smrketa24
|
hej hej punce! kar se grizenja tiče - jaz imam pa nekoliko drugačno mnenje kot bjondi in dh. Popolnoma razumem, da ti ni všeč, če domov pride pogrizen. sem pa prepričana, da so grizenje omenili tudi staršem tega otroka. vsaj pri nas je tako, če se grizejo, povejo staršem, da je pač pogrizel tega in tega. Ti kot starš lahko samo rečeš, da tega pač ne sme, da to boli in tako naprej. Več kot to itak ne moreš naredit. Se bo pa grizenje definitivno še pojavljalo. Res je to samo faza, ki pač mine. Pri nekaterih hitreje pri drugič pa traja malo dlje, vendar mine. Meni je bilo ful hudo, ko je Matej grizel. Sicer ni bilo tako hudo, so mi pa vzgojiteljice 2x omenile. Tudi doma je naju z možen pogrizel. Največkrat je bilo to sredi igre, ko je čist not padel v igro. Vsak dan sva se lepo pogovorila, da se tega ne sme, on je itak rekel, da ve, da se ne sme, pa je vseeno ugriznil. No, in kmalu je minilo, sedaj je pa ful ful priden in se zelo lepo razume s tistima dvema, ki ju je pogrizel. No, saj je tudi on prišel pogrizen domov, pa sem mu samo rekla, da vidiš kako boli, če te nekdo ugrizne, zato tudi ti ne smeš drugih grizt. Bo minilo, potem bodo pa še druge stvari prišle, ki nam spet ne bodo všeč. Vedno je nekaj.
|