Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:21:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan. Pri mojemu v službi imajo en dan, če pa se seliš v drugo občino, pa dva. Za poroko je pa dobil en dan, pred poroko to, hihihi. Midva sma tudi dobila za selitev vsak en dan, za poroko pa tud en dan. No v obeh primerih bi blo fajn met še kak dodaten dan saj pravim,da ne vem,če še je tak,čeprav lani,ko se je sodelavka z Lidla poročala,je tudi avtomatsko imela 3 dni,ker ji je tak po zakonu pripadalo!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:22:22
|
|
|
|
botrca
|
Pa mi je možek kupil novi sesalec...in to vodni . Malo prej bila v gozdu in nabirala za jutrijšnji vrtec žir, želod, šipek, kostanj...imamo ustvarjalno delavnico. Potem pa greva na en roj. dan. Zdaj pa pičiva na kontrolo k P. Držite pesti, da bo urin ok.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mis mo jih dobli včeraj za tak denar....baje pa v Qlandiji... verjetno ne vsi, ker jaz sem kupla tudi v Qlandiji pa niso bli znižani tisti enobarvni znižani...do 29 oktobra piše na reklami..jaz sem vse barve nabavla, ker je solidna cena...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 17:28:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? v vrtcu naša bo v sredo doma, ostala dva dni v vrtcu, ker sama tak želi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 18:30:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan. Pri mojemu v službi imajo en dan, če pa se seliš v drugo občino, pa dva. Za poroko je pa dobil en dan, pred poroko to, hihihi. Zanimivo,jaz sem imela v obeh primerih 3 dni za vsako stvar,pa baje je to po zakonu,ne po pogodbi,te pa ne vem.... Pa verjetno je tudi od delodajalca odvisno,al ne? sem gledala zdaj ZDR in za selitev ni več dodatnega dopusta, je pa še za poroko. min.1 dan - max.7 dni, odvisno od delodajalca (interni pravilniki) in kolektivne pogodbe za posamezno dejavnost (gradbeništvo, trgovina, gostinstvo, itd.).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 19:01:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glede selitve-kolko jaz vem,ti pripadajo 3 dnevi,ne glede na pogodbo,enako velja če se poročaš.Vsaj jaz sem imela tak,je pa možno,da so kaj spremenili. ni enako za vsako kolektivno pogodbo. je pa sigurno vsaj 1 dan. Pri mojemu v službi imajo en dan, če pa se seliš v drugo občino, pa dva. Za poroko je pa dobil en dan, pred poroko to, hihihi. Zanimivo,jaz sem imela v obeh primerih 3 dni za vsako stvar,pa baje je to po zakonu,ne po pogodbi,te pa ne vem.... Pa verjetno je tudi od delodajalca odvisno,al ne? sem gledala zdaj ZDR in za selitev ni več dodatnega dopusta, je pa še za poroko. min.1 dan - max.7 dni, odvisno od delodajalca (interni pravilniki) in kolektivne pogodbe za posamezno dejavnost (gradbeništvo, trgovina, gostinstvo, itd.). Aha,pol so pa spremenili že.Hja,če mamo tako politiko,se sploh ne čudim!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 19:53:34
|
|
|
|
majakla
|
Čer Veliki daje malega spat, mami pa gre prošnje pošiljat, da bo vsaj predzadnji in ne vedno zadnji dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 20:08:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 20:09:08
|
|
|
|
matcar
|
Teo skopan in že napol spi,jaz pa grem počasi kmetijo gledat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 20:22:46
|
|
|
|
karmen7
|
Čer! Jure zaspal, jaz pa na čarunalnik. Grem iskat idejo da nardim eno lepo voščilnico za pupo, ki je praznovala prvi rojstni dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:07:02
|
|
|
|
majakla
|
4 poslala, pa da vidimo čiči in čaki sistem Posodico pomijem... kaj pa pol?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:18:57
|
|
|
|
majakla
|
ej Arwenko, vse sestavine že imam doma, (to je pri meni že napredek, veš ) zdaj moram le še nekako na kavo v čet. prit, da mi še malo bolj opišeš postopek, ker sem navajena kar vse skup vreč, pa mi to z maslom in suhimi sestavinami malo oz. še par vprašanj dela. Sem pa se odločila, da bova z Nikom skupaj delala, če ne ta vikend pa nasl. teden. Uf, imam jaz probleme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:19:33
|
|
|
|
majakla
|
Aja, posodica me čaka, ccccc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:20:28
|
|
|
|
arabela*
|
malo smo pozne, smo lase prale in s krtačo sušile, obema...zdaj pa gremo pravljico prebrat...upam, da ne bo drenja in bo mir....težko izvedljvo..ampak 22.30 pa bom tak film na popu gledla
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:20:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca in ostale: (Moj dežnik je lahko balon) lutkovna predstava je še jutri ob 17h v MB v MK, Ulica 10. oktobra 4. hvala..žal ne bom mogla it
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:23:16
|
|
|
|
botrca
|
Ki bo kava, kdaj?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:33:16
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ki bo kava, kdaj? v četrtek...kdaj pa kje pa se še nismo dogovorile če mam jaz prav v spominu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 21:33:55
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ej Arwenko, vse sestavine že imam doma, (to je pri meni že napredek, veš ) zdaj moram le še nekako na kavo v čet. prit, da mi še malo bolj opišeš postopek, ker sem navajena kar vse skup vreč, pa mi to z maslom in suhimi sestavinami malo oz. še par vprašanj dela. Sem pa se odločila, da bova z Nikom skupaj delala, če ne ta vikend pa nasl. teden. Uf, imam jaz probleme. Ni problema.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 22:42:32
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Nimam nič pametnega za povedat, razen da me oči in ustnice pečejo. Me notranja vročina očitno zeza.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 22:44:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa po vsej verjetnost v četrtek ne bo. Imamo popoldan srečanje z vrtcem in bom probala šiht menjat. Očitno z menjavo šihta ne bo nič , tak da se vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 22:45:24
|
|
|
|
ly117
|
Ni nobene, pa tak komaj gledam še. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 0:02:46
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč
< Sporočilo je popravil majakla -- 26.10.2011 0:07:11 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 7:20:05
|
|
|
|
majakla
|
ju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:08:29
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:17:35
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, jaz ob . Spali grozno. Je mel L ponoči žurko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......