![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:46:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So še keri dnevi dolgi, zdaj ko smo uro premaknili. Sem danes že tolko nardila ko prej v dveh dneh skupaj. Če ne druga je vsaj nekaj koristi od tega. meni se zdijo večeri dolgi. Kar mi paše
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:48:43
|
|
|
|
arabela*
|
katy...čestitke ob tvojem prazniku
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:49:09
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:54:15
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:55:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Podpis Verjemite,da je bolje imet 3 otroke bolane,kot enega moškega oz. moža!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 21:14:32
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Podpis Verjemite,da je bolje imet 3 otroke bolane,kot enega moškega oz. moža! Vem jaz to, moj je nemogoč. Hujše kot katerikoli otrok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 21:49:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Podpis Verjemite,da je bolje imet 3 otroke bolane,kot enega moškega oz. moža! Vem jaz to, moj je nemogoč. Hujše kot katerikoli otrok. aha, no, sem mislila, da je samo moj tak, pa vidim, da ni. pa moj še nobenih zdravil ne sme jest za zniževanje vročine, ki vsebujejo paracetamol, ker mu pritisk višajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 21:52:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še dobro, da imamo Korenček Točno, ej, veš kako gužvo so imeli, ful. Hvala vam za pikapoke. Kaj nobena ne ve kak izgleda slinavka? Zdaj sem ga glih nazaj v posteljo položila, se je napol v spanju ful jokal, sem ga pocartala in se bogi zelo slini, ker ne požira prav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 21:53:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 So še keri dnevi dolgi, zdaj ko smo uro premaknili. Sem danes že tolko nardila ko prej v dveh dneh skupaj. Če ne druga je vsaj nekaj koristi od tega. meni se zdijo večeri dolgi. Kar mi paše Meni pa so dopoldnevi dooolgi v 3 p. m., jaz pa zaspana, pa zvečer sem ob 23h že spet ful zaspana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 21:55:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Podpis Pri nas pa ni glih tak, hb , poznam pa to od doma, tati že kašlja tak - da me (mami, sestra, jaz) jočemo od smeha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 21:57:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Podpis Verjemite,da je bolje imet 3 otroke bolane,kot enega moškega oz. moža! Vem jaz to, moj je nemogoč. Hujše kot katerikoli otrok. aha, no, sem mislila, da je samo moj tak, pa vidim, da ni. pa moj še nobenih zdravil ne sme jest za zniževanje vročine, ki vsebujejo paracetamol, ker mu pritisk višajo. Oh, to pa je sr_ _ je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 22:15:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla kak izgleda slinavka? Slini se ful...pa po ustih ima mehurčke, pa jest ne more oz. samo ohlajeno in tekočo hrano...pa boli, pa mislim da tudi vročino najprej dobi.
< Sporočilo je popravil botrca -- 1.11.2011 22:16:02 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 22:18:18
|
|
|
|
botrca
|
Obiski šli, igrali smo uno... . Moj možek je pa danes po moji želji naredil buzaro s škampi in lignji...mmmm...še Jan je jedel. Mali zdaj spi, jutri gre v vrtec. Midva pa stuširana in gledava film na popu. No zdaj je 24ur. Sledi film - nadaljevanje. Meni so dnevi enaki, naredim isto...kaj pa vem...bi mi pa bolj pasalo, da so dnevi daljši...ki si poletje .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 0:48:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla kak izgleda slinavka? Slini se ful...pa po ustih ima mehurčke, pa jest ne more oz. samo ohlajeno in tekočo hrano...pa boli, pa mislim da tudi vročino najprej dobi. Aha. Vročine sicer ni imel, ima pa na sp. ustnici herpes, pa slini se, kar teče mu, ... moram mu jutri še usta pregledat, pa čimprej 'čudežni spray' zrihtat. Je očitno vse slabe stvari od mene pobral. )o: ~ ~ ~ Eh, grem spat, po TV tak nič ni, pa garant bo zgodaj budnica. No, upam (še kuj), da ne (o; ~ ~ ~ LaHKo Noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 8:15:33
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 8:16:48
|
|
|
|
botrca
|
Mali v vrtcu, veliki bo kmalu šel...jaz pa grem zdaj na občino, borzo, csd...pa v mesto neke stvari porihtat.
< Sporočilo je popravil botrca -- 2.11.2011 8:17:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:12:59
|
|
|
|
arabela*
|
morning kavica, mičkene igranje, moj je šel delat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:14:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni pa so dopoldnevi dooolgi v 3 p. m., res? eh to je meni vedno prekratko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:26:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, Od 8h dalje, jaz pa bla po opravkih in v trgovini. Zdaj pa kavico spijem in me že čaka delo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:26:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni pa so dopoldnevi dooolgi v 3 p. m., res? eh to je meni vedno prekratko Meni tudi, sploh ko sem popoldan v službi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:28:25
|
|
|
|
ly117
|
Punce kadaj bomo ta teden kafetkale, da si znam čas zorganizirat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...kaj pa vem...bi mi pa bolj pasalo, da so dnevi daljši...ki si poletje . meni je tud super duper poletje.. ampak zima ima nek svoj čar. Mi je tak prijetno, ko smo doma, lepo na toplem, zunaj tema....hočem povedat, da nas ne vleče tako ven, kot poleti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 9:50:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni tudi, sploh ko sem popoldan v službi. to pa verjamem ja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 10:55:08
|
|
|
|
arabela*
|
pri nas pa že norišnica..hije kot da bi živalski vrt imela doma dereta, kričita, ne znata se lepo igrat.... moram ju malo ven spravit na zrak
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 11:40:41
|
|
|
|
ly117
|
Naredila doma kaj sem misla, zdaj pa je pred mano kosilo.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.