teta beta
|
Aja, ste že imele praznovanje. Sem že čisto pozabila. In kako je bilo, kje ste sploh bili? No, dajmo, malo poročila. Hmmm, petek. Moj hodi ob petkih na badminton in pride domov nekje okrog pol devetih. Načeloma sem za, razen če se mi zaradi pozne ure in če bom imela naporen dan, ne bo dal vozit. Obvestite me, kje in kdaj in računam, da se vidimo. Počitnice - mi ne bomo šli nikamor, mogoče kam v bližnje hribe kak dan. Pri nas je še vedno recesija . No, pa saj tudi ne vem, če bi šla zdajle v npr. Egipt ali na Kreto. Sem bolj sezonski tip, v hladnem na hladno in v toplem na toplo . V kake toplice bi pa šla... Naša šolarka je v redu, bralno značko je že končala, zdaj imamo bralni listič, pridno hodi k pevskim in k lego krožku, v soboto sva šli na planinski izlet oz. pohod, naslednji teden imajo športni krožek, med poukom pa smo že dobili v zvezek napisano, da preveč miga jeziček namesto rokice ali pa da premalo pozorno posluša navodila, pa tudi brez naloge je že bila enkrat (se je spomnila zjutraj, pa sem rekla, da zdaj pa ne bo pisala, ker gremo). Seveda je bila pa že tudi večkrat pohvaljena, naturlih, da ne boste mislile, da je kar tako . V soboto gre tudi na izlet-romanje z veroukom, in sicer v misjonsko vas v Šentvid. Sem si mislila, kar pojdi, boš vsaj videla, kako nekateri otroci živijo, pa so vseeno srečni in zadovoljni. Po moje bo to kar dober izlet in izkušnja. Tako, no, nič kaj novega nimam povedat. Pa ve? Še kaj za nefejsbukovce? Lp vsem!