Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 22:26:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mere od oka so: 12,1 kg in 83 cm.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 22:43:29
|
|
|
|
botrca
|
Majakla legice imajo tudi v takkotu po 5,99 in 6,99 - črne in temno sive.
< Sporočilo je popravil botrca -- 24.10.2011 22:45:47 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 22:45:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste full debele...zaobe punci in mene..v Kiku imajo še nekaj..pa H&M..samo tam so enkrat dražje danes sem si kupla temno rjave...zadnjič ko sva se vidli pa v takkotu črne...svetovno je to za nosit. pa gamaše čez
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 22:51:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste full debele...zaobe punci in mene..v Kiku imajo še nekaj..pa H&M..samo tam so enkrat dražje danes sem si kupla temno rjave...zadnjič ko sva se vidli pa v takkotu črne...svetovno je to za nosit. pa gamaše čez jaz pa temno sive...te rebraste...res super pa toplo, ja gamaše tud imam v vseh barvah, ne gre brez tega M pa tud fajn pašejo, spodaj pa štrample, je fajn komot v vrtcu, da ni treba v kavbojkah bit
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 22:54:05
|
|
|
|
arabela*
|
aja, pa od danes dalje so baje v kiku otroški štrampli znižani..na 1,60....( nepreverjena inf)...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:05:27
|
|
|
|
arabela*
|
grem proti postli...nočka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:06:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja, pa od danes dalje so baje v kiku otroški štrampli znižani..na 1,60....( nepreverjena inf)... niso
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:07:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa temno sive...te rebraste...res super pa toplo, ja gamaše tud imam v vseh barvah, ne gre brez tega ja ma res...jaz bi tudi imela v vseh barvah...sem rekla, da ni priporočljivo da grem v mesto ..ma saj tega bo še...bom še naslednji mesec kupla kaj...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:08:24
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:12:22
|
|
|
|
arabela*
|
botrca..gamaše ima pa kitajc ugodno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:51:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Cena? Barve? can otroških je 5,49 nekje, odraslih pa 7,49...barva je temno siva, svetlo siva, vijolična, vojaško zelena, črna.. H&M..ima otroške po 13 eur
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:52:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla legice imajo tudi v takkotu po 5,99 in 6,99 - črne in temno sive. Aha, hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:53:26
|
|
|
|
majakla
|
Kitajc?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 23:54:29
|
|
|
|
majakla
|
3, 4 od mene bodo dovolj, grem počasi. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 0:25:00
|
|
|
|
majakla
|
Ku ku, it is I, L'MajaKLa Še samo 1: sem na net-u Kik prečekirala, grem jutri, pa magari le oke past. Zdaj pa res: LEPo SPiTE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 7:41:06
|
|
|
|
majakla
|
JuTrOoo. Prva!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 8:23:53
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Kava, L risanke, moj v pojstli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 9:00:12
|
|
|
|
ly117
|
Se grema mi2 z L počasi oblačit pa šibnema v EP.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 9:44:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, katastrofalna noč. itak je T ful težko zaspal in mu je ati dal čaj za pit, da se malo pomiri. in namesto dva,tri šluke, mu on pusti da spije celo flašo. in valjda se ob 1h zbudi celi premočeni (beri: pohcan), da sem ga mogla it previjat in preoblačit. in sem ga tak zmrdala s tem, da se nikakor ni več umiril. ful zaspan, pa nikak da zaspi . valjda sem ga k sebi v postlo vzela, v upanju da se vsaj malo naspimo. od 4h dalje pa samo preobračanje, jokanje, jamranje - nič spala. nekje okoli 7h je končno zaspal in še zdaj spi mulc.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 9:46:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ku ku, it is I, L'MajaKLa kaj pa tebi dogaja ponoči?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:11:26
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Mi smo tudi imeli pestro noč. Tamala se je zbudila 4.40, ful lačna in smo ji valda morali it flašo naredit. V tistem moj mož ugotovi, da je eden od psov ponoči polulal od tamale puzzle...in valda to ni mogel pustit, je šel vse spucat, pa puzzle prat. Midve sva pa zaspali po kakšni uro rogoviljenja po postli nazaj in sma spali do 9h. Čeprav sem kr naspana kljub vsemu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:24:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ku ku, it is I, L'MajaKLa kaj pa tebi dogaja ponoči?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:24:24
|
|
|
|
majakla
|
Oh, te noči, pa je luna komaj jutri, pa sploh ni polna. Mi smo spali vredi, Nik je ponoči prišel k nama, edino vstal je prehitro - spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:25:26
|
|
|
|
majakla
|
Saraya: si me čisto malo prehitela, saj prav, če je že tema o noči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:25:48
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa super spali, M je itak prišla k meni še preden je moj s šihta prišel....no in lepo spala dalje...me objela , da mi je bilo toplo... samo zjutraj ju je tak problem s postle dobit....lenobice male
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......