|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
10.10.2011 10:02:49   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ob 13 pa zopet ena fejst zoperna reč, ki se je seveda niti malo ne veselim. Bjondi, help!!

Pinčič pončič mi pošiljate helpe zadnje minute...drugič pa na email,tega imam skoz pri roki user posted image ...no sej če želiš ti pol prilimam tud sem odgovor -da bo dvojna doza user posted image ...mi pa po sestanku mejli,da vidva situacijo...pa sorči...

Nič skrbet, sem vedela, da ne boš pravi čas uspela odgovorit. Sem se samo malo morala potožit, pa naslonit na tvojo dosedanjo pomoč, pa je bilo vse ok...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.10.2011 10:04:35   
dreamhorse
juhej, pa mi je uspelo prit na novo stran...

Tečka, pa ne rečt, da je pri vas bilo že snežaka za delat... Neee, jaz še nimam kombinezona in čevljev za žano...Je včeraj dobila ene zimske št 24, pa so ji kar na knap.. bom šla počasi iskat 25...
mam take fajne nagledane, pa če so prek neta... in ne upam naročit, ko ne vem, kak je s številkami..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.10.2011 10:53:29   
mini86
dh-dj gor kje preko neta gledaš..:)

za poročno darilo sem se pa odločila da dam v košari-jo že imam več vrst testenin, cedilo za njih, parmezan, ribežen za njega, majho knjigico z recepti z omakami za testenine, merica za špagete, zajemalka za njih, kuhovnica.
ker vem da sta nora na testenine..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.10.2011 12:10:59   
tecka
Mini - super bo tole tvoje darilo. Pa prva ideja mi je bila tudi všeč.

DH - Mini bo povedala kako sva kupovali čevlje preko nextuser posted image . Pri meni je bil zgrešen nakup. Bi pa kupila preko neta npr. superfitke, ker točno vem, kaj kupit. Le da so superfitke po netu tudi drage...

Jaz bi pa vprašala za kakšen šal ali rutico za okrog vratu. No, ne bi "klasičnega" šala, raje v stilu "rutice" - toliko da ima zaščiten vrat. Je katera že kaj gledala?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.10.2011 13:39:46   
mini86
Jaz bi pa vprašala za kakšen šal ali rutico za okrog vratu. No, ne bi "klasičnega" šala, raje v stilu "rutice" - toliko da ima zaščiten vrat. Je katera že kaj gledala?

js res ne..

sm bla pa zdele še v enem mini šopingu in nakupila sveče-pr ns v semenarni jih imajo v akciji tamale po 0,80€ pa mam mer za novembra, pa kupla sem za krompir posut proti kaljenju pa še za na vrt proti polžem k mi že jedo zeljeuser posted image
pa še viseče mačehe sem kupila in sedaj jih notr fliknem in mam korita za pozimi fertik..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.10.2011 13:42:33   
mini86
drgač pa sem bla zjutri v c&a in h&m-u pa nč kej lepga nisem našla za tamauga..no zase sem eno hudo torbico ampak je žal predraga..
tko da ne vem kaj bom..

še eno uprašanje bol za tiste k me poznate..no pa tud une k ne..
a bi rečmo men pasale take ala uggice na mojo baročno postavo in pa glede na to da ne nosim oprijetih hlač ampak take bolj široke iz take ki se ucpodi zategnejo..al bi blo čudn

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.10.2011 13:54:20   
dreamhorse
evo mini

http://www.elegance.si/izdelek_Otroski-ski-boot-WOOLF-2237003-MAGENTA-21-27

Takšne škornje bi letos rada kupila za tamalo... gumi od spodaj, pa da so podloženi znotraj... tukaj mi je barva edino malo mimo.. preveč so pink.

jaz sem si kupila poleti ene balerinke, ki so mi bile super prav, in ene, ki pa so mi ista številka bili full preveliki..
ravno zato sem v dilemi, ker so očitno odstopanja v številkah glede na firmo.. za vse pa tudi nimajo izmeritve št. pa po njihovih merah bi morala nosti 36, imam pa 38.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 10.10.2011 13:55:24 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.10.2011 13:56:19   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dh-dj gor kje preko neta gledaš..:)

za poročno darilo sem se pa odločila da dam v košari-jo že imam več vrst testenin, cedilo za njih, parmezan, ribežen za njega, majho knjigico z recepti z omakami za testenine, merica za špagete, zajemalka za njih, kuhovnica.

Full dobra ideja, če so testenino jedci... pri nas bi tudi šlo v promet... zato pa je fajn, da veš takšne "malenkosti" o prijateljih, ki ti pri takih rečeh prav pridejo... pohvala za idejo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.10.2011 13:57:13   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mini - super bo tole tvoje darilo. Pa prva ideja mi je bila tudi všeč.

DH - Mini bo povedala kako sva kupovali čevlje preko nextuser posted image . Pri meni je bil zgrešen nakup. Bi pa kupila preko neta npr. superfitke, ker točno vem, kaj kupit. Le da so superfitke po netu tudi drage...

Pri Žani je še toliko bolj problem kupit, ker ima zelo visok nart in ji vsi čeveljci pač ne gredo na nogico... sem zelo omejena pri nakupih...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.10.2011 13:59:41   
dreamhorse
Juhej, zakurili so nam v pisarni... ne bomo več zmrzovalil..
aja, pa še juhej, v sredo grem dokončat tattoo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.10.2011 15:00:29   
manna
živjo
morm bolj na hitro kr resnično nimam prav nič časa. S obema tamalima sem doma, pa še moj predragi je zbolel in seveda se zanj mora čas ustavit zdej..
Ja za Manco zaenkrat je doma, verjetno bo 3 mesece doma, potem bomo pa videli. Občina pa financira 50% plačila za vrtec, če je otrok dalj časa odsoten, tako da bom plačevala samo pol, hvalabogu.
Moram pa rečt da je res težko zabavat dveletnico cel dan..pozna se ji, da ji manjka aktivnosti in družbe. Smo bili v petek na enem roj.dnevu in sta bila še dva druga otroka in se je tkooo zaigrala in naigrala in nasmejala, da je blo prav veselje jih gledat.
Zdej pa moram letet

Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.10.2011 15:55:51   
mini86
punce js pa rabm kšno dobro besedo, spodbudo..

marcel ima v vrtcu enega fantka ki je nemogoč in tudi nasilen..prišel je že 2x pogrižen-enkrat po roki in drugič po hrbtu, ampak ok nimaš kej se zgodi ampak tole kar se je danes zgodilo je pa kaplja žez rob..
ta isti fantek ga je mahnil po glavi iz lego koco al uno duplo in mu preseku kožico..šivat hb ni treba ampak ima hrastico oz ranico..
zdj pa..po eni strani u bistvu nimam kej po drugi strani pa je še tok premajhen in se morm jst zanga povlečt..
in sem se odločila da bom jutri povedala vzg. da tko ne gre več naprej, ne rečem 1x, 2x..tapru ugriz, zdj tole..kaj bo naslednje..pismu a mu bo kej zlomu..
res sm slabe volje in se pripravljam na jutri..
nj ga pa dajo v drugo skupino..bi tud rekla da ns prestavijo ampak smo ravno zaradi vzgojiteljice ostali v tem vrtcu..
hmmm..uprašanje če vzamejo v vrtcu sredi leta če bi ga npr. prepisala..sj tega nebi rada ampak omenila ji bom to možnost da vidim kako bo reagirala..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.10.2011 22:29:50   
bjondi

a bi rečmo men pasale take ala uggice na mojo baročno postavo in pa glede na to da ne nosim oprijetih hlač ampak take bolj široke iz take ki se ucpodi zategnejo..al bi blo čudn

Itak da nebi blo čudn...kje si gledala ugice...če bo katera kje kej gledala za čevlje bi bila vesela če mi pogleda če imajo kje ugice številka 34...ma sej konc tedna grem itak v izvidnico rabi čevlje tastar ,pa tamal,pa tavelika...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.10.2011 22:29:58   
bjondi
tadejluka-hm...nič fajn tole brat...sam da si boljše ,zdej pa misli preusmeri v to ,da je bilo dovolj dvakrat ,da si tole zadevo fasala in se ne oziraj nazaj in naj te čim manjkrat misli odpeljejo in pripeljejo na to kaj si prestajala...ja vem da je težko pozabit ,saj je bila rehabilitacija kar dolga pa vseeno odmisli,da ne boš šla slučajno še kdaj čez te nevšečnosti...vse dobro ti želim...
A potem pa že spet v šolo hodiš in to kar dvakrat se vračaš nazaj...pri nas ima mož čez matematiko ,jaz pa vse ostalo pa se učijo sedaj o samostalniku,pridevniku in vse kar spada zraven...no še dans mi zadeva ne štima,pa je težko otroku povedat ,da pa mi ne gre in mi moja mama prbije ,da nej se še enkrat naučim user posted image ...ja valda ...sem ji rekla da sem jaz že hodila v šolo in k sreči je tamala brihtna in zadevo kapira...

tečka-user posted image prvi snežak...ful dobr ,dobro da imaš pri roki rokavice pa kape...no jaz sem danes premenjala in zamenjala robo v omarah...sem prejšnji teden imela turo za kapice ,pa rutk nisem zasledila,edino sem vidla da daš otroku čez glavo zadevo in je narejena kot slinček ,da ga greje spredaj po pljučih in zadaj po hrbtu pa po vratu...mislim da so imeli v HM pa tako iz flisa je bilo,daš pa potem čez bundico...

mini-jeziček se hitro celi ,sem okusila par let nazaj k sem se zložila iz skirojem user posted image ...da ti ne govorim kaj vse sem fasala ko sem odletela...jezik sem imela dvakrat zacvikan pa se je hitr pocelil...no vse ostalo pa je rabilo 3m rehabilitacije user posted image ,ja če vžgeš je treba ornk vžgat...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.10.2011 22:30:05   
bjondi

user posted image odlično ,tudi jaz bi bila vesela takšne košarice kot pa blesavih daril ,ki so neuporabna...in ne praznujem samo zato ,ker folk nosi ta bedna darila,kljub temu da prosim da pridejo praznih rok...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.10.2011 22:41:22   
bjondi
mini--kakor praviš prvič pogoltneš,ta drugič zamižiš...ta tretjič pa definitivno ukrepaš in skličeš sestanek z vzgojiteljicam in če se ponovi skličeš še starše...ja vem lahko smo tudi mi jutri v takšni godlji ,pa vseeno ne veš zakaj in od kje je lahko mali otrok to pobral in pridno trenira na drugih...preostane ti pa tudi še psiholog ,ki ga imate v vrtcu...vrjetno boš dobila za odgovore ,da je to faza ,čez katero gredo posamezniki ali pa da se mora tvoj otrok sam postaviti zase...skratka tisoč in eno besedo ,ki ti ne bo kaj prida pomagala saj boš še vedno v dvomih ,kdaj bo prišel naslednji udarec...ne vem jaz zaenkrat nebi delala preskoka v drugo skupino,danes si razdražena in vem da ti je ven udarila vsa negativa...jutri zjutraj bo zagotovo boljše,čeprav se je šlo za tvojega otroka...je pa vprašanje če in zakaj ne ukrepajo vzgojiteljice ,če se je zadeva ponovila že tretjič...tako ,da jutri povej ,da ti zadeva ni všeč,da veš da bi lahko tvoj otrok tudi prišel v takšno fazo ,ampak da te vseeno zanima zakaj prihaja do tega in zakaj se je zadeva ponovila že trtjič...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.10.2011 7:07:39   
dreamhorse
Mini, tudi jaz se strinjam z bjondi... omenit vzgojiteljici, da se ti to ne zdi prav in da si želiš sestanek z njima in otrokovima staršema. moja je tudi prišla pogrižena domov, ampak to je bilo enkrat, pa nisem zganjala haloja, če pa bi se ponavljalo, potem bi ukrepala, definitivno.... Za prestavljanje je še prehitro in če že, bi želela, da prestavijo tistega fantka in ne Marcela. Ampak to je po moje zadnja faza.
Verjamem, da si besna, tudi jaz bi bila... Ti kar lepo povej vzgoijteljici, da tega pa tvoj otrok ne rabi trpet. PA so te obvestile po telefonu, ali so ti povedale, ko si ga prišla iskat?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.10.2011 7:08:47   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Itak da nebi blo čudn...kje si gledala ugice...če bo katera kje kej gledala za čevlje bi bila vesela če mi pogleda če imajo kje ugice številka 34...ma sej konc tedna grem itak v izvidnico rabi čevlje tastar ,pa tamal,pa tavelika...

Če se boš v njih počutila v redu, potem ne vidim razloga, zakaj si jih ne bi kupila... Postava gor ali dol... torej, go for it!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.10.2011 8:32:03   
smrketa24
hej hej punce!

kar se grizenja tiče - jaz imam pa nekoliko drugačno mnenje kot bjondi in dh. Popolnoma razumem, da ti ni všeč, če domov pride pogrizen. sem pa prepričana, da so grizenje omenili tudi staršem tega otroka. vsaj pri nas je tako, če se grizejo, povejo staršem, da je pač pogrizel tega in tega. Ti kot starš lahko samo rečeš, da tega pač ne sme, da to boli in tako naprej. Več kot to itak ne moreš naredit. Se bo pa grizenje definitivno še pojavljalo. Res je to samo faza, ki pač mine. Pri nekaterih hitreje pri drugič pa traja malo dlje, vendar mine. Meni je bilo ful hudo, ko je Matej grizel. Sicer ni bilo tako hudo, so mi pa vzgojiteljice 2x omenile. Tudi doma je naju z možen pogrizel. Največkrat je bilo to sredi igre, ko je čist not padel v igro. Vsak dan sva se lepo pogovorila, da se tega ne sme, on je itak rekel, da ve, da se ne sme, pa je vseeno ugriznil. No, in kmalu je minilo, sedaj je pa ful ful priden in se zelo lepo razume s tistima dvema, ki ju je pogrizel. No, saj je tudi on prišel pogrizen domov, pa sem mu samo rekla, da vidiš kako boli, če te nekdo ugrizne, zato tudi ti ne smeš drugih grizt. Bo minilo, potem bodo pa še druge stvari prišle, ki nam spet ne bodo všeč. Vedno je nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.10.2011 9:42:55   
mini86
bjondi..ne vem a iščeš original uggica al ponaredek..ker gledala sem jih tukaj in se mi zdi spremenljiva cena..
http://www.mojalbum.com/tkpinkteja/ugg-skornji-narocila/skornji-ugg-dobavljivi-v-vecih-stevilkah-25/19097364

dh-povedale so mi ko sem ga prišla iskat..verjetno bi me poklicale če bi bilo za šivat..

smrketa..ja imam popolnoma isto mnenje dokler mi ni prišel potolčen domov..in razumem da se stepejo za igračo in ne vem kaj še..da se pa sred lepe igre udari nekoga in po vrhu še tako močno tega pa ne bom tolerilala..se mi zdijo pa še vseeno premajhni da bi se postavili sami zase in zato smo tukaj mi..starši..
še enkrat povem da mi je jasno da jutri marcel lahko koga ugrizne in bom dobesedno kokr si rekla nemočna..
samo ta fantek je tudi totalno nevzgojen..poriva, ko grejo na sprehod pljuva kužate, med jedjo tepe druge iz kruhom in btw enkrat ko sem prišla po marcela sem se vsedla na kavč in čakala da poje do konca in leti ta mali mim mene in tu mene udariuser posted image so kle zravn tud žal še druge stvari..

drugače pa ja sem se pogovorila zjutri z vzgojiteljico in nč kej tko določenega ni rekla..samo da bodo še bolj pazljivi pa že zdj so ful..sva se zmenile da počakamo en teden čene se pa skliče sestanek iz starši kako bi ustvaril prijetnejše vzdušje..
ok se strinjam sam upam da ni mislila da bom glavna govornica na tem sestankuuser posted image ja mi pa zjutri marcel gre s težavo v vrtec-verjetno se boji..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.10.2011 10:14:23   
dreamhorse
Tu se bom strinjala z Mini... če bi bil to samo ugriz, potem tudi jaz ne rečem,.. je faza, ki pa vseeno ni ravno prijetna, da se dogaja... ravno zato, ker otroci dobijo odpor hodit v vrtec, zaradi takih faz drugih otrok..vzgojiteljica lahko posreduje...
Če pa gre za grizenje, tepenje, potiskanje in nasploh takšno obnašanje, je pa to druga zgodba... tako da si se v redu dogovorila, če bo sestanek... in četudi boš glavni govornik, povej kaj se dogaja, da Marcel hodi s strahom v vrtec...In da ne boš pustila, da ga drug otrok terorizira. Ponavadi se tako mali tudi takemu huliganu ne bodo postavili v bran, ker se ga bojijo... Premajhno so, da bi razumeli.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.10.2011 10:44:29   
tecka
Jutro, punce...
Začnem s prijetnejšo temo...
bjondi..ne vem a iščeš original uggica al ponaredek..ker gledala sem jih tukaj in se mi zdi spremenljiva cena..
http://www.mojalbum.com/tkpinkteja/ugg-skornji-narocila/skornji-ugg-dobavljivi-v-vecih-stevilkah-25/19097364

...pojma nimam kdaj bi Srečko lahko nosil take čevljeuser posted image user posted image user posted image Ni to za nas seljakeuser posted image user posted image user posted image

Glede grizenja...pa praktično nimam nasveta. Na srečo Srečko v vrtcu nima težav. Kdaj že pove, da ga je kdo ugriznil (se nič ne vidi), porinil,...ne vem kaj, pa ga vprašamo zakaj misli, da ga je npr. Zoja porinila, pa pove, da zato, ker jo je Srečko brcnil. Skratka...tudi jaz samo čakam, kdaj bo vzgojiteljica rekla, da naj lepše vzgajamo Srečka.
Imam pa eno kolegico z živahnim otrokom. Starša sta "normalna", se pa dosti pričkata oz. sta se v preteklosti, ko sta še gradila bajto. Vendar s pogovorom z otrokom niso dosegli NIČESAR, še zdaj je "problematičen", ko je že v šoli. No, pri njih je bilo tako, da sta šla k psihologu najprej starša, šele nato pa tudi otrok. No, tudi s psihologom niso stvari dosti izboljšali, le vleklo se je vse skupaj tako dolgo, da je otrok prerasel vrtec. Tako da Mini - če je ta fantek vzel Marcela "na piko" se mi zelo zelo smiliš, ker se boš borila in sekirala še pa še. Vzgojiteljici pa bosta verjetno bolj čuvali Marcela, problematični fantek se bo pa spravljal na koga drugega. Skratka...poročaj, kako bo šlo naprej.

A že kaj zbirate darila za Miklavža & co? Muller že ima svoj katalog igrač, včeraj je prišel katalog od pikapolonice,...jaz se že kar malo tresem, ko izbiramuser posted image user posted image user posted image :
http://www.mueller.si/domov.html

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.10.2011 10:47:40   
mini86
tecka-upam da še nis pobegnila..imaš moj mail..
mislim da je ta fantek vzel nna piko vse kar je okrog njegauser posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.10.2011 10:50:36   
mini86
veš da js gledam že za darilauser posted image

bi marcelu kupla kuhno..uno za 50€ z pikapolonice ampak žal nimam trenutno denarja..zelo bi bila vesela če bi jo lahko kupila plačala pa ko bom imela denar ali pa na obroke..ali pa da bi mi jo rezervirali do decembra..user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.10.2011 10:56:15   
smrketa24
Mini - ja, če je pa tepež prisoten, je pa drugo. Sem mislila, da je "samo" grizenje. Nisem očitno dovolj prebrala. V tem primeru se pa popolnoma strinjam s tabo. Ni drugega kot sestanek in pač tem staršem povedat kaj in kako. Očitno ga doma nič ne kaznujejo, mu vse pustijo, potem je pa tako. Upam, da bo šlo na boljše.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......