Anonimen
|
Hojla! Danes sem dobila od ZZZS, da imam polno bolniško. Mogoče so bile sanje posledica tega, da sem imela odobreno samo polovično, pa sem oddala pritožbo, pa sem bila živčna zaradi tega, a bojo dali polno ali ne. No, k sreči je zaenkrat vse OK. Upam, da se tudi sanje nehajo, ker jih imam že poln kufer, ker so tolk čudne. Glede modrčkov - jaz bom probala tiste iz topshopa, pa upam, da bojo OK, ker sem kakšna 2 tedna nazaj kupila 1 nov modrček, pa mi je že premajhen. Saj se ne pritožujem nad velikostjo, ampak vsaj kakšen mesec ali 2 bi lahko bile enake velikosti, ne pa da non stop rastejo, pa mi je vsak modrc prav samo 1 teden. Te iz Top shopa pa zgledajo dovolj prilagodljivi, da ne bo treba spet novih kupovat. Za dojenje je pa tudi moja prijateljica bila navdušena nad Muellerjevimi, tako da jih bom kupila tudi jaz. Ampak šele na koncu , ker trenutno nimam pojma, kolik bojo še zrasle. Polzi - naj te ne skrbi, da še ne čutiš . Meni je v četrtek G rekla, da ni nič hudega, ker imam posteljico spredaj in se lahko zgodi, da še nekaj časa ne bom čutila (trenutno sem v 21. tednu). Poskusi se sprostiti. Moram pa rečt, da tudi jaz že komaj čakam, da kaj začutim. marec2012 - držim pesti, da bo vse OK in je dete zdravo. Jaz sem tudi imela UZ (morf.) v lj. porodnišnici. Moja G pravi, da je zelo kvaliteten UZ in se zato vse zelo lepo vidi. Mogoče ti naredijo še kakšno 3D slikico! katka, poldy in populis - danes navijamo za vaše trebuščke! hrana - meni se je do zdaj 3x zgodilo, da sem MORALA dobiti točno določeno hrano. Ko sem nazadnje imela tako nujo, sem si zaželela točno določeno pecivo moje mami, ampak je bila na potovanju. In sem se ob 10h zvečer lotila iskanja recepta za to pecivo, da bi si ga spekla, pa ga seveda nisem našla. Ko sta se starša vrnila, povem mami za to dogodivščino in naslednji dan, ko sem bila pri njej na obisku, me je čakalo pecivo . Res me razvaja. K sreči taki dogodki niso (še ) zelo pogosti, sicer bi se napihnila kakor balon.
|