Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sem jo enkrat poslala na Liso za tiste piškote v dec., pa sem bila prepozna, ampak jim je bila tako všeč, da so mi potem plačali za recept, če ga smejo objavit
.
Samo da jaz nisem zasledila v Lisi, ampak enkrat na internetu (že par let nazaj). In mi je bilo res všeč. Pa sem rekla, da letos pa to sigurno poskusiva s tamalim naredit. 
če ne pač darilo ni popolno. Ja, moški pač. In ker vsako leto od novembra naprej govorim da bo če je že kaj treba nabavit, to storila prej, mi nikoli ne uspe in itak letam zadnje dni po štacunah. No letos bom verjetno imela več časa tako da bom to naredila že prej (upam).
še ne vem točno, ima prej roj. dan in moram še to natuhtat, pol se bom pa z Božičkom ukvarjala. Kej pretiravala pa itak ne bom, ker finance tega ne dopuščajo.
): boxarce, majce, ki imajo dovolj dolge rokave, kak močen ruzak, torbica za orodje...
) .... in jaz sem si predstavljala to kot nek kolač (ki jih seveda dobiš tudi pri nas, zato mi ni bilo jasno, zakaj kar v Italijo po tole), oblit s čokolado - seveda sem bila tiho, da ne bi izpadla ''tista tačudna''.... luštkano zgleda, res