|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
8.11.2011 10:40:41   
srce77
Punce na FB-ju nova nagradna igra za voziček....jaz že sodelujem.....heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
CHIPOLINO SLOVENIJA.....
Mogoče se mi pa nasmehne sreča

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.11.2011 10:45:22   
Katte
In zakaj si zdaj to nam povedala? Kaj če ga dobi katera izmed nas namesto tebe user posted image  user posted image  user posted image ?
No, mene se ne rabiš bati, nimam FB user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.11.2011 10:54:26   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Anonimna, kaj potem bova skupaj lulale čez teden dni? user posted image

Jaz je ne pričakujem 14., test pa bom delala 16. user posted image Če boš zdržala do takrat, lahko skupaj lulava user posted image

anonimna user posted image

Evo, se skoraj čisto poklopima user posted image ...jaz je ne dobim 17., tako da počakaj name še kakšen dan user posted image

Iwa BRAVO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.11.2011 11:02:03   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

Punce na FB-ju nova nagradna igra za voziček....jaz že sodelujem.....heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
CHIPOLINO SLOVENIJA.....
Mogoče se mi pa nasmehne sreča

ma probat ni greh :)

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.11.2011 11:07:29   
LittleSun
Kak ste pridne user posted image user posted image vam komaj sledim, ponavadi imam kar odprto in vsake toliko malo pokukam, danes pa imam malo norišnice in vsakič po pridem je kak nov čvekec aktualenuser posted image user posted image

te FB nagradne igre ja...jaz nisem rojena pod srečno zvezdo, še nisem nikoli nič dobilauser posted image morda pa tokrat, kdo bi vedel hahaha, zgubit nimamo kaj.

Jaz grem pa popoldan gledat dojenčico od prijateljice, kako se veselim. Se bom spet lahko nacartala in si naredila lušte. mmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.11.2011 11:09:02   
Anonimen
Ooo, končno 1. novembrska srečka nosečka! user posted image

juupiii,user posted image iwa, kako sem vesela zate in ganjena do solz!!! Sedaj pa ti želim prelepih 9 (oz. zdej jih je še 8) mesecev in zdravo detece!

crtek
- jutri si pa ti na vrsti! Ne glede na rezultat jutri, me bomo s tabo ali vriskale ali jokale (upam, da vriskale od veselja).

srce77
- glede "stare babe" - v porodnišnici sem imela cimro, ki je pri 42 prvič postala mamica, jo je bilo prav veselje gledat, s kakšnim blaženim nasmehom je skrbela za svojega novorojenčka. Tako, da nikoli ni prepozno user posted image

Jaz sem pa danes dobila prav napete zizike, mogoče je to le zaradi delovanja progesterona v lutealni fazi, ampak se mi pa zdi, da mi bodo vsak čas ven skočile user posted image Sej se nočem preveč na te varljive znake preveč ozirat, sploh pa, ker je do 14.-ga še dolgiiih 6 dni. Včeraj zvečer sva si z možekom privoščila še malce hmeljevega napitka (= pivce za živce), da sem malce odmislila vse te znakce user posted image

(odgovor članu alysa)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
8.11.2011 11:09:49   
Anonimen
No, pozabla sem se še podpisat spodaj: anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
8.11.2011 11:45:36   
iwa
Vidim da na veliko čvekate in da vas ma še en kup sumljive znake....čimprej naj se še katera pridružiuser posted image user posted image user posted image

hvala še 1x vsem za čestitke!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.11.2011 11:55:44   
srce77
Prej ko slej pridemo vse za tabo IWA......čutim na vodi da bomo vse vstopile v 2012 user posted image     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.11.2011 12:12:17   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

crtek meni do konca tedna (in še 8 mesecev) naj user posted image ne bi prišla. Po pravici povedano se kr bojim delat test,če mi bo zamujala. Ne vem povedat zakajuser posted image ,ampak se res bojim. Nikoli ga še nisem delala. Sploh si me ne predstavljam da bom 1x user posted image ,ker sem že tak "stara" baba (l.77)
Poznam par punc,ki tudi še nimajo,ene so pa še starejše in prav včeraj sem srečala eno tako srečno user posted image
Poskušam čimmanj misliti na to kako in kaj ,kako bo ip.
a ti že maš kako bebico doma? sem že malo pozabila,ko pa nas je toliko tu gor. Lahko bi LittleSun še to dala na seznam,kak katera že ima dom.
Zanimivo da si želiš fanteka.....jaz pa deklico,pa moj tudi. Tako da bo tej kitajski karti mi je pisana za dec.....bomo videli do konca tedna....

Super! pol bova pa skupaj lulale in trepetale user posted image
glede strahu se popolnoma strinjam s tabo...zato pa tudi čakam s testom...1. ker mi je škoda denarja in pač rajši počakam, da je zamuda in pol testiram, če je treba in 2. tudi, ko/če mi bo že zamujala bom zelo verjetno še kšn dan počakala iz preventive...tudi js se na nek način bojim pozitivnega testa, čeprav si ga ful želim...nevem...predvsem, ko vidim kšne starše, ki so prou bogpomagaj in kako ne znajo delat s svojimi otroci, me prou stisne, da kaj pa če bom tudi js taka...sej sm se zmenla z mojim, da če slučajno ratam kej podobnega, ma da mi to zelo jasno pove user posted image
sm šla pa zdej na sprehod z eno sosedo, ki ma 8mescou staro punčko...ma kako je to dete lušno in že skoraj sama hodi user posted image za nazaj pa smo se ustavle pr še enih sosedih, da smo čestitale tatiju, ki se je lih odpravljal po svojo ženo in štručko u porodnišnico user posted image zdej so mi pa še več guštou nardili, da bi js tudi...upam, da je tokrat ratalo in da jutri user posted image ne priteče...sicer pa bom test delala u četrtek al petek, če jutri ne priteče gospodična lična... user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 8.11.2011 12:13:16 >

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.11.2011 12:21:40   
srce77
Crtek jaz bom verjetno fuuuul dolgo zavlačevala z testom. Dokler ne bo še kakšnega 2 znaka.....Dobivam pa delodiš,kar se mi ponavadi dogaja pred user posted image ........še dobro, da grem počasi v službico,da malo odmislim vse toleuser posted image
Crtek upam da si se naužila bebice....user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.11.2011 13:45:02   
LittleSun
Joj punce kak vam uspe zavlačevati. Jaz vas prav občudujem. Tudi meni se potem svet podre ko je vse belo, ampak nekako si ne morem pomagat. Zdaj nimam nobenega doma in tako bo tudi ostalo. Ga bom šla kupit šele ko bo zamujala. Aja CB je v akcijiuser posted image user posted image ampak tega bom pa dala lubiju da ga skrijeuser posted image user posted image

Še malo in bo konc delovnega dnevauser posted image user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.11.2011 14:03:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Joj punce kak vam uspe zavlačevati. Jaz vas prav občudujem. Tudi meni se potem svet podre ko je vse belo, ampak nekako si ne morem pomagat. Zdaj nimam nobenega doma in tako bo tudi ostalo. Ga bom šla kupit šele ko bo zamujala. Aja CB je v akcijiuser posted image user posted image ampak tega bom pa dala lubiju da ga skrijeuser posted image user posted image

Še malo in bo konc delovnega dnevauser posted image user posted image

jst tudi ne zdržim..in tudi še potem ko je bel..si govorim ah mogoče je še prehitro.. obupam šele ko priteče.. ah kaj čmo, ene si pač ne moremo pomagat..
sem sigurna da tudi ta mesec,ko dejansko ni možnosti, bom ziher delala pred M. test...samo problem ker ne vem kdaj naj pričakujem...user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.11.2011 14:05:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna, kaj potem bova skupaj lulale čez teden dni? user posted image

Jaz je ne pričakujem 14., test pa bom delala 16. user posted image Če boš zdržala do takrat, lahko skupaj lulava user posted image

Evo, se skoraj čisto poklopima user posted image ...jaz je ne dobim 17., tako da počakaj name še kakšen dan user posted image

Iwa BRAVO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

Joj, tole ti pa prav težko obljubim user posted image

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
8.11.2011 15:20:36   
Kratka
user posted image user posted image user posted image anonimna, sej bolj verjetno je, da niti jaz ne bom mogla čakat do tega datuma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.11.2011 15:24:55   
GregUr
user posted image user posted image user posted image iwa čestitaaam! upam da se ti pridružm z user posted image čez en teden ko tut jst lulam user posted image če pa ne, pa decembra 100%! user posted image
zdravo in srečno nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.11.2011 15:51:31   
dogas
se mi je zdelo da se je eni prikazu user posted image  user posted image ste se razpisale bejbe, da komi dihajam user posted image
Čestitke Iwa!!!!! Da se s user posted image crklate do konca user posted image in še naprej!! Pa da sta mi zdravi/a!! user posted image user posted image
aja pa da ne pozabim - ostani, da nas ostale malo okužiš ;)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.11.2011 16:04:15   
iwa
Itak ostajam z vami..... je tukaj veliko bolj živahno kot na julijkah, pa nobena ne zna narest seznama, pa vse smo še mal zbegane, tuki pa vse laufa in je prov fletn klepetat z vami in razlit tole roza še naprej!!!!!!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.11.2011 16:27:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Itak ostajam z vami..... je tukaj veliko bolj živahno kot na julijkah, pa nobena ne zna narest seznama, pa vse smo še mal zbegane, tuki pa vse laufa in je prov fletn klepetat z vami in razlit tole roza še naprej!!!!!!!!!!!

Jst pa tako rada urejam sezname in podobno (poklicna deformacija pač user posted image ), če mi rata med julijke pridet, lahko jst prevzamem tole. user posted image

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
8.11.2011 17:37:19   
chungalunga
Iwa, čestitke, jeeeeeeeeee, hitro je tole ratalo! user posted image  Škoda, ker nimamo kar vse take sreče tule gori. To bi šele bilo enega vriskanja, fjuuu. user posted image  Res sem vesela zate, me je kar ganilo, ko si napisala, da jokaš, ko bereš odzive. Lepo nosečnost s čim manj tegobami ti želim.

No, tudi jaz sem danes dosti boljše volje, kot včeraj. Oz. danes zjutraj sem bila še precej penasta, ker mi ponovno eno uro ni ratalo priklicat nikogar, da bi se naročila na LPSC. Zato sem kar sredi šihta vsa besna vstala iz pisarne in se odpravila proti njim. No, še preden mi je uspelo priti do avta, sem rekla, da bom za hec še 1x poskusila poklicat in puf... takoj zazvoni, na drugi strani pa dvigne neko zdolgočaseno bitje, ki ji je očitno logično, da človek pozna vse strokovne izraze v zvezi z operacijami in ostalimi postopki, analizami itd. Ma nima veze to. Najboljše od vsega je to, da imam operacijo že naslednjo sredo!! Wiiiiiiii, kar nisem mogla dojet, sem kar spraševala, če ne misli morda na december. user posted image  Tako, da sem res vesela, da se bo, močno upam, potem čim prej kaj premaknilo na bolje in se pridružim Iwi in ostalim srečnicam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.11.2011 19:23:55   
mladika
Bravo iwa tko se to dela!!!!user posted image user posted image user posted image Res sem vesela zate,da vama je ratalo,zdaj pa uživaj nadaljnih 8 mescov,pa tu pri nas še mal ostani,da se še me "nalezemo" tvojga stanjauser posted image .
GregUr jst sem mela lani 2x take bolečine kot jih opisuješ in diagnoza pri meni je bla: endometrioza in nato sledila operacija januarja letos.tko da bodi pozorna,če se bo še kdaj to ponovilo,potem le obišči svojo G in ji povej kako in kaj.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.11.2011 20:40:30   
iwa
Chungalunga, tole s tako hitro operacijo je pa super novica!!!!!user posted image user posted image user posted image Se je splačalo počakat da dvignejo telefon!!!! Res sm vesela zate, boš vidla da boš potem prav kmalu tud ti user posted image !

Mladika, seveda bom še dolgo tukaj, po moje celo user posted image , da spremlajm kolk hitr boste itak vse roza in se dobimo na sosednjem forumu! Prav navezala sem se na vas!

Življenje je lepo!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.11.2011 21:24:41   
srce77
a katera ve kako je s krvomočnico v primeru zanositve....se jo lahko pije?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.11.2011 21:32:13   
lunica 85
oreh:A res ,joj škoda, pa drugi mesec user posted image user posted image user posted image
crtek.jojojoj naj bo to to ,držim pesti
iwa:joj čestitke ,zdaj pa uživaj nadaljnih 8 mesecev,pa ne pozabi na nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bobika:Bila je Nataša Vajh ,super Punca .Me je pa prišla po porodu pogledat tudi moja G  Kuštrin ,še med porodom je klicala na bolniški telefon in spraševala po men ,kako sem user posted image res super Guser posted image .Ja pr porodu končnem je bla pa ena -jojo kaj pa vem .Ja to Lajlar B .je pai mela punca sosedna postelja ,njo res hvalijo .
srce77:ja tudi mi sodelujemo;))user posted image user posted image krvomočnica se pije od M do M,nekatere jo pijejo tudi skupaj nepretrgano 4 tedne in so donosile zdrave otročke.Jaz sem jo v prvo pila tko kot jo sedaj od M do M ,potem pa mir in spet user posted image user posted image user posted image srečno
chungalunga:uuuu res ,to je pa hitro .no vidiš se je splačalo vstrajatuser posted image user posted image user posted image user posted image .Decembra -januarja pa plusek user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.11.2011 22:30:41   
Mojarožica
Oj!

Iwa najprej čestitke, lepo si začela mesec in jaz upam, da ti bomo vse lepo sledile:))
user posted image user posted image

Danes sem si vzela čas, da sem res vse prebrala, v prejšnji temi v Oktobru, sem napisala 2 posta in še to na hitro, ker res ni blo časa. Skoz sem bla v službi, ko pa nisem bla v službi, je pa bila moja mala bolna. Eh komaj sem čakala, da je meseca konec, ni bil glih najlepši in na koncu se je pokazal še en velik minus.

Glede testov, waw kolko denarja sem prejšnji mesec zmetala stran, zato zdaj ne bom kupla nobenega, dokler ne bo vsaj en dan zamujala. Prejšnji mesec sem imela take znake, da sem bla na koncu že čisto vzhičena. Full, ampak nemogoče zelo so me bolele prsi, vrtelo se mi je, pa pikalo od ovulacije naprej, vse mi ej bilo premajhno okrog pasu...v glavnem...ni da ni. In seveda sem v PREPRIČANJU, da sem zdaj pa res noseča reskirala 6€ za Mullerjev Viola test, ki ima občutljivost že 12 mIU/mL HcG in seveda je bil MINUS. No potem, pa sem si rekla, da sem ziher delala prezgodaj in sem kupla še first sign duo in seveda oba nalulala in nič. Eh sem kr malo razočarana nad sabo in nad tem da se ne morem kontrolirat. Čist brezveze res...

Zdaj pa imamo še tako v službi, da se mi počasi meša...babji kolektivi so ŠIT! Rabimo ene 3 prave dece. Take, ki nas bodo malo je***i v mozek, da bomo končno mal skup potegnile. Mislim, kronično pomanjkanje testosterona je pri nas. Samo ena malenkost...ena sodelavka je zanosila in je dobila v 2 mesecu nosečnosti adenovirus in pristala na infekcijski na infuziji, seveda še ni povedala, ker še ni imela UZ in niti ni bilo potrjeno, da je vse ok, samo testje bil plus. No pol je povedat mogla in lej naše babe, ki so začele pametovat in ji je ena celo rekla, da očitno si tega otroka ne želi, če ni takoj vsem povedala, da je noseča....aaaaaaaaaaaagggrrrr...glupače! No štorija je pol še hujša, pa nima veze...

Držim pesti za vse, ki boste jutri lulale;))) na palčko mislim:)

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......