|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
10.11.2011 9:31:16   
lenika
Sanjarjenja, jaz vama predlagam, da se vsakič ko zasanjarita spomneta na to, da če bi bil bivši brez napak ne bi bil bivši.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
10.11.2011 9:48:17   
tecka
Manna - najcenejša kuhinja bo skoraj zagotovo v Mullerju, okrog 30 eur, je pa bolj "punčkastih" barv. Sem pa videla v Mercatorjevem katalogu leseno kuhino proizvajalca educo. Ne me držat za besedo, mislim da je 80 eur. Meni je seveda lepša od plastične, pa še proizvajalec je ok (no, saj smoby od plastičnih je tudi ok).

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.11.2011 9:55:03   
smrketa24
Kuhinjo sem videla tudi v reklami od Spara, pa mislim da tudi Leclerca, samo cene se pa ne spomnim. Je bila pa sigurno cenejša od 80eur.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.11.2011 10:16:32   
mini86
roza jeuser posted image

kej tazga bi blofajn ja..

no pri nas božička nau ker sm tud js mela samo dedka mraza in mi je bol pristen..čeprav nekje majo božička, nekje dedka mraza nekje pa vse tri..
in pol ti otroku razlož da je dudu to nekje drugje za božička doma pa ne pa da doma bo pa dedek mraz..kr neki no

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2854
10.11.2011 10:31:56   
dreamhorse
Vsi trije pri nas nikoli niso bili,,... za miklavža kaj sladkega, mandarince in nič več, potem pa je vedno bilo pod smrečko za božička... Če nas ni bilo doma pa kasneje.. nikoli pa nista bila oba... in tudi ne bosta...
Itak čez leto dobi dovolj vsega ....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
10.11.2011 11:08:09   
bjondi
Pri nas tudi miklavž nosi mandarince pa kak bonbonček,pa potem božiček...je lažje zdržat do božička kot dedka mraza user posted image ...

Dobro da naš še ne zna povedat kaj bi imel oz.kaj bi si želel...v trgovini pa obvezno pregledamo vse igrače podrobno in gremo potem mirne duše naprej,brez da bi karkoli rad imel...kaj bo dobil za božička pa pojma nimam ...še kar ne podpiram igrač...in pol kakšni obiski pravijo ti kar k nam pridi imamo toliko igrač user posted image ...no ja če dobi od dugih kaj od igrač z veseljem vzamamo in se tudi igramo ali r.d varjanta...drgač si pa fotr neki namišlja da bi on neki njemu kupil,ker mu še ni nič kupil user posted image ...se mi zdi komu bi on to kupil...

Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.11.2011 11:10:14   
bjondi
Smo bili zadnjič v A v toys-u al kako se napiše...matr ni da ni ...sam smo šli samo v izvidnico in brez nakupa ven...so mel ketlerjevega poganjalčka10 col znižanega na 29€-popolonoma enak kot jih imajo nekateri naši malčki...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.11.2011 11:44:04   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Smo bili zadnjič v A v toys-u al kako se napiše...matr ni da ni ...sam smo šli samo v izvidnico in brez nakupa ven...so mel ketlerjevega poganjalčka10 col znižanega na 29€-popolonoma enak kot jih imajo nekateri naši malčki...

Ko sem jaz bile enkrat in edinkrat v toysu sem ji kupla metlo... pri taki izbiri igrač... :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.11.2011 12:02:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ko sem jaz bile enkrat in edinkrat v toysu sem ji kupla metlo... pri taki izbiri igrač... :)

Ampak res...kaj vse ne prodajajo...

Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.11.2011 21:41:55   
tecka
Manna - katalogi še kar prihajajouser posted image
Tole je danes prišlo iz BC - imajo novo spletno stran za igrače
http://www.abc-igrace.si/delovni-koti/otroska-kuhinja-miele.html
Se mi zdi pa kuhinja iz Mullerja bolj funkcionalna kot je tale, le Muller je zate malo manj dostopen.
Sicer pa mercatorjeva lesena kuhinja stane 99 eur in ne 80 kot sem napisala spodaj. Toliko stane lesena hiša.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
11.11.2011 8:15:58   
dreamhorse
Jaaa, jaz sem dobila včeraj katalog od babycentra in reklamo iz pikapolonice... se je že začelo...
mislim, da se bo nekaj našlo za dobre može...

Kako ste kaj punce danes? Petek jeeeee!..
Jupi

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
11.11.2011 9:17:16   
manna
živjo
Ja, za kuhinje sem malo pogledala. Plastične so seveda cenejše, lesene pa so nekako bolj prijetne... lesena je drgač tudi na www.vlakec.si in stane 99€. To je mal preveč no..
Sicer pa bo pr nas tudi kakšen zdravniški komplet aktualen najbrž, glede na to da manči zadnje čase že fajn pozna zdravniški poklicuser posted image user posted image Ampak jaz te ideje nabiram bolj za babico in nono, ker midva ji bova verjetno kupla tisto zobno ščetko sonicare za otroke. Sej nevem kok stane?
Drugač pa imam eno vprašanje. A fizična aktivnost - telovadba vpliva na mleko? Ker zdaj se mi je že trikrat zgodilo da sem šla na pilates, potem pa je lucjan celo noč sitnaril, in cel naslednji dan ni bil neki zadovoljen...pa dojil se je dve minutki in nič več..?! Mal sumim da začne telo šparat če je preveč utrujeno. Ker sem mela namreč kar mal muskl fibra..

Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.11.2011 10:29:23   
bjondi
manna-hm user posted image ...pomoje ti bo smrketa najbolj odgovorila...
Sam če porajtaš ,da ti jamra potem opazuj to še malo,pa se odloči al počakaš še kak mesec in spet začneš hodit...ne vem na samo kvaliteto mleka zagotovo ne vpliva(pa smo spet pri kvaliteti) edino če si nucala neki več kalorij ,ki bi se znalo pokazat na količini...koliko si pa spila poleg telovadbe zraven...vnose količine vode v telo je pomoje tukaj najbolj pomemben...ker pilates zelo priporočajo po porodu...ej pa da nisi ti preterala za prvič user posted image -hecam se...no vidiš jaz sem tudi ta teden šla prvič na pilates po poletju in sem že cel teden v musklfibru-takem nežnem-se čutim...pomoje je ključ v pitju in uživanju dosti tekočine...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.11.2011 10:34:16   
dreamhorse
Manna, žal ti ne morem pomagat pri odgovoru, ker nisem dojila in nimam izkušenj..

Mi pa si planiramo en izlet v okolico Trojan v soboto.. Pa nimam ideje kam... Helppppp

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.11.2011 12:49:39   
dreamhorse
Sonce in petek, zato vas ni nikjer.... jaz pa saaaama, čakam, da bomo kaj klepetale...

Mini, si že zvedela kaj za službo?

Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.11.2011 12:58:02   
mini86
učari mi je poslala mail da danes sporoči odločitevuser posted image user posted image user posted image

sva bla z mojim dons v šopingu in nabavla za marcela za miklavža in za dedka mraza, pa še za dva otroka..no še dva mi ostaneta pa sm fertik..no pa še bratranc pa sestrična pol pa res konc..

no pa jutri nau goske..ma ne dam 35-40€ za tole sranje..bo pač samo piščanc pa kupla sva pol še mrežno pečenko..

naju je pa dons ustavla vzg. v vrtcu in je rekla da je fino k sva oba da naju nau treba klicat..no in je rekla da je marcel naredu zelooo velik korak in v eni situaciji ko mu je peter hotel uzet igračo ga je odrinil..peter je potem iz šoka začel jokati in tud marcelu je bilo hudo ampak je šla do obeh in rekla marcelu da je naredu prav..
no to je povzetek 15 min pogovora..mi je zelo lažje

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.11.2011 13:04:19   
dreamhorse
Torej še pridno stiskam pesti, dokler ne izveš odločitve...

Jaz morem za darila preučit še kataloge igrač, jih je včeraj nekaj prišlo... res nimam idej... ker ima tako in tako polno vsega..
Včeraj je od nečakinje dobila likalno desko in likalnik, ker ona več ne rabi... user posted image

Meni je pa Žana danes rekla, da jo en fantek pač (njegovo ime) v vrtcu tepe... Zdaj pa ne vem, ali naj reagiram ali ne...

Bravo za Celija... Priden fant, tako je treba... zase se postavit, da bo oni tadrugi šokiran in se to ne bo več ponavljalo..
Superca..

In ta raca je tako draga??? Potem pa res raje pipiko...
Kaj si nabavljala za darila.... jaz zbiram ideje...
Mam 4 nečake, Žano in sosedova dva otroka, ostalo pa ne bom nič...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.11.2011 13:15:56   
mini86
Meni je pa Žana danes rekla, da jo en fantek pač (njegovo ime) v vrtcu tepe... Zdaj pa ne vem, ali naj reagiram ali ne...

če je rekla prvič počakaj..drugače pa js vsekakor bi reagirala..ne rabiš takoj popiz***user posted image ampak da te zanima ali je res oz če je res tako hudo ker je parkrat omenila da jo tepe..to je vse..

dubu je mehanično delavnico za dedka mraza in pa komplet za dohtarje za miklavža..

ja GOSKA je tako draga..niti v sanjah si nism mislna da je tako..kokr da bi si zaželea ne vem kaj..sm razočarana-predvsem zato ker nau tok kuhanja pa pacanja jedla je itak nebi..

za ideje za darila pa napiš cca ceno predvsem pa starost

Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.11.2011 13:29:47   
dreamhorse
Kaj pa vem ceno... malenkosti neke...
11,9,8,6, 5 in 2,5 leta...

Bolj mi je pomembno za 5 letnega fanteka in 2,5 letno punčko...
Nekaj bom že našla, ideje pa vseeno dobrodošle...

Ja, bom še počakala, če bo kaj rekla, potem bom pa omenila, da mi je povedala, da jo tepe in kako je s tem.. Kar dvomim no, ker če jo je kdaj kdo popraskal, ugrinil ali kaj, mi je takoj priletela povedat, ko sem prišla po njo... tako da bi mi verjetno tudi to.. mi je pa povedala v kontekstu, ko sem jo vprašala, s kom se igra v vrtcu.. Z Žigecom, Saro, Teo me pa tepe..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.11.2011 13:35:03   
mini86
Kaj pa vem ceno... malenkosti neke...
11,9,8,6, 5 in 2,5 leta...

11 let-2x karto za kino
5 let-kšn komplet predpasnik za pečt pa kšna otroška kuharska knjigica al pa mogoče modelčki za piškote zravn predpasnika
2,5- nisi napisala a punčka al fantek-če je fantek nikol ne morš zgrešit z avto/bagrom/smetarjem
6 let-če je punčka tist komplet za zapestnce al pa verižce delat
8.9-kšna ta flaša aladdin

Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.11.2011 14:16:39   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Pri nas v takem primeru Srečkota najprej vprašamo: "Kaj si pa ti delal, da te je "Petrček" porinil/vgriznil?". Ponavadi se izkaže, da je Srečko prvi oz. ko razlaga kdo je kaj naredil itak ne veš več kdo je kogauser posted image .
Če bo Žana večkrat jamrala, pa lahko vzgojiteljico najprej "potipaš" v smislu, da Žana doma pove, da se tepejo in da te skrbi, da Žana tepe tega in tega. Potem ti bo pa vzgojiteljica že povedala kaj se dogaja in kaj je res (po njeni različici).

Ideje za darila....moram pomislit, je kar fino izbirat za druge, ker ni treba nič plačatuser posted image
Za kakšno vsoto pa?

No, lep vikend, ženskice.

Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.11.2011 18:58:42   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Sanjarjenja, jaz vama predlagam, da se vsakič ko zasanjarita spomneta na to, da če bi bil bivši brez napak ne bi bil bivši.

drgač pa...ne on NI imel napakuser posted image user posted image
bistvo vsega je bilo da sva bila oba premlada..no eno leto pa je bilo vseeno sladko..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.11.2011 18:59:39   
mini86
Ideje za darila....moram pomislit, je kar fino izbirat za druge, ker ni treba nič plačatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.11.2011 19:04:37   
mini86
no za službo še zmeri niso sporočil..tok o resnosti pa to..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.11.2011 19:06:11   
mini86
pa za bratranca in sestrično bom za novo leto kupla kr obema te flaše aladdin pa je..

se mi pa za mau zdi da je mel zdj bratranc roj. dan in stric tud tok ni da bi kej naredil..no sej ne rab zdj celo promenado sam kšno kavico..dokler je bila teta živa je vse to bilo..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?