crtek
|
jutro punce! js sploh nism mogla spat, nonstop sm na vas misnla, kira bo prva javla lepo novico oreh pa sej še ni pritekla...tko da...še je upanje chungalunga veeelik tudi tebi...glede naročanja pa ti predlagam, da pokličeš k vratarju, pa poveš točno kirega zdravnika hočeš, da te k njemu direkt preveže...pol zvoni drugi telefon in sestre ponavadi dvignejo, tudi če je fuuuuul gužve...vsaj v izoli to deluje... , da ti uspe in dobiš datum še ta mesec iwa kaj je zdej s tabo? si je tako? je tako? js sm ratala tak firbec, da to kr ne more bit res... GregUr s takimi bolečinami sicer nimam osebno izkušenj, so pa 2moje prijatelce mele neki podobnega, nekje na sredi ciklusa (nevem pa bol natančno, ker nobena ni poskušala , pa niso lih spremljale O in tega...ena je končala v bolnici zaradi renalnih kolik, ki so ble posledica dehidracije, druga pa je mela majhno cisto na jajčniku, ki je med (oz. po ) počla...prvo so obdržali čez noč na opazovanju in infuziji, drugo so pa pregledali z UZ, ugotovili uzrok bolečine, dali naklofene in to je blo to. Obe sta takoj okrevali in sta zdaj super. Nevem kaj bi lahko blo pri tebi, kolkor sm brala okoli, je lahko to tudi posledica ovulacije, ampak nikoli ne moreš vedet...lahko bi blo kej hudo narobe. Svetujem ti, da, če se ti kej takega ponovi obiščeš urgenco. Noben te ne bo postrani gledal, lahko bo vse ok in ti bojo rekli, da je samo O, alpa...kaj-js-vem-kaj, lahko pa je kej narobe in rabiš njihovo pozornost. Upam, da je bla samo O in, da boš čez 1teden poročala o tuki je tako lep sonček, samo kaj ki piha in je mraz. Mene fuuuuul zebe in še sm fuuuul zmrzljiva. Že učiri se sploh nism mogla segret, ponoči mi je blo mraz, pa sm mojega zbujala, da me je crtau sej vem, da to ni lepo, ampak pol sm se končno segrela, da sm lahko zaspala, moj se pa tudi ne pritožuje, ki pravi, da se po dobrem tako lepo spi js čakam v nizkem štartu na pozitivne ( ) novice, tko da...iwa don't keep me waiting too long
|