|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
15.11.2011 11:46:07   
Mala_princeska
ocvirkov mislim da manca še ni probala, pri nas ni navade da bi si jih na kruh mazalo; rada jih imam za zabelo pri krompirju, mineštri v smislu kolerabe in krompirja

hm....bjondi in tecka lahko povprašam na našem servisu, za rdeč povšterček od poganjalčka seveda za sedežni del, no ni povšterček ampak mehka prevleka na elastiko, če se dobi posebaj in koliko košta; najbrž sedežki niso tako različni med poganjalčki? če povprašam mi pošlji sms, ker sem pop. v službi, pa upam da do jutri dobim odg.
poglej na naši strani šolsko kolo pikapolonica, pa najdeš kako sedežek izgleda.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
15.11.2011 11:53:21   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

A morda katera ve, kje bi kupila risanko Horseland oz Grivje pri živžavu. Nikjer je ni za downloadat, razen na youtubu, kjer so posnetki zelo slabi. Nisem pa zasledila, da bi jo kje prodajali.

vprašaj na ART VIDIS, majo tudi e-mail
ali MENART,
ali pa na HASBRO

sam če je na netu pod googlanje nikjer v omenjenih založbah ni, je težko da jih majouser posted image mogoče jih je sam pop tv odkupil od kje in jih vrtijo,
ne vem no....
če bom slučajno kakega potnika vidla od teh firm, bom povprašala, če se bom le spomnila.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
15.11.2011 13:31:41   
bjondi
princes-a si se mal ratpištolila user posted image ,sam da je boljše...ja ampak a lani pa nisi prijavila na csd brezposelnost...že med letom al kukrkoli,takrat ko si postala brezposelna...in pol spet morš prijavt če je med letom ,če dobiš zaposlitev...hvala za ponujeno pomoč,da vprašaš za penco...imam že vse prištimano,sam še vsest se morm pa narest...

Ocvirki-mnjamiiii za jajčka na oko ,pa v tenstanču,pa na kislem zelju...mmmm...mu jih pa ne dajem prav ekstra...

Neposredna povezava do sporočila: 2903
15.11.2011 13:33:18   
bjondi
zaposlitev-sam mi je čudn obakrat k smo pri nas iskal zaposlitev,smo imeli že najdeno ,sam smo vseeno morali dat oglas na zavod -sam je bil pripis ,da je mesto že oddano al tako nekako...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
15.11.2011 13:51:22   
manna
pozdravljene klepetulje
Eden redkih trenutkov ko oba spita, pa se moram na hitro pofočkat.
Nekoč sem še mislila, da sem pri Manci res jaz falila, ko jo nisem odlagala budne, da bi sama zaspala. Pa je zato podnevi spala samo po pol urce, potem pa nič več (razen v avtu in vozičku). No, zdaj ko je tamali ratal enak, pa vem, da je le nekaj tudi v genih...očitno. Ker gospodič nikakor noče bit več sam, čeprav smo ga od rojstva lepo odlagali in je dostikrat sam zaspal...zdaj pa mu očitno v možgančkih že preveč brni in se kar potoži če ga odložim. Tko da, dopoldnevi so tak kaos..če bi kdo vstopil v stanovanje, bi se smejal! Tamali v ležalničku sredi kuhinje, Manca na pultu dela piškote ali pa stresa karkoli,..jaz pa kuham, pa vmes še kakšno rundo piškotov spečem, pa malo posesam sproti...user posted image
Me je pa malo presenetilo, mini, ko praviš da Marcel je zajtrk pred risankami. Ne da je to kaj takega, sploh ne, ampak prvo kar mi je padlo na pamet je to, da naša zagotovo ne bi jedla ampak packala po kavču, da ne omenim da bi bila njena pižama sigurno samo še za v pralni stroj...kar je itak skoraj zmeraj.
Nevem, nekako se mi zdi včasih da mi stvari uhajajo iz rok.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
15.11.2011 13:55:57   
manna
Skratka, da zaključim, po novem letu gre gospodična zagotovo v vrtec, o tem ni dvoma.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
15.11.2011 14:20:28   
dreamhorse
MP, sem upala, da mi boš napisala, da pri vas pa to imate :) Našla sem samo na amazonu, pa kaj mi pomaga, če niso sinhronizirane.. Bom verjatno za silo kar posnela iz živžava par delov, pa bo... slej kot prej bodo tudi pri nas...

Manna, tudi Žana je na kavču, pred TV in si krožnik vedno drži pred sabo... ok, juhe in teh reči res ne je tam, ampak kak košček kruha ali skutico pa ja... pa se nikoli ne popacka preveč.. sploh pa ne namerno.

In veseli me, da sta se odločila, da gre Manči nazaj v vrtec... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
15.11.2011 14:21:15   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Skratka, da zaključim, po novem letu gre gospodična zagotovo v vrtec, o tem ni dvoma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke da sfolgaš..no čeprav od napisanega sklepam vidim da vam ni dolgčasuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
15.11.2011 14:21:42   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ocvirki-mnjamiiii za jajčka na oko ,pa v tenstanču,pa na kislem zelju...mmmm...mu jih pa ne dajem prav ekstra...

Kaj pri vragu je že spet to en baubau?

In naša ocvirkov še ni poskusila, imava še veliko, veliko drugih reči prej za osvojit, ki jih niti poskusit noče...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
15.11.2011 14:23:28   
mini86
no js cel dopoldan škilm na mail če bo kera kej napisala k mi je doooooukčas pa nič..no nisem dobivala obvestil o odgovorihuser posted image

tecka-pr ns vsake tok reče da ga boli luli..ampak bolj ko ne kar tako..js mu namažem in pol je ok..al pa se samo previjemo pa je..pomoje boljš da tvojga uprašaš če je to možnouser posted image
ocvirki-mislim da sm mu jih že dala na repo oz zelje pa ni bilo nič..no ni jih bilo veliko..
kva pa vem če ga loh od tega boli buši..verjetno od vsake stvari če jo je preveč kar pa dvomim da od enga kosa..

mala princeska-mislim da si ga sama mal usračkala ko takrat ko si bila brez šihta nisi šla tja in povedala tega in bi lahko koristila..tako je šla kolegica in se je poznalo..

kavč+risanke+zajtrk-no je kle res bistven podatek da ne obi rečmo kej kuhanega-ala gres, čokolino, corn flakes ampak je ponavadi to narezan sir, olive in pa piščančje prsi..od tega ni nič umazano..

aja da ne rečem..mamo luknasto sedežno, ker je gospodič na eno risbico risal dež in je svinčnik prešpikal in list in sedežnouser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
15.11.2011 15:20:30   
smrketa24
Uf, da bi pri nas Matej sedel na kavču in gledal risanke - to bi bil čudež. Risank sploh ne mara, pri miru sedi pa samo tistih 5min, ko je. Drugače je pa skoz v pogonu user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
15.11.2011 16:30:40   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: manna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke da sfolgaš..no čeprav od napisanega sklepam vidim da vam ni dolgčasuser posted image

Tud jaz razberem da se imate kljub razturanemu fletu in kar spada zraven pri dveh otročičkih prav lušno ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
15.11.2011 16:31:57   
bjondi

K mi je ven ušel...zdaj še enkrat preberi mmmm tenstanček...veš zdaj kaj je to...

Neposredna povezava do sporočila: 2913
15.11.2011 16:33:20   
bjondi

In naša ocvirkov še ni poskusila, imava še veliko, veliko drugih reči prej za osvojit, ki jih niti poskusit noče...

Tudi mi smo pri osvajanju še kar na nulti točki...

Neposredna povezava do sporočila: 2914
15.11.2011 16:35:25   
bjondi

mala princeska-mislim da si ga sama mal usračkala ko takrat ko si bila brez šihta nisi šla tja in povedala tega in bi lahko koristila..tako je šla kolegica in se je poznalo..

Ja sej tko sem jaz mislila,sej piše na odločbah da je treba spremembe v 14 dneh sporočit...ala zaposlitev,izguba službe,povišica plače,sprememba naslova pa še kej...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
15.11.2011 19:58:48   
dreamhorse

K mi je ven ušel...zdaj še enkrat preberi mmmm tenstanček...veš zdaj kaj je to...

Se vedno nimam pojma. Restan krompir mogoce?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
15.11.2011 20:06:14   
mini86
Se vedno nimam pojma. Restan krompir mogoce?

TENSTAN krompiruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2917
15.11.2011 21:45:06   
bjondi
Ja user posted image dh vi rečete renstan mi pa tenstan user posted image ...pomoje je pa oboje istega okusa...eej a ste imeli spet sonce danes a ne ,pri nas pa spet kaj misliš kakšno vreme-ne vem če lahko temu sploh rečem vreme,raj ne ugibaj ,ker je še vedno nagravžno megleno...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.11.2011 7:21:09   
dreamhorse
Dobro jutro punce... pri nas že sonček kuka izza hribovja, tako da bo danes spet lep sončen, a peklensko mrzel dan. Nebo je brez oblačka, je pa pravtako -5 stopinj... brrrr..

Zdaj smo tudi mi na dan privlekli žabe, al kako že vi temu rečete.

Bjondi in mini, sem predvidevala, da je to restan, ker le tega vem, da se dela z ocvirki...

Žana je pa danes že v redu spala celo noč, proti jutru je malo kašljala... nosek pa poln, ravno tako kot jaz sinusi.. in nič ne gre ven, četudi piha.. Bomo danes zalaufali inhalacije. Jaz sem po Zvonkinih tabletah bila že drug dan v redu, je rekla, da bo cel mesec trajalo...

Tako, danes me pa prosim ne pustit samo, velja...

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 16.11.2011 7:22:08 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.11.2011 8:42:32   
Mala_princeska

Ja sej tko sem jaz mislila,sej piše na odločbah da je treba spremembe v 14 dneh sporočit...ala zaposlitev,izguba službe,povišica plače,sprememba naslova pa še kej...

takrat sem takoj šla v vrtec, v tajništvo - ko položnice izdajajo, ker sem mislila da se bo tudi pri šolski malici kaj poznalo-ko je bila tavelika 1.razred-sem povedala da sem brezposelna, prijavljena na zavodu, še papirje sem imela s seboj, pa niččččč.......šus od tajnice mi je to rekel, kar sem že pisala....

mah pri nas je občinska uprava taka, da ne ve nič in ne zna nič naredit, kaj šele tajnica ko oskrbnine rihta - bruh, bruh,.....

tkole so mene zaj... pa najbrž še kakšno mamico, očitno na ta način pr nas filajo občinsko blagajno.....
sej ste nas videli na tv-ju ko so bile občinske volitve, ko so nekaj zmutili da imamo še zmer istega župana-slavna občina ni kej

Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.11.2011 8:50:14   
Mala_princeska
he he DH nisi sama, še jst sem tuki....

jutri sem frajjjj jesssssss......

grem si kapučino skuhat, pa pozjtrkovat malo z manco, ki je še doma in evo učki po dveh dneh bolje - edino smrkelj je še prisoten.

zaspana sem zzzzzz......

Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.11.2011 8:54:44   
dreamhorse
Mp, pa ne mi spat zdaj no,.. .bova kakšno rekli...

Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.11.2011 9:00:33   
mini86
evo še mene..mam tamauga doma k je ponoč grozn kašlu pa še nategnu naju je kokr sva dolga in širtoka da smo šli ob pol dvanajstih na metelkovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.11.2011 9:04:57   
dreamhorse

evo še mene..mam tamauga doma k je ponoč grozn kašlu pa še nategnu naju je kokr sva dolga in širtoka da smo šli ob pol dvanajstih na metelkovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako to misliš? Ta preklet kašelj... jaz ji dajem zvečer sinceod sirup, da vsaj spi normalno.. čez dan se pa itak izkašljuje, ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.11.2011 9:15:05   
mini86
ja zbudil se je in jooookal in stooookal..pa NIČ ni pomagalo..pa se mi je zdelo da je kr ena histerija in trma samo mi ni bilo jasno od kje in sredi noči..
no in ga mirim, stiskam k seb jok še močnejši..no in ga potipam po ušesu nič, pa po drugem se umakne in še bolj začne jokat-dret..
pa ga vprašam kaj te buba in on men ušesek in pokaže..valda iz prejšnih izkušenj se napokamo in gremo do dohtarja..

no on pa že ne daleč od doma..seveda neha jokat in..mami kam gremo, ja k zdravniku če te ušesek buba, ne ne mami ne buba več..ok je zlo kašlal in sva se klub temu odločila da gremo..
in je bil popolnoma dobre volje in seveda ga je nehalo bolet..

no pr zdravnici HB 1x pokaže na tist ušesek ta niem izpadla  ne vem kaj, čeprav je potem skos govoril da ga ne boli nič
ni oba ušeska so popolnoma zdrava, imajo lep odsev, edino grlo ima rdeče..
in to je to..

to je bil nateg d.o.o.

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?