zara13
|
Ojla mamike! Danes je spet en krasen sončen dan, vsaj pri nas na Gorenjskem ;) in še celo dosti toplo je. Andromeda, šema in onur - naj se malčki čim prej pozdravijo Naš je ta teden v vrtcu, prejšnji pa je bil doma, ker je kašljal. Sicer brez vročine, a smo ga pustili doma, da se ne bi razvilo še v kaj hujšega. Pomagal nam je predvsem sirup 2x na dan, čaj z medom in čudežna kremica Just, brez katere bi slabo spali ponoči. Zdej je takšna sezona prehladov, tole čudno vreme še vse poslabša, ko niti ne veš kako se oblečt. Pri nas v bloku niti še ne kurijo tak, da imamo radiatorje čisto mrzle. Ker mini noče bit pokrit ponoči, ga moram pod pižamco še oblečt. Seveda se zjutraj zbudi z zabasanim noskom in pol sledi šele dretje, ko mu ga čistim z baby vacom :) Andromeda - naš Tian tudi full trmari, sicer besedo NE zelo dobro pozna, ampak seveda, če mu kaj prepovemo, se začne razburjati nazaj, ga damo tudi na ignore. Po moje, da je to še najboljše, ker se pol sam umiri. Ko si napisala pri hranjenju, si me spomnila na naš dogodek par mesecev nazaj, je bila čisto enaka scena, ni hotel najprej nekaj pojest, itak sem jst letela hitro v kuhinjo in mu nekaj drugega pripravila. No in frajer tudi tistega ni želel, sem mu dala še tretjo jed, tudi ni in pol se je začel dret, jst pa mrtvo hladna na ignore. Pač se je malo drl. Ko se je umiril, sem mu lepo razložila (ne vem če je ravno kej zastopil) da to ni prav, da bo tudi ati hud, ko bo izvedel, da ni hotel jesti....no ja pol je bil mir. Imamo pa sedaj v vrtcu težavo, enostavno nič ne je...doma dosti poje, ampak pri njemu je pomemben izgled in dekoracija na krožniku...se ne hecam :) če vidi, da je kaj čudne barve oz. ne zgleda kot bi on želel, ne bo jedel, čeprav je mogoče to jedel nekaj časa nazaj....v vrtcu bi pa samo kruh jedel Jutri pa imamo pregled pri psihologinji, da nam bo tudi več povedala o usmerjanju in potlej še sestanek z vrtcem naslednji teden glede vsega tega, da se napiše vloga. Pri vas v vrtcih tudi prakticirajo obiske na domu? K nama prideta vzgojiteljici v ponedeljek za eno urico domov. Že lani smo imeli obisk na domu. V bistvu se mi zdi to ok, ker se lahko res bolj podrobno pogovoriš, poveš svoje želje, povesta tudi oni dve kaj si mislita o otroku, itd...
|