|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
19.10.2011 20:58:49   
sreckanosecka100
Živjo souser posted image .

VAUUUUU, imamo majčico z dvojčkiuser posted image user posted image user posted image , čestitke, zelo lepo.

Evo jaz sem sredi 13. tedna in počutje se izboljšuje, 2 dni mi je že manj slabo in končno sem spet jaz ...upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image . V ponedeljek pa NS, komaj čakam da vidim user posted image .
Potem pa podvig.... povedati v službiuser posted image , me je kar malo strah reakcije, ampak bomo preživeliuser posted image .

Se vam trebuščki že kaj poznajo? Mene malo hlače šponajo ampak ni še sile, tehtnica pa kaže + 3 kg...hmmmmmuser posted image , se mi je v zadnejm tednu vrnil apetit, predvsem testenine so postale moja najljubša hranauser posted image .

Glede FB-ja, se mi zdi super iddeja, ampak jaz se vam bom pridružila malo kasneje, ko bova novičko razbobnala okrog. Do takrat pa redno berem tale naš forum, ki mi je zlezel pod kožo. user posted image Se prav razveselim vsakega novega posta.user posted image

Lep večer vam želim in božajte vaše bušije v katerih veselo utripajo mali user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.10.2011 8:06:06   
strelca
Hvala za odgovore glede nuhalne user posted image

Tudi meni se zdravstveno stanje počasi izboljšuje. Sem bila od prejšnjega torka prehlajena, včerej sem ostala doma in danes še, jutri pa malo v službo pogledat. Še dobro da nisem v teh dneh med prehladom imela vročine, drugače bi me skrbelo. Zdaj me samo še kašelj matra, sploh zjutraj user posted image

Drugače pa komaj čakam da izvem ali bo fantek ali punčka.. že zaradi tega, ker imava z mojim še eno sobo frej in jo bo treba predelat, enkrat drugo leto.

Najbolj pa težko pričakujem, da bo moj dragi prvič lahko videl svojega otročka preko ultrazvoka.. tega se pa najbolj veselim. Do sedaj je videl samo slikico iz prvega pregleda in pravijo, da je čisto nekaj drugega ko to vidi sam v živo. Bomo videli.

Nuhalna bo 28. 10. ob devetih zjutraj.. wiiii user posted image

(odgovor članu sreckanosecka100)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.10.2011 9:22:19   
Majčica82
O madoniš čvekice, sem bila prav vesela, ker sem imela veliko za prebrat user posted image

Čestitke za dvojčke user posted image user posted image  to je odlična novička user posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.10.2011 9:26:08   
SilberMond
js tudi pridm na FB čez dober teden, po nuhalni, ko bom še ostalim svojim povedala. me pa zeloooo moti, ker sem svoji šefici rekla, da NOBENMU povedat in je ona vsaj 2 raztrobila (kao ponudila moje delovno mesto, ko me ne bo in povedala zakaj me ne bo). tko da mi je ena izmed njiju rekla, da jih menda že veliko ve user posted image . ful mi je grdo, da drugi vedo prej kot moji bližnji sorodniki (babi, tete itd). moja mami pa ni veliko boljša, ker je tudi že mal okol raztrobila :S. tko da ja, bo treba kr vseem že povedat, da ne bodo od koga drugega zvedeli

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.10.2011 9:42:42   
strelca
Ojoj pri meni pa cela družina že ve... itak sm takoj mami poklicala k sm zvedla pa potem je še oči bil zraven, pa sestra tut ve. Tko da ta ožja družina že ve, pa tudi po njegovi strani.

Znancem pa še nisva povedala.. pa večini prijateljev tudi ne. V službi pri meni že vejo, tko da delajo z mano kot z neko ultro zahtevno osebo.. mi gre kar na živce user posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.10.2011 9:46:51   
13baby
.

< Sporočilo je popravil 13baby -- 20.10.2011 9:56:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 656
20.10.2011 10:27:42   
rokici
Lepo pozdravljene in iskrene čestitke vsem bodočim mamicam!

Mi smo naša dva sončka dobili novembra lani in želim vsem vam bodočim mamicam vse dobro, prav tako pa tudi vašim prihajajočim malčkom.
Rada bi vam sporočila, da se vam ni treba bati vseh obveznosti, saj so v primerjavi z veseljem, ki jih prinašajo otroci, zanemarljivi.

Naša dva sončka sta hvalabogu zdrava in pridno rasteta, tako da smo prerasli že tudi voziček. Če slučajno katera potrebuje voziček, ga prodajamo (spider - modro,sivo, bele barve).

Pazite nase in svoje največje bogastvo ter ohranite pozitivne misli.

user posted image user posted image

(odgovor članu sreckanosecka100)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.10.2011 14:11:22   
lona85
Lep pozdravček drage souser posted image  

Hvala še ostalim puncam za čestitke za user posted image  user posted image   Še zmeraj komaj verjamem user posted image  Pa moj prav tako user posted image
Danes me je tole vreme čisto izčrpalo, kar nič ni z mano... user posted image  Komaj, da sem zdajle počasi dala kuhat kosilo... pa še hrana mi ne diši najbolj, samo še sadje se mi ne upira in kakšen pršut, ki pa se mu raje izognem user posted image  Upam, da bo ju3 kaj bolje user posted image

Joj, že zdaj komaj čakam naslednji pregled oz. NS, je G rekla, da bo kar oboje v enem...samo kaj ko je sredina novembra še tako zeloooo daleč user posted image  Ampak bomo preživeli, samo da je vse OK. Se pa zaenkrat nisem še nič zredila (morda sem celo shujšala kakšne pol kilce user posted image ), verjetno je to le posledica tega, da mi meso ne diši preveč, čeprav sem ga že pred tem bolj poredko jedla. Mi pa res še njbolj paše sadje (ni važno katero, samo da je) in pa določena zelenjava: špinača, cvetača, bučke, pa zdaj še kisla repa in zelje user posted image  

Vsem souser posted image  želim lep preostanek dneva in čuvajte svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu rokici)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.10.2011 14:11:45   
babygirl28
hojla nosečke :-)

Tudi jaz bi se vam rada pridružila, saj tudi pričakujem maja 2012
Doma imam že 18 mesečnika , torej je tole moja druga nosečnost. Rok imam 11.5 in sem v 11 tednu.

Mi je pa groznoooo slabo, tako da čakam in čakam kdaj bo tole minilo user posted image

pozdravček

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.10.2011 19:48:01   
lavandaslo
Ma ja simonmojca, sej to je. Tud če ne poznajo tvojega nicka verjemi mi, da obstaja folk ki bdi nad forumi sam da potem, ko izviha da je gor kakšen poznan, bere vse poste. To pa ni nič kaj prijeten feeling. Na FB bomo pa čist samo meuser posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.10.2011 9:27:34   
strelca
babygirl28 dobrodošla user posted image

Jaz že sanjam o vozičkih in kako sobico uredit.. joj.. grozna sem user posted image Ima katera od vas podobne "probleme"?

(odgovor članu lavandaslo)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.10.2011 10:12:54   
lonypg
Jaz že en čas vem, kater voziček bom imela..februarja je sestra rodila in sem že takrat gledala z njo...tak da še vedno želim tistega, ko sem ga takrat zagledala in rekla..to je to:)))

Sobico pa ne bomo komplicirali zdaj prej...ker smo se v bloku pol čez kako leto se selimo v hišo in bomo tam potem to konkretno nardili..tule za začetek je sam komoda s previjalno blazino, pojstlca in voziček v kompletu za nabavt....sobe svoje še do 1.leta najmanj ne rabi..še dlje:) tak en čas spi v spalnici zraven tebe:)

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.10.2011 10:26:37   
biba_leze*
živjo punce,

čestitke lona85 za dvojčka. user posted image Jaz sem si jih tudi želela pa ni ratalo, čeprav so v družini.

Hm vozički.... ja tudi jaz sanjam... pravzaprav sanjam že od 1. nosečnosti, ampak takrat smo dobili rabljenega od svakinje, ampak res lepo ohranjenega, ni pa višek mode... sedaj tudi sanjam, ampak za mojo prvo user posted image smo ga rabili približno pol leta, oziroma do začetka pomladi, pol pa ne več, tako da sedaj ga tudi ne mislim kupovat da ga bomo potem spet rabili samo dokler ne preraste košare.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.10.2011 10:32:58   
strelca
Joj jst se tut zdej za vozičke palim, vse ostalo tako dobim, kar se pohištva tiče bo pa tako ali tako tast naredil po mojih željah user posted image se tako grebejo za te stvari.. jao.. jst pa samo govorim: ne še zdej.. to je še prezgodi. Če so res na trenutke tečni.

Sobico bova midva zrihtala drugo leto, tja enkrat februarja. Vem da ne rabi še svoje sobice, saj bo spalo to bitje pri nama v spalnici zraven postelje v svojem košku. Samo vseeno rabi sobico za previjalno, svoje cotke in podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 664
21.10.2011 10:41:32   
čili
Strelca sladki problemi user posted image user posted image .. mene moj vedno na realna tla spravi...
Je pa res, da sem vsako nosečnost drugače dojemala in imela drugačne pogoje v vsaki ( beri finance ). V prvo nisem kaj dosti komplicirala ,najvažneje mi je bilo, da imam nov voziček. V drugo sem si pa dala duška in drži še za to user posted image Iz izkušenj vam svetujem-ne kupujte vsega v naprej. Šele ko imaš otročka doma se sproti pokažejo resnične potebe oz. takrat vidiš, kaj v resnici potrebuje/š.

Neposredna povezava do sporočila: 665
21.10.2011 12:01:26   
Neishy
Ja tud mene slabost matra vsak dan... Enkrat je huje, drugič malo boljše... Sem pa ugotovila predvsem to, da mi vedno slabo rata, ko postanem malo lačna... Tako da moram res jesti na vsake dve ure po male obroke. Od sadja, zelenjave, piškotov, itd...

Hehe, glede vozičkov tudi jaz že vem katerega bom imela. Delam v vrtcu in jih imam nešteto na ogled :)
Edino za barvo bomo počakali, da vidimo ali imamo fantka ali punčko :)

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.10.2011 12:16:48   
lonypg
No, jaz imam danes polnih 12. tednov , se pravi 3 meseceuser posted image
slabosti skoraj ni bilo , sedaj pa tudi dvomim, da bodo....
Glede vozičkov bom zbrala barvo, ki bo skoraj v vsakem primeru fantka ali punčke ok....Rdeč, rjav, bež, oranžen..to je vse za oboje....ali pa črnobel:)

Če se slučajno ginekolog zmoti pri spolu...roza ali modro pa tako ali tako ne bi imela...

Glede hrane pa....jem enako kot prej...samo sadje pa še mi bolj paše kot prej po 2kg mandarin na dan pojem, banane tud kr, kakije...itd:))) mmmmm

(odgovor članu Neishy)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.10.2011 19:37:56   
Tinka88
No pa da se se jaz javim. Slabosti so sedaj koncno minile, tako da lahko spet normalno delam...
Je res tako kot pravijo da prenehajo po 3 mesecih. Sem pa ugotovila, da mi je po Elevitu se dodatno slabo oz. mi naredi
težo v želodcu, tako da sem ga prenehala jesti.

V četrtek 27.11. imam nuhalno v Domžalah pri Strahovi, tako da komaj cakam da spet vidim pikico.. :)

Kar se pa vozička tice, ga imam tudi jaz ze zbranega od prej... Stokke meni edini vsecni vozicek :)

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.10.2011 20:26:32   
lonypg
Stokke......poznam kolegico, ki ga je imela...pred 2 leti, zdej ma drugega dojenčka in je prodala ter kupla nov drug voziček
Njene izkušnje....lep, drag, vendar ni praktičen:
-kolesa zelo majhna, na pločnik komaj prideš z njim, ozek sprednji ročaj za vozit, nestabilnost vozička...
-plačaš firmo in to je to..

Tak da jaz ko sem njeno mnenje slišala...sploh pa je drag in če ni praktičen , je lepota premalo..

Toliko , če katero zanima...So pa lepi vzorčki...s tistmi rožcami:)))

(odgovor članu Tinka88)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.10.2011 21:23:32   
simonmojca
zdravo

pa še ta voziček ima problem v tem, da v košari al pa športnem delu ima med nogam skoz štango
otrok se v košari nemore obračat.
Jaz imam Peg-perego GT3 - luksuz košara je full velka, da sem imela malčka notri skoraj do starosti 7mesecov pol sva šla pa v športni del, nakupovalna košara pa res full full velka, da lo9h daš notri boga in pol user posted image , zdej je malček pogruntal da lahko on notri spleza in še obrne se :-)
Jaz bom samo dokupila za stat, da se bo starejši vozu stoje malček pa v vozičku user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.10.2011 22:11:38   
čili
Mi imamo freestayla-Quiny in se je super izkazal za malega. Malo je velik, ampak, sem velikega želela . Slabost je edino potem ,ko je že velik in sedi . Ga ne moreš več obrnit proti sebi, ker se voziček nagne in ni varno. Če se vozi v smeri vožnje je še dolgo super. Kasneje sva še marelo moona kupila , ki je pa sploh praktična-zalubla sem se pa v lepo svetlo vijolično barvo user posted image . Sem rekla user posted image , da moram izživet željo po vozičkih in se je moral strinjat user posted image user posted image user posted image .In zdaj razmišljam, da sploh ne bomo košare imeli ( sem jo prodala) , ker bo tako toplo user posted image

Kmalu so na vrsti že NS user posted image user posted image user posted image Kako hitro gre. No me , ki imamo rok konec maja pa še dolge 2-3 tedne.Stiskam pesti za vse , da bodo lepi rezultati, brez pretresov.

user posted image user posted image user posted image za izginjanje slabosti. Jaz še vedno nimam apetita, čeprav mi ni bilo nič slabo. Prav nobena vrsta hrane mi ne paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
22.10.2011 10:23:39   
novemberska
Dobro jutro punce....pri meni slabosti še kar trajajo in trajajo, pa nič ne kaže da bi se umirile, ampak verjtetno se enkrat bodo a neuser posted image
Kar se vozička tiče, bomo mi imeli tega ki ga imamo zdaj Austin coleto 3, smo bli zelo zadovoljni z njim in zgleda praktično kot nov,zaenkat se v njem vozi še moja miška, ampak še malo pa mislim da ga več ne bomo rabiliuser posted image Je pa res da je v prvo čist drugače, sanjaš o vozičku, sobici, cunjicah, vseh živih pripomočkih ...v drugo pa več ali manj že vse maš, tko da kupiš res kar najbolj rabiš..

Jaz mam nuhalno že 8.11, se mi zdi full prehitro, upam da se niso ušteli, glede na to da imam rok komaj 27.5..bomo videli...

Želim vam lep vikend

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.10.2011 10:58:16   
Anonimen
No pa da se še jaz malo javimuser posted image , vidim da ste imele vesele debate že skoraj o vsem mogočem, z vozičkom bom še malo počakala, se mi zdi še prehitro o tem razmišljat.
novemberska : sicer ne vem ali je to prehiter datum glede na to da piše da delajo NS od 11 do 14 tedna, ti boš pa takrat šele v 11tednu nosečnosti. jaz imam PDP 17.5. pa imam NS 7.11. en dan pred tabo. Nevem jaz bi se na tvojem mestu še malo pozanimala

LP anonimnauser posted image user posted image

(odgovor članu novemberska)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
22.10.2011 20:43:29   
strelca
Juhu majčiceeeeee user posted image

Tudi meni slabost počasi gre stran, vsaj upam. Bruham bolj malo še, slabo mi je pa občasno, apetita pa nobenega. Še dobro da so že mandarine, ker jih pojem tut po pet kil na dan user posted image

Jst sm ravno danes bila v šopingu in sm šla malo firbcat okoli vozičkov. Nama je full všeč Mutsy urban rider in je zelo pohvaljen tko splošno. Nekako tisti trikolesniki so mi čisto bleki.. niso mi ravno najbolj varni. Tako da absolutno bo voziček z velikimi 4imi kolesi. Ampak imam še nekaj fore. Čeprav če bi naročila tega Mutsy-a bi ga mogla že kar kmalu, glede na to da se po dva meseca čaka.. hmm.. bomo videli.

Drugače pa imam v petek nuhalno, komaj čakam da vidim kako se bo moj dragi odzval user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.10.2011 21:08:02   
simonmojca
čer

strelca
sej meni so bili trikolesniki tudi skoz jaki fuj user posted image , sam pol pa ko začneš enkrat študirat kaj in kako se pa zgodba spremeni user posted image
- nap. jaz sem rodila pozimi (novembra) kar pomeni, da je dobro da imam vekla kolesa in da ima profil guma (tako kot avto, ker se dajo napihnit) - če ni pol lahko voziček kar drsi naprej (ni oprijema) in gledat moraš da ima guma vmes prostor (da "feltna" ni polna) da se sneg ne zadržuje notri.
- Seveda gledaš tudi po terenu, mesto ali bolj podeželje. Jaz imam oboje (gozd, makadam, asvalt.....) in seveda pločniki niso spluženi če pa so ti pa zaprejo dovoz plugi in moraš it mal v hrib in mal v dolinco user posted image
moj voziček ima tudi vzmetenje (in 3nastavitve fedra (asvalt, mešano, makadam) fino pride, ker z tem vozičkom smo šli povsod :-) 3mesece morja letos in 1teden bohinja in smo z tem vozičkom prišli okrog in okrog in mali je začuda tudi spal notri user posted image
- dobro je da je en roč in ne 2: zaradi vodljivosti user posted image z eno roko voziš v drugi imaš zapit, mobitel......
- jaz sem vzela še košaro, da otroka ni zebl in ta voziček ima zelo velko in dolgo user posted image
- dobro je da je bremza na balanci, ker ko greš v dolino nerabiš vozička vlečt gor (proti sebi) ampak enostavno samo z eno roko bremzaš user posted image
- moj voziček ima v iber veliko košaro user posted image , ker sem na porodniški mi je dragi zaplenu avto, ker ga nimam kej nucat user posted image in potem rabiš veliko placa, da lahko kam daš robo če greš v nabavo user posted image
- jaz sem skoz govorila, da nebom imela samo 1user posted image in da moram zato kupit ornh voziček.....
- glede stabilnosti moj je full, full stabilen, ker moj malček je hiperaktivneš in delamo boga in pol v vozičku pa se še nismo prekucnl user posted image , v košari se mi je obračal in pasu kravice pa seveda zibal gor in dol user posted image , sedel in se stegoval ven user posted image , vstal.......... zato pa smo šli v športni del, ker po dolžini bi bili lahko še nekaj časa notri :-) (pa je pri 7m imel 70cm)
- seveda je potem še en kup drugih dejavnikov ki odtehtajo nakup vozička

no in ko smo mi vse skupaj sešteli in študirali smo prišli nakoncu do sklepa da bo 3kolesnik in da bo ta ki ga imam z vso opremo user posted image športni del, košara, jajček, torba......

nočko punce in čuvajte se

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?