|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Božična darila
24.10.2011 9:36:04   
Tutan
Ja, ja, saj vem, da prehitevam. Samo jaz letos z razlogom prehitevam (lani sem se namreč zaklela, da bom vsa darila nakupila v novembru ).... pa me zanima, ali ste že kaj razmišljale o tem, kaj boste letos podarile? Zanima me za babice, dedke, otroke, partnerje.... OK, skuhala bom tudi teranov liker (nekje proti koncu novembra) ... delate kakšna domača darila, da so malo drugačna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Božična darila
24.10.2011 9:39:13   
Nika v službi
Pri nas bo za najožjo družino spet - vinjeta.user posted image To bo za božično-novoletno darilo, Miklavž pa prinese drobnarije (suho in sveže sadje, sladkarije).

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Božična darila
24.10.2011 9:48:45   
josephine27
Tutan nič ne prehitevaš. Sem se tudi sama odločila, da bom letos bolj zgodna. Tako, da sem začela tudi sama zbirat ideje. Lani sem še na koncu skakala po trgovinah v tisti gužvi ker sem prepozno začela in se je potem zavleklo.


_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Božična darila
24.10.2011 10:07:52   
ronja
Jaz si vedno že sproti delam sezname - ko se spomnim nekaj, kar se mi zdi ok za nekoga, si zapišem. Bolj je problem, da moram potem vse to še naredituser posted image - tako da mi kljub temu vedno zmanjkuje časa.

Miha Klavž ima za tamalidve že kupljeno: špangice in za Lejlo še tople rokavice, ker jih nima (razen, če bi jih do takrat že rabila, potem jih bo pač dobila že prej). Potem morajo palčki  naredit še par malenkosti za v nogavico, verjetno bojo to kar figurice škratkov in živali (iz Fimota), ker sta zadnje čase nori na to. Pa seveda bojo not padle še kake sladkarije in kaka malenkost za Ronjo, verjetno kaka kapa.

Pri nas sta v dec. tudi 2 rojstna dneva (babi in dedi) in v januarju še dva (Lejla in nečak), pa še rodit nameravam enkrat januarjauser posted image - tako da bo kar pestro in bi rada imela prej pripravljeno čim več...
Dediju (moj oče) bomo potiskale prt za njegovo ogromno mizo (težko dobi tak prt, tako da mislim, da bo vesel), sploh ker bo potiskan z njunimi rokicamiuser posted image - ob robu.
Babi (tašča) bomo dali en velik lonec za rože, ki ga bomo okrasile z mozaikom, da bo zgledal lepši kot novuser posted image . Ker vem, da težko najde tak velik lonec, ki bi nekak zgledal. Pa kompresijske nogavice (ker ima krčne žile in se mi zdi, da si jih nikoli noče kupit, če jih bo imela, jih bo mogoče dala kdaj gor - ker povijat se človeku res ne da vsak dan...) in pa majico s faktorjem za delo na vrtu, če mi bo zneslo, ji bom sešila še eno torbo za v trgovino ali pa naredila okvirčke in not silhuete profilov vseh njenih 4ih (zaenkratuser posted image ) vnukov. Nekaj od tega bo dobila za rd, nekaj pa za novo leto - odvisno, kaj mi bo do kdaj ratalo naredit/kupituser posted image .

Božiček sicer pri nas ne hodi okoli, ampak verjetno boš zadovoljna tudi s seznamom od dedka Mrazauser posted image :
- dediju (moj oče) verjetno kakšno knjigo, to je že standard - da ali za rd ali za novo leto dobi eno knjigo, je vedno vesel, ker se vedno sprašuje "pa kje ti to najdeš, zakaj pa jaz nikoli ne vidim takih fajn knjig"?user posted image Druga ideja je bila torbica za njegov novi foto, vendar sva potem zadnjič našla eno in mu jo že dala, tako da to zdaj že ima.
- dedu (tast) bom sešila torbico za vabe za lignje in seveda bova kupila še vabe za not (je navdušen ribič:)
- bici (moja mami) bom verjetno sešila eno veliko torbo za v trgovino in dala malima za porisat oz. nalikala na vsako stran eno njuno risbico
- za nečaka bom sešila dve spalni vreči za prespat na raznih obiskih, daj bosta kmalu dovolj velika za kak "sleep over", pa itak so veliko pri babicah - tam sicer imajo odeje, ampak vseeno se malim včasih bolj fajn zdi spat v "spalki za tavelike" - to niso te spalne vreče z rokami ali brez, ki jih oblečeš, ampak take kot naše, samo malo manjše.
- brat ne mara obdarovanj in to sproštujem, mogoče bo dobil kake kekse, to je pa vse, ker več bi ga spravljalo v zadrego, sem dovolj dolgo rabila, da sem ugotovila, da je njemu res smotano dobivat darila, ker ne ve, kaj dat nazaj in se potem slabo počuti
- njegovi zaročenki bom sešila krilo za nosečke (ja, teta bomuser posted image )
- nerojeni nečakinji bom sešila sling

Če rabiš še idej, sta bila zdaj ravno dva rd, ki ju še nismo praznovali in delam zanju to:
- svakinja: torba z dodatnim ročajem na sredi, da se zanjo drži otrok - če grejo vsi skup v trgovino in potem nima obeh rok fraj za svoja mulca
- nečak: gusarski zaklad - torej skrinjica, not pa sladkarije, preveza za oči, mogoče črna šminka za narisat brado ali pa umetna brada, smrtne glave iz Fimo mase,... in/ali pa žepki za na steno in/ali hlače z našito in potiskano cesto in prometnimi znaki in majica z našito kravato. Kaj od tega mi bo ratalo, pa še ne vemuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Božična darila
24.10.2011 10:15:48   
pety78
Še dobro, da smo se zmenili, da se ne obdarujemo!!! Ker je šlo že vse preko mej. Smo pač velika familija po moji in po stani mojega dragega. In potem za vse nakupovat in vedeti kaj kupit...brezveze!
Tako pa kupimo za otroke, pa še to smo zreducirali in kupimo vsi skupaj.. Vsak otrok sicer potem še doma kaj dobi.

Po obiskih pa niti ne hodimo, če pa že, pa je vedno v vrečki kaj takega, kar se poje in spije. Všeč so mi recimo domače stvari, čeprav nimam časa zanje, drugače pa kaj za posladkat, kapučino, kakšna steklenica,...


_____________________________



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Božična darila
24.10.2011 10:21:55   
pety78
Ronja, pa si ziher, da nisva midve mogoče sestrični? V 46-tem kolenu ziher sva.

No, skratka... Če boš kaj name mislila...se krila in torbe za v trgovino res ne bi branila. user posted image


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Božična darila
24.10.2011 10:58:13   
t5t6
Jaz novoletna darila (tudi rojstnodnevan) kupujem vse leto. Imam seznam na katerem si zapisujem kaj kdo rabi, oz ko kdo mimogrede izreče kakšno željo in ko zasledim kaj primernega pač kupim, tako, da v decembru ni nobene panike, takrat bolj uživam v pakiranju. Ker jaz v pripravljanju darilc res uživam, sem kot otroci. Darilca pa so nogavice, rokavice, šali, knjige, tudi hrana (piškoti, parmezan, kos pršuta), bratu kaj za hišo, ker se letos seli, kozmetika za telo.. zraven damo tudi flašo našega olivnega olja, pa kakšno mojo marmelado...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Božična darila
24.10.2011 15:21:22   
mojamura
pri nas obdarujemo le otroka za miklavža kakšna malenkost, v šolo imajo božička (mlajši) in medsebojno obdarovanje (starejši...pod jelko pa se nastavi tudi nekaj malega kar sta si zaželela in še nekaj kar rabita. to je to.

včasih sem se trudila obdarovat širšo družino...babice dedke ...strice in tete od otrok, ter svoje nečake...ampak so sami rekli, da ne želijo da jih obdarujem, tako da tega več ne delam.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Božična darila
24.10.2011 18:49:12   
Anonimen
Enako kot lani - večinoma nič.

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Božična darila
24.10.2011 19:07:48   
Ribica **
Ne vem še, nimam časa še o tem razmišljat user posted image Zadnja tri leta sem že spetembra imela prvo darilo kupljeno. No, enega že imam doma za letos, pa za enega vem, kaj bo, vse ostalo pa še ne. Vse je odvisno tudi od tega, a se bomo že selili ali ne in tako zreduciramo vsaj darila za tamalega. Kdaj bom imela čas šivatz, pa še ne vem. Prijateljicam bom verjetno broške iz filca zašila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Božična darila
24.10.2011 21:09:29   
Lianna
Jaz bom za darila pekla piškote. Morm pa najprej najdt kakšne luštne škatlice oz. steklene posodice.

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Božična darila
24.10.2011 21:36:24   
BellaB
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Enako kot lani - večinoma nič.


Same here. Jaz sem mojim izrecno rekla naj mi ne nosijo nc. Ze tko za rd dobim juhuhu reci, ceprav vsako leto recem naj mi ne nosijo. JOOOOJ.... Ce pa ze kupim kej, kupim kako cokolado al sveco al kako malenkost al pa pecemo piskote.

Sicer pa se mi zdi boljsa ideja nakazat 20 eur za kake invalidne otroke kot pa kupovat darila za celo familijo (ne recem za otroke).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Božična darila
24.10.2011 21:43:08   
StrawberrY
Za odrasle bova z otrokom naredila smrekce iz piškotov. Nalagaš različne velikosti zvezdic, vmes jih pa s sladkornim oblivom skupaj stisneš. In zgleda kot zasnežena smrekca. Res majhna pozornost.

Za otroke imam pa več ali manj že vse kupljeno, razen za svojega še ne. Ker se z možem ne moreva uskladitiuser posted image Mi je pa potem res čar zavijati darila. res, december je meni en tako lep mesec. Pa še otrok ima roj.danuser posted image .

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Božična darila
24.10.2011 21:48:19   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: BellaB



Sicer pa se mi zdi boljsa ideja nakazat 20 eur za kake invalidne otroke kot pa kupovat darila za celo familijo (ne recem za otroke).


S to idejo sem jaz lansko leto apelirala na vso ožjo družino (ker imam pač invalidnega otroka in ima za določen namen odprt račun). Nekateri so dobro sprejeli, nekateri so mi pa rekli, če sem zmešanauser posted image . Da to se pa ne bo nič videlo user posted image In smo rajši dobili milijontavžento flašo vina (BTW, vina noben od naju z možem ne obožuje), stoinen gel za tuširanje, dvesto kav,...ah ja. Ampak važno, da se vidi.

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Božična darila
24.10.2011 21:53:01   
uškinamama
Nisem še novolotno razpoložena. 6.10 sta se moja dva še kopala user posted image  in dvajset dni kasneje mi še ni razmišljati o novem letu. Sploh pa morem najprej krompirjeve počitnice in dan mrtvih dat čez....

Darila: možu  knjigo Tito in tovariši
Uš : en del za lego city železnico
Sebi: tetovažo user posted image


_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Božična darila
24.10.2011 21:57:34   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama


Sebi: tetovažo user posted image



user posted image user posted image
Sama se že dve leti odločam za eno. Pa enostavno vedno pokleknemuser posted image Pa res ogromna želja.
Mogoče bo pa naslednje leto pravo (za roj.dan).

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Božična darila
24.10.2011 22:03:22   
uškinamama
Jagodka, joj kako je fanj imeti tetovažo. Eno že imam. Zdaj pa že nekaj časa kolebam za drugo (čakam da se koža skrči user posted image )
Upam, da to pety ne bere, amapak verjetno si bom dala uškino ime user posted image . A na tisti temi o tetovažah si bila?


_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Božična darila
24.10.2011 22:31:21   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Ja, ja, saj vem, da prehitevam. Samo jaz letos z razlogom prehitevam (lani sem se namreč zaklela, da bom vsa darila nakupila v novembru ).... pa me zanima, ali ste že kaj razmišljale o tem, kaj boste letos podarile? Zanima me za babice, dedke, otroke, partnerje.... OK, skuhala bom tudi teranov liker (nekje proti koncu novembra) ... delate kakšna domača darila, da so malo drugačna?


Letne karte za zivalski vrt - za ozjo druzino...
Domacih daril - ni , ker razen za ozjo druzino ne nosimo daril ( razen kaksne flaske vina).

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Božična darila
25.10.2011 6:34:27   
norge
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ronja, pa si ziher, da nisva midve mogoče sestrični? V 46-tem kolenu ziher sva.

No, skratka... Če boš kaj name mislila...se krila in torbe za v trgovino res ne bi branila. user posted image



Sem hotela ravno to napisat user posted image Jaz bi bla tud s tabo v sorodu, Ronja. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Božična darila
25.10.2011 6:59:10   
Tutan
Ronja, kaj drugega od tebe, kot pa perfektno, skorajda ni za pričakovat.... pridna user posted image ... zakaj nimam jaz snahe, ki bi mi sešila krilo in pa sling? user posted image user posted image

Šivat ne znam. V izdelovanju nakita sem bolj leva (in lena, ker enostavno ne nastane to, kar sem si zamislila - zamisli imam pa čudovite user posted image ) ....
Peka piškotov mi kar gre - in zlaganje le teh v oblike, super idejica user posted image
Ima katera kakšen recept za dobre božične piškotke, ki jih potem fino obliješ s čokolado?

Drugače pa se mi obdarujemo v ožjem krogu družine, ampak ožji krog družine je za nas tisti krog, s katerim smo precej povezani - poleg najinih staršev (torej babi in dedi 2x), je tukaj še njegova sestra in familija, pa moj stric in familija. In konec koncev to nanese kar nekaj članov, tako da pretiravali tukaj nikoli nismo.... me pa zanima, ali katera ve, kje bi lahko kupila kakšne lepe nogavice? Božične? Zimski motivi....

Za moža nimam niti ene majhne ideje. Razmišljam o novih čevljihuser posted image (kdaj pa jaz ne....), pa sem včeraj vrgla malo oko, pa niti ene niso takšne, kot bi jih on želel imeti ....user posted image Tukaj imam sicer še čas....

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Božična darila
25.10.2011 7:14:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan
me zanima, ali ste že kaj razmišljale o tem, kaj boste letos podarile? Zanima me za babice, dedke, otroke, partnerje....

Sem že razmišljala o tem, ja. Razmislila pa še ne.
Kupovala pa nisem še nič in do decembra tudi ne bom, kajti jaz osebno obožujem decembrsko nakupovalno mrzlico in z veseljem preživljam ure in ure v shopping centrih ob iskanju in nakupovanju daril za moje bližnje. Pri nas nosijo darila vsi trije decembrski možje (Miklavž, Božiček, Dedek Mraz), poleg tega pa ima decembra rojstni dan tudi Mladič, zato je daril vedno res veliko.
Navado imamo, da se obdarujemo (vsaj večja darila) samo člani ožje družine (torej jaz, g. Mož, Pubertetnik, Mladič in ga. Pes). Članom razširjene družine podarimo samo simbolična darila (steklenica vina, bonbonjera, kava ipd.) oz. izjemoma kaj, za kar slučajno izvemo, da potrebujejo ali si želijo (kar pa je bolj izjema, kot pravilo - sprašujemo pa tudi ne). Tudi v obratni smeri je enako - midva z g. Možem ne dobivava daril, potomca pa kvečjemu kakšno sladkarijo ali klasično zimsko potrebščino (kapa, šal, rokavice, nogavice ipd.).
Tudi družbe nimava take, da bi se med sabo obdarovali (na srečo, kajti drugače bi bankrotirali), zato si večinoma samo voščimo. S tistimi, s katerimi smo redno v stiku, gremo na kakšno pijačo (izjemoma kosilo/večerjo), z ostalimi si samo izmenjamo voščila (predvsem elektronsko).
Sorodnikom (izven prej omenjenega kroga) pa vsako leto pošljemo dobro, staro, klasično voščilnico. Ker smo velika družina (žal ne v rednih stikih), jih vsak december pošljemo po več deset v različne države.
Kakšne so naše želje za letos? Hmmm... moj g. Mož si želi Play Station 3 ali pa vsaj RAM in disk za hišni računalnik. Pubertetniku bom najverjetneje plačala izpit za motor. Zna biti, da bo Mladič dobil sanke ali pa goro Lego kock (takšnih, kakršne smo imeli mi pred 30-imi leti in ne teh sedajšnjih, modernih, namenskih). Jaz si želim knjigo "Rimsko pravo" in leseno kitaro, ga. Pes pa potrebuje novo zimsko obleko. Najbrž bo to to, ziher pa še nisem.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Božična darila
25.10.2011 7:35:53   
Anonimen
Ja razmišljam že in si tudi sproti pišem, kako pametno idejo ... ampak za enkrat vem kaj bom kupila mojimadvema pa za tamalo lahko iz rokava stresem vsaj 10 idej (itak) ... za ostale pa tema user posted image  ... si pa mi izmenjamo darila bolj konkretna pač mi trije, potem starši bratje in sestre tudi dobijo kaj home made + kaj konkretnega, le da smo pri teh darilih kar na tesnem z budžetom, potem prijatelji dobijo pa kake homemade uporabna darila (likerčke, piškotke, tamalin ročni izdelek itd. )

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Božična darila
25.10.2011 7:52:41   
Tutan
Razmišljala sem, da s tamalim naredila takšne ploščice iz gline .... pa potem kak luštkan napis, al pa citat gor... samo še razmišljam, kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Božična darila
25.10.2011 9:45:24   
ronja
Ronja, pa si ziher, da nisva midve mogoče sestrični? V 46-tem kolenu ziher sva.

Hehe, to bi morala pa eno očetovo teto vprašat - ona ti najde povezave med katerimakoli človekoma v Sloveniji, vsi smo si nekje v sorodu in ženska ima res neverjeten spomin (še pri teh letih!) in obvlada, kdo je kdo, kaj dela, itd...

Še dobro, da smo se zmenili, da se ne obdarujemo!!! Ker je šlo že vse preko mej.

Pri nas gre preko mej pri njegovih - moji ne marajo preveč/prevelikih daril in je v nekih mejah (brat in sestra sploh pravita, da nič, zato zanju nič razen kakih domačih sladkarij ali česa podobnega - ampak sestre letos ne bo, pošiljala ji pa čez ocean tega tudi ne bom, saj se tudi tam ves čas nekaj seli in niti ne vem, kam bi poslala in v kakem stanju bi prišlo do nje).
Ronja, kaj drugega od tebe, kot pa perfektno, skorajda ni za pričakovat....

Uf, daleč od popolnega! Sem pa vesela, če se komu zdijo darila ok, ker imam vedno zelo mešane občutke, kadar dajem doma narejena darila - se vedno bojim, da drugemu ne bojo všeč, ker pač ni kupljeno... Pri lubiju pa so zadnjih nekaj let kar malo ponoreli z darili in se mi zdi, da dobimo ogromno - vsi 4je - tako od babi in deda kot od svaka in svakinje. Seveda pa jim ne moremo vrnit v enaki meri, ker so naše finančne zmožnosti "nekoliko" nižje od njihovihuser posted image . Zato se trudim to nadoknadit kako drugače, pa upam, da je komu všeč. S svakovimi se premalo vidimo, da bi lahko vedno z gotovostjo rekla, kaj jim bo všeč, sploh njemu je muka zbirat darilo, saj noben od naju ne ve, kaj bi mu bilo všeč...
No, letos bova dala obema skup darilo, sem pozabila napisat:
svak in svakinja: ideja je, da bi jima "dala" en izi romantičen večer: torej najprej kosilo/večerjo, da jima ni treba kuhat: domača mešanica za juho, domače testenine, domača omaka za testenine, za posladek domači piškoti, potem pa za njuno razvajanje domače pralineje in domač liker, penečo kopel ali sol za v bano, cd z romantično glasbo in masažno olje ali masažni srček. Pa eno čestitko z "navodili" zraven. Ne vem, kaj drugega dat nekomu, ki ima res vse...

Jaz novoletna darila (tudi rojstnodnevan) kupujem vse leto. Imam seznam na katerem si zapisujem kaj kdo rabi, oz ko kdo mimogrede izreče kakšno željo in ko zasledim kaj primernega pač kupim, tako, da v decembru ni nobene panike, takrat bolj uživam v pakiranju. Ker jaz v pripravljanju darilc res uživam, sem kot otroci.

To so tudi moje sanje, da bi lahko že prej nakupila in naredila in potem samo še zavijala (tudi rada to delam, sploh če imam čas, vsaj nekaj njega) - samo mi nimamo tega kam dat! Se kar pozna - zdaj imam kupljeno darilo za svakovo družino za vselitev (ker so se preselili v svojo hiško) in ker nismo šli na predviden datum na obisk, se zdaj to prestavlja sem in tja...

Za odrasle bova z otrokom naredila smrekce iz piškotov. Nalagaš različne velikosti zvezdic, vmes jih pa s sladkornim oblivom skupaj stisneš. In zgleda kot zasnežena smrekca. Res majhna pozornost.

O, to si pa mojo idejo dobilauser posted image . Sem jo enkrat poslala na Liso za tiste piškote v dec., pa sem bila prepozna, ampak jim je bila tako všeč, da so mi potem plačali za recept, če ga smejo objavituser posted image . Pa sem mela za eno dec. darilo, heheuser posted image .

Sicer pa se mi zdi boljsa ideja nakazat 20 eur za kake invalidne otroke kot pa kupovat darila za celo familijo (ne recem za otroke).

midva sva to lani dobila od brata - čeprav smo se prej zmenili, da si nič ne damo, sem bila čisto presenečena (itak pa vem, da je to maslo njegove punceuser posted image ). sicer ni šlo za invalidne otroke, ampak za neke naravovarstvene zadeve, ampak tudi od iste organizacije, se mi zdi (kresničke ali kaj so že).

uškinamama, potem si moraš za rd omislit še eno, baje morajo bit tetovaže vedno v lihem številuuser posted image .

V izdelovanju nakita sem bolj leva

Jaz rada delam nakit in mi to sicer kar gre, samo se vseeno bojim to komu dat - nikoli ne veš, kaj bo komu všeč. Za konec vrtca sem tako pobasala par 10 obeskov, pa so si vzg. same izbrale, kateri so jim všeč. svakinji pa si recimo ne bi upala dat nakita, vsaj če ga ne more sama izbrat.
Nogavice verjetno dobiš v Polzeli, navadno imajo precej izbire, vsaj v trgovini v LJ. so imeli do zdaj.
kar se izdelkov od malih tiče, so sicer ok za babice, za vse ostale pa bolj takotako - se hitro začne prah gor nabirat - in čeprav so nam njihovi izdelki včasih neprecenljivi, ni nujno, da jih bojo drugi tudi tako gledaliuser posted image . zato sama rajši združim njuno ustvarjanje v kako uporabno reč, pač da naredim približno luškano in da imaš kaj s tem počet.

Za malidve imam milijon idej, kupljena bo lesena železnica, ker si jo želita in bosta pisali dedku Mrazu zanjo, to grem kupit enkrat ta teden. Ostalo bojo verjetno doma narejene igračke in obleke, ampak vse odvisno od časa...
Za lubija imam tudi milijon idej, vsaj še 2 življenji sva komot skup, predno jih bom porabilauser posted image , samo mi včasih čez ramo kuka, tako da nič ne povemuser posted image .

Moj problem trenutno je samo pomanjkanje mašince - smrkuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Božična darila
25.10.2011 10:22:03   
Anonimen
Pri nas Božiček tudi že nakupuje: za najmlajšo kocke Pu, je čisto mahnjena na vse medvedje, starejša bo dobila ene konjičke, o katerih sanja zadnje po leta in nekaj za ustvarjat. Oči bo dobil copate, meni bo prinesel knjigo ali karte za gledališče, si moram še izbrati. Nakupu predvidoma opravljeni do konca novembra.
Ostalo sorodstvo pa bo dobilo kako malenkost, medenjake in piškotke izpod rok naših punc, teranov liker (no, če ga bo kaj ostalo user posted image ), ipd.
Službeno bomo delili nekaj v povezavi z našo branžo.

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?