni zložljivi postlci in ko pridemo nazaj v Žiri bo spet tam spal, do ene 3 al 4 let komot pomoje.

Bazen: Jaz sem bila kar v nekaj toplicah v prejšnji nosečnosti, pa zdaj gremo spet čez vikend, pa s tamalim hodim na plavanje za dojenčke 2x na teden po 1 uro in nism mela še nobenga vnetja, pa to zdaj že v bistvu več kot 1 leto razen par mesecev vmes ne in zdaj odkar sem noseča dobra 2 meseca hodiva ko smo spet tu v Argentini.
Tamal ful uživa v vodi, pa tud tko majo mal manj klora al ene posebne kemikalije k niso tako močne da so lahk dojenčki in nosečnice v bazenu, ker majo drugač tud rekreacijo za nosečnice v bazenu ampak me že tale otroško plavanje tako zmatra da je dovolj zame ;)
Se mi zdi da mi bolj povzroča kakšno vnetje če preveč uporabljam dnevne vložke (Carefree čist ta tanke, neodišavljene), tako da malo gledam da jih ne uporabljam vsak dan.

Moram kmalu poklicat da se naročim na 4D ultrazvok za konec meseca, upam da ni predrago, pred 2 letoma je blo okol 40€ pr enmu najboljšemu ginekologu tukaj v Buenos Airesu in mu je res čudovito uspelo, ful se je dobr videl tamal user posted image . Sam upam da se cena ni podvojila ker tukaj je taka inflacija da je čist mogoče da se je user posted image .

Lep pozdrav, fajn se mejte user posted image

(odgovor članu remar)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.11.2011 16:29:24   
Anonimen
Hoj!

Uf, je megleno! Pred kakšno uro se je malo sonček skozi meglo pokazal, pa sem ga prec izkoristila za kratek sprehod. Zdaj je pa spet čista megla.

Spanje na hrbtu - meni je G rekla, da nosečka začuti slabost, če je pretok krvi otežen z ležanjem na hrbtu. Če ti pa paše, je pa po torej OK, kakor jaz razumem.

Sneguljka - pred leti sem imela zelo močan beli tok in kar pogosta vnetja, pa mi je G prepovedala uporabo kakršnihkoli vložkov (razen v času M, seveda). Ker sem imela res močan izcedek, sem uporabljala Discreet air, ki so baje zelo zračni in popolnoma neodišavljeni. Potem sem pač nehala uporabljat vložke in sem imela vedno s seboj rezervne hlačke, da sem se večkrat dnevno preoblekla. Praktično sicer ni bilo, ampak vnetij ni bilo več, pa tudi izcedek se je občutno zmanjšal.

Tosja - hvala, ampak malo dvomim, da bitjece spančka 8 dni skupaj, potem pa enkrat brcne in nazaj zaspi za 8 dni. user posted image Ampak saj bom v sredo G vprašala, kako je s tem čutenjem miganja. Zaenkrat je bilo na vseh pregledih vse OK, tako da bom potrpela še ta 2 dni. Vsekakor pa pridno in redno berem, kaj naj bi se dogajalo v maternici.

Nič, joga me čaka in bo prav pasalo malo nežnega razmigavanja.

Lepo se imejte!

(odgovor članu sneguljka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.11.2011 18:52:16   
Aleda
Populis- ne nisem tako visoko, je sam neki čez 400 nadmorske tukajuser posted image Sam taki sončni dnevi so zdej napovedani, da se prav veselim, sej je blo pa zdej ene 14 dni tako grozno mrko vreme. Drgač sem doma iz severnoprimorskega konca.
Jogi- sem mislila naročit kar pri Recinkotu. Za Ikeo pa ne vem, a so iste mere?
Spanje- jaz spim v vseh mogočih položajihuser posted image enkrat na hrbu pa mal stransko na trebuhu, včasih na boku. Danes ponoči vem da sem se nonstop obračala. Je pa kao najboljši položaj ne levem boku.
Sneguljka- A ta trgovina se imenuje Posedi. A to je trgovina z otroško opremo? Sem se že spraševala kam bi šla iskat peno za v košek, če jo bom rabila. Uživaj v toploti pri nas je že kar mrzlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.11.2011 20:00:44   
sirenetta
Sončen pozdrav tudi od mene! user posted image

Pri nas se tudi vrstijo taki lepi sončni dnevi, sicer je bilo v soboto malo bolj vetrovno in hladno, ampak se je kar umirilo in zdaj je čez dan prav luštno vreme.

Jogi: ne vem sicer, koliko je mehka tista pena, ampak za ta male naj bi bilo ležišče čimbolj trdno, da nudi oporo hrbtenički, sicer se lahko otročku hrbtenica ukrivlja, kar pa nikakor ni ok. Saj najbrž za kako urico čez dan kot pomožno ležišče verjetno neke hude škode ne more povzročit, ampak da pa večino časa prespi na kakšnem mehkem ležišču pa zagotovo ni ok.

Mi smo pri ta prvem imeli jogi iz kokosovih vlaken, neka naravna dokaj trda reč, stal je nekje okoli 50 eur. Samo smo mu kupili že v štartu "ta večjo" posteljico 140x70, ograjice se kasneje odstranijo in se spremeni v mladinsko posteljo, tako da jo lahko ima za dlje časa.
Evo mi imamo takšno, takrat smo dali okoli 150 eur, zdaj pa vidim, da je kar dražja, samo menda se dobi take podobne variante v Ikei pa najbrž bolj poceni:
http://soncek.si/si/lip-poljcane-otrosko-mladinska-posteljica-francesca-140-x-70-cm-i12480.shtml

Oblačila: mislim, da bom imela enako varianto kot v 1.user posted image - pri nas je res mrzlo vgl. samo decembra, januarja, tako da takrat še računam nosit bundo, mislim, da bo šlo tudi še zapet. Zadnja dva meseca - februar, marec pa lahko komot za čez dan eno tako bolj športno jakno, po moje ne bi smelo bit problem zapenjanje, ker je taka ohlapna. Če pa se bo zvečer kam šlo pa pride v poštev spet bunda, pa itak do avta je lahko odpeta, potem pa iz avta itak se gre direkt v hišo/na obisk ali kaj takega.

Spanje: spim vgl. na boku, pa včasih stransko čisto malo nagnjeno na trebuh. Kako je s spanjem na hrbtu sem tudi jaz pozabila vprašat G, se nič več ne spomnim iz 1.user posted image . Nekaj se mi zdi, da je problem dotok krvi, ker maternica pritisne na ta glavne žile, ki potekajo tam za maternico. Samo ne vem od katerega meseca dalje je lahko to problem. Bom počekirala, če najdem kaj na netu.

Populis se popolnoma strinjam s tabo glede kompliciranja v nosečnosti. Pa tudi ne vidim nič slabega v tem, saj po moje to kaže samo, da je nekdo skrben in zelo odgovoren do bitja, ki ga nosi v sebi in hoče pač kar se da najboljše izpeljat stvari in optimalno poskrbet za otročka. Vgl. ne vidim čisto nič slabega v tem, saj s tem ne dela škode ne sebi ne komu drugemu, kvečjemu se trudi maksimalno poskbet za dober potek/iztek nosečnosti.

Jada
lepo se imej še naprej v Radencih, želim ti da čimprej pokuka sonček in čimveč užitkov v brezdelju! Kako pa kaj ta mala, je uživala v čofi čofiju?

Remar
dobrodošla na klepetu!

Pattyka in hov hov - obvezno poročilo iz morfologije, da vidimo ali bomo imeli več malih mačevčkov ali marčevkic.

Evo lep pozdravček vsem in prijeten večer in miren spanec,user posted image .

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
15.11.2011 4:28:51   
sneguljka1
Aleda: to je ena trgovina kjer tapecirajo in delajo kavče in take zadeve pa majo vedno peno na zalogi, je kar dost trda za dojenčka, saj je gosta in tudi dovolj tanka. Mislim da ti lahk v kateremkoli podjetju kjer tapecirajo lahk prodajo en kos pene, ta firma je pač v Žireh kjer sva doma jaz in Caitlin, zato sem ji predlagala ker najbolj poznam ;)

Pa še posteljica od našega tamalga tukaj v Argentini, majo res praktične da je najprej majhna, potem pa tist predalnik vzameš dol in ga uporabiš kot nočno omarico, na posteljo daš pa tavelik jogi, ograjce stran in je postelja za velike user posted image

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433309393080&l=58601e3116

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
15.11.2011 8:28:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sneguljka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
15.11.2011 8:28:43   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: alna

Tosja - hvala, ampak malo dvomim, da bitjece spančka 8 dni skupaj, potem pa enkrat brcne in nazaj zaspi za 8 dni. user posted image Ampak saj bom v sredo G vprašala, kako je s tem čutenjem miganja. Zaenkrat je bilo na vseh pregledih vse OK, tako da bom potrpela še ta 2 dni. Vsekakor pa pridno in redno berem, kaj naj bi se dogajalo v maternici.

To ni moja teza-zapisano v mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
15.11.2011 8:35:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Caitlin

O ne ne, tud midva bova muro 4 vzela. Sj drugač sta ista, samo kolesa so različna. Ampak meni osebno je 4-ka vizualno veliko bolj všeč kot 3-ka. user posted image V katerem Babycentru pa si videla tanove modele? Ne vem zakaj so na internetu še vedno samo stari modeliuser posted image

http://www.maxi-cosi.com/products/strollers/strollers/mura-4.aspx

Takšna nas čaka...v Mbuser posted image  So pa jih baje dobili takšnih 6 kom. (cela Slo), saj ti v nAJBLIŽJEM bc POGLEDAJO V ZALOGO IN TI GA OD KOD POŠLJEJO, ČE BO PRVA RUNDA POŠLA JE NOVI  (se opravičujem za črke) uvoz čez 6-8 tednov.

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
15.11.2011 8:55:11   
Anonimen
Tosja - vem, da to povsod piše o miganju otroka, tebi sem se samo zahvalila za pozornost, da si se spomnila in to poiskala. user posted image

Ležanje na hrbtu - razlaga moje G (ki je tudi prof. ginekologije in porodništva na medicinski fakulteti): Po 4. mesecu je lahko maternica z otročkom vred že tako težka, da pri ležanju na hrbtu pritiska na glavno veno, ki pošilja kri iz nog v srce. Ker so noge kar velik del telesa, je to torej kar dosti krvi. In če srce ne dobi te krvi v normalnem obsegu, je torej tudi ne more črpati naprej in je krvi premalo za v pljuča in ponoven krog po telesu, zato postane user posted image najprej slabo. Če se ne premakne, zmanjka sveže krvi tudi za maternico in user posted image je lahko v krizi. Ampak je G poudarila, da res postane najprej slabo in je še ok, če se takrat premakneš. Potem mi je še rekla, da lahko ležim na hrbtu, dokler mi paše.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
15.11.2011 8:56:49   
Anonimen
Ursonok - to je pa res hud sokovnik. A si ga naročila preko spleta ali živiš v Ameriki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
   [Brisano sporočilo]
15.11.2011 9:03:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
15.11.2011 9:29:04   
tosja
Glede pretokov - kot je že alna zapisala je pritisk na hrbtu največji, tako tudi pretoki slabši. V zadnejm tromesečju se svetuje ležanje na levem boku -takrat so pretoki najboljši. Boste pa videle, tako se je vsaj meni dogajalo prvič - zaspala na levem boku, zbudila na hrbtu...user posted image  po porodu pa samo na hrbtu in je bilo takooooooooooo fajn!!!user posted image

Pretoki v popkovnici se zato tudi kontrolirajo, ker so pomembni za kvaliteto bivanja naših podnajemnikov user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 15.11.2011 9:31:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 1698
15.11.2011 9:50:48   
iribiri
Zdravo vsem souser posted image !
Evo javljam, da sem imela včeraj morfologijo, vse ok, nič kaj posebnega. Naju z možem je G vprašala, če želiva vedet spol in sva rekla , da še vedno vztrajava da ne želiva, tako kot pri prvem otroku. Nama je tako bol zanimivo. Naslednji pregled imam 19.12.2011. Sem v 21. tednu, v 23.tednu bom šla še plačniško na morfologiji, ker slikce sem pa dobila zelo slabe, pri prvem nisem šla še na plačniško, ker sem imela morfologijo malo kasneje, in so bile slikce odlične v primerjavi z zdejšnimi, velikanska razlika. Ampak ni panike, bodo pa upam naslednje superca!! user posted image
Lepo pišite pridno še naprej, in lep prijeten dan vam želim.

Pa-pauser posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
   [Brisano sporočilo]
15.11.2011 9:58:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.