![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:02:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa imamo pogreb,tak da bo zelo žalosten dan za mene! podpis kje pa je pogreb, na Pobrežju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:05:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutri sva pa v MB, tako da če ima katera čas za kavo? mogoče jaz. kdaj? Pa jaz tud mogoče. Odvisno kje in kdaj? Ob 8h bom v MB, pa čas imam do 15h, dalje pa imam obveznosti. Mi je vseeno kje pa kdaj tukaj vmes, kako vam paše, kakšno bo vreme? meni bi pasalo okoli 9.30-10h, ker gre T ob 12h spat, pol pa je že itak kosilo itd. in mi kasneje ne rata več. vreme bi naj bilo lepo in relativno toplo. železničar? Komot, ura in plac je ok :) Samo, da bo vreme ok, ker če bo slabo, pol ni tam za sedet predvidevam ne... Lahko se pa slišimo recimo ob 9h, pa vidimo kakšno je stanje... neki blizu mene bi, ker se mi ne da daleč hodit . pa se nisem nič bolj pametnega spomnila. te pa se čujemo zjutraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:07:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa imamo pogreb,tak da bo zelo žalosten dan za mene! podpis kje pa je pogreb, na Pobrežju? Ne,v Limbušu.Imamo pa ravno tak,da ob 9-h žaro pripeljejo,ob 15-h pa je pogreb.Je pa danes osmrtnica v Večeru,če ga katera ima mogoče.
< Sporočilo je popravil matcar -- 2.11.2011 22:08:15 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:08:59
|
|
|
|
matcar
|
Punce,hvala.Arweno-imam že porihtano varstvo za vse tri,hvala vseeno.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:09:34
|
|
|
|
matcar
|
Grem v postlo,da se vsaj malo probam spočit do ju3. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:11:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem v postlo,da se vsaj malo probam spočit do ju3. Nočko! Drži se matcar...smo s tabo v mislih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:13:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce kadaj bomo ta teden kafetkale, da si znam čas zorganizirat. jaz sem za petek, SO okoli 10h-10.30h. Mi paše. Ne bom mogla. Moj takrat najbolj spi in imam Nika. ne razumem . a ne vzameš Nika zraven na kavo? tvoj pa lepo v miru spi doma? Nik ni zdrav, sploh če je slinavka - nalezljiva... Razen če jo kdo želi? Hecam se. aaaa so. nisem vedla ali ste že ugotovili kaj ima. kaj pa ju3? Cel ta teden isto, tak da imam čas po 12., ko dam Nika spat, pol pa z mojim spita, vstaneta, jesta, ... sem ti pa SMS poslala že prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:15:12
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:15:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa imamo pogreb,tak da bo zelo žalosten dan za mene! podpis Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:52:48
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Sem se po šihtu dobila z bodočim najemodajalcem in kluč prevzemem v petek. Sma pa z mojim spet sama. L spet ni hotel domov.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:54:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Sem se po šihtu dobila z bodočim najemodajalcem in kluč prevzemem v petek. Sma pa z mojim spet sama. L spet ni hotel domov. super (sms)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 22:59:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Sem se po šihtu dobila z bodočim najemodajalcem in kluč prevzemem v petek. Sma pa z mojim spet sama. L spet ni hotel domov. super jeee . za L pa te mu je že fajn pri dedku in babici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 23:05:26
|
|
|
|
ly117
|
JUtri se lahko tudi jaz prisvetim na kavo. Naj mi ena prosim javi končno lokacijo in uro.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 23:07:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa imamo pogreb,tak da bo zelo žalosten dan za mene! podpis Podpis Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 23:25:55
|
|
|
|
ly117
|
Grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.11.2011 23:58:27
|
|
|
|
majakla
|
Pika.slika halooo, vidim, da si večx tu, napiši kaj. Si iz MB?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 7:56:58
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa imamo pogreb,tak da bo zelo žalosten dan za mene! podpis Podpis Podpis. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 7:58:27
|
|
|
|
karmen7
|
Dobrooo jutro! Mali miš še spi, tak da danes bova midva spustila kavo. Če se pa jutri dobite, pa nama je ura ok, samo avto moram izprosit Sicer je pa tak čudno vreme, da mi še niti ni za ven it. Sem pa zdaj jedla in sicer viki kremo!!! Juhuuu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 8:06:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L je v vrtcu, jaz pa rogljiček in kava.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 8:17:42
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kava, Jan v vrtcu...moj še spi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 8:36:37
|
|
|
|
majakla
|
Jutro kava, Nodi . . . Moj glih prišel, prinesel kruh, hiper štručke . . . Jaz pa post :o(
< Sporočilo je popravil majakla -- 3.11.2011 8:40:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 8:41:26
|
|
|
|
ly117
|
Pita Tudjman djavola: - Jel mogu da pozovem Zagreb samo na minut i vidim kako stvari stoje u mojoj zemlji? Zanima me kada cemo u Evropu... Ðavo kaže - može. Zove Tudman, završi razgovor i davo mu kaže - Ovo te košta milion dolara. Tudman kaze OK i plati. Pita Sadam davola:- Vraže, daj i meni da pozovem Bagdad, i kod nas su protesti, masa problema. - Može, ali dva miliona dolara! Zvao Sadam, završio razgovor i platio. Pita sad i Miloševic:- Daj i meni da pozovem Beograd da vidim dali smo zadržali Kosovo, smanjili nezaposlenost, povecali životni standard, ušli u EU... Ðavo kaže - Može, naravno. Završi Miloševic razgovor i pita: - Koliko ja treba da platim? - Ništa! Miloševic u cudu! - Kako bre ništa, pa ove si rebnuo po milion i dva?! - Znaš kako je, kad zoveš iz jednog pakla u drugi to se racuna kao lokalni poziv...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 8:43:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moj glih prišel, prinesel kruh, hiper štručke . . . Jaz pa post :o( Timing pa ma.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 9:10:06
|
|
|
|
majakla
|
vic je dober, kr žalostno ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 9:33:03
|
|
|
|
arabela*
|
morning M v vrtcu, A je šla malo v varstvo k babici, jaz pa en kup dela pred sabo...nalog malo morje za oddat, kviz rešit, pa v forum pisarit...ampak imam fajn mir doma... Danes ob desetih sem naročena n en kirurški poseg v bolnici, pa ne grem, me je preveč strah... Grem pa malo kasneje k zobarju, ker sem včeraj lak za nohte odpirala, jaz pametna z zobmi in mi je košček zoba odletel...tak da upam, da porihta na brzino... grem zdaj delat naprej
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.