tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Uf, komaj sem vse prebrala. No, da vam napišem poročilo našega oz. Vidovega praznovanja s prijateljčki, ki se je odvijalo v petek od 16. do 20. ure, natančneje do 20:30. Vreme nam je pošteno zagodlo, ker sem se res pripravila in nafilala eno veliko škatlo za čevlje sladkarij, zlatih cekinov (čokoladnih) in balonov (kak krik je bil, ko so škatlo odprli...neprecenljivo ). Skratka, iskanje zaklada bi se naj odvijalo zunaj z osmimi postajami. Potem sem ga pa skrila v klet in si sproti zmišljevala kje naj iščejo. Malo smo se šli pantomimo s kartami iz otroškega activity, v enem kotu je bil kotiček za plastelin, ki je bil zaradi vsemogočih pripomočkov vedno zaseden. Kasneje so se lepo namestili tudi na tla in risali risbice. Večino časa pa je bilo norenje...skrivali smo se po celem stanovanju (praznem, seveda). Iskal nas je pa dedi.... Uf, ko jih je našel, so kričali na vso moč in se razbežali. Pa skrila sem jim A4 liste, vsak je imel eno črko, ko so jih našli so dobili SLADOLED. V Hoferju sem nabavla tiste male luuuuštne kornete. To so sedeli in jedli, da jih je bilo veselje gledat. Skratka...bili so glasni, razigrani, ampak pridni kot strela. Brez vsakih problemov! Potem so se v enem prostoru bojevali z žogicami, malo so hodili v klet, malo v zgornje nadstropje. Beni si je pa skoz želel, da bi jim nekaj skrila in bi oni iskali. Potem sta pa on in ena punčka meni nekaj skrila in sem iskala, onadva pa toplo, mrzlo, vroče, zeloooo vroče... Ful so bli fletni. Sem pa bila zvečer utrujena...Malo je za to kriva naša Kaja... Sicer bi naj bila en štuk višje z očkom, ampak se je drla ko pri norcih mamiiii, mamiiii, da sem še njo zraven animirala. Za zadnji šov je pa poskrbel naš dedi. Najprej je bila ena soba odklenjena, notri pa mandarina. In ker se je bal, da bi jo otroci polomili, je sobo lepo zaklenil, ključ pustil v vratih. Super, nič hudega..če....če ne bi notri dal večino otroških jaken... Ko so prišli starši po otroke...pa ključa v vratih več ni bilo...Dedi je pizdil, mi smo se režali...potem pa je našel rezervni ključ...Je pa prej že skoraj vrata dol vrgel.. Skratka konec dober, vse dobro! UF, pestro! Se ti pa da animirat vse tole! Jest sem letos iskala plac za praznovanje, samo da bi se otroci imeli priložnost sami zaposlit - in mi je uspelo!
|