Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:26:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saraya: si me čisto malo prehitela, saj prav, če je že tema o noči.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:27:16
|
|
|
|
arabela*
|
Še danes relax...jutri začnem s predavanji, jupi Zdaj pa malo net, pa z mojim kofetkama in čvekama....klasika
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:29:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kitajc? ja kitajc ...trgovine so kar razpasene...kje ti je bližje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:31:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa temno sive...te rebraste...res super pa toplo, ja gamaše tud imam v vseh barvah, ne gre brez tega ja ma res...jaz bi tudi imela v vseh barvah...sem rekla, da ni priporočljivo da grem v mesto ..ma saj tega bo še...bom še naslednji mesec kupla kaj... no črna, siva , rjava mislim...to kaj nosim
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:37:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja, pa od danes dalje so baje v kiku otroški štrampli znižani..na 1,60....( nepreverjena inf)... niso mis mo jih dobli včeraj za tak denar....baje pa v Qlandiji...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 10:43:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kitajc? ja kitajc ...trgovine so kar razpasene...kje ti je bližje Nimam pojma kje sploh so
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 11:10:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kitajc? ja kitajc ...trgovine so kar razpasene...kje ti je bližje Nimam pojma kje sploh so tabor, pri bolnici, partizanska (2X), pri gledališču...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 11:11:42
|
|
|
|
arabela*
|
tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 11:13:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Doma, bova se cartala, aja, pa za kavo bo tudi cajt in to celo dopoldan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 11:53:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa za kavo bo tudi cajt in to celo dopoldan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:06:35
|
|
|
|
ly117
|
Luka je ponoči tudi butno 2 flaši čaja. Zjutraj je bila planica temu primerna.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:09:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Zdaj bo v vrtcu ker delam, drugač bi pa bil doma. Sem sprva imela dopust planiran, pa ga nimam zdaj tolko zaradi preinitev pogodb. Kaj pa ga imam pa šparam za selitev.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:09:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je ponoči tudi butno 2 flaši čaja. Zjutraj je bila planica temu primerna. Čuj ti, pa kaj zdaj delaš lušte s sladoledom!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:10:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Zdaj bo v vrtcu ker delam, drugač bi pa bil doma. Sem sprva imela dopust planiran, pa ga nimam zdaj tolko zaradi preinitev pogodb. Kaj pa ga imam pa šparam za selitev. Kaj ni več, da za selitev pripada en dan al kak je že to blo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:10:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je ponoči tudi butno 2 flaši čaja. Zjutraj je bila planica temu primerna. Čuj ti, pa kaj zdaj delaš lušte s sladoledom! Se pardoniram. Plenica.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:10:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa za kavo bo tudi cajt in to celo dopoldan. Ja, ne. Dobro, da imam uhe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:12:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Zdaj bo v vrtcu ker delam, drugač bi pa bil doma. Sem sprva imela dopust planiran, pa ga nimam zdaj tolko zaradi preinitev pogodb. Kaj pa ga imam pa šparam za selitev. Kaj ni več, da za selitev pripada en dan al kak je že to blo? Verjetno je sam kaj pa čem, bom dala svojega " rednega". Še na bolniško za malega nemrem prav it zaradi teh naših pogodb. Brez veze vglavnem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:12:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je ponoči tudi butno 2 flaši čaja. Zjutraj je bila planica temu primerna. Čuj ti, pa kaj zdaj delaš lušte s sladoledom! Se pardoniram. Plenica. Tak je pri meni, ko se "toti" dnevi pripravljajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:14:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Zdaj bo v vrtcu ker delam, drugač bi pa bil doma. Sem sprva imela dopust planiran, pa ga nimam zdaj tolko zaradi preinitev pogodb. Kaj pa ga imam pa šparam za selitev. Kaj ni več, da za selitev pripada en dan al kak je že to blo? Verjetno je sam kaj pa čem, bom dala svojega " rednega". Še na bolniško za malega nemrem prav it zaradi teh naših pogodb. Brez veze vglavnem. Aja, ja, ja. Vlko sraje je to... ampak glej, selite seeee, jeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:14:14
|
|
|
|
ly117
|
Mene pa po vsej verjetnost v četrtek ne bo. Imamo popoldan srečanje z vrtcem in bom probala šiht menjat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:15:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste, ki ste doma...boste imele otroke v vrtcu..ali doma ta teden..ko so počitnice? Zdaj bo v vrtcu ker delam, drugač bi pa bil doma. Sem sprva imela dopust planiran, pa ga nimam zdaj tolko zaradi preinitev pogodb. Kaj pa ga imam pa šparam za selitev. Kaj ni več, da za selitev pripada en dan al kak je že to blo? Verjetno je sam kaj pa čem, bom dala svojega " rednega". Še na bolniško za malega nemrem prav it zaradi teh naših pogodb. Brez veze vglavnem. Aja, ja, ja. Vlko sraje je to... ampak glej, selite seeee, jeeee Itak.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:16:00
|
|
|
|
ly117
|
Me k mizi kličejo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:25:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Se vidi, da nisem na tekočem...kam se pa selite Ly?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:38:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me k mizi kličejo. Pa komu lepše. Še je kaj placa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 25.10.2011 12:39:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Se vidi, da nisem na tekočem...kam se pa selite Ly? V dugi blok, v večje stanovanje.Lokacija je ista samo druga ulica bo.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......