|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
8.11.2011 9:22:43   
Paštetka
jaz sem mu za RD kupila globus, za miklavža tole hiško od Play mobila http://www.utoypia.com/large_image.php?ID=4680
M user posted image pa tole hiško http://www.utoypia.com/moreinfo.php?ID=4243&Name=

so imeli v Mullerju znižanje in sta me stali okrog 18 eurov.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
8.11.2011 9:42:13   
NinaŠ
A&J vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno včeraj sem premišljevala, da bi bilo dobro poiskati seznam novembrčkov... hvala Petarda user posted image

Tina si za darilo želi "nevemkakosereče" user posted image  tisto kosmato plišasto kepico, ki se menda smeje, lupčka,... pa naj ji bo, ko ima ravno rojstni dan user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
8.11.2011 10:15:54   
petarda
Ada...jaz sem si lepši posel našla...kuham teranov liker user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
8.11.2011 10:28:08   
petarda
Petardita sploh nisem vprašala kaj si želi user posted image ....sem mu kar mislila globus kupit user posted image ....hmmm...mogoče bi bilo res dobro, če ga prej vprašam...

Paštetka kje in kakšen globus si pa kupila?

Za Miklavža pa jaz sploh še nisem razmišljala. Najprej oddelamo RD in krst....pol bomo pa videli, kolk radodaren bo  lahko Miklavž user posted image

Vam moram povedat kaj se mi je včeraj zgodilo. Zadnjič sva v knjižnici vzela dve knjigici od Anice (Desa Muck). Anica in poletje in Anica in velika skrivnost. Ravno čez opis vsebine je nalepljena tista nalepkica od knjižnice in nisem videla kaj piše. Za veliko skrivnost sem mislila, da bo kaj v stilu, če ti nekdo pove skrivnost, da jo moraš zase držat, ne okoli govorit...in začnem brati. Petardito me že par dni prosi naj jo preberem in me je tudi poslušal na fuuuuuuul. No in v knjigici se začne razkrivat skrivnost - Božiček ne obstaja, darila nosijo starši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz mu tega nisem mogla prebrati user posted image ....je bil pa zelo razočaran, ker ne bo zvedel skrivnosti user posted image ....no, potem sem mu povedala, da mu sicer lahko povem, ampak je za starejše otroke, pa da ni dobro, če se prekmalu izve....ah...kr neki sem bluzila user posted image ....se mi pa zdi, da je še prezgodaj in ravno zdaj pred prazniki mu res nisem hotela uničiti veselja user posted image ... Anica je le 8 let stara user posted image , sem mu potem povedala, da mu pri osmih letih povem, ko bo star toliko kot Anica...nekako se je potolažil s tem in dodal: " Še tri leta...komaj čakam!" user posted image user posted image user posted image ...dober je, da bo tako zdržal....jaz bi hotela vedeti TAKOJ! user posted image . Sem mu pa povedala, da glede na to, da ima kmalu rojstni dan, bo izvedel že čez dve leti...pa je bil potem čist happy user posted image

No....a vaši že vejo? Pa starejši bratci in sestrice?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
8.11.2011 10:30:09   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image

globus sem kupila v Mullerju 26 evrov. Nekaj takega. Ima lučko in v slovenščini je.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
8.11.2011 10:31:30   
petarda
Tole sem vam še hotela povedati...

1001 cvet - OKUS ZMAGE (mešanica sadnega čaja in cimeta) ----> noro dober čaj!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.11.2011 10:32:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

globus sem kupila v Mullerju 26 evrov. Nekaj takega. Ima lučko in v slovenščini je.

Kak to misliš v Slovenščini? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.11.2011 10:40:13   
NinaŠ
se začne razkrivat skrivnost - Božiček ne obstaja, darila nosijo starši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

o šit, bom morala biti tudi jaz pozorna pri izbiranju knjigic user posted image  ...vsaj še kako leto upam user posted image user posted image . No saj Anžetu se že svita kaj je za tem, pa se potem vsakič raje naredi da verjame da B obstaja user posted image , Tina je pa itak mala naivnica user posted image . Vem pa, da ko Anžeta ne bom več uspela prepričat v to oz. ko se ne bo hotel več pretvarjat, ziher tudi Tina pade user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.11.2011 10:42:37   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

V slovenščini so napisana imena držav, mest, oceanov...
Ker imaš take, ko je vse v angleščini.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.11.2011 10:54:15   
petarda

V slovenščini so napisana imena držav, mest, oceanov...
Ker imaš take, ko je vse v angleščini.

Hvala za opozorilo...to pa sploh ne bi bila pozorna. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.11.2011 10:56:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

se začne razkrivat skrivnost - Božiček ne obstaja, darila nosijo starši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

o šit, bom morala biti tudi jaz pozorna pri izbiranju knjigic user posted image  ...vsaj še kako leto upam user posted image user posted image . No saj Anžetu se že svita kaj je za tem, pa se potem vsakič raje naredi da verjame da B obstaja user posted image , Tina je pa itak mala naivnica user posted image . Vem pa, da ko Anžeta ne bom več uspela prepričat v to oz. ko se ne bo hotel več pretvarjat, ziher tudi Tina pade user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti mu samo reči, da če ne obstaja, mu pač ne bo nič prinesel, če ne bo tiho user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ja, saj verjetno bo pri nas podobna zgodba...čeprav bi se petarditu znalo fajn zdeti, da on nekaj ve, njegova bratca pa ne user posted image .... madona, če bosta pa oba z juniorjem gobezdala, potem pa mini sploh vedel ne bo , da je Božiček kdaj obstajal user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.11.2011 11:03:50   
petarda
Evo še tole...sem našla na čveku, pa če katera spregleda... user posted image

Kadar se vam zgodi, da izgubljate kontrolo nad lastnim življenjem, kadar vam je dan s 24 urami prekratek, pomislite na velik kozarec kislih kumaric… in ne pozabite na kavo! user posted image

Profesor je stal pred svojimi študenti pred začetkom predavanja filozofije, za seboj je imel nekaj predmetov in čakal. Ko se je predavanje pričelo, je brez besed predse dvignil velik prazen kozarec, v katerem so bile prej kisle kumarice, ga položil na kateder in napolnil z žogicami za namizni tenis. Potem je vprašal študente, ali je kozarec poln. Strinjali so se, da je. Nato je profesor vzel škatlo, polno kamenčkov, in jih sipal v kozarec, ki ga je rahlo pretresal. Kamenčki so se odkotrljali v prazen prostor med žogicami. Tedaj je spet vprašal študente, ali je kozarec poln. Spet so se strinjali. Naslednja škatla, ki jo je profesor vzel, je bila polna peska. Ko ga je sipal v kozarec, je pesek zapolnil še vse preostale prazne kotičke med žogicami in kamenčki. Še enkrat je vprašal študente, ali je kozarec poln. Skrušeno so odgovorili, da je. Tedaj je profesor izpod katedra vzel dve skodelici polni kave in ju zlival v kozarec. Kava je natopila pesek. Študenti so se smejali. »Sedaj« je rekel profesor, potem ko je smeh pojenjal, »želim, da razumete, da ta kozarec predstavlja vaše življenje: Žogice za namizni tenis so pomembne stvari v vašem življenju : vaša družina, vaši otroci, vaše zdravje, vaša vera in stvari, ki se jim predajate. To so tiste stvari, s katerimi bi vaše življenje bilo še zmeraj izpolnjeno- tudi če bi vse drugo izginilo!
Kamenčki predstavljajo druge stvari, ki so za vas pomembne: vaša služba, vaša hiša, vaš avto.

Pesek pa predstavlja ostale stvari. Tiste male stvari. Če napolnite ves kozarec s peskom, v njem ni več mesta za žogice za namizni tenis in za kamenčke. Enako je v vašem življenju. Če porabite ves svoj čas in energijo za male
stvari, nikoli ne boste imeli mesta in časa za pomembne stvari. Skrbite za stvari, ki so ključne za vašo srečo! Igrajte se s svojimi otroki. Najdite čas in pojdite k zdravniku. Peljite partnerja na večerjo. Obnašajte se, kot da imate spet 18 let. Naučite se uživati… Za čiščenje stanovanja in za popravilo stvari bo vedno dovolj časa. Najprej poskrbite za žogice za namizni tenis - stvari, ki so za vas resnično pomembne. Ugotovite svoje prioritete. Vse ostalo je pesek.«

Tedaj je ena od študentk dvignila roko in vprašala: "In kaj predstavlja kava?" Profesor se je nasmejal. "Všeč mi je, da ste to vprašali! Kavo vlivam zato, da bi vam pokazal, da ne glede na to, koliko mislite, da je vaše življenje polno, je v njem vedno prostor za skodelico kave s prijateljem!"

Zdaj pa grem....moja mala žogica se je zbudila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.11.2011 11:23:19   
Paštetka
jaz še zdaj verjamem v Božička user posted image . In verjamem, da bo enkrat tudi našel čas zame in me obiskal. Mleko in piškoti, ga bodo itak čakali pod jelkouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.11.2011 11:45:16   
ada2

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.11.2011 11:45:18   
ada2

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.11.2011 11:45:19   
ada2

če sem čisto iskrena.... do zdaj še nisem nič speglalauser posted image ... najprej sem s prijateljico čvekala preko gmaila, potem je klical ati, da je kavo skuhal, sta prišli še dve sosedi in smo čvekali.... potem me je alja tako žalostno gledala, da sem mogla iti z njo na sprehod in je bilo tako krasno hodit po šelestečem listju, da sva bile kar dolgo zunaj, pa še srečali sva enega gospoda, ki je bil nad njo čisto navdušen in sva potem ene 10 minut čvekala o psih, potem je prišla k nam sosedova psička in z aljo sta noreli po dvorišču in ko sva prišli notri sem jo morala direkt skopati tako umazana je bila. zdaj sem jo še s fenom za silo posušila, ker jo je zeblo in zdaj bi bil končno čas za peglanje, ampak ne vem, če se mi sploh splača, glede na to, da grem popoldne delatuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 8.11.2011 11:49:56 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.11.2011 11:49:22   
petarda
Ada....a ga ti malo cukaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.11.2011 11:50:40   
ada2

Ada....a ga ti malo cukaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, sploh mi ni uspelo kaj napisat, kar samo je objavljalouser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.11.2011 11:52:16   
ada2
glede božička pa... nuša ve kako je, adam pa ne in upam, da še ne izve, ker bi mu pomoje srce strlo... on ima itak celo leto po malem božičuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.11.2011 11:54:35   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti mu samo reči, da če ne obstaja, mu pač ne bo nič prinesel, če ne bo tiho user posted image user posted image user posted image user posted image ...

na ta način delujemo ja user posted image user posted image

Ja, saj verjetno bo pri nas podobna zgodba...čeprav bi se petarditu znalo fajn zdeti, da on nekaj ve, njegova bratca pa ne user posted image .... madona, če bosta pa oba z juniorjem gobezdala, potem pa mini sploh vedel ne bo , da je Božiček kdaj obstajal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.11.2011 11:55:51   
ada2

jaz še zdaj verjamem v Božička user posted image . In verjamem, da bo enkrat tudi našel čas zame in me obiskal. Mleko in piškoti, ga bodo itak čakali pod jelkouser posted image  

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.11.2011 13:41:57   
*bubi*

Tina si za darilo želi "nevemkakosereče" user posted image  tisto kosmato plišasto kepico, ki se menda smeje, lupčka,... pa naj ji bo, ko ima ravno rojstni dan user posted image  

bubi tudi user posted image user posted image user posted image  in baje, da bo dobil za RD.

Sicer pa sem morala uporabiti vso svoje pogajalsko znanje, da ni božičku napisal lego železnice. Kar je preveč, pa je preveč. Tako je zdaj njegova top želja Geomag, ki se sveti v temi.

Pa seveda vsi možni bakugani in Beybladi so še vedno aktualni. Lego pa itak.

miklavž pa pri nas ne nosi igrač. No, vsak en adventi koledar z igračkami bosta dobila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.11.2011 13:42:00   
*bubi*

Za veliko skrivnost sem mislila, da bo kaj v stilu, če ti nekdo pove skrivnost, da jo moraš zase držat, ne okoli govorit...in začnem brati.

V tem stilu je ena knjigica od Frančka.

Z Božičkom pa je tako, da je bubi bil že lani ful sumničav. Mu ni šlo v račun, kako bo pri babici darila nastavil, če pa sta bila babi in dedi v Ameriki. Tudi letos me je že vprašal, če jaz verjamem. In sem se spomnila tistega odgovora: ja, verjamem, da mi lahko kaj lepega prinese. Če ne bi verjela, ne bi nič dobila.

Tak da zdaj bom morala še sebi kako darilo azvit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.11.2011 13:43:42   
*bubi*
Aja, to, zakaj vidi toliko različnih božičkov po raznih trgovinah in podobno, pa mu kar povemo, da to niso pravi božički, da se je samo nekdo oblekel, da mu pomaga. Ker pravi je samo en in ne more biti na vseh koncih naenkrat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.11.2011 13:44:27   
*bubi*
Pa risanka Nodi reši božič se vrti pri nas v decembru, tam so odgovori na vsa vprašanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

mizar
anjasa

ali so mizarji res deklice za vse

da (24%)

ne (37%)

ne vem (39%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!