|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
20.10.2011 17:46:16   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Oj katera je še z aprilčki 2008?

Jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Si bila takrat tudi na forumu pri aprilčicah 2008? Imaš aprilčka ali aprilčico?

Če ne želiš še razkrit svoje identitete, mi lahko pišeš ZS, pa obljubim, da bom ohranila skrivnost .

Populis, mene je nazadnje ko sem imela herpes sestra od moje zobozdravnice zavrnila, češ da pacientov z virusom herpesa ne sprejemajo, pa sem ga imela že čisto pri koncu, že krastica mi je padla stran, sem pa imela vseeno namazano z mazilom samo zato, da se mi lepše zaceli. Pa nikakor nisem mogla sestri dopovedat, da je že na koncu, ko naj ne bi bil več nalezljiv in da če ne bi imela kreme gor, ona tega še opazila ne bi. Tok sem bila besna, da sem zastonj tja prišla.
No, upam da ti do pon mine, če ne pa za ziher pokliči zobarja,da vidiš, če je ok, če prideš s herpesom, da ne boš zastonj hodila tja.

Glede morfologije: seveda, da imamo različne termine, saj smo zanosile v različnem času, torej ene smo komaj v 17 tednu, medtem ko so druge že v 22 tednu. Pa še ginekoligi različno naročajo, eni se odločijo za čimprejšenj termin, to je začetek 21 tedna, drugi pa počakajo na 22, 23 teden.

Tudi majhna odstopanja v velikosti otročka so povsem normalne, saj so si tudi novorojenci med seboj različno težki (tudi če so rojeni npr. v 40 tednu, so eni večji eni manjši). Pa tudi naši otroci so si potem različni med sabo tako kot tudi mi odrasli.

Caitlin
nisem še slišala, da bi se kaj takega zgodilo, da bi otrok poškodoval mamico s svojimi brcikami, zna bit pa kar moteče, če te npr. skozi ruka npr. v rebra ali pa še hujše v poln mehur. V prvi nosečnosti sem imela kar srečo, je bil kar priden moj sinko, me je kar šparal z brcami, tudi sicer ni bil neki posebno živahen v trebuhu...je pa potem vse nadoknadil, ko je prišel ven user posted image .

Me je pa moj user posted image takrat nasmejal z eno izjavo: sem mu prebrala iz revije mama, da otrok že v maminem trebuhu lula...in moj pomisli in izjavi: "Ojej, potem si ti vsa...polulana!!!"

Uživajte kljub vremenu! Pri nas je zaenkrat huda burja z dežjem, tako da je cel podvig pridet kam, brez se zmočit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
20.10.2011 19:28:34   
pokalona1
Dober večer!

Danes sem imela dopust-sva prav uživale z malecko. Itak smo same že cel teden, očka pride jutri. Zdej jo bom pa počasi zrihtala za spat, pol pa na kolo. Upam, da hitro zaspi,da čim prej zalaufam bicikelj.

Glede morfologije-dela se jo med 20. in 24. tednom.Jaz jo imam jutri. Včeraj sem oddala kri in vodo. Test za sladkorno imam pa naslednji teden.

Kile-jaz imam 3,5 do 4 plusa.Pravzaprav samo pol kilograma več kot v prvi nosečnosti pri teh tednih. Čeprav so zdaj bistveno hitreje naraščale. Je šlo prvič bolj enakomerno. Rodit sem šla pa prvič z 11,5 kilogrami plusa.Upam, da bo tokrat tudi tako.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
20.10.2011 21:18:00   
hrchy
A vas je na jugu ze kaj zamedlo???user posted image berem in slisim, da kar nekaj snezi po Sloveniji?

Sicer bi pa zelela sporocit, da bomo pri nas imeli razbojnika
user posted image user posted image
Danes zjutraj sva bila na morfologiji in je bilo vse ok, mali velik okoli 20 cm, je bil pa priden in se je zelo lepo postavil za ''''fotografiranje''''. Ajde, to je prva slikica, na kateri se sploh kaj res vidi. user posted image

Ful sem srecna!

Ampak kot berem, sem jaz dobila morfologijo kar zgodaj, saj sem danes noseca 19t +1. Sploh nisem vedela, kdaj naj bi jo imela (v katerem tednu). Zdaj me cakajo samo se pregledi (vsak mesec eden) in potem zadnji UZ v 37 tednu.

Glede herpesa: Meni je enkrat zdravnica rekla, da je najboljse ''''zdravilo'''', da si takoj, ko zacutis mehurcke, le-te predres s stelirizirano sivanko in potem vse skupaj razkuzis z alkoholom.

Sicer sva se pa odlocila, da bo na zacetku polhek spal v najini spalnici. Je tudi mini, amapak se je moj ljubi se ze pred nosecnostjo odlocil, da bo za otrocka sam naredil zibko in je zdaj zdizajniral tako, da bo zibka in posteljica v enem, pa se ena stranica se ji bo dala odstranit in pritrdit zraven posteljice zvecer. Mi je pokazal nacrt in je fuuul lepa user posted image in prakticna. Zdaj jo mora samo se narest user posted image Jaz bom pa zadolzena za okrasitev. Cez nekaj mesecev bo sel pa mali po svoje in midva po svoje... (zaenkrat si predstavljam, da mali ne bo spal pri nama, ampak ... zarecenga kruha se najvec poje, a ne ?!?)

Sicer sva se pa odlocila, da zacneva z nakupi, mi je prijateljica povedala, da ima ena otroska trgovina zdaj rojstnodnevno akcijo in bova zacela z avtosedezem (Maxi cosi Peeble), ki je skupaj z zimsko vreco 145 eur. Mislim, da se splaca, pa menda naj bi bil tudi sedez ok. Je treba izkoristit, ker drugace je vse fuuuul dragu tukaj.

Danes nas je akr nekaj imelo pregled, kako ste ga opravile druge (alna, smetkica, maja...)?

Da ne bom predolga, en lep pozdravcek z Danske!!!

< Sporočilo je popravil hrchy -- 20.10.2011 21:19:01 >

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
21.10.2011 8:02:03   
Jelcy
Pozdravljene marcevke, tudi jaz bi se vam pridruzila pri cveku. Kot opazam, vecinoma pricakujete drugega otrocicka, prav tako jaz in tudi jaz imam doma aprilcka 2008 user posted image . PDP pa imam 23.3. 
Lp....

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
21.10.2011 8:17:45   
čebela1
Živjo!!!

evo da se še jaz oglasim.. morfologija je za nami, use BP!user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa zvedli da bomo imeliuser posted image user posted image   nedvomno!user posted image  se je tako jasno videlo da ni šans da bi bilauser posted image  .. no zgolj v info- na NS so mi rekli da bouser posted image  :)) tako da...rahel "šok" user posted image  ampak samo da je vse OK, itd... bila sem v Dravljah pri Pušenjaku, mi je hotel narediti še 3D slikico pa ni šlouser posted image  se je beba tko skrivala da ni ratala lepa slikca..

BPD (prečni presek čez glavico): 52mm
HC (obseg glavice): 182mm
AC (obseg trebuha): 163mm
FL (dolžina stegnenice):35mm
teža plodka : 405g user posted image

glede na meritve bi bil PDP 29.2.2011 (prej je bil 1.3.2011) ampak je rekel seveda da nebomo spreminjal za 1 dan user posted image  je pa res da pri meni je ful čudno.. po zadnji M bi itak mogel bit sele cca 14dni kasneje, tako da sem zanosila že pred zadnjo M... so rekli da je možnouser posted image   ampak imam pa itak občutek da bom prej rodila in bo februarčekuser posted image user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
21.10.2011 8:19:29   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Oh ja, pa povejte mi punce a vi boste imele dojenčke v svoji sobi, kjer boste spale? Jaz imam zelo majhno sobo in nameravam imeti dojenčka v sobi poleg najine. Če bi dobila kje na posodo ali pa za malo dnara bi tut kupila kakšno košarco na kolesih in bi ga imela potem v svoji sobi. Mah res ne vem, nameravala sva kupit angelcare. Tast je bil čist zgrožen ob misli da bo otrok ležal v drugi sobi. Sestra je tut imela oba otroka v drugi sobi in je rekla da se ji je zgleda tok izostril sluh, da je slišala njuno dihanje v svojo sobo.
Jada user posted image za morfologijo.

Ja, sprva bova imela user posted image  v najini sobi ... malo bo treba prestavit ... sicer imava kar veliko spalnico, ampak tudi dosti pohištva user posted image  Ampak sva že pri prvi tako, vem, da gre user posted image user posted image  Prvo sva dala pa pri 7. mesecih v svojo sobico, ker je bilo že nemogoče skupaj spat ... mene vsaka stvar zmoti, njo pa tud!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
21.10.2011 8:19:56   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Pozdravljene marcevke, tudi jaz bi se vam pridruzila pri cveku. Kot opazam, vecinoma pricakujete drugega otrocicka, prav tako jaz in tudi jaz imam doma aprilcka 2008 user posted image . PDP pa imam 23.3. 
Lp....

Dobrodošla!! Kar pridruži se nam pri klepetanju!!!

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
21.10.2011 8:21:06   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

Živjo!!!

evo da se še jaz oglasim.. morfologija je za nami, use BP!user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa zvedli da bomo imeliuser posted image user posted image   nedvomno!user posted image  se je tako jasno videlo da ni šans da bi bilauser posted image  .. no zgolj v info- na NS so mi rekli da bouser posted image  :)) tako da...rahel "šok" user posted image  ampak samo da je vse OK, itd... bila sem v Dravljah pri Pušenjaku, mi je hotel narediti še 3D slikico pa ni šlouser posted image  se je beba tko skrivala da ni ratala lepa slikca..

glede na meritve bi bil PDP 29.2.2011 (prej je bil 1.3.2011) ampak je rekel seveda da nebomo spreminjal za 1 dan user posted image  je pa res da pri meni je ful čudno.. po zadnji M bi itak mogel bit sele cca 14dni kasneje, tako da sem zanosila že pred zadnjo M... so rekli da je možnouser posted image   ampak imam pa itak občutek da bom prej rodila in bo februarčekuser posted image user posted image

Super!!! user posted image user posted image user posted image  Bravo za mere, za user posted image  in za uspešen pregled!!! Saj ni važno, februarček, marček ... zdaj si naša! user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
21.10.2011 8:26:10   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Ampak kot berem, sem jaz dobila morfologijo kar zgodaj, saj sem danes noseca 19t +1. Sploh nisem vedela, kdaj naj bi jo imela (v katerem tednu). Zdaj me cakajo samo se pregledi (vsak mesec eden) in potem zadnji UZ v 37 tednu.

Sicer sva se pa odlocila, da bo na zacetku polhek spal v najini spalnici. Je tudi mini, amapak se je moj ljubi se ze pred nosecnostjo odlocil, da bo za otrocka sam naredil zibko in je zdaj zdizajniral tako, da bo zibka in posteljica v enem, pa se ena stranica se ji bo dala odstranit in pritrdit zraven posteljice zvecer. Mi je pokazal nacrt in je fuuul lepa user posted image in prakticna. Zdaj jo mora samo se narest user posted image Jaz bom pa zadolzena za okrasitev. Cez nekaj mesecev bo sel pa mali po svoje in midva po svoje... (zaenkrat si predstavljam, da mali ne bo spal pri nama, ampak ... zarecenga kruha se najvec poje, a ne ?!?)

Mah, tud jaz sem imela morfologijo pri 19t 3d, tako da ... je že 20. teden, ni kaj user posted image

Hehe, če nočeš, da spi v vajini postelji, ti že zdaj povem, da boš mogla biti odločna ... namreč, otroci bi itak spali pri nas!
Jaz sem tamalo mela cca. 1 mesec pri sebi .... spanje katastrofa, ampak sicer se je ful jokala in jaz sem bila tako švoh, da nisem imela moči, da bi jo navajala še na posteljico. Pri enem mesecu pa sva začeli .... dretja še pa još, ampak sem vztrajala. Potem je začela fajn spat. Ko nas je še to motilo, je šla v svojo sobico, tam pa sploh fajn spi. Je še tko navajena, da vrata zapremo. Ma kar celo noč vrata zaprta, itak slišim, če kaj joka.

Recimo, zdaj ko je bolna, je 3 dni spala pri meni ... jaz že vsa cunjasta ... ful brca pa se obrača, skratka, groza za spat zraven. Včer sem se odločila, da je dovolj, da ne morem več, da se moram tud jaz naspat .... veš kako se hitro razvadijo ... joka še pa još v posteljici. No, potem sva jo vzela v dnevno (sva še gledala tv), pa sem jo božala ... zaspat pa ni mogla, ker jo moti tv, pa mi2 sva govorila ... hahaha, kmalu je hotla nazaj v svojo posteljico sama user posted image user posted image user posted image user posted image  In ni bilo niti glasu slišat do pol 8h zjutraj, pa še to jo je tašča z zvoncem zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, predvsem vztrajnost ... sam kaj, ko ti pridejo do živega s tem jokom. Sam jaz res ne morem spat z njo!!!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
21.10.2011 8:27:02   
sirenetta

Lp....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla in seveda čestitke za aprilčka08!!! 
user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
21.10.2011 8:27:38   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Sem pa pridobila lepih 6 kilc user posted image , tko da sem ukinila sladkarije, jutranje sendviče, ter za večerjo sem si zadala le sadje al pa kakšen jogurt. Ma sem res že pretiravala s temi sendviči pa čokoladkam.

Tud jaz malo pazim pri večerji ja .... pa čez dan moram tud mal začet pazit ... mene tud tele čokoladke pa sladkarije, hehe pa večerni sendviči, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
21.10.2011 8:29:52   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Caitlin

Teža...no, ne vem kako naj to izračunam. Začela sem pri 49kg, potem padla na 47kg, zdj mam pa nekje 51kg. A to zdaj pomeni +2 al +4? Kako ve to računate? user posted image
Pa še eno tako, malo bolj "smešno" vprašanje, ki mi ga je dragi postavil včeraj zvečer. A je otrok kakšno nosečnico zaradi brcanja že poškodoval? Tko, notranje zadeve? Meni se zdi dokaj neverjetno to, a je dragi rekel, da naj vseeno vprašam tukaj na forumu.user posted image

Teža - jaz bi rekla + 2! Saj računaš od začetne teže ... Jaz mam +2,5 user posted image user posted image  Pa je tud vmes nekaj padlo ....

Ne, otroček te ne more poškodovati! Narava že tako poskrbi. Zdaj brce itak niso tako intenzivne ... potem proti koncu, ko je večji, pa prostora manj, pa že zna biti na čase boleče ... ja, mehur, rebra ... ampak mal nazaj pomasiraš, pa se premakne ... Brez skrbi ... predvsem je fajn! user posted image user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
21.10.2011 8:37:41   
sirenetta

Živjo!!!

Super za fajn opravljen pregled user posted image user posted image user posted image in za lepe mere in seveda za user posted image user posted image

Tako so pri mojem ta prvem fantku tudi na NS napovedali da bo user posted image , ampak jim kar nisem verjela, ker sem "vedela" da je fantek (nosečniški šesti čutuser posted image ) in res na vseh nadaljnih UZ se je lepo pokazal lulček.

Če nisi imela take močne zadnje user posted image , bi bilo možno, da je šlo za vgnezditveno krvavitev. Nekatere nosečke mislijo, da je user posted image , pa je v resnici vgnezditvena krvavitev.

Samo pazi, da ne bo res na 29.2. da ne bo imel RD na vsake 4 leta! user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz tudi komaj čakam morfologijo, mi vzbujate skomine, punce!!! Jaz bi tuuuudiiiii videla in vedela user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
21.10.2011 8:42:49   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Sem pa pridobila lepih 6 kilc user posted image , tko da sem ukinila sladkarije, jutranje sendviče, ter za večerjo sem si zadala le sadje al pa kakšen jogurt. Ma sem res že pretiravala s temi sendviči pa čokoladkam.

Tud jaz malo pazim pri večerji ja .... pa čez dan moram tud mal začet pazit ... mene tud tele čokoladke pa sladkarije, hehe pa večerni sendviči, ja user posted image user posted image user posted image

Se vama pridružujem s svojimi + 3,5 kg. Tudi pri meni so v tej nosečnosti na dnevnem redu čokoladice in sladkarije in seveda senvički, eh, pa nikoli nobenih slabosti, kvečjemu še večji apetit kot prej. Vse mi dišiiiiiii!!!!!! Še bolj kot prej, jao jao. Nekaj bo treba ukinit, da ne bom ob koncu nosečnosti ko en user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
21.10.2011 9:27:28   
majcis
hojla
1. pozdravljene vse nove user posted image
2. čestitke za dobro opravljene morfologije user posted image user posted image  komi čakam na svoj pregled pa da vidmo kaj imamo user posted image

drugače pa glede spanja še nevem točn kako bomo ker moj mali ciganček še kr spi z nama v postelji user posted image  nm tko odgovarja se kr pogrešamo če ga ni zraven user posted image  sva pa rekla da bi ga počas pa kr navadla na svojo postlo in svojo sobo.... ker če bomo pa 4 -je v postli bo pa kr gužva user posted image user posted image
plenice bomo mel navadne pamperske sem že v prejšni user posted image  razmišljala o pralnih pa me je poj vse minil (cena+ gore pranja,...) mam že zdj 2 stroja na dan!!! nevem kuko nm uspe tolk umazat ???user posted image   no ja bo že ...
zdj grem pa mal h mt na relaksacijo ( čvekanje in igranje jambija) user posted image  jutr pa peglat  (jeeeej user posted image ) ker se mi dons ne da nabral se je pa že za celo goro user posted image
dons je vsaj mal sončka tko da ga morva popoldan s tamalmu mau izkoristt user posted image
lepo bodte pa držim pesti za preglede

Neposredna povezava do sporočila: 1240
21.10.2011 10:11:39   
Anonimen

Lp....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla in seveda čestitke za aprilčka08!!! 
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Suuuuper smo že tri!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
21.10.2011 10:14:28   
Anonimen

Si bila takrat tudi na forumu pri aprilčicah 2008? Imaš aprilčka ali aprilčico?

Bila, bilauser posted image Imam user posted image

"Ojej, potem si ti vsa...polulana!!!"

Neposredna povezava do sporočila: 1242
21.10.2011 10:17:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Sicer bi pa zelela sporocit, da bomo pri nas imeli razbojnika
user posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
21.10.2011 10:18:31   
Anonimen

Živjo!!!

evo da se še jaz oglasim.. morfologija je za nami, use BP!user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa zvedli da bomo imeliuser posted image user posted image   nedvomno!user posted image  se je tako jasno videlo da ni šans da bi bilauser posted image  .. no zgolj v info- na NS so mi rekli da bouser posted image  :)) tako da...rahel "šok" [image]

user posted image user posted image user posted image že dva potrjenauser posted image na MF user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
21.10.2011 10:20:16   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

20.10.: alna, hrchy morfologija, smetkica morfologija, maja_g  

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis, prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

17.11.: Polzi  morfologija 

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.10.2011 10:21:16   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.10.2011 11:53:42   
zuza
hej-hoj user posted image !

joj, kok je fajn brat vse te lepe rezultate morfologije. vsem čestitke !!!user posted image user posted image user posted image

sem pa zato še bolj neučakana, da pride tudi naš dan D ker me bo od radovednosti po spolu pobraluser posted image  upam, da se bo naš zakladek lepo pokazal. sem pa študirala, da ne vem če ne bo bolj pametno, da nardiva kr morfologijo pa nato čez 4 tedne ko bo spet kontrola in bom noseča že 26 t nardiva še 4D UZ. mal sem primerjala na youtubu in je kr precejšnja razlika v 22 in 26 t. se dosti lepše vidi če je že večji. kaj mislite ?

brcamo pa mi že kr konkretno - tudi čez trebuh se že otipa in vidi. sem tko srečna !user posted image user posted image

BC ima akcijo materinskih blazin in je sedaj 32,00 EUR. Pa lupinica Maxi Cossi Cabriofix je tud znižana. Le kdaj mislijo dat v akcijo MC Pebbleuser posted image  Jst sem se odločila, da nabavimo to zaradi dobrih rezultatov na testih.

dobrodošlica vsem novim članicam našega klana, ...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.10.2011 12:06:14   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image   

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 57
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.10.2011 12:20:25   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis, prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

10.11.: sirenetta morfologija, anonimnauser posted image    

17.11.: Polzi  morfologija 

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.10.2011 12:53:22   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Caitlin

Teža...no, ne vem kako naj to izračunam. Začela sem pri 49kg, potem padla na 47kg, zdj mam pa nekje 51kg. A to zdaj pomeni +2 al +4? Kako ve to računate? user posted image
Pa še eno tako, malo bolj "smešno" vprašanje, ki mi ga je dragi postavil včeraj zvečer. A je otrok kakšno nosečnico zaradi brcanja že poškodoval? Tko, notranje zadeve? Meni se zdi dokaj neverjetno to, a je dragi rekel, da naj vseeno vprašam tukaj na forumu.user posted image

Teža - jaz bi rekla + 2! Saj računaš od začetne teže ... Jaz mam +2,5 user posted image user posted image  Pa je tud vmes nekaj padlo ....

Ne, otroček te ne more poškodovati! Narava že tako poskrbi. Zdaj brce itak niso tako intenzivne ... potem proti koncu, ko je večji, pa prostora manj, pa že zna biti na čase boleče ... ja, mehur, rebra ... ampak mal nazaj pomasiraš, pa se premakne ... Brez skrbi ... predvsem je fajn! user posted image user posted image

Pri nas je starejša zbudila moža ponoč user posted image  sem se ga jst s trebuhom dotikala pa je tok brcala da se je zbudu ( drgač ga težko ponoč zbudiš ) je pogledu kaj ga rukam user posted image  pol je pa ugotovu da jst spim in da ga otrok brca user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.