|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
11.11.2011 21:20:01   
dreamhorse
Z Zano sva ravno od dezurnega. Kaslja, no laja bi bil bolj oravilni izraz, ampak dr pravi, da ni nic, oz. Zacetrk jake viroze. Meni oa vse lici na znake laringitisa. Cakam do ponedeljka, ce no bo boljse k zdravnici. Pa se je ze zacelo. Fuj fej bolezni.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.11.2011 7:45:46   
mini86
ja boga no..joj ta kašelj..upam da bo čimprej boljše..

drgač pa ima zvonka odlična zdravila za kašeljuser posted image
ne nam ti več s temiuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.11.2011 7:48:42   
mini86
no marcel že je zajtrk, ker je sobota je to pred risankami..drugače ne je pred televizijo..

men se pa že kuha zelenjava za popoldan, pa solata je na pol oprana..ja je treba zgodi zavihat rokave če čm jt s tamalim spatuser posted image morm prnest včarajšni večer k sva šla z mojim spat ob 1h..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.11.2011 8:01:10   
mini86
no mi smo se pa odločili da jutr šibnemo v vodni park bohinj..a je kera že bila tam..a morm tko kej pazt..
na netu sm opazila da majo na voljo vstopnico k je všteta hrana not-a se to splača..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.11.2011 6:47:05   
Mala_princeska
Lepo Martinovo jutro vsem skupaj user posted image
izkoristite ta dan za stiskanje in crkljanje.

Mene čaka inventura v službi in bom cel dan zdoma user posted image .
Drugače pa skoraj nič novega -
Manco imam doma - vneti oz.gnojni učki, en teden in ne gre na bolje, spiramo s kamilicami, mažemo s fenistil gelom ki blaži vnetja okoli učkov, dr. je v pon. rekla da ni nič hujšega in da ne more nič dat, da se ji pač bolezen kaže v učkah user posted image in jo bom imela že četrti teden doma. se ji vidi da že prav pogreša vrtec.

jaz pa tud kar ne pridem k sebi - boleče grlo se mi vleče že od konca novembra in dr. mi je rekel da gre za prehlad in da naj bi preležala, jst pa si zaradi sllužbe nisem upala vzeti bolniške. ok sej vem da sem tukaj čisto sam svoj krivec.

za nazaj vas nisem še nič brala, v glavnem lepo se imejte

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.11.2011 6:52:36   
Mala_princeska
aja razmišljam o miklavžkovih darilih za moje punce in meni je v oko padla kmetija duplo mega pack v baby centru in gruntam o tem ali o zeleni lego duplo škatli za manco in škatla modra od legota za taveliko, hm...zdej pa dilema.....obe morta enako dobiti, če ne bo (spet) prisotno lubosumje...
je pa tako ....tavelika si lego kock ne želi, stanejo pa toliko kot tiste puhaste kepice iz tv reklame - in mi je res bedna igrača - sam nekaj cvili, z učki zavija,.....pa lubčke pošilja....
a ve ste že pošopingirale za miklavža?

sicer bi brez igrač, ampak otroci si jih itak želijo.....

manca res rada sestavlja ima pa že traktor in prikolico s konjem od dupla in ne vem,če ji bo kmetija tak všeč...kompliciram ja user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.11.2011 8:06:30   
Mala_princeska
jutro,

ja kje pa ste martinčice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.11.2011 8:11:36   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutro,

ja kje pa ste martinčice user posted image

Martinčkamo seuser posted image . No, v LJ megli gre to kar težko.

No, pa sem tudi jaz na tem, da se podam v nakup spodnjih majčk. DH - zate se spomnim, da si jih kupovala - kje pa si jih kupila?
Včeraj sem bila na Rudniku (LJ) in ugotovila, da sploh ne znam kupit spodnjih majic. V sredo ponovim vajo po "službenem" bowlingu, sem si spakirala kar eno poletno majčko za mušter.

Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.11.2011 8:43:16   
bjondi
-sp.majčke morm tudi jaz dokupit,ampak sem čakala na lidla če bo imel samo spodnje majčke...hvala za nasvet,bom tudi jaz eno vzela s seboj za mušter...

Princeska,mini bo rekla da kamilice odsvetujejo za spiranje učk...jaz sem jih pri karin vedno uporabljala in sva zmeraj lepo spedenali vnetje...pri tamalemu ima pa še bolj vnete po kamilicah,tako da prakticiram ampulce fiziološke raztopine in mu jih kapam notri,ko vidim da ima pordele ali pa pred spanjem,večkrat na dan...

Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.11.2011 9:17:15   
Mala_princeska
Bjondi hvala,
ja ker po 10 dneh ni bolje, šibam po recept za kapljice.
Pa še smrkav nosek je nazaj.

Ja spodnje majčke - tud na moji listi za šoping-zame seveda user posted image
Me je pa zaj*čkalo, ker sem mislila da bo danes otroški dodatek nakazan, pa je šele jutri.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.11.2011 9:35:40   
dreamhorse
Tudi jaz nisem pristaš kamilic za očke.. je lahko samo še slabše...
fiziološka raztopina ali prekuhana voda... a tobrex ti pa ni dala? Jaz bi se vrnila po njih, te pa res pomagajo.
Fenistil gel za očke? A ni to za pike insektov? Prvič slišim...

Žana je danes pri mami.. .čez dan je ok, le nosek ima zamašen, ponoči ji dam sirup, pa je tudi ok.. le joka nekaj v tri dni... In res ne vem, ali jo naj dam jutri v vrtec, ali naj grem v bolniško... Mama jo bo imela samo danes?
Kaj bi ve naredile?

Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.11.2011 11:07:27   
bjondi
dh-če sem jaz v dvomih ali dat ali ne v vrtec,se odločim da raje ostaneva doma in me nima potem kaj skrbet kaj narest in kako bo...ja vem meni ni problem zaradi bolniške...če pa ti jo mama lahko čuva še jutri pa sploh v redu...

Uuu kakšen mraz je zunaj,sej smo ga hoteli a ne...dh pri vas je zagotovo sonček...lahko samo ugibaš kaj imamo v lj kotlu...

Drgač pa spet čakam ,čakam ,čakam ,tast me je že trikrat klicu kdaj greva po avto ,ker mi menjajo gume,nato bo pa še on njegovega tam pustil...sem strpna user posted image ... je rekel da je že trikrat tja klical in ja trikrat tudi mene...bolj kot sem mu razlagala naj počaka da me možek pokliče bolj najeda...zjutraj je že ob osmih avto kurblal user posted image  ,ura je pa enajst pa še kar ni na vrsti...in potem  sem mu ugodila,da greva pogladat kako kaže ,ja itak sva se obrnila in morva pridt čez tričetrt ure user posted image ...ja to je tako pri vsem cajtu ,če niso na vrsti takrat ko je naročeno je treba že paniko zganjat...

Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.11.2011 13:24:59   
dreamhorse
Sem se odločila, da bo šla v vrtec, mama pravi, da je v redu... kašelj se čisti, z noska teče prozorno...
In tudi volje je čisto ok.. Saj to je že tud doma bila... Če bo pa kaj narobe, bodo pa že poklicali.
Hm, sem že dosti dosegla, da jo je mama danes imela... Nočem prosit še za naprej.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
14.11.2011 13:34:36   
dreamhorse
Sem pa sončna očala doma pozabila, user posted image  sem čisto slepa od tega močnega, toplega sonca user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
14.11.2011 14:29:39   
dreamhorse
A morda katera ve, kje bi kupila risanko Horseland oz Grivje pri živžavu. Nikjer je ni za downloadat, razen na youtubu, kjer so posnetki zelo slabi. Nisem pa zasledila, da bi jo kje prodajali.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
14.11.2011 14:29:58   
dreamhorse
Očitno bom spet imela monologe.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.11.2011 14:30:52   
dreamhorse
Mini, si dobila odgovor?

Neposredna povezava do sporočila: 2892
14.11.2011 14:31:27   
dreamhorse
Jooo, mene pa takk hribtenica boli od tega sedenja 8 ur v službi, da mi gre kr na jok...

Neposredna povezava do sporočila: 2893
14.11.2011 15:06:55   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, si dobila odgovor?

ja glihkar..je vzela eno k zaključuje za poslovnega sekretarja in se ji zdi da bo najbolj pasala na to delovno mesto

Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.11.2011 7:34:15   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Mini, si dobila odgovor?

ja glihkar..je vzela eno k zaključuje za poslovnega sekretarja in se ji zdi da bo najbolj pasala na to delovno mesto

user posted image user posted image user posted image user posted image  od babe..... jaz sem pa bila prepričana, da ti bo uspelo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.11.2011 10:35:22   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Mini, si dobila odgovor?

Oh, Mini, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.11.2011 10:35:54   
mini86
jaz sem pa bila prepričana, da ti bo uspelo...

tudi jaz sem si ZELO želela..

pol pa vidm oglas za administracijo na zavodu in tm kjer so iskali pozna direktorja/lastnika očim in ko pokliče mu un pravi da majo že da so samo formalno dali oglasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.11.2011 10:40:08   
tecka
Drugače pa naše težave....
A mislite, da je možno, da je Srečka "bolel luli" zaradi poganjalčka. Ker v nedeljo je res razgrajal z njim, se zaletaval v vse mogoče, vozil po kupih zemlje in peska, skratka divjak na kvadrat. Ponoči je tarnal, da ga boli, včeraj čez dan je bilo ok. Vnetja ne bi smelo biti.

A dajete svojim otročkom že ocvirke? No, Srečko jih ima rad, ampak itak je to povezano z zgledom oz. našim. Jé hladne ocvirke, namazane na kruh in gor kečap. In očitno jih je Srečko včeraj pojedel preveč in ga je ponoči šraufalo po trebuhu.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.11.2011 11:04:19   
bjondi
tecka-a si ne dolgo nazaj preskočila moj post ,ko sem pisala ,da vedno ko gre na poganjalčka kar kmalu obupa ker ga sedež žuli...imam že pripravljeno peno ,da mu ga oblazinim...je imel pa dvakrat pod jajčki ornk ožuljen(se mu je kar hrastica nardila),bolelo ga je pa šele ko je šel dol-se pomoje pozna da je brez plenice...sem že takrat malo browzala po netu,če se dobi kak bolj mehek sedež,pa nič najdla...

Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.11.2011 11:41:40   
Mala_princeska
Mini še od mene en velik hug user posted image user posted image user posted image

žal se dogajajo packarije glede oglasov in še se bodo, vsaj takrat ko sem jaz iskala so imeli tiste "formalne" vsaj v posebni mapi in ne na deski, zdej pa je žal vse v enem košu kar ni prav.

o vlogi za znižano plačilo vrtca; pa še tole: 2010 sem bila brezposelna in sedaj od 1.12.dalje, ko oddajamo novi obrazec za znižano plačilo vrtca - po novem na CSD (gneče bodo vsaj pr nas obupne) piše: če ste bili 2010 brezposelni, priložite zadnje tri plače (sedaj sem zaposlena); prebrala v reviji ki sem jo našla v vrtcu. Piiiii*******(zvezdice dodajam sama) takrat so rekli, da se bo brezposelnost upoštevala za nazaj; v momentu brezposelnosti NI bilo ugodnosti in NISEM NIČ MANJ plačevala vrtca, sedaj pa spet pi******* ker se OČITNO SPET NE BO upoštevalo, da bi kaj manj plačala. Faaaa***** ej - toliko o pravni državi - maaaat******* bi kar Virantu pisala al pa Pahorju al pa unmu ministru za delo, družino,....
toliko o pravni in pošteni državi,
se opravičujem ker se pištolim in jezim

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?