Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 7:14:19
|
|
|
|
Katte
|
chungalunga, bravo za hitro operacijo. Kot sem ti že napisala na drugi temi, nikar se je ne boj, res ni nič hudega. Mojarožica, nisi osamljena, tudi jaz imam katastrofalen kolektiv. Vsi deci so nas zapustili in smo ostale same ženske. Jao. Pa res so tercialke, preveč "pametne", ful obsojajo vse od A do Ž... Jaz se kar malo nazaj držim, zelo pazim, kaj povem o sebi. Pa vseeno slišim od njih kdaj kaj takega, da me po tleh vrže.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 7:31:49
|
|
|
|
iwa
|
No punce, kako je???? A prihaja katera za mano?? Držim resti in navijam
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 7:46:51
|
|
|
|
srečki
|
Jutro punce, danes se počutim krasno......sem včeraj doma izvajala pilates. Črtek ti si na vrsti, kako je si se kaj nalezla od iwe? Oreh???? Lep dan punce
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 7:54:35
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro crteeeek???????? čiračarahokuspokus naj ne prineče Moja rožica te čisto razumem, sem bila v takem sračjem gnezdu par let nazaj, najhuje je, če ti nisi taka sraka, ker se ti kar želodec obrača ko te babje čveke poslušaš Jaz sem pa danes vstala z levo nogo, sem tako utrujena in nič kaj dobro razpoložena, pa še od M me vse tako boli, da je to prav grozno. Dobila sem datum za UZ
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:27:53
|
|
|
|
oreh
|
dobro jutro, jaz sem pa danes dobila , če je že pač morala priti in sem se je zelo razveselila. Tko, da zdej lahk grem v laboratorij, čez 12 dni pa že zvem ali sploh reagiram na klomifen in s tem dobim ovulacijo in če sploh plavalčki pridejo tam kamr bi mogli. Tko, da danes sploh nisem žalostna. Pol se bom pa še trikrat obrnila in bo miklavž prinesel , al pa dedek mraz. Vam pa želim, da bi za miklavža že bruhale in ga prespale
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:32:10
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO : 5.11 klopek 7.11 chungalunga (23.krog) 8.11 LittleSun (9.krog) iwa (2. krog) oreh 9.11 crtek (5.krog) 10.11 Wannabemommy 11.11 delfinček76 (11.krog) srce77 (2.krog) 12.11 alysa romare 13.11 Maat 14.11 Anonimna 16.11 HeLenčica (13. krog) 17.11 Kratka (2.krog) 18.11 Anonimna Mamabear 19.11 mladika Katte (18.krog) 20.11 Zewa (1. krog) 23.11 štručka2503 soncek_25 (1.krog) 24.11 srečki Mojarožica (3.krog) 25.11 SILVA 26.11 S*(3.krog) 27.11 urssi (6.krog) 30.11 dogas (38.krog) missmoon x.11 GregUr Skupaj nas je: 30 Nosečk: 1 Navijačice : Littlesun, Katte, crtek *bobika*, sontschica, mladika HeLenčica, missmoon, SILVA, LeJo, iwa, Teya D., srce77, mojamura, rozi55, srečki, *viva*
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:32:28
|
|
|
|
LittleSun
|
oreh
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:36:37
|
|
|
|
klopek
|
Oreh . Novim zmagam naproti! Jaz pa sem se naročila h ginekologu in dobila datum šele februarja No bomo pa do takrat pridni in mogoče pridelali kak
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:38:22
|
|
|
|
LittleSun
|
klopek tole je pa res pozno??? Jaz sem zadnjič povedala, da imam čudne izcedke, pa me je takoj vzela. Pa tudi sedaj za UZ ni bilo problema, me je pač nekaj stisnila, sicer to pomeni, da bom čakala najbrž kako urco, ampak raje eno urco,kot par mesecev.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:41:43
|
|
|
|
mojamura
|
iwa čestitam za želim ti lepo in zdravega otročka!! crteeeek čakamo navijam še naprej!! go pink ...go pink
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 8:48:27
|
|
|
|
Katte
|
oreh, .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 9:00:25
|
|
|
|
crtek
|
dobro jutro pupe! oreh amapk kot si rekla...če je mela za pritečt rajši prej kot kasneje, boš vsaj teste lahko dala skozi pa vidla na čem si. , da je vse ok in da kmalu pridelate klopek kaj ti ni lih G rekla, da ti da maximalno 1leto časa, pol pa moreš na pregled? ful mi je to čudno, da so te tolko pozno naročili... pri meni pa ni čisto nič novega samo križ me boli in spi se mi (kljub perfektnemu sončku). Danes ponoči sm spala vsega skupi mogoče 4ure (mogoče so krivi žiučki ), čene sm se nonstop vrtela in zbujala, mam rahle fleše glede temperature...sploh se ne morem odločit kaj bi si oblekla...prvo mi je mraz za **** (si oblečem dvojne nogavice in 3 majce in vseeno drgetam), pol 2min kasneje mi rata tko vroče, da se skori do spodnjega perila slečem, pa spet mraaaz itd...v hiši je stalna temperatura 22stopinj, kar je ponavadi zame super za bit v kratkih rokavih...še moj dragi se čudi kaj mi je, ma mu nisem nič namignila zaenkrat še nič ne kaže na to, da bi si želela pritečt, ampak ji dam čas do popoudan, takrat bi sigurno že mogla prit, če ma namen, ker ponavadi se že zjutraj zbudim s krvavim vložkom, tokrat pa je NIIIII! tko da če je do popoldan ne bo, bom zvečir v kopru pred vajami kupla testek, samo se ne vem odločit, če bi šla v dm po first sign, al bi šla v lekarno po cb digital, al kr oba...nasvet prosim? sm si pa že nardila ful dober plan kako bom povedala mojemu , sm kokole nogavičke za novorojenčka spakirala v mičkino škatlco in zdej čaka mini paketek v predalu...če ne petka, pa drugi mesec
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 9:05:55
|
|
|
|
LittleSun
|
crtek to je super, jaz močno stiskam pestke, da je ne bo in boš jutri zagledala +. Jaz bi kupila CB, ker boš tako bolj prepričana, tiste črtice so včasih sumljive, saj sama veš ali pa v lekarni kupiš tistega za 1 eur, ko je samo ena majhna palčka in en CB in narediš oboje,da boš prepričana. Mislim nate in komaj čakam, da javiš lepo novičko!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 9:28:22
|
|
|
|
srečki
|
Oreh Črtek.....juhuuuuu fejst stiskam pesti, da bo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 9:30:37
|
|
|
|
*bobika*
|
ja crtek tudi jaz navijam zate.. jaz bi kupila CB.. ne bo dvomov! Sicer pa verjetno tudi CB ni potreben, tako je meni rekel moj pri prvem: jaz vem da si noseča, ne rabiš delat testa Javi čakamo in navijamo !!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 9:36:27
|
|
|
|
crtek
|
hvala punce! jooooj...res ful upam, da ne bo...upam upam upam...čeprav po eni strani se pa kr malo bojim veselit, da ne bo pol preveč boleč pristanek ampak upanje umre zadnje, ne? tudi js držim pesti za vse vas, da bo november čimpol roza
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 9:57:13
|
|
|
|
srce77
|
oreh tebi crtek zate pa še stiskam pesti ,da ne priteče.....Če bo pa bo pa lepo presenečenje za tvojga lubija.... Sama pa čakam in upam da je do konca tedna tudi ne bo,enostavno ni zaželena. Kakšna napetost je v zraku,a ne punce. Naši moški sploh ne vedo kako je,ko jo čakaš. Včasih smo ,no vsaj jaz še čakale na ,zdaj pa je obratnoTako da naj si ne drzne priti naokoli Ne nadejam se pa nikakršnih upov,ker kot sem povedala se nič ne dogaja pri meni. Niti za obisk ni znamenj..... Sem pa včeraj kupila take luštne cotke za eno kolegico,ko grem v petek na obisk požulit njeno ......bi jih najraje zase obdržala. Pa kak lušni zokenčki so.....najprej sem jih hotela kupit bon za BabyCenter,ko sem pa tole videla se pa nisem moglA upreti..... In zdaj komaj čakam da grem pogledat in se nažulit. Stara je pa že kak mesec..... Kaj pa vi ponavadi kupite ko greste na obisk novopečeni mamici??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:04:45
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srce77 Kaj pa vi ponavadi kupite ko greste na obisk novopečeni mamici?? odvisno .. Svoji best frendici skos nekaj kupujem.. no drugim pa kakšno pojočo zvezdico od tomy.. kakšen kompletek oblačil,copatke... čist odvisno h komu grem..za najbližje prijateljice malo več, za druge malo manj..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:18:09
|
|
|
|
mojamura
|
jaz ponavadi kupim velik paket plenic pa kakšne slinčke in kopalni plašček oz. brisačo
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:25:34
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz sem se ravno včeraj nacartala z 2 mesečno pupo in si seveda naredila še večje lušte Kupila sem cotike za tamalo, bonbonjero in šopek za mamico in flašo za atija. Da vam ne ralagam kako sem kupovala te cotike, kar celo trgovino bi domov odnesla sem potem kupila hlačke jopco in dve majčki malo večje številke, da bo lahko imela čez kake 4 mesece. Kako je vse cart
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:27:12
|
|
|
|
LittleSun
|
Drugače pa odvisno kam grem na obisk, tako kot bobika moji najboljši prijateljici ko je sedaj noseča kar kupujem neke stvari, za prvo pupo sem pa ji tudi, ko je rodila prinesla cel kup cotik, potem pa vsak teden nekaj. Še nisem imela svojega sončka in mi je bila tamala kot moja, pa še veliko dinarčkov sem imela, ko sem še pri mami živela in sem uživala v kupovanju teh majčkenih stvari
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:28:45
|
|
|
|
srce77
|
No na pleničke sem tudi jaz že pomislila,pa kakšen negovalni kompletek,ampak ko ne veš kakšne pleničke kupit,vsakemu ne pašejo vse....pa da ne potem kupiš kr ene......no jaz mislim da sem kr lep komletek izbrala. Se je še moji sodelavki dopadlo,ona pa rabi za fantka.....
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:31:43
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura jaz ponavadi kupim velik paket plenic pa kakšne slinčke in kopalni plašček oz. brisačo Jaz pa plenic ne in sicer iz tega razloga, ker ko je sin dobil 2x jumbo paperske iz tuša (poljske), so se mu po ritki izpustili rdeči flekci (alergija) .. prej sva uporabljala mullerjeve , kasneje pa pamperske nemške (iz mullerja) in ni bilo takšnih problemov.. zato raje ne kupujem nobenmu plenic, da ne bi kakšen otrok imel podobne reakcije. Raje ne povem kako sem te plenice potem spravljala v promet
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:36:17
|
|
|
|
delfinček76
|
Živjo! Čeprav se vam nisem pridružila pri vaših pogovorih, sem pa vas vseeno skoraj vsak dan spremljala. Včeraj je bil 30 dan od zadnje menstrualcije (ciklus imam običajno od 30 do 32 dni), ker pa nikakor nisem mogla počakati do 11.11., sem včeraj naredila test CB. POKAZAL MI JE !!!!!!!!!! Ful sem vesela, ampak me je tudi strah, saj sem v marcu tudi zagledala , vendar je šlo naprej. Upam, da se tokrat mala pikica obdrži in da bo vse o.k. Komaj čakam, da bom šla na pregled, da bom novico lahko delila tudi z mojima sončkoma, ker vem, da bosta zelo vesela, ko bosta izvedela, da bosta dobila bratca ali sestrico. Za vse, ki pa še čakate da zagledate , pa držim pesti!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 9.11.2011 10:43:02
|
|
|
|
srce77
|
delfinček76 bravo bravo.....zdaj pa samo misliti pozitivno in pridno božat bušija. Vse se bo lepo izteklo,boš videla... punce kr tako naprej.... roza barva očitno deluje tu gor,je zelo zelo nalezljiva.....tako da nič pazit,naj se nas kr prime sem se kr odločila,da grem danes pred službico v dm,itak moram iti,in bom kr kupila testek,tako za vsak slučaj.....za rezervo doma. Bi pa vas-če ga bo treba delat-najraje imela ob sebi,za vzpodbudo,da bi se držale za roke in stiskale pesti,ko bi lulala na palčko..... a sem smotana ej.....
< Sporočilo je popravil srce77 -- 9.11.2011 10:46:45 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......