|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
8.11.2011 8:38:54   
srečki
Jeeeeeeeeej happy happy happy!

Čestitke iwa si mi prav polepšala dan z svojo user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 626
8.11.2011 8:43:28   
romare
iwa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke,božaj bušija!!!
aja pauser posted image za vse

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 627
8.11.2011 8:43:44   
oreh
Iwa a ti nismo tega rekle že včeraj?user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!

Črtek ti pa lahko jutri zjutraj kar od iwe post kopiraš, edin tistega ne glede neta.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 628
8.11.2011 8:46:56   
iwa
Hvala punce, hvala, hvala!!!!! Upam da črtica čimprej odebeli!

Oreh, ob tvojem postu sm se pa prov nasmejala...user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 629
8.11.2011 8:47:55   
klopek
Jeeeeeeeeeeej  bravo Iwa!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitke! Končno lepe novičke!

Dejmo dejmo šeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
8.11.2011 8:48:47   
crtek
IWAAAAAAAAAAAAA sm vedla sm, sm vedla! prou sm čakala, da boš to napisala! user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!! user posted image to me je pa tko razveselilo, da sploh ne morem povedat! YEY! zdej mam še js še več upanja, da pa mogoče tudi pri meni user posted image jutri ne bo pritekla...user posted image božaj bošija in uživaj user posted image maksimalno user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 631
8.11.2011 8:52:36   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85
saj sem naletela na prijazno punco ,ki je danes babica in sem jo kasneje imela zraven sebe pri porodu .

katero pa si imela?
Jaz sem pri svojem porodu imela čudovito babico - B. Rošer in tudi ko sem šla s prijateljico je imela super babico B. Lajlar  - pri drugem bi si želela imet katero od teh dveh user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 632
8.11.2011 8:52:53   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: iwa
lulala ko noraaaaaaaaaaaaaaa in ja, to je to!!!!!!!!!!

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
8.11.2011 8:53:45   
iwa
Ja, zihr sm noseča, ker ko berem vaše čestitke jokam ko nooooooora! tolk ste dobre! To nej bo za vse vas, da dobite spodbudo in pridelate še in še user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 634
8.11.2011 8:54:52   
sontschica

Babe moje, ne boste verjele, na ta moj najpomembnejši dan, ko naj bi se vam čimprej javila mi je crknu net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do zdej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugače pa sm seveda ustala ob 4.30, lulala ko noraaaaaaaaaaaaaaa in ja, to je to!!!!!!!!!!

Sicer je črtica še zelooooooooooooooo zelooooooooooooooooo svetla, ampak jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala vsem za podporo in lepe želje! Še naprej bom vztrajala z vami tukaj, vas bodrila in vas ne bom zapustila! In tudi vam BO RATALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iwa
user posted image user posted image user posted image naša prva user posted image ful sem vesela zateuser posted image user posted image zdej pa lepo user posted image do konca

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
8.11.2011 8:57:04   
*bobika*

Ja, zihr sm noseča, ker ko berem vaše čestitke jokam ko nooooooora! tolk ste dobre! To nej bo za vse vas, da dobite spodbudo in pridelate še in še user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

jst pridem za tabo decembra ..user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
8.11.2011 9:03:17   
srce77
IWA user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM TUDI JAZ......ZDAJ PA LEPO PO VRSTI..user posted image ..PREHITEVANJE JE DOVOLJENO.user posted image user posted image user posted image ....ME PRAV ZANIMA KATERA BO NASLEDNJA??
PRI MENI ŠE NIČ NI NA VIDIKU,SICER PA TAK VEDNO PRIDEuser posted image TAKO POTIHOMA
hODIM PA KR NEKI NA WC IN SE BRIŠEM,ČE BI SLUČAJNO KAJ ZAGLEDALA,PA ZAENKRAT ŠE NIČ. PA SAJ JE MOŽNO DA ČE BI ŽE BILAuser posted image ,DA SEM BREZ NEKIH PREDHODNIH ZNAKOV?? NOBENA ŽURA NI TAM SPODAJ!!user posted image
A JE PA ŽE KATERA GLEDALA TOLE KITAJSKO KARTO ZA SPOL? MENI JE TO TAKO TAKO.....PO ENI STRANI HOČEŠ VERJET DA JE RES TO,ŠE POSEBEJ ZA KAR SI ŽELIŠ..........

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.11.2011 9:05:44   
srce77
http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.11.2011 9:14:51   
LittleSun
user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
oreh

9.11
crtek (5.krog)

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

14.11
Anonimna user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr

Skupaj nas je: 30

Nosečk: 1

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 8.11.2011 9:15:15 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 639
8.11.2011 9:17:03   
LittleSun
iwaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem pa vesela, čestitaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhuhhuhuhuhuhu kako lepo! Lepo in mirno nosečnost ti želim in zdravega user posted image !

JUHU user posted image user posted image

crtek zdaj pa tebe čakamo, potem pa vse naslednje kar lepo po vrti rozike!!!

wuhu kar vriskam, res sem vesela ko kateri uspe....mi kar da upanje da bo tudi za nas ki čakamo kmalu prišel čas!!!

Neposredna povezava do sporočila: 640
8.11.2011 9:19:09   
crtek
srce77 kdaj pa ti čakaš user posted image ? ful držim pesti, da si user posted image  user posted image
glede spola pa tako...se strinjam s tabo, če ti je preračun všeč, kr malo upaš, da bi blo res user posted image usaj js...si ful želim fantka, pa tudi če bo punčka bo super, ampak ta koledar mi napoveduje fantka, pa tudi mama od ene kolegice, ki po kavni vsedlini tko vsakotolko kej pove, mi je napovedala fantka kmalu po diplomi, preden se bom poročila...diploma je v delu, za ohcet smo se menli nekje za poleti/jeseni 2012...čemo videt, če je mela prau user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 641
8.11.2011 9:21:55   
crtek
joooj...meni je kr nerodno...vse ste tko prepričane, da bom zagledala user posted image , mene pa grabi panika...kaj pa če se jutri ulije user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 642
8.11.2011 9:25:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

DA SEM BREZ NEKIH PREDHODNIH ZNAKOV?? NOBENA ŽURA NI TAM SPODAJ!!user posted image
A JE PA ŽE KATERA GLEDALA TOLE KITAJSKO KARTO ZA SPOL? MENI JE TO TAKO TAKO.....PO ENI STRANI HOČEŠ VERJET DA JE RES TO,ŠE POSEBEJ ZA KAR SI ŽELIŠ..........

pri meni v prvi nosečnosti ni bilo nobenih znakov.. zato niti nisem vedela da sem noseča, dokler nisem testa delala.. šele po kakem mesecu in pol mi je začelo nekaj stvari smrdet, ampak še to samo močni vonji, parfum D&G, silosi...user posted image
Za spol pa je pri meni prvič narobe pokazalo..

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 643
8.11.2011 9:26:03   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

joooj...meni je kr nerodno...vse ste tko prepričane, da bom zagledala user posted image , mene pa grabi panika...kaj pa če se jutri ulije user posted image ?

mirne živce prosim.. itak je ne bo.. user posted image  
Komaj čakam da jutri še ti narišeš user posted image user posted image  !!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 644
8.11.2011 9:36:42   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Tukaj smo zato, da se veselimo s tabo, da smo žalostne s tabo, da te vzpodbujamo in opogumljamo. Tako da se nič ne sekiraj, lepo mirno počakaj. Če bo, kar tudi mislim da bo + bomo vesele, če se ulije, bomo pa tukaj v oporo.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 645
8.11.2011 9:37:05   
LittleSun
aja tist koledarček tud menni naroče kažeuser posted image user posted image za prvo

Neposredna povezava do sporočila: 646
8.11.2011 9:51:59   
crtek
ma ste zlate user posted image res hvala za podporo in pozitivne misli user posted image upam, da vam bom lahko tudi js kej lepega sporočila u kratkem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
8.11.2011 10:07:20   
srce77
crtek meni do konca tedna (in še 8 mesecev) naj user posted image ne bi prišla. Po pravici povedano se kr bojim delat test,če mi bo zamujala. Ne vem povedat zakajuser posted image ,ampak se res bojim. Nikoli ga še nisem delala. Sploh si me ne predstavljam da bom 1x user posted image ,ker sem že tak "stara" baba (l.77)
Poznam par punc,ki tudi še nimajo,ene so pa še starejše in prav včeraj sem srečala eno tako srečno user posted image
Poskušam čimmanj misliti na to kako in kaj ,kako bo ip.
a ti že maš kako bebico doma? sem že malo pozabila,ko pa nas je toliko tu gor. Lahko bi LittleSun še to dala na seznam,kak katera že ima dom.
Zanimivo da si želiš fanteka.....jaz pa deklico,pa moj tudi. Tako da bo tej kitajski karti mi je pisana za dec.....bomo videli do konca tedna....

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 648
8.11.2011 10:29:41   
*bobika*
srce77 a mi verjameš da sem se takole tudi jst spraševala preden sem prvič zanosila.. sploh nisem mogla dojet kako bo,ko bom user posted image  in ko sem zanosila..je bilo prvi mesec čudno, potem pa se zlahka navadiš.. tudi ti se boš.. potem samo božaš in božaš bušija user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 649
8.11.2011 10:32:57   
alysa
bravo  iwa user posted image user posted image user posted image  si lepo otvorila november user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......