chupsy
|
no tudi jaz že razmišljam o božičnih darilih. zaenkrat sem se odločila, da bom letos delala pomarančno marmelado, tko da to bo sigurno ena stvar, ki jo bodo dobili. bolj na veliko se itak obdarujemo samo čist ta najožji družinski člani. Mojemu bom letos kupila eno zadevco, za zabijanje prostega časa, kot ena družabna igra, mu je res ful všeč,tko da bo dobil kar to, pa mogoče še kakšno malenkost zraven. Jaz sem svoje darilo že dobila eno tako luštno napravico za ustvarjanje( sizix mašinca ) in nekaj pripomočkov. Tamala bo dobila kakšno igračko, verjetno kaj v zvezi z dojenčki,ki so ji trenutno najbolj zanimivi, ampak glede na to, da ima novembra tudi rojstni dan, je vse odvisno še od tega, kaj bo takrat dobila, ker ne maramo preveč igrač Nečaku bom kupila puzle, je star tri leta in ga počasi začnejo zanimati. Nečakinji kaj za oblečt, prav tako ta drugemu nečaku, sta še tolk mejhna, da kaj druzga že ne pride v poštev, ostalo itak imajo. Predvsem bom pa sama kaj naredila. Trenutno izdelujem voščilnice za celotno žlahto, delam dva kompleta, še za mojo mami. Prav tako izdelujem darilne škatlice, v katerih bodo dobili poklonjene malenkosti. Tašči in sestri od mojega bom dala notri verjetno kak šal, rokavice,ipd. Tastu tudi mogoče kaj podobnega, skratka malenkosti. Lani sem ženskemu spolu podarila ročno izdelane knjice, ki so imele v notranjosti post it blokce, poleg pa kalkulator. Letos bo kaj podobno uporabnega; kakšna knjižna kazala pridejo tudi v poštev, piškotki...skratka drobnarije, ampak veliko tega doma narejenega in so ponavadi vsi nadušeni.
|