Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:40:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me k mizi kličejo. Pa komu lepše. Še je kaj placa? Bi se najšlo kaj, samo si prepozna, smo že vse pojedli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:47:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me k mizi kličejo. Pa komu lepše. Še je kaj placa? Bi se najšlo kaj, samo si prepozna, smo že vse pojedli. hjooo, pa daaaj, kaki ste . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:51:44
|
|
|
|
majakla
|
Botrca in ostale: (Moj dežnik je lahko balon) lutkovna predstava je še jutri ob 17h v MB v MK, Ulica 10. oktobra 4. Jaz bom pa takrat švicala na telovadbi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:52:45
|
|
|
|
majakla
|
Botrca in ostale: (Moj dežnik je lahko balon) lutkovna predstava je še jutri ob 17h v MB v MK, Ulica 10. oktobra 4. Jaz bom pa takrat švicala na telovadbi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:53:48
|
|
|
|
majakla
|
Očitno RR želi, da to vidite, da je dal 2x. Hvala RR.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:57:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me k mizi kličejo. Pa komu lepše. Še je kaj placa? Bi se najšlo kaj, samo si prepozna, smo že vse pojedli. hjooo, pa daaaj, kaki ste . . . Prej bi rekla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 13:18:59
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Se vidi, da nisem na tekočem...kam se pa selite Ly? V dugi blok, v večje stanovanje.Lokacija je ista samo druga ulica bo. Super Jaz tudi za naju danes delam kr eno rižotko. Pa razmišljam da bi kakšno pecivo naredila, pa ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 13:42:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa za kavo bo tudi cajt in to celo dopoldan. Ja, ne. Dobro, da imam uhe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 13:44:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Zdaj bo v vrtcu ker delam, drugač bi pa bil doma. Sem sprva imela dopust planiran, pa ga nimam zdaj tolko zaradi preinitev pogodb. Kaj pa ga imam pa šparam za selitev. Kaj ni več, da za selitev pripada en dan al kak je že to blo? Verjetno je sam kaj pa čem, bom dala svojega " rednega". Še na bolniško za malega nemrem prav it zaradi teh naših pogodb. Brez veze vglavnem. za selitev ti pripada 1 dan dodatno po kolektivni pogodbi. ni važno kako pogodbo imaš ti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 13:45:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa po vsej verjetnost v četrtek ne bo. Imamo popoldan srečanje z vrtcem in bom probala šiht menjat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 14:04:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa za kavo bo tudi cajt in to celo dopoldan. Ja, ne. Dobro, da imam uhe. Ušesa. Da mi dekel me dvigne, ko se taaakooo na veeeliiikooo smejim, ker bova doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 15:14:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa za kavo bo tudi cajt in to celo dopoldan. Ja, ne. Dobro, da imam uhe. Ušesa. Da mi dekel me dvigne, ko se taaakooo na veeeliiikooo smejim, ker bova doma. uhe sem razumela, da so ušesa, ampak ne vem kaj majo uhe veze s tem, da bosta doma? daj razloži mi kot ena bjonda drugi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 15:36:52
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 15:39:04
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi spala spet po obrokih,Teo se na vsako uro zbujal,pa jokcal,ob pol 3-h se je pa naveliko meno sam s sabo,ob 5-h pa sem obupala,pa vstala in gospodu dala flašo,jaz pa kafe pa comp. Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:13:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:45:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan. Pri mojemu v službi imajo en dan, če pa se seliš v drugo občino, pa dva. Za poroko je pa dobil en dan, pred poroko to, hihihi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:46:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan. Pri mojemu v službi imajo en dan, če pa se seliš v drugo občino, pa dva. Za poroko je pa dobil en dan, pred poroko to, hihihi. Zanimivo,jaz sem imela v obeh primerih 3 dni za vsako stvar,pa baje je to po zakonu,ne po pogodbi,te pa ne vem.... Pa verjetno je tudi od delodajalca odvisno,al ne?
< Sporočilo je popravil matcar -- 25.10.2011 16:47:09 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:47:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ja po zakonu že pripada, ampak včasih ni tako v realnosti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:48:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan. Pri mojemu v službi imajo en dan, če pa se seliš v drugo občino, pa dva. Za poroko je pa dobil en dan, pred poroko to, hihihi. Midva sma tudi dobila za selitev vsak en dan, za poroko pa tud en dan. No v obeh primerih bi blo fajn met še kak dodaten dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:49:00
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa imela obisk, zdaj pa malo na netu prečekira, kaj dogaja...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 16:49:48
|
|
|
|
arabela*
|
botrca..preverjeno, kik štrampli znižani na 1,69...letaki so pa samo v kiku
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:10:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca..gamaše ima pa kitajc ugodno po čem? ki?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:13:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mis mo jih dobli včeraj za tak denar....baje pa v Qlandiji... verjetno ne vsi, ker jaz sem kupla tudi v Qlandiji pa niso bli znižani
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:13:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? v vrtcu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:20:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? v vrtcu doma
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......