|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
23.10.2011 13:52:57   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

A je še kateri zasmrdelo meso??? Jaz imam že tako nizek HG in sem v prvi nosečnosti mogla sirup jest in sem bila čisto zaprta po njemu, sedaj pa mi je še meso zasmrdelo.....samo jogurt mi diši pa donat pa kislo zelje, solata, kakšen krompir potem pa je že počasi konecuser posted image

Glih smrdi mi ne, ampak potegne pa tud ne .... bljak, pa krompir mi tud ne potegne user posted image Kakšne testenine, riž ... solata!!!! Pa razni sokovi, pa sladkarije, žal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.10.2011 13:54:51   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

poldy meni diši čisto vse user posted image   sem že večkarat v teh dneh rekla, da se sploh ne počutim noseče user posted image   saj ne vem, če je to dobro. Upam samo, da v tem tednu, ko jih bom dopolnila 19 tednov, začutim malo pikico, ker drugače bo pa velikaaaaa panikaaaaaaaaa. re snimam nobenega "siptoma" več. No, razen povečanih prsi in mozoljev.  Me je že v petek imelo da bi si kupla angelsound, no pa sem se potem prepričala, da mora bit s pikico vse OK, ker bi drugače verjetno mela kakšne težave, kaj pravite?

Seveda je vse v redu!!!! Kar brez skrbi!!! Pač, še ne čutiš, ni problema, še boš. Če bi blo kaj narobe, bi pomoje sigurno kaj krvavela al pa kej.... nekak bi se že nakazalo. Saj je 2/3, tako da, glih to naj bi bilo najlepše, brez znakov ... Boljš, k jaz, k mi vse dol tišči in prav dobro vem, da sem noseča user posted image user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.10.2011 15:35:58   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

A je še kateri zasmrdelo meso??? Jaz imam že tako nizek HG in sem v prvi nosečnosti mogla sirup jest in sem bila čisto zaprta po njemu, sedaj pa mi je še meso zasmrdelo.....samo jogurt mi diši pa donat pa kislo zelje, solata, kakšen krompir potem pa je že počasi konecuser posted image

Glih smrdi mi ne, ampak potegne pa tud ne .... bljak, pa krompir mi tud ne potegne user posted image Kakšne testenine, riž ... solata!!!! Pa razni sokovi, pa sladkarije, žal user posted image user posted image user posted image

Men že na splošno ne paše meso user posted image  ga jem 1-2x na teden pa mi je čist dovolj user posted image  drgač mi pa res ful pašejo solate user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.10.2011 15:54:28   
hrchy
Sneguljka, super za rezultate!

Mesu se pa tudi jaz na siroko izognem...Ma mi ne pase... smrdi...!
Vcasih se moram prav prisilit, da pojem kaksen koscek, tudi zaradi zeleza... sicer sem pa itak na zelezovih tabletih od 3 meseca dalje (tukaj smo vse), se pa s slivami in lanenimi semeni bojujem proti zaprtju. Zaenkrat dela.

Polzi, tebe naj pa nikar ne skrbi. Moja prijateljica je zacutila sele precej po 20 tednu - posteljica spredaj, se malo vec jo je skupaj, pa se tamala je bolj mirna bila... vse je ok! Tudi jaz mislim, da bi se ze kako drugace pokazalo, ce bi bilo kaj narobe!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.10.2011 16:56:20   
poldy
V prvi nosečnosti se mi zdi, da se kasneje začuti premike ker ne veš točno kaj pričakovati. Se pa najbolj čutijo kadar ležiš na hrbtu, ker je to položaj, ki dojenčkom baje ne paše ravno najboljuser posted image

Jaz jih čutim že kar nekaj časa, pa glede da je to moja druga nosečnost tudi na začetku nisem bila prepričana, če je to to....

Tudi mene včasih kar fejst boli trebuh, ker včasih res pretiravam z "delom", mam pa tud en tak čuden občutek tam spodajuser posted image  Bomo jutri videli, če je kaj za skrbet.....

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.10.2011 17:58:46   
Aleda
Ve se tle lih od hrane pogovarjate meni pa že cel dan paše nekaj res sladkega, nekaj finega...kakšno sladico bi, pečt se mi pa ne da. Piškoti so, ampak ni to to. Škoda ker nimamo nobene slaščičarne v bližini.
Druga hrana mi pa tut vsa paše, ni problema za jestuser posted image še posebej ta domača kuhinja.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.10.2011 19:59:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Ve se tle lih od hrane pogovarjate meni pa že cel dan paše nekaj res sladkega, nekaj finega...kakšno sladico bi, pečt se mi pa ne da. Piškoti so, ampak ni to to. Škoda ker nimamo nobene slaščičarne v bližini.
Druga hrana mi pa tut vsa paše, ni problema za jestuser posted image še posebej ta domača kuhinja.

Jaz sem bila pa na obisku pri starših in sta imela rolade od Gorenjke ... joj, sem jih snedla ... polno!!! Njami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.10.2011 20:00:24   
Jada82

Tudi mene včasih kar fejst boli trebuh, ker včasih res pretiravam z "delom", mam pa tud en tak čuden občutek tam spodajuser posted image  Bomo jutri videli, če je kaj za skrbet.....

Joj, upam, da ni nič! Vseeno pa prosim poročaj, ker mene tud kar mal skrbi vseeno, da si preveč na easy ne jemljem. Ne vem, če ne bom šla še h kakšnemu G po drugo mnenje. Ta moja G je res tolk leva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.10.2011 20:01:49   
Jada82

V prvi nosečnosti se mi zdi, da se kasneje začuti premike ker ne veš točno kaj pričakovati. Se pa najbolj čutijo kadar ležiš na hrbtu, ker je to položaj, ki dojenčkom baje ne paše ravno najboljuser posted image

Jaz jih čutim že kar nekaj časa, pa glede da je to moja druga nosečnost tudi na začetku nisem bila prepričana, če je to to....

Drugač pa poldy, ti k si z Jesenic, bi se lahko kdaj dobile ... mi2 s tamalo sva sploh med porodniško šle kar dostkrat na Jesenice ... predvsem v shopping ... jah, časa je bilo dost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.10.2011 22:34:42   
zmedena srečka*
hoi
kar se hrane tiče sem smo tudi pri nas bol na kislem zelju kakšne sarmice jotke itd. drgač pa tud kromperček pa solate in malo preveč sladkarij user posted image   zanima me kdaj se vam je začel poznat trebušček?? pravijo da je odvisno sicer kako ga nosiš pa od postave..sem v 19. tednu in zjutraj se zbudim skoraj brez trebuha oz kot da bi se zredila nič ni napet šele proti večeru se malo otrdi...ali je možno da se mi bo toliko pozneje začelo poznati ? user posted image če nebi dejansko vedela da sem noseča bi mislila da se redimuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.10.2011 8:22:02   
Jada82
Dobro jutro!! user posted image user posted image

zmedena srečka - nič ni narobe ... men se zdaj sicer konkretno pozna ... ampak se je tudi začel šele ene 2-3 tedne nazaj, tako zares. Samo sem 2. noseča, s tem, da sem bila prvič šele 2 leti nazaj. V 1. user posted image  se mi je pa tudi šele kasneje poznal .... takle čas ravno tako, kot ti praviš .... ampak okol 24. tedna sem ga pa že imela ... majnega, samo je bil ... okol 27. tedna je bil pa že taprav. No, na koncu je vse nadoknadil ... ni bil pa nikoli ne vem kako ogromen, no. Se pa spomnim, da sem tudi ves čas na forumu spraševala, če je to normalno, da nimam trebuha ... vsa sem psihirala ... pa so me vedno pomirila, naj bom vesela, ker ga bom še sita ... in res je bilo tako. user posted image user posted image user posted image
Tako da, brez skrbi, uživaj, dokler te trebuh še ne ovira pri gibanju .... na koncu jih bomo site ... se spomnim, da niti pod posteljo nisem mogla konkretno posesat user posted image

(odgovor članu zmedena srečka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   [Brisano sporočilo]
24.10.2011 8:25:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.10.2011 8:47:57   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: zmedena srečka*

hoi
kar se hrane tiče sem smo tudi pri nas bol na kislem zelju kakšne sarmice jotke itd. drgač pa tud kromperček pa solate in malo preveč sladkarij user posted image   zanima me kdaj se vam je začel poznat trebušček?? pravijo da je odvisno sicer kako ga nosiš pa od postave..sem v 19. tednu in zjutraj se zbudim skoraj brez trebuha oz kot da bi se zredila nič ni napet šele proti večeru se malo otrdi...ali je možno da se mi bo toliko pozneje začelo poznati ? user posted image če nebi dejansko vedela da sem noseča bi mislila da se redimuser posted image

Lep nov začetek tedna vsem! Kako ste kaj preživele vikend?

Trebušček: V tej user posted image se mi je začel poznati že v enem 14. tednu, zdaj sem v 19. pa se mi že kar lepo vidi.
V 1. user posted image pa se mi v tem času še ni čisto nič videlo. Komaj ko sem bila ene štiri mesece in pol se mi je začenjalo poznati, v 20. tednu mi je torej komaj začel trebušček čisto v easy vzhajat. Do 20. tedna pa res praktično nič!

Brcike in premiki: Enako, v prvi user posted image nosečnosti komaj po 20. tednu sem čutila premike, zdaj v 2. user posted image pa že prej. Jih pa čutim vgl. samo, kadar pri miru ležim na hrbtu. Pravijo, da se jih na začetku čuti samo, ko je nosečka lepo sproščena in leži. Pri meni to čisto drži. Kasneje pa tudi, če popiješ kakšen hladen sladek sok, pravijo da to zdrami otročka.user posted image

Hrana in meso: Na žalost nimam v tej nosečnosti odpora do nobene hrane, najbolj pa mi grejo kake salamice, sir, čokoladice, skratka sama zdrava hrana,user posted image . No saj tudi sadje pa solatke. Vse ostalo (meso, itd) mi je tudi ok.
Sem pa v prejšnji user posted image imela tak odpor do mesa, da ga še na daleč nisem mogla videt. Pa ribe nisem mogla taknit, ki sem jih sicer prej oboževala. Še celo kaka kuhana zelenjava se mi je uprla (bučke, blitva). Kave tudi nisem mogla.
Zanimivo, da tudi moj tamali ni skoraj do tretjega leta sploh hotel jesti mesa in kuhane zelenjave. Pa tudi sicer nima ne vem kakega apetita.
Tako da zdaj v drugo pričakujem bolj ješčega otročka, če gre soditi po mojem apetitu v tej user posted image , user posted image user posted image user posted image .

Evo, pošiljam vam eno user posted image za lep začetek novega tedna! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.10.2011 8:51:44   
kimsy
Najprej dobrodošle vse nove in vsem, ki ste opravile morfologijo čestitke!!! user posted image  Sm kar mal fovš, jst morem pa še skoraj 14 dni počakat! user posted image  Me pa zelo zanima za spol, bolj kot v prvi nosečnosti. V prvi ne bi niti vprašala, če ne bi moj težil!user posted image  Si pa potihem želim še eno punčko!

populis - a ni bedno, ker so v leonišču ukinili laboratorij! Jst mam 1 uro do Lj in grem običajno en dan prej, da dam vodo, drug dan pa na pregled! kap!
hrana - jst nikoli nisem bila ljubitelj mesa, zdaj mi pa full paše, pa razne solatke. Prej bi umirala za testenine, zdaj mi smrdijo!
kilogrami - ni še tako kritično, +3,5, ampak sm se odločila, da jst tud črtam sladkarije, piškote in presedlam na sadje! Upam, da mi bo uspelo. Ker men ne bo noben reku, kako gre z dojenjem vse dol. Sm dojila 7m, pa do takrat nisem zgubila niti 1kg, potem sm pa po 6 nehala jest, pa mal sm se pri sladkarijah čuvala in zgubila 7kg, pa sm vseeno štartala s 3kg več kot v prvi nosečnosti! Zdaj sm si postavila mejo max 10 kg, pa kar gre, je pa težko!
pospravljanje - jst sm tud ta vikend pomila vsa okna in zavese. Mam rada, da imamo vse pospravljeno, sm že kar mal tečna s pospravljanjem, ampak... Taka sm! Vem pa, da pretiravam!

souser posted image , naj vam ta oblačen dan čim prej mine, pa pol še tedn, kajti naslednji vikend bo dolg 4 dni! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.10.2011 9:28:50   
bučka28
Aloha user posted image !

Kako smo? Upam, da vas tole čemerno vremensko stanbje in dejstvo, da je danes ponedeljek,nista preveč potrla. Jaz sem preživela en lep vikend z mojim dragim user posted image

Zmedena srečka: Ne se sekirat zarad trebuha. Tud meni se je začelo poznati šele v tem tednu, pa še to se ne bi hvalila da se mi nekaj ful pozna (pa sem dopolnila 20 tednov). Bo že zrastel, važno da je z malim vse ok.

Joški talp in drugače: Tudi meni se že nekaj tednov pojavlja tak izcedek, pa bele 'smetke' na bradavičkah, pa baje to ni nič nenavadnega. Se telo pripravlja na proizvodnjo mlekca. Koliko so se vam pa kaj povečale prsi? Pa do kdaj se? Jaz sem bila prejn ploh, zdaj jih imam končno malo, pa bi si želela, da še malo zrastejo user posted image

Kar se pa hrane tiče, pa jaz nimam problemov. Vsake stvari po malo pa gre. So mi pa v zadnjem tednu ful zapasale mandarine...

Sanje: Tudi meni ponoči dela psiha sto na uro. Uf, sem včasih prav vesela da se zbudim. Vedno pa sanjam nekaj v zvezi s tem, da sem totalno nesposobna - se vidi, da je to moja prva nosečnostuser posted image MI je pa včeraj ena kolegica rekla , da je sanjala, da bova dobila punčko, pa da je že pri treh mesecih znala šteti - to bo brihtna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
   [Brisano sporočilo]
24.10.2011 10:06:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bučka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.10.2011 11:23:14   
Anonimen
Hojla!

Danes sem dobila od ZZZS, da imam polno bolniško. user posted image Mogoče so bile sanje posledica tega, da sem imela odobreno samo polovično, pa sem oddala pritožbo, pa sem bila živčna zaradi tega, a bojo dali polno ali ne. No, k sreči je zaenkrat vse OK. Upam, da se tudi sanje nehajo, ker jih imam že poln kufer, ker so tolk čudne.

Glede modrčkov - jaz bom probala tiste iz topshopa, pa upam, da bojo OK, ker sem kakšna 2 tedna nazaj kupila 1 nov modrček, pa mi je že premajhen. user posted image Saj se ne pritožujem nad velikostjo, ampak vsaj kakšen mesec ali 2 bi lahko bile enake velikosti, ne pa da non stop rastejo, pa mi je vsak modrc prav samo 1 teden. user posted image Te iz Top shopa pa zgledajo dovolj prilagodljivi, da ne bo treba spet novih kupovat.

Za dojenje je pa tudi moja prijateljica bila navdušena nad Muellerjevimi, tako da jih bom kupila tudi jaz. Ampak šele na koncu user posted image , ker trenutno nimam pojma, kolik bojo še zrasle.

Polzi - naj te ne skrbi, da še ne čutiš user posted image . Meni je v četrtek G rekla, da ni nič hudega, ker imam posteljico spredaj in se lahko zgodi, da še nekaj časa ne bom čutila (trenutno sem v 21. tednu). Poskusi se sprostiti. Moram pa rečt, da tudi jaz že komaj čakam, da kaj začutim.

marec2012 - držim pesti, da bo vse OK in je dete zdravo. Jaz sem tudi imela UZ (morf.) v lj. porodnišnici. Moja G pravi, da je zelo kvaliteten UZ in se zato vse zelo lepo vidi. Mogoče ti naredijo še kakšno 3D slikico!

katka, poldy in populis - danes navijamo za vaše trebuščke!user posted image user posted image user posted image

hrana - meni se je do zdaj 3x zgodilo, da sem MORALA dobiti točno določeno hrano. user posted image Ko sem nazadnje imela tako nujo, sem si zaželela točno določeno pecivo moje mami, ampak je bila na potovanju. In sem se ob 10h zvečer lotila iskanja recepta za to pecivo, da bi si ga spekla, pa ga seveda nisem našla. Ko sta se starša vrnila, povem mami za to dogodivščino in naslednji dan, ko sem bila pri njej na obisku, me je čakalo pecivo user posted image . Res me razvaja. user posted image K sreči taki dogodki niso (šeuser posted image ) zelo pogosti, sicer bi se napihnila kakor balon. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.10.2011 11:26:34   
Anonimen
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija

25.10.: alna internistični pregled

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
.: populis, prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

10.11.: sirenetta morfologija, anonimnauser posted image    

15.11.: zmajcy_

16.11.: alna

17.11.: Polzi  morfologija, zmajcy_  morfologija

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.10.2011 11:27:37   
Jelcy
OJ, lep pozdrav tudi iz moje strani, nisem imela casa se javljat, ker delam po 12 ur in sele danes sem fraj tako da imam koncno cajt tudi zase. Upam, da ste vse ok.

Vidim, da nisem edina ki ima probleme s hrano....joj, jaz se kar basem z samimi neumnostmi, uredila sem se 4 kg, v prejsnji nosecnosti pa 30kg in upam, da se tukrat ne bom toliko, ker sem jih komaj spravila dol. Tudi jaz sem ena od tistih, ki jim z dojenjem ni sel dol niti gram, sele ko sem koncala dojit sem zacela pocasi zgubljat kg.

Kar pa se tice trebuha sem v prvi nosecnosti do 20.tedna bla ravna, sele kasneje se mi je zacel poznat, na koncu pa je bil ogromen, zdaj pa se mi zdi da se mi od samega zacetka pozna, zdaj sem v 19. tednu in imam takega kot prej v 26.

Je tle med marcevkami kaka punca iz obale?
Lep dan vam zelim....

Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.10.2011 11:31:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Hrchy ja men se je ful dober zdel user posted image  drgač je pa tale lupinca peeble ful pocen, jst sm jo kupila za prvo lani k je bla u akciji pa ni bla tok pocen ( brez vreče )user posted image

Cena v PP je 170 evrov!!!user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.10.2011 11:36:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alna

Hojla!

A se še kateri kaj cedi iz dojk? Jaz sem opazila, da imam na levi strani majhne madeže na pižami in na spodnji majici (doma ne nosim modrčka, ker me grozno tišči in nikakor ne najdem taega, ki bi mi bil udobenuser posted image ). Zgleda, kakor da se je nekaj pocedilo iz leve bradavice in se posušilo. Je to že priprava na dojenje? Sem v 21. tednu, pa nisem še nikjer prebrala, da bi bilo lahko tako zgodaj.

To se je meni zgodilo v prvi user posted image v 20t. Se stuširam, namažem...in grem na kavč pred tv, pa se mi zdi, da je nekaj mokro, pa spet, pa ugotavljam ali sem si mokro majico oblekla...grem v kopalnico pred ogledalo...me je skor kap, sem bila kr fajn mokra...pol pa sva zuser posted image vohala in gledala kaj bi bilo touser posted image
No, saj pol nama je kapnilouser posted image user posted image user posted image
Se mi je pol še eni dvakrat, sam čist mal...in ja to je že pripravauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
   [Brisano sporočilo]
24.10.2011 11:37:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jelcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.10.2011 11:43:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Deal, bom zdržala do četrtkauser posted image .

Kaj pravi tvoj aprilček, bi rad imel bratca ali sestrico? Bo šel gledat dojenčka na MF s tabo?[/color]

Naš aprilček pravi, da dobi sestrico!!! In pika! user posted image Jaz papravim, da lahk bo tud bratec, vrnit ne moremo...user posted image pa se ne strinja.
Na MF ne bo šel, je bil na NS v Feldbachu,pa je bilo pol kr naporno, saj res da je bila vožnja, pa... Bomo pa dobili DVD, tako da bova doma pol lahko nemoteno in po želji gledala sestrico...al pa bratcauser posted image

Se pa zelo veseli, večkrat pocarta trebušček, pa z AS rad posluša, takrat pravi, da je on pilotuser posted image user posted image user posted image
Upam, da bo user posted image kot prvi spalni modeluser posted image

Sicer pa...vrnit se ne da user posted image

(odgovor članu sirenetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.10.2011 11:56:42   
Anonimen
user posted image user posted image
Danes sem dobila podaljšano bolniško,pa spet datume, ki ne grejo skupaj s pregledom...mah, bom že!

...o čem že teče pogovoruser posted image

Hrana - nič posebnih luštov...kot prvič, sladko me do zdaj ni ganilo, sedaj pa že pomalem, pa res male količine. Meso jem, včasih z užitkom, včasih pa mal košček pa je že dovolj...nisem pa nikoli v življenju imela težav s slabokrvnostjo in premalo železa. Hemoglobin mi je G na prejšnjem pregledu pohvalil...
Veliko pijem, sedaj so bolj čaji, kompoti...
Kilogrami +1 in upam, da še nekaj časa ostane tako...
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Ker men ne bo noben reku, kako gre z dojenjem vse dol.

Glej jaz ti lahko povem, da imam kr fajn preveč kil...v prvi user posted image sem se zredila +2kg in v 3t od poroda sem imela -18kg!!! user posted image pa tak apetit, da sem si ob pol desetih zvečer kuhala gresuser posted image
Sem pa že zato odločena, da se bom z dojenjem spopadla na polno in seveda bolj pripravaljena kot prvič, da bodo moje zaloge skopnele!user posted image

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.10.2011 11:58:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Je tle med marcevkami kaka punca iz obale?

sirenettauser posted image

(odgovor članu Jelcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.