Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 11:46:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
ocvirkov mislim da manca še ni probala, pri nas ni navade da bi si jih na kruh mazalo; rada jih imam za zabelo pri krompirju, mineštri v smislu kolerabe in krompirja hm....bjondi in tecka lahko povprašam na našem servisu, za rdeč povšterček od poganjalčka seveda za sedežni del, no ni povšterček ampak mehka prevleka na elastiko, če se dobi posebaj in koliko košta; najbrž sedežki niso tako različni med poganjalčki? če povprašam mi pošlji sms, ker sem pop. v službi, pa upam da do jutri dobim odg. poglej na naši strani šolsko kolo pikapolonica, pa najdeš kako sedežek izgleda.....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 11:53:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse A morda katera ve, kje bi kupila risanko Horseland oz Grivje pri živžavu. Nikjer je ni za downloadat, razen na youtubu, kjer so posnetki zelo slabi. Nisem pa zasledila, da bi jo kje prodajali. vprašaj na ART VIDIS, majo tudi e-mail ali MENART, ali pa na HASBRO sam če je na netu pod googlanje nikjer v omenjenih založbah ni, je težko da jih majo mogoče jih je sam pop tv odkupil od kje in jih vrtijo, ne vem no.... če bom slučajno kakega potnika vidla od teh firm, bom povprašala, če se bom le spomnila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 13:31:41
|
|
|
|
bjondi
|
princes-a si se mal ratpištolila ,sam da je boljše...ja ampak a lani pa nisi prijavila na csd brezposelnost...že med letom al kukrkoli,takrat ko si postala brezposelna...in pol spet morš prijavt če je med letom ,če dobiš zaposlitev...hvala za ponujeno pomoč,da vprašaš za penco...imam že vse prištimano,sam še vsest se morm pa narest... Ocvirki-mnjamiiii za jajčka na oko ,pa v tenstanču,pa na kislem zelju...mmmm...mu jih pa ne dajem prav ekstra...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 13:33:18
|
|
|
|
bjondi
|
zaposlitev-sam mi je čudn obakrat k smo pri nas iskal zaposlitev,smo imeli že najdeno ,sam smo vseeno morali dat oglas na zavod -sam je bil pripis ,da je mesto že oddano al tako nekako...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 13:51:22
|
|
|
|
manna
|
pozdravljene klepetulje Eden redkih trenutkov ko oba spita, pa se moram na hitro pofočkat. Nekoč sem še mislila, da sem pri Manci res jaz falila, ko jo nisem odlagala budne, da bi sama zaspala. Pa je zato podnevi spala samo po pol urce, potem pa nič več (razen v avtu in vozičku). No, zdaj ko je tamali ratal enak, pa vem, da je le nekaj tudi v genih...očitno. Ker gospodič nikakor noče bit več sam, čeprav smo ga od rojstva lepo odlagali in je dostikrat sam zaspal...zdaj pa mu očitno v možgančkih že preveč brni in se kar potoži če ga odložim. Tko da, dopoldnevi so tak kaos..če bi kdo vstopil v stanovanje, bi se smejal! Tamali v ležalničku sredi kuhinje, Manca na pultu dela piškote ali pa stresa karkoli,..jaz pa kuham, pa vmes še kakšno rundo piškotov spečem, pa malo posesam sproti... Me je pa malo presenetilo, mini, ko praviš da Marcel je zajtrk pred risankami. Ne da je to kaj takega, sploh ne, ampak prvo kar mi je padlo na pamet je to, da naša zagotovo ne bi jedla ampak packala po kavču, da ne omenim da bi bila njena pižama sigurno samo še za v pralni stroj...kar je itak skoraj zmeraj. Nevem, nekako se mi zdi včasih da mi stvari uhajajo iz rok.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 13:55:57
|
|
|
|
manna
|
Skratka, da zaključim, po novem letu gre gospodična zagotovo v vrtec, o tem ni dvoma.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 14:20:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
MP, sem upala, da mi boš napisala, da pri vas pa to imate :) Našla sem samo na amazonu, pa kaj mi pomaga, če niso sinhronizirane.. Bom verjatno za silo kar posnela iz živžava par delov, pa bo... slej kot prej bodo tudi pri nas... Manna, tudi Žana je na kavču, pred TV in si krožnik vedno drži pred sabo... ok, juhe in teh reči res ne je tam, ampak kak košček kruha ali skutico pa ja... pa se nikoli ne popacka preveč.. sploh pa ne namerno. In veseli me, da sta se odločila, da gre Manči nazaj v vrtec...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 14:21:15
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Skratka, da zaključim, po novem letu gre gospodična zagotovo v vrtec, o tem ni dvoma. čestitke da sfolgaš..no čeprav od napisanega sklepam vidim da vam ni dolgčas
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 14:21:42
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ocvirki-mnjamiiii za jajčka na oko ,pa v tenstanču,pa na kislem zelju...mmmm...mu jih pa ne dajem prav ekstra... Kaj pri vragu je že spet to en baubau? In naša ocvirkov še ni poskusila, imava še veliko, veliko drugih reči prej za osvojit, ki jih niti poskusit noče...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 14:23:28
|
|
|
|
mini86
|
no js cel dopoldan škilm na mail če bo kera kej napisala k mi je doooooukčas pa nič..no nisem dobivala obvestil o odgovorih tecka-pr ns vsake tok reče da ga boli luli..ampak bolj ko ne kar tako..js mu namažem in pol je ok..al pa se samo previjemo pa je..pomoje boljš da tvojga uprašaš če je to možno ocvirki-mislim da sm mu jih že dala na repo oz zelje pa ni bilo nič..no ni jih bilo veliko.. kva pa vem če ga loh od tega boli buši..verjetno od vsake stvari če jo je preveč kar pa dvomim da od enga kosa.. mala princeska-mislim da si ga sama mal usračkala ko takrat ko si bila brez šihta nisi šla tja in povedala tega in bi lahko koristila..tako je šla kolegica in se je poznalo.. kavč+risanke+zajtrk-no je kle res bistven podatek da ne obi rečmo kej kuhanega-ala gres, čokolino, corn flakes ampak je ponavadi to narezan sir, olive in pa piščančje prsi..od tega ni nič umazano.. aja da ne rečem..mamo luknasto sedežno, ker je gospodič na eno risbico risal dež in je svinčnik prešpikal in list in sedežno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 15:20:30
|
|
|
|
smrketa24
|
Uf, da bi pri nas Matej sedel na kavču in gledal risanke - to bi bil čudež. Risank sploh ne mara, pri miru sedi pa samo tistih 5min, ko je. Drugače je pa skoz v pogonu
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 16:30:40
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: manna Skratka, da zaključim, po novem letu gre gospodična zagotovo v vrtec, o tem ni dvoma. čestitke da sfolgaš..no čeprav od napisanega sklepam vidim da vam ni dolgčas Tud jaz razberem da se imate kljub razturanemu fletu in kar spada zraven pri dveh otročičkih prav lušno ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 16:31:57
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ocvirki-mnjamiiii za jajčka na oko ,pa v tenstanču,pa na kislem zelju...mmmm...mu jih pa ne dajem prav ekstra... Kaj pri vragu je že spet to en baubau? K mi je ven ušel...zdaj še enkrat preberi mmmm tenstanček...veš zdaj kaj je to...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 16:33:20
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse In naša ocvirkov še ni poskusila, imava še veliko, veliko drugih reči prej za osvojit, ki jih niti poskusit noče... Tudi mi smo pri osvajanju še kar na nulti točki...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 16:35:25
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mala princeska-mislim da si ga sama mal usračkala ko takrat ko si bila brez šihta nisi šla tja in povedala tega in bi lahko koristila..tako je šla kolegica in se je poznalo.. Ja sej tko sem jaz mislila,sej piše na odločbah da je treba spremembe v 14 dneh sporočit...ala zaposlitev,izguba službe,povišica plače,sprememba naslova pa še kej...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 19:58:48
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ocvirki-mnjamiiii za jajčka na oko ,pa v tenstanču,pa na kislem zelju...mmmm...mu jih pa ne dajem prav ekstra... Kaj pri vragu je že spet to en baubau? K mi je ven ušel...zdaj še enkrat preberi mmmm tenstanček...veš zdaj kaj je to... Se vedno nimam pojma. Restan krompir mogoce?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 20:06:14
|
|
|
|
mini86
|
Se vedno nimam pojma. Restan krompir mogoce? TENSTAN krompir
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.11.2011 21:45:06
|
|
|
|
bjondi
|
Ja dh vi rečete renstan mi pa tenstan ...pomoje je pa oboje istega okusa...eej a ste imeli spet sonce danes a ne ,pri nas pa spet kaj misliš kakšno vreme-ne vem če lahko temu sploh rečem vreme,raj ne ugibaj ,ker je še vedno nagravžno megleno...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 7:21:09
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dobro jutro punce... pri nas že sonček kuka izza hribovja, tako da bo danes spet lep sončen, a peklensko mrzel dan. Nebo je brez oblačka, je pa pravtako -5 stopinj... brrrr.. Zdaj smo tudi mi na dan privlekli žabe, al kako že vi temu rečete. Bjondi in mini, sem predvidevala, da je to restan, ker le tega vem, da se dela z ocvirki... Žana je pa danes že v redu spala celo noč, proti jutru je malo kašljala... nosek pa poln, ravno tako kot jaz sinusi.. in nič ne gre ven, četudi piha.. Bomo danes zalaufali inhalacije. Jaz sem po Zvonkinih tabletah bila že drug dan v redu, je rekla, da bo cel mesec trajalo... Tako, danes me pa prosim ne pustit samo, velja...
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 16.11.2011 7:22:08 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 8:42:32
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mala princeska-mislim da si ga sama mal usračkala ko takrat ko si bila brez šihta nisi šla tja in povedala tega in bi lahko koristila..tako je šla kolegica in se je poznalo.. Ja sej tko sem jaz mislila,sej piše na odločbah da je treba spremembe v 14 dneh sporočit...ala zaposlitev,izguba službe,povišica plače,sprememba naslova pa še kej... takrat sem takoj šla v vrtec, v tajništvo - ko položnice izdajajo, ker sem mislila da se bo tudi pri šolski malici kaj poznalo-ko je bila tavelika 1.razred-sem povedala da sem brezposelna, prijavljena na zavodu, še papirje sem imela s seboj, pa niččččč.......šus od tajnice mi je to rekel, kar sem že pisala.... mah pri nas je občinska uprava taka, da ne ve nič in ne zna nič naredit, kaj šele tajnica ko oskrbnine rihta - bruh, bruh,..... tkole so mene zaj... pa najbrž še kakšno mamico, očitno na ta način pr nas filajo občinsko blagajno..... sej ste nas videli na tv-ju ko so bile občinske volitve, ko so nekaj zmutili da imamo še zmer istega župana-slavna občina ni kej
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 8:50:14
|
|
|
|
Mala_princeska
|
he he DH nisi sama, še jst sem tuki.... jutri sem frajjjj jesssssss...... grem si kapučino skuhat, pa pozjtrkovat malo z manco, ki je še doma in evo učki po dveh dneh bolje - edino smrkelj je še prisoten. zaspana sem zzzzzz......
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 8:54:44
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mp, pa ne mi spat zdaj no,.. .bova kakšno rekli...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 9:00:33
|
|
|
|
mini86
|
evo še mene..mam tamauga doma k je ponoč grozn kašlu pa še nategnu naju je kokr sva dolga in širtoka da smo šli ob pol dvanajstih na metelkovo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 9:04:57
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 evo še mene..mam tamauga doma k je ponoč grozn kašlu pa še nategnu naju je kokr sva dolga in širtoka da smo šli ob pol dvanajstih na metelkovo Kako to misliš? Ta preklet kašelj... jaz ji dajem zvečer sinceod sirup, da vsaj spi normalno.. čez dan se pa itak izkašljuje, ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.11.2011 9:15:05
|
|
|
|
mini86
|
ja zbudil se je in jooookal in stooookal..pa NIČ ni pomagalo..pa se mi je zdelo da je kr ena histerija in trma samo mi ni bilo jasno od kje in sredi noči.. no in ga mirim, stiskam k seb jok še močnejši..no in ga potipam po ušesu nič, pa po drugem se umakne in še bolj začne jokat-dret.. pa ga vprašam kaj te buba in on men ušesek in pokaže..valda iz prejšnih izkušenj se napokamo in gremo do dohtarja.. no on pa že ne daleč od doma..seveda neha jokat in..mami kam gremo, ja k zdravniku če te ušesek buba, ne ne mami ne buba več..ok je zlo kašlal in sva se klub temu odločila da gremo.. in je bil popolnoma dobre volje in seveda ga je nehalo bolet.. no pr zdravnici HB 1x pokaže na tist ušesek ta niem izpadla ne vem kaj, čeprav je potem skos govoril da ga ne boli nič ni oba ušeska so popolnoma zdrava, imajo lep odsev, edino grlo ima rdeče.. in to je to.. to je bil nateg d.o.o.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?