Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:38:54
|
|
|
|
srečki
|
Jeeeeeeeeej happy happy happy! Čestitke iwa si mi prav polepšala dan z svojo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:43:28
|
|
|
|
romare
|
iwa čestitke,božaj bušija!!! aja pa za vse
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:43:44
|
|
|
|
oreh
|
Iwa a ti nismo tega rekle že včeraj? ČESTITAM!! Črtek ti pa lahko jutri zjutraj kar od iwe post kopiraš, edin tistega ne glede neta.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:46:56
|
|
|
|
iwa
|
Hvala punce, hvala, hvala!!!!! Upam da črtica čimprej odebeli! Oreh, ob tvojem postu sm se pa prov nasmejala...
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:47:55
|
|
|
|
klopek
|
Jeeeeeeeeeeej bravo Iwa!!! Čestitke! Končno lepe novičke! Dejmo dejmo šeeeeeee
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:48:47
|
|
|
|
crtek
|
IWAAAAAAAAAAAAA sm vedla sm, sm vedla! prou sm čakala, da boš to napisala! ČESTITAM!!!!! to me je pa tko razveselilo, da sploh ne morem povedat! YEY! zdej mam še js še več upanja, da pa mogoče tudi pri meni jutri ne bo pritekla... božaj bošija in uživaj maksimalno
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:52:36
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 saj sem naletela na prijazno punco ,ki je danes babica in sem jo kasneje imela zraven sebe pri porodu . katero pa si imela? Jaz sem pri svojem porodu imela čudovito babico - B. Rošer in tudi ko sem šla s prijateljico je imela super babico B. Lajlar - pri drugem bi si želela imet katero od teh dveh
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:52:53
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: iwa lulala ko noraaaaaaaaaaaaaaa in ja, to je to!!!!!!!!!! braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo !!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:53:45
|
|
|
|
iwa
|
Ja, zihr sm noseča, ker ko berem vaše čestitke jokam ko nooooooora! tolk ste dobre! To nej bo za vse vas, da dobite spodbudo in pridelate še in še !!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:54:52
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: iwa Babe moje, ne boste verjele, na ta moj najpomembnejši dan, ko naj bi se vam čimprej javila mi je crknu net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do zdej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugače pa sm seveda ustala ob 4.30, lulala ko noraaaaaaaaaaaaaaa in ja, to je to!!!!!!!!!! Sicer je črtica še zelooooooooooooooo zelooooooooooooooooo svetla, ampak jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala vsem za podporo in lepe želje! Še naprej bom vztrajala z vami tukaj, vas bodrila in vas ne bom zapustila! In tudi vam BO RATALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iwa naša prva ful sem vesela zate zdej pa lepo do konca
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 8:57:04
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: iwa Ja, zihr sm noseča, ker ko berem vaše čestitke jokam ko nooooooora! tolk ste dobre! To nej bo za vse vas, da dobite spodbudo in pridelate še in še !!!! jst pridem za tabo decembra ..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:03:17
|
|
|
|
srce77
|
IWA ČESTITAM TUDI JAZ......ZDAJ PA LEPO PO VRSTI.. ..PREHITEVANJE JE DOVOLJENO. ....ME PRAV ZANIMA KATERA BO NASLEDNJA?? PRI MENI ŠE NIČ NI NA VIDIKU,SICER PA TAK VEDNO PRIDE TAKO POTIHOMA hODIM PA KR NEKI NA WC IN SE BRIŠEM,ČE BI SLUČAJNO KAJ ZAGLEDALA,PA ZAENKRAT ŠE NIČ. PA SAJ JE MOŽNO DA ČE BI ŽE BILA ,DA SEM BREZ NEKIH PREDHODNIH ZNAKOV?? NOBENA ŽURA NI TAM SPODAJ!! A JE PA ŽE KATERA GLEDALA TOLE KITAJSKO KARTO ZA SPOL? MENI JE TO TAKO TAKO.....PO ENI STRANI HOČEŠ VERJET DA JE RES TO,ŠE POSEBEJ ZA KAR SI ŽELIŠ..........
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:14:51
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO : 5.11 klopek 7.11 chungalunga (23.krog) 8.11 LittleSun (9.krog) iwa (2. krog) oreh 9.11 crtek (5.krog) 10.11 Wannabemommy 11.11 delfinček76 (11.krog) srce77 (2.krog) 12.11 alysa romare 13.11 Maat 14.11 Anonimna 16.11 HeLenčica (13. krog) 17.11 Kratka (2.krog) 18.11 Anonimna Mamabear 19.11 mladika Katte (18.krog) 20.11 Zewa (1. krog) 23.11 štručka2503 soncek_25 (1.krog) 24.11 srečki Mojarožica (3.krog) 25.11 SILVA 26.11 S*(3.krog) 27.11 urssi (6.krog) 30.11 dogas (38.krog) missmoon x.11 GregUr Skupaj nas je: 30 Nosečk: 1 Navijačice : Littlesun, Katte, crtek *bobika*, sontschica, mladika HeLenčica, missmoon, SILVA, LeJo, iwa, Teya D., srce77, mojamura, rozi55, srečki, *viva*
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 8.11.2011 9:15:15 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:17:03
|
|
|
|
LittleSun
|
iwaaaaaaaa kak sem pa vesela, čestitaaaam juhuhuhuhhuhuhuhuhu kako lepo! Lepo in mirno nosečnost ti želim in zdravega ! JUHU crtek zdaj pa tebe čakamo, potem pa vse naslednje kar lepo po vrti rozike!!! wuhu kar vriskam, res sem vesela ko kateri uspe....mi kar da upanje da bo tudi za nas ki čakamo kmalu prišel čas!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:19:09
|
|
|
|
crtek
|
srce77 kdaj pa ti čakaš ? ful držim pesti, da si glede spola pa tako...se strinjam s tabo, če ti je preračun všeč, kr malo upaš, da bi blo res usaj js...si ful želim fantka, pa tudi če bo punčka bo super, ampak ta koledar mi napoveduje fantka, pa tudi mama od ene kolegice, ki po kavni vsedlini tko vsakotolko kej pove, mi je napovedala fantka kmalu po diplomi, preden se bom poročila...diploma je v delu, za ohcet smo se menli nekje za poleti/jeseni 2012...čemo videt, če je mela prau
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:21:55
|
|
|
|
crtek
|
joooj...meni je kr nerodno...vse ste tko prepričane, da bom zagledala , mene pa grabi panika...kaj pa če se jutri ulije ?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:25:10
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srce77 DA SEM BREZ NEKIH PREDHODNIH ZNAKOV?? NOBENA ŽURA NI TAM SPODAJ!! A JE PA ŽE KATERA GLEDALA TOLE KITAJSKO KARTO ZA SPOL? MENI JE TO TAKO TAKO.....PO ENI STRANI HOČEŠ VERJET DA JE RES TO,ŠE POSEBEJ ZA KAR SI ŽELIŠ.......... pri meni v prvi nosečnosti ni bilo nobenih znakov.. zato niti nisem vedela da sem noseča, dokler nisem testa delala.. šele po kakem mesecu in pol mi je začelo nekaj stvari smrdet, ampak še to samo močni vonji, parfum D&G, silosi... Za spol pa je pri meni prvič narobe pokazalo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:26:03
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek joooj...meni je kr nerodno...vse ste tko prepričane, da bom zagledala , mene pa grabi panika...kaj pa če se jutri ulije ? mirne živce prosim.. itak je ne bo.. Komaj čakam da jutri še ti narišeš !!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:36:42
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek joooj...meni je kr nerodno...vse ste tko prepričane, da bom zagledala , mene pa grabi panika...kaj pa če se jutri ulije ? Tukaj smo zato, da se veselimo s tabo, da smo žalostne s tabo, da te vzpodbujamo in opogumljamo. Tako da se nič ne sekiraj, lepo mirno počakaj. Če bo, kar tudi mislim da bo + bomo vesele, če se ulije, bomo pa tukaj v oporo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:37:05
|
|
|
|
LittleSun
|
aja tist koledarček tud menni naroče kaže za prvo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 9:51:59
|
|
|
|
crtek
|
ma ste zlate res hvala za podporo in pozitivne misli upam, da vam bom lahko tudi js kej lepega sporočila u kratkem
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 10:07:20
|
|
|
|
srce77
|
crtek meni do konca tedna (in še 8 mesecev) naj ne bi prišla. Po pravici povedano se kr bojim delat test,če mi bo zamujala. Ne vem povedat zakaj ,ampak se res bojim. Nikoli ga še nisem delala. Sploh si me ne predstavljam da bom 1x ,ker sem že tak "stara" baba (l.77) Poznam par punc,ki tudi še nimajo,ene so pa še starejše in prav včeraj sem srečala eno tako srečno Poskušam čimmanj misliti na to kako in kaj ,kako bo ip. a ti že maš kako bebico doma? sem že malo pozabila,ko pa nas je toliko tu gor. Lahko bi LittleSun še to dala na seznam,kak katera že ima dom. Zanimivo da si želiš fanteka.....jaz pa deklico,pa moj tudi. Tako da bo tej kitajski karti mi je pisana za dec.....bomo videli do konca tedna....
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 10:29:41
|
|
|
|
*bobika*
|
srce77 a mi verjameš da sem se takole tudi jst spraševala preden sem prvič zanosila.. sploh nisem mogla dojet kako bo,ko bom in ko sem zanosila..je bilo prvi mesec čudno, potem pa se zlahka navadiš.. tudi ti se boš.. potem samo božaš in božaš bušija
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 8.11.2011 10:32:57
|
|
|
|
alysa
|
bravo iwa si lepo otvorila november
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......