|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
11.10.2011 11:12:30   
bjondi
smrketa-vem da je težko če je tvoj otrok tisti kateri te grize in grize druge...mislim pa da bi bilo nesmiselno požret zadevo...sem mnenja da se je treba pogovorit o situaciji na prijazen in miren način...ja z vzgojiteljico in če se zadeva ponovi še iz starši...

grizenje-vem da bo marsikatera debelo pogledala pa vseeno ko je naša karin prvič ugriznila mene, sem jo nazaj pa da ne bo pomote ravno toliko da je začutila da to boli...zgolj zato da je videla kaj povzroča sama,saj otrok ne more vedt da to nekoga boli ,od takrat naprej tudi enkrat ni ugriznila...seveda sem ji razložila da se to ne dela,ampak včasih tudi to ne zaleže ,zato sem izbrala to varjanto...itak se pa nikoli ne ve čigav otrok bo grizel...seveda je treba o tem starše obvestiti in če se zadeva ponavlja smo tudi starši tisti ki moramo zadevo bolj precizno vzet in prekint zadevo ,da se ne ponavlja naprej-verjetno se starši tega fantka premalo ukvarjajo z njim ,če je total iz koncepta svojih vrstnikov...pa pogovor z vzgojiteljicam med fantkom in v tem primeru z marcelom ,ko je prišlo do situacije-pri nas je je vedno reševalo na ta način ko je prihajalo do sporov in pa seveda podnujno opravičilo,ki pa je bil vedno problem user posted image ...je pa spet res koliko dasta na to tudi vzgojiteljici...

mini-ugice itak da ne original...je pa karin probala zanč v massu tele naštrikane pa niso prav nič kompaktni in so ji prsti spredaj ,kjer je štrikano kar čez rinili...če boš naročala te bodi previdna,da ne boš imela istih težav ,so mi pa ful všeč...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.10.2011 12:35:07   
manna
mini, glede grizenja in tepeža - pr nas smo celo študijo nardili ko je Manca prišla domov pogrižena. In moje mnenje je, da vsekakor moraš omenit vzgojiteljicam, pa sej verjetno bo fantek vseeno grizel, gre bolj za to, da vzgojiteljicam pokažeš da tega ne toleriraš in bojo one bolj pazile! Ker če ti nič ne nardiš, potem se ne bojo dosti sekirale, ker bojo pač mislile da se vama tak tepež otrok ne zdi kaj hudega, če pa ti lepo prijazno zaženeš halo, potem se bojo krepko potrudile da se ne bo več zgodilo. In še to, po mojem dobi ta fantek doma premalo pozornosti, ne pa da je razvajen! Ampak vsekakor pa moraš bit zelo prijazna, najboljš da jih najprej lepo pohvališ da kako so fajn pa to. Potem pa omeniš kako zelo ti je hudo ko se kaj takega zgodi. In šele potem, ko bojo "omehčane" jim poveš da tega niti slučajno ne boš tolerirala in si pripravljena iti do ravnateljice...no nekaj takega. Ker če takoj začneš s kritiko, bojo samo jezne !

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.10.2011 14:38:36   
dreamhorse
Jaaa, darila... moj otrok si je pa to zaželel...

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/gugalniki/hh-konjiCek-karamelni/61370208500006137

pa ne vem, kaj naj... naj ji kupim ali ne.. itak, da je obsedena s konji... smo bili zadnjič na obisku in je tamala mela tega konjička, moja pa 2 uri ni šla iz njega... pa je rekla, da bi ona tudi imela takega doma...
Moj je seveda proti, ker pravi, da ima že vsega preveč... jaz pa ne vem, kaj naj..
Kaj pravite punce? Imam bon za 30 eur, tako da samo 10 bi dodala....

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.10.2011 15:05:29   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
... moj otrok si je pa to zaželel...

user posted image user posted image user posted image user posted image No, mi smo včeraj skupaj gledali katalog iz pikapolonice in moj otrok bi imel iz vsake strani nekaj - tudi kuhinjo, pa punčko, pa harmoniko, pa avte, pa... tako da je najbolje nič ga spraševati samo kupiti nekaj po svoji pameti.
Jaz zaenkrat pri nas navijam za kamion hruško ali gasilca ali pa mogoče še lego kocke vlak. Bo pa v vsakem primeru dobil motorno žago in se bojim, da ne bom zdržala do Miklavža, ampak jo bo dobil prejuser posted image

DH - meni osebno se zdi tale konjiček za leto dni stare otroke in ga jaz ne bi kupila (pri enem letu pa sem mislila, da ga ne smem kupit, ker si bo na njem polomil zobe). Ampak glede na vse napisano in glede na to, da dodaš samo še 10 eur, bi ga jaz kupila (nekaj podbnega se pri nas na obisku dogaja z motorno žago).

Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.10.2011 21:14:44   
lenika1
Grizenje se strinjam s Smrketo, a strinjam se tudi z Manno, samo jaz gotovo ne bi grozila s tem, da bom šla k ravnateljici. Saj veš kako je, se zgodi v delčku sekunde. Mi smo bili zraven štiri odrasli in dve otroka, pa je od kolegice sine ugriznil našo Dašo. Zgodilo se je v delčku sekunde.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.10.2011 21:52:51   
mini86
Mi smo bili zraven štiri odrasli in dve otroka, pa je od kolegice sine ugriznil našo Dašo. Zgodilo se je v delčku sekunde.

Ja zgodilo se je ENKRAT..tukaj se pa ponavlja in so zraven še ostale stvari..to je meni velika razlika..
ja drugače pa pride samo je pomembno kako takrat reagiraš..nikoli nisem udarila marcela ko je kaj narobe naredu tud v mojem naslabšem trenutku, ampak ko je mene ugriznil sem ga po ustih..in si je zgleda zapomnil..to sem ga parkrat in je bilo dovolj..
mislim da če ma otrok jasno postavljeno mejo da se da marsikaj preprečit oz omilit..

drugače pa..
danes ko sem ga prišla iskat je pom.vzg rekla da je bilo danes vse uredu in da tudi marcel kdaj izziva..takrat niti nisem registrirala kaj reče pa še en starš je bil..ampak..
js vem oz poznam marcela in vem da se tko ne obnaša nikoli..enostavno vem da ni tak..
in imam občutek da se hočjo mal vn zvlečt, ker dejstvo je da če bi šla js v tej zadevi naprej bi sledile sankcije za vzg. in tega se očitno zaveda(ta)..
ob naslednji priliki vsekakor povem da ne verjamem pa nej reče kar hoče..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.10.2011 22:03:05   
bjondi
dh-škornji so mi všeč in so mi veliko boljši kot bucike,saj je imela karin vsa leta bucke pa je imela vedno čist premočene -pa niso bili nikoli poceni...tako da če vidim kakšne za tamaučka jih zagotovo vzamem namesto buck...
konjiček-ga ima nečakinja gor se pa gugajo tako naš tamauček,kot 3 ,6 in 11 letniki user posted image ...edino kar je če ga vzameš ti takoj priporočam da spodaj nalepiš na vsako to sanko neko mehko zadevo ,da ti ne bo parketa uničila...pri bratu so kaj kmalu ugotovili da se ranera parket od teže in pritiska in so hitro ukrepali,če imaš pa doma kje kotiček z tapisonom pa itak ni problem...

darila-ne mislim spraševat kaj si želi user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.10.2011 22:06:45   
bjondi
Ampak mini se še kar smejim ko si omenila baročno postavo user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.10.2011 22:07:13   
Tira
Ojla!

Mi smo spet bolaniuser posted image Se mi zdi, da vam samo še o tem pišemuser posted image Ajda je že od sobote ful boga, upam da bo jutri kaj bolje, nosek ima čist zabasan, kašlja, slabe volje je... Marcel tudi malo smrka, ampak ni sile.

Ste se pogovarjale o ugicah in sem se spomnila, da sem ravno včeraj brala en post o tem, kako za ponaredke pobijajo živali, ki potem 3 ure umirajo in jih žive odrejo... ne vem, kaj je res in kaj ne, se mi pa gnusijo...

Manna jz bi imela tudi tamalo doma, ampak zaradi dojenčka. Saj sem že pisala svoje mnenje, vsaj prve tri mesece bi bil doma... sploh zdele ker je tolk prehladov in vseh drugih virusov povsod... Se navadiš imet oba doma, le v kakšno trgovino ne moreš sam, kar pa tudi ni slabo user posted image Sprehodi so krajši, ampak bolj pestri... imamo bagyboard in sem ga vsega skupaj ene 3x rabila. Marcel se raje drži za voziček in hodi zraven, pa tudi težko je porivati voz+dojenčka+malčka gor... Mi smo ga HB dobili, če bi pa morala zanj dat 70 Eur, ga pa sigurno ne bi kupovala.

Mini sporoči kaj ste ukrenili glede grizenja... me firbecuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.10.2011 22:09:45   
bjondi
O jeee zakurili smo kaminček...pa to ne morš vrjet kako je človek takoj boljš volje ,ko čuti takšno toplino...mar bi me dec mal segrel a n...ah če pa film buli user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.10.2011 22:14:57   
bjondi
tira-kako ste pa pri vas v vrtcu te zadeve reševali glede grizenja ...drugače pa ti pošiljam pikepoke za pikico Ajdo in da prefurate zimo s čim bolj odprtim noskom... pošiljam pa še tebi en objemček za verjetno neprespane nočke ob zamašenem nosku ...vem pa dobro kako je bilo pri nas ko je bil pikolino in koliko noči smo ga prenosili ker je težko dihal...vse dobro vam želim...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.10.2011 22:21:44   
bjondi
Mi pa smo končno prišli na svoj račun saj smo s premestitvijo v drugo enoto prišli bližje domu v vrtec,tako da hodim po tamalega peš v vrtec sicer jaz naredim 4km ,tamal pa 2km in ne morš vrjet bi človek mislil ,da ne bo zmogel...al on teče naprej -res svaka mu čast...danes je šla karin zraven z rolerji in potem jo lovi pa hitro mine do doma... danes sva šla po bližnjici ,njo pa sva poslala po pločniku in je vpil za njo karin pazi da ne padeš user posted image ...jo res tako čuva ,pa tako jo ima rad...no ja sej ona tudi njega ,sam ko se ji zaljubi user posted image -mularija...danes sem ji dala krompir za olupit imajo v šoli gospodinjstvo ,da nau kje prbijala ,da doma ne sme bit v kuhinji,pol sem ji dala še papriko za narezat ,pa spucat pa sem jaz dokončala ,ker je njo koleno bolelo user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.10.2011 22:23:08   
Tira
Še to: Popolnoma se strinjam z Leniko. Manna mislim, da se vsaka vzgojiteljica vsaj malo zasekira, ko vidi, da je nekdo nekoga grdo ugriznil ali celo udaril, da teče kri. S tem razlogom, da bi bile vzgojiteljice bolj pozorne, se mi zdi brez veze težit. Vzgojiteljice smo zato tam in takega otroka še posebej opazujemo, verjemi pa da je še vedno zelo veliko trenutkov, ko se to lahko z lahkoto zgodi in zelo hitro. Greš samo enemu rito obrisat, prideš nazaj in je že jok... Tudi sama bi kot starš definitivno omenila, da se je to zgodilo že tretjič. Nikakor pa ne bi grozila z ravnateljico... konec koncev kaj pa bo ona?! Drugače pa noben otrok ni popolnoma nedolžen... moj Marcel je miren fantič, ampak verjamem, da kdaj pa kdaj tudi on izzove kakšen prepir. Sploh pri 2- letnikih, ki se še ne znajo igrati skupaj, se igrajo bolj vsak zase in še najmanj ne znajo deliti igrač in niti ne razumejo zakaj bi jih.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.10.2011 22:34:33   
Tira
Ko sem jz imela takele majhne pikije je pri nas samo ena punčka rada tepla otroke in tudi grizla. Nič, trudili sva se po najboljših močeh, da sva jo imeli na očeh, da je imela še več pozornosti in ljubezni kot drugi, ker jo je očitno več zahtevala. So pa bile to uvajalne težave, ko je spoznala, da jo imamo radi in da je v vrtcu lepo, so se težave nehale. Starši so bili zelo razumevajoči. Njeni starši pa tudi, oče mi je celo rekel, naj ji dam eno čez rit, če bo še grizla in tepla, pa sem se samo zasmejala... itak, da to ne bi rešilo ničesar in tudi ne bi nikoli naredila. Sem se pa zelo poglobila v to deklico in na koncu sva bili najboljši "kolegici". Razumela sem jo veliko bolje od marsikaterega otroka in poznala sem jo v piko. Potrebovala je samo več pozornosti... so pa kakšni otroci, ki jih je težje razumet in tudi če daš v vrtcu vse od sebe je še vedno veliko odvisno od staršev. Tale punčka je imela zelo dobre starše user posted image
Hočem samo povedat, da če poleg vseh težav še starši težijo in se "delajo" pomembne samo poslabšajo vse, ker imaš na grbi še ene zoprne starše, namesto da bi se posvetil težavi otroka... Vsaj tako je moje mišlenje, ker mi je veliko do otrok in mi ni vseeno, če se komu godi krivica. Verjamem pa, da se še vedno kje najde kakšna vzgojiteljica, ki ji je pa mogoče vseeno... no ampak te pomoje lahko že z lupo iščemo...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.10.2011 7:45:56   
dreamhorse
Bjondi, tele so mi zelo, zelo všeč
http://www.elegance.si/izdelek_Otroski-skornji-SLAM-TEX-367-038-000880-LILAC-21-281
ampak spet jih ne upam naročit prek neta.
Kateri so premočili Karin? JAz sem ravno razmišljala o nakupu teh buck, ki so spodaj gumijasti in potem iz blaga, tiste ki sem v prvem linku poslala. A to praviš, da premoči?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.10.2011 7:48:49   
dreamhorse
Glede konjička pa sem še vedno v dvomih, saj moj pravi, da ima tako preveč vsega in da tega res ne potrebuje...res ne vem, kaj naj...

Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.10.2011 7:51:47   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ko sem jz imela takele majhne pikije je pri nas samo ena punčka rada tepla otroke in tudi grizla. Nič, trudili sva se po najboljših močeh, da sva jo imeli na očeh, da je imela še več pozornosti in ljubezni kot drugi, ker jo je očitno več zahtevala. So pa bile to uvajalne težave, ko je spoznala, da jo imamo radi in da je v vrtcu lepo, so se težave nehale. Starši so bili zelo razumevajoči. Njeni starši pa tudi, oče mi je celo rekel, naj ji dam eno čez rit, če bo še grizla in tepla, pa sem se samo zasmejala... itak, da to ne bi rešilo ničesar in tudi ne bi nikoli naredila. Sem se pa zelo poglobila v to deklico in na koncu sva bili najboljši "kolegici". Razumela sem jo veliko bolje od marsikaterega otroka in poznala sem jo v piko. Potrebovala je samo več pozornosti... so pa kakšni otroci, ki jih je težje razumet in tudi če daš v vrtcu vse od sebe je še vedno veliko odvisno od staršev. Tale punčka je imela zelo dobre starše user posted image
Hočem samo povedat, da če poleg vseh težav še starši težijo in se "delajo" pomembne samo poslabšajo vse, ker imaš na grbi še ene zoprne starše, namesto da bi se posvetil težavi otroka... Vsaj tako je moje mišlenje, ker mi je veliko do otrok in mi ni vseeno, če se komu godi krivica. Verjamem pa, da se še vedno kje najde kakšna vzgojiteljica, ki ji je pa mogoče vseeno... no ampak te pomoje lahko že z lupo iščemo...

Sem ravno želela napisat, da je pri tem otroku verjetno problem pozornost, ki je pri starših najbrž ne dobi dovolj... In s kaznovanjem bo učinek ravno nasproten. Samo težko je to razložit staršem tega otroka. Zato bi vzgojiteljica reagirala na način, kot si ga ubrala ti.

Mini, poročaj kako bo.  

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.10.2011 7:52:39   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mi pa smo končno prišli na svoj račun saj smo s premestitvijo v drugo enoto prišli bližje domu v vrtec,tako da hodim po tamalega peš v vrtec sicer jaz naredim 4km ,tamal pa 2km in ne morš vrjet bi človek mislil ,da ne bo zmogel...al on teče naprej -res svaka mu čast...danes je šla karin zraven z rolerji in potem jo lovi pa hitro mine do doma... danes sva šla po bližnjici ,njo pa sva poslala po pločniku in je vpil za njo karin pazi da ne padeš user posted image ...jo res tako čuva ,pa tako jo ima rad...no ja sej ona tudi njega ,sam ko se ji zaljubi user posted image -mularija...danes sem ji dala krompir za olupit imajo v šoli gospodinjstvo ,da nau kje prbijala ,da doma ne sme bit v kuhinji,pol sem ji dala še papriko za narezat ,pa spucat pa sem jaz dokončala ,ker je njo koleno bolelo user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  Pogumen fant, da tako pridno in daleč hodi..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.10.2011 9:04:34   
lenika1
Tira se popolnoma strinjam s teboj!

Mini težko je, ker je toliko otrok. Verjemi mi, da se vzgojiteljicam tam ne spi in se ne dolgočasijo. Pridejo pa trenutki kot je rekla Tira, ena preoblači, druga je z otroci, 12 jih je na kupu in pride trenutek ko nekdo že udari ali ugrizne, pa lahko tudi 3x.
Nam se je zgodilo enkrat ja, ampak smo komaj preprečili, da se ni zgodilo še drugič, tretjič,... Če bi bili pa vsak dan 8 ur skupaj kot so v vrtcu, bi se gotovo še zgodilo.
Kar se tiče grožnje z ravnateljico je pa tako, a vam bi bilo všeč, če bi vam v službi nekdo grozil kljub temu, da se trudite po svojih najboljših močeh?
Kar se tiče Marcela je pa tako, otroci se velikokrat v skupini obnašajo drugače kot doma, kjer so središče vsega dogajanja.

Bjondi user posted image  za Žigca.

Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.10.2011 10:23:53   
bjondi

Bjondi, tele so mi zelo, zelo všeč
http://www.elegance.si/izdelek_Otroski-skornji-SLAM-TEX-367-038-000880-LILAC-21-281
ampak spet jih ne upam naročit prek neta.
Kateri so premočili Karin? JAz sem ravno razmišljala o nakupu teh buck, ki so spodaj gumijasti in potem iz blaga, tiste ki sem v prvem linku poslala. A to praviš, da premoči?

Une v prvem linku so men zelo všeč in veliko bolj primerne za v sneg in odjugo in kak dež sredi zime...tele znajo premočit zgoraj,sploh če boste imeli brozgo...

Ta prva slikca te z vezalkam -k gor biše ski boot...te je imela vsa leta total mokre notri kljub vrečki ,ki je že v originalu nataknjena notr ,tako da smo jih vedno
sušili po kepanju na radiatorju in upali da se ji posušijo do naslednjega kepanjauser posted image ...pa še cenovno so čist predrage...mi je pa skor nemogoče ,da je imela mokre za užet od švicanja...

http://www.google.si/search?q=ski+bucke&hl=sl&biw=1310&bih=845&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=30yVToetE4j1sga8veGABg&ved=0CEUQsAQ

< Sporočilo je popravil bjondi -- 12.10.2011 10:25:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2320
12.10.2011 10:50:24   
dreamhorse
tele je mela mokre?
http://www.elegance.si/izdelek_Otroski-ski-boot-WOOLF-2237003-MAGENTA-21-27

meni je pa ravno to čudno, da bi tele premočle...
bi prej rekla, da tele premočijo..

zdaj pa res ne vem, kaj naj kupim

Kaj pa to?
http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=8&category=0190157100000616&product=1060765

ali to

http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=54&category=0190157100000616&product=1055788

Res bom diplomirala zraven teh čevljev, na koncu bom pa vzela superfitke za 60 € user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.10.2011 11:17:19   
bjondi
dh-nobeni od teh niso k si dala linke...a ti ne morš kliknt unega mojega linka...ma mi je vse raztegnil vidm ja...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.10.2011 11:21:36   
bjondi

tele je mela mokre?

Tele se mi zdijo super ,bi mu jaz tudi te vzela letos ,če kje dobim spodobne...lanske so bile super -sicer ne takšne -mini ve kakšne...sam so pa drsele tako da sem ga držala zmer kot nora zraven...tako da če je katera že kupovala tele ki si dala link me zanima kako kaj drsijo na kakšnem snegu ali ledu...

Ej dh ne da ti morjo bit všeč,glej še kako se obnesejo v snežni brozgi in koliko drsijo ....sam ne doktorirat user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.10.2011 11:34:29   
dreamhorse
Ja, ja ,.. torej te, ki si dala ti link niso ok..
No, ker jaz sem razmišljala vzet v takem stilu kot je ta moj link.. da so spredaj gumirani, gor pa blago in muca noter... se mi zdi, da to skoraj ne more premočit...

Saj ne, da so mi na oko všeč, všeč v stilu tega, da mi je všeč cena in da ne premočijo... klinc pa še lep izgled.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.10.2011 11:35:34   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

tele je mela mokre?

Tele se mi zdijo super ,bi mu jaz tudi te vzela letos ,če kje dobim spodobne...lanske so bile super -sicer ne takšne -mini ve kakšne...sam so pa drsele tako da sem ga držala zmer kot nora zraven...tako da če je katera že kupovala tele ki si dala link me zanima kako kaj drsijo na kakšnem snegu ali ledu...

Mislim, da ima deichman nekaj podobnega, modrega....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!