|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
21.10.2011 13:04:25   
hrchy
Pri nas je starejša zbudila moža ponoč  sem se ga jst s trebuhom dotikala pa je tok brcala da se je zbudu ( drgač ga težko ponoč zbudiš ) je pogledu kaj ga rukam  pol je pa ugotovu da jst spim in da ga otrok brca

oooooo, kjut user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
21.10.2011 13:18:37   
zmajcy_

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis, prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

10.11.: sirenetta morfologija, anonimnauser posted image    

15.11.: zmajcy_

17.11.: Polzi  morfologija, zmajcy_  morfologija

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
21.10.2011 13:19:52   
zmajcy_
Hrchy ja men se je ful dober zdel user posted image  drgač je pa tale lupinca peeble ful pocen, jst sm jo kupila za prvo lani k je bla u akciji pa ni bla tok pocen ( brez vreče )user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
21.10.2011 14:15:32   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Si bila takrat tudi na forumu pri aprilčicah 2008? Imaš aprilčka ali aprilčico?

Bila, bilauser posted image Imam user posted image

"Ojej, potem si ti vsa...polulana!!!"

user posted image user posted image user posted image

Joooj! Zdaj me bo pa še bolj firbec matral in bom tuhtala katera je takrat rodila fantka. Deeej, a se res ti ne bi še razkrila, dej no dej....Saj bomo vse čisto tiho in ne bomo nobenemu povedale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.10.2011 14:24:45   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

ircomp morfologija

28.10

10.11.: sirenetta morfologija, anonimnauser posted image    

17.11.: Polzi  morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.10.2011 14:27:02   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image   

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 57
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.10.2011 14:31:51   
Anonimen

EJJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image želim vam en lep, dolg, scartan vikenduser posted image
...pa pridno božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.10.2011 14:33:59   
Anonimen

Joooj! Zdaj me bo pa še bolj firbec matral in bom tuhtala katera je takrat rodila fantka. Deeej, a se res ti ne bi še razkrila, dej no dej....Saj bomo vse čisto tiho in ne bomo nobenemu povedale

V četrtek imam MF...pol pauser posted image

(odgovor članu sirenetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.10.2011 17:26:12   
Anonimen
Hojla!

A se še kateri kaj cedi iz dojk? Jaz sem opazila, da imam na levi strani majhne madeže na pižami in na spodnji majici (doma ne nosim modrčka, ker me grozno tišči in nikakor ne najdem taega, ki bi mi bil udobenuser posted image ). Zgleda, kakor da se je nekaj pocedilo iz leve bradavice in se posušilo. Je to že priprava na dojenje? Sem v 21. tednu, pa nisem še nikjer prebrala, da bi bilo lahko tako zgodaj.

Zadnjih nekaj dni sem čisto brez energije in volje, pa še ful čudne sanje imam, ki jih potem zjutraj sploh ne morem opisat. Danes sem bila ful vesela, da me je user posted image zjutraj zbudil, ker je bilo vse skupaj tako čudno v sanjah. Niti niso bile grozljive sanje, ampak res zelo čudne. Se vidi, da imam preveč časa in bi bilo za mojo psiho mogoče bolje, če bi bila vsaj po 4 ure v službi...

Upam, da bo vikend prijetnejši, ko bo moj doma. Ga bom poskusila prepričat, da greva kam na obisk. Rabim družbo. Populis - kaj je s tisto kavico, ki si jo nameravala organizirat? user posted image

Kadar začutim, da se mi dela herpes (ali karkoli, kar zateguje kožo na ustnicah ali pa skeli), se cele dneve zelo pridno mažem s tubico Blistex. Pomaga mi pa res samo tubica. Pa moja mami je tudi to poskusila in ji zelo pomaga. Včasih je imela skoraj vedno kakšen herpes, zdaj ga pa že dolgo ni več. Se mi je že večkrat zgodilo, da sem preprečila herpes, preden se je res razvil.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.10.2011 19:13:57   
poldy
alna jaz sem si naročila une iz reklame topshop, sem dala okrog 50€ za tri v kompletu, pa mi ni žal. So pa iz blaga, brez kosti in zelo udobni. Imam pa jaz kar velike probleme z modrci, ker mi je včasih C košarica čisto premajhna, pa tud me ne sme nikjer tiščat.

Lahko, da se pripravlja na dojenje, meni se sicer cedi še ne, ampak sem opazila da se mi nekakšni beli strdki delajo na bradavicah in si jih vsak večer pod tušem sčistim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
22.10.2011 12:33:24   
marec2012
Čaw,

včeraj sem bila na morfologiji in kaže da je vse OK. Me pa je zaradi povišanega tveganja za Dawnov sindrom napotila še na UZ v ljubljansko porodnišnico. Ne vem pa kaj lahko tam bolje vidijo - pustimo se presenetit. Še enga UZ se pa res ne bom branila.

Teža že 444g.

Za spol pa nisva vprašala - naj ostane skrivnost tudi za naju :)

Lp

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
22.10.2011 13:52:12   
Jada82

ircomp morfologija

28.10

17.11.: Polzi  morfologija 

23.11.: Jada82

< Sporočilo je popravil Jada82 -- 22.10.2011 13:55:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
22.10.2011 14:45:56   
ircomp
Alna - jaz sem brala, da je čisto možno, da že izločaš prvo mleko. Ene prej druge kasneje. Tako, da je to čisto normalno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
   [Brisano sporočilo]
22.10.2011 16:45:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ircomp)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
22.10.2011 16:53:31   
poldy
Evo, jaz sem kljub prepovedi pomila okna in obesila zavese, me je soseda tko grdo gledala...mal je manjkal da ji nisem rekla, če pride namesto mene. Vem pa, da me bo tudi mož grdo gledal, ko bo videl......Kaj čem, ko me prime mora bit narejeno...zgleda da me je prijel gnezditveni sindrom.....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
22.10.2011 17:52:48   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V četrtek imam MF...pol pauser posted image

Ok, no nej bo, ne!!! (kot bi rekel Dajz iz Cars...a je tvoj aprilček tudi nor na Avtomobile?user posted image ...Mi2 z user posted image veva že vse dialoge na pamet)

Deal, bom zdržala do četrtkauser posted image .

Kaj pravi tvoj aprilček, bi rad imel bratca ali sestrico? Bo šel gledat dojenčka na MF s tabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
22.10.2011 18:00:08   
sirenetta
Alna sicer ne vem, če jih v Mullerju še prodajajo, v prvi nosečnosti sem si kupila tam par modrčkov za dojenje že v enem petem mesecu nosečnosti in so mi bili potem prav vse do konca dojenja. Sem namreč že v 5.mesecu imela povečane dojke, da mi ni bil noben modrček več prav. Tej za dojenje pa so taki mehki in udobni in sem jih potem lahko nucala še naprej po porodu. So bili pa kar po ugodni ceni, sicer se zdaj ne spomnim več cene, ampak so se mi zdeli takrat kar poceni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
22.10.2011 19:43:07   
Aleda

Alna sicer ne vem, če jih v Mullerju še prodajajo, v prvi nosečnosti sem si kupila tam par modrčkov za dojenje že v enem petem mesecu nosečnosti in so mi bili potem prav vse do konca dojenja. Sem namreč že v 5.mesecu imela povečane dojke, da mi ni bil noben modrček več prav. Tej za dojenje pa so taki mehki in udobni in sem jih potem lahko nucala še naprej po porodu. So bili pa kar po ugodni ceni, sicer se zdaj ne spomnim več cene, ampak so se mi zdeli takrat kar poceni.

Jaz sem pa ravno imela namen vprašat če je že katera kupila te iz Mullerja. Sam zadnjič ko sem gledala se  mi zdi da ni blo kakšnih velikih številk na voljo. A potem se dobro obnesejo, lepo stojijo? Kaj pa tisti iz C&A a jih je katera že sprobala? Bom pa še mal počakala z nakupom, da ne bom premajhne kupila?

Poldy čisto vem kako je to, ko je treba je trebauser posted image Jaz pomivam šipe pr mami in pr sebi že cel teden. Ampak pazim da se ne pretegujem. Pa že delam načrte kaj vse je še treba zglancat. Ko bo dojenček ne bo časauser posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
22.10.2011 20:47:22   
maja_g
Pa naj še jaz poročam glede pregleda, ki sem ga mela v četrtek.
Zaenkrat vse ok, lepo raste, zdaj je že teža ok. 350g, sem pa v 20. tednu. Edino moram še v mb (sem iz ptuja) na UZ, morfologija (srce). Nič resnega, samo sem malo bolj močna pa ni vredu vidla žil, ta glavnih pri srčku. Moj je bil poleg pa je bil čist fasciniran kako otrok miga user posted image . Edino kaj nama je rekla, da je videt, da je punčka (prejšnjič pa na nuhalni pa so mi rekli, da je najverjetneje fantek). Tak da še zdaj nisva ziher kaj je. Pustmo se presenetit user posted image

Zdaj pa sem še dobla sirup, železo. Mi pada raven hemoglobina, tak da je rekla, da je boljše da kar začnem, ker je že skoraj na meji.

Glede modrčkov mam jaz tudi vprašanje. Je katera kje zasledila večje številke modrčkov za dojenje? Jaz mam že zdaj 105E pa me kar skrbi kaj bom potem user posted image

Lep pozdravček vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
22.10.2011 22:55:57   
zmedena srečka*
hoi hoi
alna- tudi meni se dogaja isto kot kakšen posušen izcedek oz bele hrastice in nisem sigurna kaj bi to lahko bilo..glede sanj pa sploh nebom govorila ampak hvala bogu so se malo umirile drugačo so bile pa neznosne..mislim da to dela psiiha sploh če je dan napet ali pa greš spati malo pod stresom..sicer jaz sem nosečka 1. in me zato najbrš toliko bolj skrbi ker še nepoznam določenih občutkov, špikanj, krčev in se malo bolj živciram zato temu sledijo tudi take sanje..... mislim da zaenkrat ni razloga za skrb =)komaj čakam morfologijo 15.11user posted image user posted image user posted image na zadnjem pregledu je bil fant zmano pa so tekle solzice sreče komaj čakam naslednji pregled ko bo že malo večji/a ampak nagibamo se na user posted image user posted image user posted image

lep preostanek vikenda user posted image
user posted image

(odgovor članu maja_g)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.10.2011 5:15:26   
sneguljka1
Pozdravljene spet v mrzlo Slovenijo, tukaj v Argentini postaja vedno lepše v primerjavi s tam, čeprav na splošno temperature ne presegajo 20 stopinj, razen včeraj ko je blo 28 in smo se prav kuhali! Ampak kar paše kakšen tak topel dan vmes, da lahko tamalmu mal kratke hlače in majico oblečem user posted image

Glede modrčkov za dojenje iz C&A, jaz sem jih kupila pred 2 letoma, k sta dva v eni škatlici in sta super, udobna tudi za spat, pa nista preveč visoka tako da tud kakšno majčko bolj z dekoltejem se da oblečt. Zdaj sem 4 mesece noseča in že kakšen mesec mam tako velike joške, upam da se bo malo ustavilo in ne bom kot moja sestra in mami ki sta kar nekaj "širši" od mene in mata obe ful ogromne viseče joške (pa ne od nosečnosti). Po prvi nosečnosti ko so zrasle (a ne toliko kot zdaj) so se po koncu dojenja ful zmanjšale, na košarico A. Upam da bo tokrat tudi se potem uštimalo.

V petek sem imela ultrazvok, na katerega me je napotil ginekolog in se je pokazal še en lulček tako da zgleda da bo še en fant. Nisem ravno navdušena ampak pač, je kar je. Sem hotela imeti en mešani parček ;) Ne vem pa če bomo poskušali še v tretje ker če rata še en fant pol pa konecuser posted image . Je šla tašča z menoj ker je možek moral delat.
Dobila sem tudi rezultate preiskave krvi in zgleda vse v redu, imam protitelesa za rdečke, norice in ošpice user posted image Sem ful vesela da mi ni treba skrbet če bi tamal slučajno zbolel. In da končno vem da sem varna pred tem, me je kar en čas že morilo že v prejšnji nosečnosti. če si v stiku s kakšnimi otroki prijateljic in tko.

Tako, uživajte v jeseni in lep pozdrav iz Argentine!

(odgovor članu zmedena srečka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.10.2011 11:28:59   
poldy
Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti modrčke za dojenje iz Mullerja, in sem bila zelo zadovoljna, lepi in udobni....jih bom korisltila tudi sedaj, ampak do dojenja bodo kar teli iz topshopa zalegli user posted image

A je še kateri zasmrdelo meso??? Jaz imam že tako nizek HG in sem v prvi nosečnosti mogla sirup jest in sem bila čisto zaprta po njemu, sedaj pa mi je še meso zasmrdelo.....samo jogurt mi diši pa donat pa kislo zelje, solata, kakšen krompir potem pa je že počasi konecuser posted image

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.10.2011 13:15:46   
Polzi
poldy meni diši čisto vse user posted image   sem že večkarat v teh dneh rekla, da se sploh ne počutim noseče user posted image   saj ne vem, če je to dobro. Upam samo, da v tem tednu, ko jih bom dopolnila 19 tednov, začutim malo pikico, ker drugače bo pa velikaaaaa panikaaaaaaaaa. re snimam nobenega "siptoma" več. No, razen povečanih prsi in mozoljev.  Me je že v petek imelo da bi si kupla angelsound, no pa sem se potem prepričala, da mora bit s pikico vse OK, ker bi drugače verjetno mela kakšne težave, kaj pravite?

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.10.2011 13:46:20   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Evo, jaz sem kljub prepovedi pomila okna in obesila zavese, me je soseda tko grdo gledala...mal je manjkal da ji nisem rekla, če pride namesto mene. Vem pa, da me bo tudi mož grdo gledal, ko bo videl......Kaj čem, ko me prime mora bit narejeno...zgleda da me je prijel gnezditveni sindrom.....user posted image

Ne govori! Jaz sem včer 5 ur pospravljala kot nora, na koncu nisem mogla nič več, komaj sem še po tleh pomila, vse mi je dol tiščalo .... ampak me je tolk držal, da sem mogla!!!!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.10.2011 13:51:12   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1

V petek sem imela ultrazvok, na katerega me je napotil ginekolog in se je pokazal še en lulček tako da zgleda da bo še en fant. Nisem ravno navdušena ampak pač, je kar je. Sem hotela imeti en mešani parček ;) Ne vem pa če bomo poskušali še v tretje ker če rata še en fant pol pa konecuser posted image . Je šla tašča z menoj ker je možek moral delat.

Hehe, tud jaz sem si po svoje želela parček ... pa bo zgleda še ena punčka .... no ja, bota imeli skupno sobico, tako da je to lažje po eni strani ... pa tud cunje že vse imamo ... je treba gledat tud s praktičnih vidikov ... sicer pa itak nimaš kaj, kar rata, rata ... vse bomo imeli radi, do neba pa še naprej!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.