|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
9.11.2011 7:14:19   
Katte
chungalunga, bravo za hitro operacijo. Kot sem ti že napisala na drugi temi, nikar se je ne boj, res ni nič hudega.
Mojarožica, nisi osamljena, tudi jaz imam katastrofalen kolektiv. Vsi deci so nas zapustili in smo ostale same ženske. Jao. Pa res so tercialke, preveč "pametne", ful obsojajo vse od A do Ž... Jaz se kar malo nazaj držim, zelo pazim, kaj povem o sebi. Pa vseeno slišim od njih kdaj kaj takega, da me po tleh vrže.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 676
9.11.2011 7:31:49   
iwa
No punce, kako je???? A prihaja katera za mano?? Držim resti in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 677
9.11.2011 7:46:51   
srečki
Jutro punce,

danes se počutim krasno......sem včeraj doma izvajala pilates. Črtek ti si na vrsti, kako je si se kaj nalezla od iwe?
Oreh????

Lep dan punce

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
9.11.2011 7:54:35   
LittleSun
Dobro jutro

crteeeek???????? čiračarahokuspokus naj ne prineče user posted image

Moja rožica te čisto razumem, sem bila v takem sračjem gnezdu par let nazaj, najhuje je, če ti nisi taka sraka, ker se ti kar želodec obrača ko te babje čveke poslušašuser posted image

Jaz sem pa danes vstala z levo nogo, sem tako utrujena in nič kaj dobro razpoložena, pa še od M me vse tako boli, da je to prav grozno. Dobila sem datum za UZuser posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 679
9.11.2011 8:27:53   
oreh
dobro jutro,

jaz sem pa danes dobilauser posted image , če je že pač morala priti in sem se je zelo razveselila. Tko, da zdej lahk grem v laboratorij, čez 12 dni pa že zvem ali sploh reagiram na klomifen in s tem dobim ovulacijo in če sploh plavalčki pridejo tam kamr bi mogli. Tko, da danes sploh nisem žalostna.

Pol se bom pa še trikrat obrnila in bo miklavž prineseluser posted image , al pa dedek mraz.

Vam pa želim, da bi za miklavža že bruhale in ga prespaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 680
9.11.2011 8:32:10   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

14.11
Anonimna user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr

Skupaj nas je: 30

Nosečk: 1

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 681
9.11.2011 8:32:28   
LittleSun
oreh user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
9.11.2011 8:36:37   
klopek
Oreh user posted image user posted image . Novim zmagam naproti!

Jaz pa sem se naročila h ginekologu in dobila datum šele februarja user posted image

No bomo pa do takrat pridni in mogoče pridelali kak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
9.11.2011 8:38:22   
LittleSun
klopek tole je pa res pozno??? Jaz sem zadnjič povedala, da imam čudne izcedke, pa me je takoj vzela. Pa tudi sedaj za UZ ni bilo problema, me je pač nekaj stisnila, sicer to pomeni, da bom čakala najbrž kako urco, ampak raje eno urco,kot par mesecev.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 684
9.11.2011 8:41:43   
mojamura
iwa čestitam za user posted image user posted image želim ti lepo user posted image  in zdravega otročka!!

crteeeek čakamo

navijam še naprej!! go pinkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...go pinkuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 685
9.11.2011 8:48:27   
Katte
oreh, user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 686
9.11.2011 9:00:25   
crtek
dobro jutro pupe!

oreh user posted image amapk kot si rekla...če je mela za pritečt rajši prej kot kasneje, boš vsaj teste lahko dala skozi pa vidla na čem si. user posted image , da je vse ok in da kmalu pridelate user posted image

klopek kaj ti ni lih G rekla, da ti da maximalno 1leto časa, pol pa moreš na pregled? ful mi je to čudno, da so te tolko pozno naročili...user posted image

pri meni pa ni čisto nič novega user posted image samo križ me boli in spi se mi (kljub perfektnemu sončku). Danes ponoči sm spala vsega skupi mogoče 4ure (mogoče so krivi žiučkiuser posted image ), čene sm se nonstop vrtela in zbujala, mam rahle fleše glede temperature...sploh se ne morem odločit kaj bi si oblekla...prvo mi je mraz za **** (si oblečem dvojne nogavice in 3 majce in vseeno drgetam), pol 2min kasneje mi rata tko vroče, da se skori do spodnjega perila slečem, pa spet mraaaz itd...v hiši je stalna temperatura 22stopinj, kar je ponavadi zame super za bit v kratkih rokavih...še moj dragi se čudi kaj mi je, ma mu nisem nič namignila user posted image zaenkrat še nič ne kaže na to, da bi si user posted image želela pritečt, ampak ji dam čas do popoudan, takrat bi sigurno že mogla prit, če ma namen, ker ponavadi se že zjutraj zbudim s krvavim vložkom, tokrat pa je NIIIII! user posted image tko da če je do popoldan ne bo, bom zvečir v kopru pred vajami kupla testek, samo se ne vem odločit, če bi šla v dm po first sign, al bi šla v lekarno po cb digital, al kr oba...nasvet prosim? user posted image
sm si pa že nardila ful dober plan kako bom povedala mojemu user posted image , sm kokole nogavičke za novorojenčka spakirala v mičkino škatlco in zdej čaka mini paketek v predalu...če ne petka, pa drugi mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
9.11.2011 9:05:55   
LittleSun
crtek to je super, jaz močno stiskam pestke, da je ne bo in boš jutri zagledala +. Jaz bi kupila CB, ker boš tako bolj prepričana, tiste črtice so včasih sumljive, saj sama vešuser posted image user posted image ali pa v lekarni kupiš tistega za 1 eur, ko je samo ena majhna palčka in en CB in narediš oboje,da boš prepričana. Mislim nate in komaj čakam, da javiš lepo novičko!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 688
9.11.2011 9:28:22   
srečki
Oreh user posted image user posted image user posted image user posted image
Črtek.....juhuuuuu fejst stiskam pesti, da bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
9.11.2011 9:30:37   
*bobika*
ja crtek tudi jaz navijam zate.. jaz bi kupila CB.. ne bo dvomov!
Sicer pa verjetno tudi CB ni potreben, tako je meni rekel moj pri prvem: jaz vem da si noseča, ne rabiš delat testa user posted image

Javi čakamo in navijamo !!

Neposredna povezava do sporočila: 690
9.11.2011 9:36:27   
crtek
hvala punce! user posted image jooooj...res ful upam, da user posted image ne bo...upam upam upam...čeprav po eni strani se pa kr malo bojim veselit, da ne bo pol preveč boleč pristanek user posted image ampak upanje umre zadnje, ne? user posted image

tudi js držim pesti za vse vas, da bo november čimpol roza user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.11.2011 9:57:13   
srce77
oreh tebi user posted image user posted image user posted image

crtek zate pa še stiskam pestiuser posted image ,da ne priteče.....Če bo pa user posted image bo pa lepo presenečenje za tvojga lubija....
Sama pa čakam in upam da je user posted image do konca tedna tudi ne bo,enostavno ni zaželena. Kakšna napetost je v zraku,a ne punce. Naši moški sploh ne vedo kako je,ko jo čakaš. Včasih smo ,no vsaj jaz še čakale na user posted image ,zdaj pa je obratnoTako da naj si ne drzne priti naokoliuser posted image
Ne nadejam se pa nikakršnih upov,ker kot sem povedala se nič ne dogaja pri meni. Niti za obisk user posted image ni znamenj.....

Sem pa včeraj kupila take luštne cotke user posted image za eno kolegico,ko grem v petek na obisk požulit njeno user posted image ......bi jih najraje zase obdržala.user posted image user posted image Pa kak lušni zokenčki so.....najprej sem jih hotela kupit bon za BabyCenter,ko sem pa tole videla se pa nisem moglA upreti.....
In zdaj komaj čakam da grem pogledat in se nažulit. Stara je pa že kak mesec.....
Kaj pa vi ponavadi kupite ko greste na obisk novopečeni mamici??

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.11.2011 10:04:45   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: srce77
Kaj pa vi ponavadi kupite ko greste na obisk novopečeni mamici??

odvisno ..
Svoji best frendici skos nekaj kupujem.. no drugim pa kakšno pojočo zvezdico od tomy.. kakšen kompletek oblačil,copatke... čist odvisno h komu grem..za najbližje prijateljice malo več, za druge malo manj..

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.11.2011 10:18:09   
mojamura
jaz ponavadi kupim velik paket plenic pa kakšne slinčke in kopalni plašček oz. brisačo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.11.2011 10:25:34   
LittleSun
Jaz sem se ravno včeraj nacartala z 2 mesečno pupo in si seveda naredila še večje lušteuser posted image user posted image Kupila sem cotike za tamalo, bonbonjero in šopek za mamico in flašo za atija. Da vam ne ralagam kako sem kupovala te cotike, kar celo trgovino bi domov odneslauser posted image user posted image sem potem kupila hlačke jopco in dve majčki malo večje številke, da bo lahko imela čez kake 4 mesece. Kako je vse cartuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.11.2011 10:27:12   
LittleSun
Drugače pa odvisno kam grem na obisk, tako kot bobika moji najboljši prijateljici ko je sedaj noseča kar kupujem neke stvari, za prvo pupo sem pa ji tudi, ko je rodila prinesla cel kup cotik, potem pa vsak teden nekaj. Še nisem imela svojega sončka in mi je bila tamala kot moja, pa še veliko dinarčkov sem imela, ko sem še pri mami živela in sem uživala v kupovanju teh majčkenih stvariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
9.11.2011 10:28:45   
srce77
No na pleničke sem tudi jaz že pomislila,pa kakšen negovalni kompletek,ampak ko ne veš kakšne pleničke kupit,vsakemu ne pašejo vse....pa da ne potem kupiš kr ene......no jaz mislim da sem kr lep komletek izbrala. Se je še moji sodelavki dopadlo,ona pa rabi za fantka.....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.11.2011 10:31:43   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jaz ponavadi kupim velik paket plenic pa kakšne slinčke in kopalni plašček oz. brisačo

user posted image  Jaz pa plenic ne in sicer iz tega razloga, ker ko je sin dobil 2x jumbo paperske iz tuša (poljske), so se mu po ritki izpustili rdeči flekci (alergija) .. prej sva uporabljala mullerjeve , kasneje pa pamperske nemške (iz mullerja) in ni bilo takšnih problemov..  zato raje ne kupujem nobenmu plenic, da ne bi kakšen otrok imel podobne reakcije.
Raje ne povem kako sem te plenice potem spravljala v promet user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 698
9.11.2011 10:36:17   
delfinček76
Živjo!

Čeprav se vam nisem pridružila pri vaših pogovorih, sem pa vas vseeno skoraj vsak dan spremljala.
Včeraj je bil 30 dan od zadnje menstrualcije (ciklus imam običajno od 30 do 32 dni), ker pa nikakor nisem
mogla počakati do 11.11., sem včeraj naredila test CB. POKAZAL MI JE user posted image !!!!!!!!!!
Ful sem vesela, ampak me je tudi strah, saj sem v marcu tudi zagledala user posted image , vendar
je šlo naprej.
Upam, da se tokrat mala pikica obdrži in da bo vse o.k.
Komaj čakam, da bom šla na pregled, da bom novico lahko delila tudi z mojima sončkoma, ker vem, da bosta zelo vesela, ko bosta izvedela, da bosta dobila bratca ali sestrico.

Za vse, ki pa še čakate da zagledate user posted image , pa držim pesti!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.11.2011 10:43:02   
srce77
delfinček76user posted image user posted image user posted image user posted image bravo bravo.....zdaj pa samo misliti pozitivno in pridno božat bušija. Vse se bo lepo izteklo,boš videla...
user posted image user posted image punce kr tako naprej....user posted image roza barva očitno deluje tu gor,je zelo zelo nalezljiva.....tako da nič pazit,naj se nas kr primeuser posted image user posted image user posted image

sem se kr odločila,da grem danes pred službico v dm,itak moram iti,in bom kr kupila testek,tako za vsak slučaj.....za rezervo doma.
Bi pa vas-če ga bo treba delat-najraje imela ob sebi,za vzpodbudo,da bi se držale za roke in stiskale pesti,ko bi lulala na palčko.....user posted image user posted image user posted image a sem smotana ej.....

< Sporočilo je popravil srce77 -- 9.11.2011 10:46:45 >

(odgovor članu delfinček76)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......