|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
6.10.2011 13:25:57   
mini86
dobra prijateljica se je poročila..sicer v krogu družine, sedaj bo pa za prijatelje naredila piknik..
js sm pa v dilemi kaj podarit..sploh glede na minimalne finančne zmožnosti in glede na to da že živita skupaj in imata takorekoč vse..

sm mislna kšn komplet ne vem česa..kej v košari..mogoče kšn komplet ozimnice al pa kej podobnga..kaj pravte?

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
6.10.2011 13:43:44   
dreamhorse
Bjondi, tatu je poceljen, čeprav še srbi kot sto hudičev... bom pa dala sliko gor, ko bo finiširan, ta drugič delan in tadrugič poceljen... važi?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
6.10.2011 13:45:34   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mini-a ja vem kaj je loj,sam prvič slišm za tole zadevco za ptičke futrat...

zihr nism prou razložila k sto posto veš kaj je touser posted image

Joj, Mini, ob vseh ušesnih težavah sem spustila loj. Pri nas tako "pičo" dela tašča in so ptice zelo vesele. Recepta pa ne vem oz. ga zagotovo najdeš na gogle. Jaz pa bom vesela že, če nam bo letos končno uspelo postaviti ptičjo hišico. Zrnje nam pa nosi od našga brat, ki je lovec.

recept je preprost..stopiš loj in notr vmešaš semenauser posted image
js mam vsako leto hišico al pa vsaj lonček s semeni na okenski polici in je zelo lepo..
na jablane-ki jih vidim iz kuhinje in dnevne pa obesim tak venček in nanj natakneva z marcelom izmenično suho marelico in arašid v lupini in je res prelepo gledat kako zobajo ptički..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
6.10.2011 16:46:32   
manna
živjo
No glede našega vrtca - ga do nadaljnega ne bomo obiskovali!  Je moj še enkrat govoril z zdravnico in potem še moja mama (se bežno poznata). In zdravnica je še deset_krat poudarila da Manca ne sme v vrtec. Da je tale njena infekcija nekaj drugega kot viroze in srmkanje, da je to hujša zadeva in da lahko faše tudi kakšno hujše vnetje in pol bo skoz na antibiotikih..itd...In da jo mormo vsaj čez zimo met lepo doma. No in potem sva zvečer z mojim sedela in se pogovarjala kako je bil najhujši trenutek v najinem življenju tistega julija, ko so Manco odpeljali v operacijski blok, še zdaj me srh spreleti ko pomislim. In odločitev je sama padla..manca res ne more v vrtec, ker je zanjo (in tudi za lucjana) resnično bolje da je doma.
Tako da zdaj sem vsak delovnik do 15h sama z obema. Sej ni tako hudo, se človek kar hitro navadi. Bo pa absolutno treba začet kuhat za v zmrzovalnik. In pa potrebovali bomo kakšno prevozno sredstvo s katerim bi lahko jaz šla z obema na sprehod...(a proda kjera kakšen buggyboard ali buggypod slučajno?) No tolk o našem stanju.

tecka, res se mi zdi malo "preveč" da bi ti kar zdej kupovala nov(rabljen) kengurujček. Edino če bi ga tko kot za darilo ob rojstvu al pa za božička al pa kaj takega?? Ne pa da ga kupiš zaradi slabe vesti - ker slabe vesti definitivno ni treba imet!
mini - A tko si mislila; ena fletna velika košara, noter pa vse domače zadeve - marmelade, med, kompoti, vložena zelenjava...blabla take zadeve? To se mi zdi ful dobra ideja.
kandida - tole s slino sem že slišala ja. In poznam eno ki se je šla dieto zaradi tega testa s slino.

Drugače pa,  fora je v PH vrednosti hranil. Dejstvo je da ogljikovi hidrati, še posebej sladkorji, zakisajo telo. Kislo sadje ali zelenjava pa je bazično, torej naredi ravnovesje. Kdor uživa samo sladkorje in OH ima torej zakisano telo in se zato lahko slabo počuti. Recimo jaz verjetno sodim med takeuser posted image

< Sporočilo je popravil manna -- 6.10.2011 16:47:18 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
6.10.2011 18:05:43   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

(a proda kjera kakšen buggyboard ali buggypod slučajno?) No tolk o našem stanju.

V Baby centru ga imajo sedaj v akciji za 30eur, če imaš kartico. Samo mislim, da je akcija samo do konca tedna. Jaz ga bom šla iskat.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
7.10.2011 11:04:25   
mini86
en deževen pozdrav..

manna-ja eno big hjuč košaro, notr pa sicer izdelki od ete pa vse kar imajo..rdečo peso, zelje, repo, kompoti..druge ideje res nimam

glede mance..ma js ne vem no..nebi rada pametovala itak ste se že odločil ampak..povedala kaj si mislim pa bomuser posted image user posted image
vem da je najhujš k otrok zboli oz v vašem primeru še hujše k mora na operacijo..samo..to je blo in pozdravila se je..ne vem no..se mi zdi da pač vaša dr. zagovarja da je otrok ko dobi bratca/sestrico doma ne glede na vse..a vam ni še pred operacijo govorila da bo bolje da je doma..
od prehlada ne vem a loh kšno infekcijo pr zašiti in zaceljeni rani dobiuser posted image nism dohtar sam pač razmišljam..no na koncu pa itak ni važno ker ste se že odločil..
upam samo da manca ne bo prikrajšana v smislu druženja z vrstniki, skupnimi dejavnostmi, pesmicami..a z ostalimi otroki se pa lahko družite..kšn rojstni dan pa to..
glede doma bit z dvema pa vse vemo da ti bo uspelo..smo s tabo in te spodbujamo..

no iz novim šihtom nau nčuser posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
7.10.2011 11:43:21   
dreamhorse
Manna, kaj pa če povprašaš za mnenje pri kakem drugem zdravniku. Če Manca rada obiskuje vrtec, in če ta pediatrinja res iz drugih razlogov navija za to, da bi ostala doma.. Kaj pa, če tebe ne bi bilo doma in ne bi imela varstva. Seveda se gre za otrokov zdravje, definitivno,... in da je to na prvem mestu... Pač samo razmišljam na glas...

Joj, kako vreme je pa danes... sem si tako zakurila v pisarni, da bi zdajle, ko sem se najedla lahko kar zaspala...

Ob 13 pa zopet ena fejst zoperna reč, ki se je seveda niti malo ne veselim. Bjondi, help!!

Nič, do takrat pa še hitro kaj postorit... Lp

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
7.10.2011 11:46:16   
mini86
Kaj pa, če tebe ne bi bilo doma in ne bi imela varstva.

ja sj res..kaj če nebi bila na porodniški..a ti je v pediatrični pri/po/ob operaciji kdo omenil da manči ne bo smela obiskovati vrtca zaradi tega..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.10.2011 13:41:51   
manna
mini, ja res je da nam P že od začetka govori da otroci do 3.leta ne sodijo v vrtec, ona je striktno proti vrtcem pred tretjim letom starosti. Ampak pol je še ta argument njen; da je Manca, glede na to cisto ki jo je imela v trebuščku (to je bilo bakterijsko vnetje) in glede na to da je imela že 3 kožne infekcije, očitno nagnjena k takim stvarem. To je bil njen dodatni argument, zato sva se tako odločila. Sicer pa zaenkrat bo doma samo kakšna 2-3 mesece, potem bomo pa vidli. Seveda pa ni prepovedano druženje z otroki, sploh ne. Samo pač v vrtcu je veliko bakterij in virusov na kupu vsakodnevno. Mah nevem, jst upam da delamo prav. Je pa res da so mi dve kolegice povedale, da ko so dobile drugorojenca in je bil taprvi v vrtcu, je blo celo zimo eno samo menjavanje virusov, če ni bil en bolan, je bil drugi, al pa oba. Tko da to spet ni nič...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
7.10.2011 13:50:45   
mini86

mini, ja res je da nam P že od začetka govori da otroci do 3.leta ne sodijo v vrtec, ona je striktno proti vrtcem pred tretjim letom starosti. Ampak pol je še ta argument njen; da je Manca, glede na to cisto ki jo je imela v trebuščku (to je bilo bakterijsko vnetje) in glede na to da je imela že 3 kožne infekcije, očitno nagnjena k takim stvarem. To je bil njen dodatni argument, zato sva se tako odločila. Sicer pa zaenkrat bo doma samo kakšna 2-3 mesece, potem bomo pa vidli. Seveda pa ni prepovedano druženje z otroki, sploh ne. Samo pač v vrtcu je veliko bakterij in virusov na kupu vsakodnevno. Mah nevem, jst upam da delamo prav. Je pa res da so mi dve kolegice povedale, da ko so dobile drugorojenca in je bil taprvi v vrtcu, je blo celo zimo eno samo menjavanje virusov, če ni bil en bolan, je bil drugi, al pa oba. Tko da to spet ni nič...

no js mislim da je samo ta P striktno proti vrtcu..kokr je dh rekla bi želela še drugo mnenje..ok kokr si rekla ima še dodatni argument, ampak če je kot praviš da je nagnjena k temu bo to vseeno a ma 2, 3, 7, al pa 25 let..a veš kaj mislim..cisto je pa IMELA in je nima več in predvidevam da je zaceljeno kajne..
no ampak glede na to da ni prepovedano druženje z otroci je pol isto kot da je v vrtcu..tud tam so bakterije in tud v trgovini so, in na igralih..
glede prenašanja bolezni med sorojenci je pa pomoje čista loterija..lahko prvi ni skoraj nič bolan ampak je samo prenašalec, lahko sta oba bolana..žal je tako in je treba vzeti v zakup pri taki razliki..js bi se sam še enkrat vprašala kaj bi bilo če nebi bila na porodniški..ne vem..ni me tale tvoja p prepričala..pa če se prav spomnim manca sploh ni bla tok bolana kokr keri naši ane..
drugače pa..pustmo kaj js mislim, tako sta se odločila in verjamem da kljub vsemu manci ne bo nič manjkalo..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
7.10.2011 14:20:57   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ob 13 pa zopet ena fejst zoperna reč, ki se je seveda niti malo ne veselim. Bjondi, help!!

Pinčič pončič mi pošiljate helpe zadnje minute...drugič pa na email,tega imam skoz pri roki user posted image ...no sej če želiš ti pol prilimam tud sem odgovor -da bo dvojna doza user posted image ...mi pa po sestanku mejli,da vidva situacijo...pa sorči...

Neposredna povezava do sporočila: 2261
7.10.2011 14:21:06   
bjondi

...ja eno big hjuč košaro, notr pa sicer izdelki od ete pa vse kar imajo..rdečo peso, zelje, repo, kompoti..druge ideje res nimam

user posted image ... jaz takemu ki recimo vse ima dodam še kako suho klobaso,pa kak rezan pršut,pa kak dobr sir ...tako da tole tvoje je tud gud idea...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
7.10.2011 14:21:11   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

mini-a ja vem kaj je loj,sam prvič slišm za tole zadevco za ptičke futrat...

zihr nism prou razložila k sto posto veš kaj je touser posted image

Joj, Mini, ob vseh ušesnih težavah sem spustila loj. Pri nas tako "pičo" dela tašča in so ptice zelo vesele. Recepta pa ne vem oz. ga zagotovo najdeš na gogle. Jaz pa bom vesela že, če nam bo letos končno uspelo postaviti ptičjo hišico. Zrnje nam pa nosi od našga brat, ki je lovec.

recept je preprost..stopiš loj in notr vmešaš semenauser posted image
js mam vsako leto hišico al pa vsaj lonček s semeni na okenski polici in je zelo lepo..
na jablane-ki jih vidim iz kuhinje in dnevne pa obesim tak venček in nanj natakneva z marcelom izmenično suho marelico in arašid v lupini in je res prelepo gledat kako zobajo ptički..user posted image

Ampak kakšno vlogo tu igra loj user posted image ja pač blond a n...a tud loj pozobajo al kaj al sam semena ven,al je loj samo zato da lepo zgleda in da drži semena skupaj...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
7.10.2011 14:21:28   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bjondi, tatu je poceljen, čeprav še srbi kot sto hudičev... bom pa dala sliko gor, ko bo finiširan, ta drugič delan in tadrugič poceljen... važi?

Ja ja itak da ko bo speglan do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 2264
7.10.2011 14:37:31   
bjondi

no js mislim da je samo ta P striktno proti vrtcu..kokr je dh rekla bi želela še drugo mnenje..ok kokr si rekla ima še dodatni argument, ampak če je kot praviš da je nagnjena k temu bo to vseeno a ma 2, 3, 7, al pa 25 let..a veš kaj mislim..cisto je pa IMELA in je nima več in predvidevam da je zaceljeno kajne..
no ampak glede na to da ni prepovedano druženje z otroci je pol isto kot da je v vrtcu..tud tam so bakterije in tud v trgovini so, in na igralih..
glede prenašanja bolezni med sorojenci je pa pomoje čista loterija..lahko prvi ni skoraj nič bolan ampak je samo prenašalec, lahko sta oba bolana..žal je tako in je treba vzeti v zakup pri taki razliki..js bi se sam še enkrat vprašala kaj bi bilo če nebi bila na porodniški..ne vem..ni me tale tvoja p prepričala..pa če se prav spomnim manca sploh ni bla tok bolana kokr keri naši ane..
drugače pa..pustmo kaj js mislim, tako sta se odločila in verjamem da kljub vsemu manci ne bo nič manjkalo..

mini se strinjam...faše lahko povsod...od kolegice sine star 1m je fasal preko obiskov rota virus user posted image -pa so imeli juhuhu okoli pediatrov...

...manna kakor sta se odločila sta se odločila sej jo lahko vpišeta kadar želita kajne...pač si pretehtala kar ti najbolj odgovarja,če je pa mnenje P pretehtalo pa tudi vredu....samo glej da ne bo tebe na koncu skurilo od tega ker boš imela bistveno več dela in odgovornosti z dvema pa čeprav sta tvoja...sedaj bo itak vse odvisno od tebe koliko boš zmožna dajat obema ,sebi in nenazadnje še partnerju...in ti samo svetujem ,da si vzemi če le boš pri močeh ,trenutke tudi za partnerja ,saj sta vidva glavni del ,da vaša družinica še naprej funkcionira kot je do sedaj...drugače pa se jaz nebi ozirala na mnenja prijateljic,kako so imele one bolane otroke in kako so si izmenjavali viruse eden do drugega-to bi meni štelo za zadnji argument na nekih odločitvah...pa so te prijateljice res tanajtaboljš kolegice...pa so izpisale svoje prvorojence iz vrtca ko so si viruse izmenjavali ali so uživale z drugorojencem celo porodniško...a veš tukaj je lahko sto in en odgovor...lej če sta se odločila da bo manca doma sta se tako odločila in ti želim ,da boš imela moč za vse tvoje družinske člane,da boste nasmejani,zdravi in srečni...tako da se ne sekiraj več ,odločila si se tako kot veš ,da je zate prav in to je največ kar šteje...mii smo pa samo dajale svoja mnenja,važi...

...ker če bi bila jaz v takšni dilemi kot ti, bi jo dala še naprej v vrtec,dokler nebi prinesla prva nevšečnosti domov pa če bi bilo to čez 14 dni ali dva meseca...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
7.10.2011 14:48:28   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mi smo doma...sem dva dni nazaj rekla zobarci ,da je fajn k smo si naredili takšno razliko med prvim in drugim ampak ,da sem pričakovala da se bomo kej več cartal z njim...se pač noče več cartat pa stiskat...no današnjo noč smo spravili notri z stiskanje user posted image za nazaj in za naprej pomoje...je bil celo noč na meni...ko sva karin pelljala na angleščino mi je bilo čudno da je rekel naj ga nesem,pit ni želel ,tudi malcat ne...smo prišli domov kjer so bili moji tastari pa od moža tastari...pa se je tamauček skoz k možu stiskal pa kr neki...no čez čas je blo vse jasno ko je user posted image ...k sreč smo bili zunej saj je bilo vse čokoladno...zvečer pa še vročina...čez noč je bilo gud ,zjutraj je bil jasno žejen pa je šlo še enkrat vse ven...potem sva pa po žlici začela pit,šla na sprehod,prišla gor in morto v sekundi...tako da čudn da smo spet fasal tole zadevo...no pa upam ,da je mimo in da naumo šli spet vsi jovo na novo za njim...ja itak da spet dva dni nam nič jedla,pa tako bi bila dobrodošla kakšna deka če ne že kila user posted image ...

No pa sva šla včerej popoldan do P saj je spet zakuhal na 38.5 pa seveda pojedel v celem dnevu tri bobi palčke pa en prepečenec in vse zmetal ven...sva pila po žlici čaj ,pa kar govoril je kako bi pil pil pil,kar tresu se je ko sem mu dala za pit ,ker nisem pustila da spije več...ampak ker je enkrat spil tri požirke je spet vse ven dal...zadnja odločitev pediater ,lulau pa ni od sredi noči,kar mi je bil še en pokazatelj da je treba it...tako da sva šla itak na infekcijsko po eno dozo kako se že reče tistega v žilo user posted image in je padla in vročina in lulat sva šla potem že tam dvakrat,potem je videl pri sosedovi punčki da je imela kruh še od večerje in začel govor jedu kruha jedu kruha user posted image ,so bili prijazni pa so nam odstopili skorjo in nam zrihtali še en cel kos kruha ,ki ga je počasi mazal od 18-ih do 23-ih pa ful je pil ,bil priden ...eno knjigico sva pogledala miljavžnkrat potem se je zadeva stekla do konca in smo bili doma malo čez 23 in je v minuti mrknil in danes je čisto drug ...ješč,pije,lula,zgovoren...edino kakat pa še ni šel...

Pa lep vikend vam želim...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
7.10.2011 15:31:11   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Drugače sem pa jest na bolniški že en mesec...sem imela boreliozo, zdej pa še en fajn prehlad zadnje dni. Blaž je 2.teden brez plenice, z občasnimi nesrečami, načeloma pa je suh tudi ponoči in čez počitek pop.
Vsakodnevno se uspešno ubadamo tudi z šolskimi težavami,...
Pripravljam pa tudi program za mami, ki praznuje 50 let.Kakšne ideje dobrodošle.

Predvidevam da od klopa borelioza-a pa se spomniš da si ga imela al ? A si pol dobila AB ,a se ti je flek naredu al kako ste vedl za boreliozo...kakšne simptome si pa imela?

Drugače pa user posted image za Blaža in plenice...v kateri razred pa hodi tavelik al že oba hodita v šolo...en kup vprašanj ,je če pa nikoli nič ne pišeš user posted image pol pa malo povrtamo...

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
7.10.2011 15:49:12   
mini86
bjondi-loj one zobajo da pojejo kej mastnega zaradi mraza..tako da pojejo vse s semeni vred..

hb da ste se lepo zrihtali in da je boljše..

no mi smo lepo pojedli kosilo, moj je šel naprej delat, midva bova pa počasi kej spekla pa nardila čestitke k dons ma tašča roj.dan, prejšni teden pa moja babi in praznujemo to nedeljo--

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
7.10.2011 16:31:06   
lenika1
Manna pravila ni glede obolevanja. Moj Matic je bil prvo leto 8x na antibiotikih od oktobra do aprila, drugo leto dvakrat, potem pa nič več.(trkam) Daša je bila na antibiotikih pri 5. mesecih, pri 4.mesecih je od Matica dobila vodene koze in to je bilo to(trkam). Lani je bila celo leto v vrtcu, ene trikrat je bila doma zaradi smrkanja in kašljanja in enkrat zaradi driske in to je to. Letos pa na srečo še ni bila nič bolana.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
7.10.2011 18:17:46   
tadejluka
Ja klopa sem mela začetek julija...sem ga fasala k sem šla u japankah iz šihta...drug dan sem ga pa vidla med tamalima dvema prstoma na nogi,,,ga dala ven in je blo ok...na morju pa mi oteče mezinec (tja me je tud ugriznu) pa rata skoz bolj rdeč, vijolčn, črn,...sem se zajeb...da mi bo stran padu, ni mi pa užgal da bi blo to od klopa, pa glava me je bolela (itak od sonca kao), pa slaba sem bla kukr pri gripi (to je pa itak zmeri na dopustu a ne! ;)),...no ko mi je ,,užgal,, sem šla takoj k dr. in ja antibiotik, počutje skoz slabš, dala kri, pozitivno, na infekcijjsko, spet dala kri negativno, glava še zmeri noro boli, no zdej je pa počasi izzvenelo, edino kar me skrbi ker lahko spet izbruhne, nikol ne veš da si čist pozdravu,...aja pa 1x sem jo že mela u 4. razredu,...u glavnem sem se cartala doma ( če pranje, pospravljanje,...šteje za cartanje) :) ob 19 zvečer pa crknjena,...
Ja mulčki...tavelk-Tadej je 3. razred, ta srednji-Luka je pruček, Blažko pa pridno hodi u vrtec in lula v stranišče! :)

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.10.2011 21:45:07   
tecka
Oj.
A pri vas je kaj dišalo po zimi? Pri nas je. In ko se je SRečko zbudil iz popoldanskega spanca, je bilo treba dat gor rokavice (lani jih je sovražila) in smo morali delat snežaka.
Zdaj pa se začnejo vsakoletni problemi - kako našga prepričat, da je že čas za kurjenje. Smo ta scenarij vadila že tolikokrat, da se držim kar starega recepta - "z najedanem".

Tamau je pozabil, da je en cel teden spal v svoji sobi. Meni je pa tudi prav, da me grejeuser posted image . Je glih ta prav grelček, ob našmu pa takoj zakuhamuser posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tecka -- 8.10.2011 21:50:28 >

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.10.2011 8:08:26   
mini86
uau tecka..blagor vm..imate zimo pred jesenjouser posted image user posted image
no pri nas je samo malo med dežjem snežilo ampak nč od tega..
no sj so napovedovali nizke temperature samo da se bo tok shladilo pa nisem verjela..sva z marcelom glihkar zakurila kamin, tebi tecka želim pa da bi tvoje "najedanje" čimprej obrodilo sadove..
ker verjetno je pri vas bolj mrzlo kt pr ns pa si že pr ns ne predstavlam brez kaminčka..

no pri nas se je pa učeri zgodila nesreča in je marcel priletel v rob svoje postelce oz ko je lezel not mu je nekako spodletelo in si je prebil jezik..ma na sredini prav tako malo luknjico-malo večjo kot od bucke glava..pa sva se odločila da ne gremo šivat ker se bo že samo zacelilo..pa še lepo je in pije tako da ni nobenega problema..edin kislih stvari ne sme ker ga pečejo-tko je rekel..
ima pa se na spodnji strani luknico ampak mislim da si ni prebil čez in čez..
sem mislila da ga bo zelo bolelo in bo otekel jezik ampak nič od tega..v tem primeru bi šli seveda šivat, tko mu pa prihranjam dodatne traume..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.10.2011 9:54:43   
dreamhorse

Tudi jaz se tukaj strinjam z Mini... PRi nas recimo, je na ulici 16 otrok. Torej ena mala vrtčevska skupina. Vsi pa hodijo v vrtec, šolo... In če bi moja ostala doma, pomeni, da se tudi z njimi ne bi smela družit... KAj pa vem. tudi mene ni vaša p prepričala. Bolezni so, v vrtcu, doma, trgovini, virusi letijo po zraku... tako da... Bi me bolj prepričala, če bi svetovala, da ni primerno, da Manca hodi v vrtec, kot pa da se na vse pretege trudi, da bi vas v to prepričala. In omenila, da v kolikor se odločite, da bo hodila, priporočala kaj za zvišanje odpornosti.
Če si se odločila, da bo doma... sem prepričana, da ji nič ne bo manjkalo, tako da ne pustit, da bi ti me slučajno nabijale slabo vest, da si se narobe odločila. Tako kot si se odločila je prav, ker je bila odločitev tvoja...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.10.2011 9:59:28   
dreamhorse

bjondi-loj one zobajo da pojejo kej mastnega zaradi mraza..tako da pojejo vse s semeni vred..

hb da ste se lepo zrihtali in da je boljše..

no mi smo lepo pojedli kosilo, moj je šel naprej delat, midva bova pa počasi kej spekla pa nardila čestitke k dons ma tašča roj.dan, prejšni teden pa moja babi in praznujemo to nedeljo--

Pri nas smo jim poleg lojne obešanke, delali še obešanke s konjsko dlako.. so si jo hodile iskat za v gnezda...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.10.2011 10:01:21   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...ja eno big hjuč košaro, notr pa sicer izdelki od ete pa vse kar imajo..rdečo peso, zelje, repo, kompoti..druge ideje res nimam

user posted image ... jaz takemu ki recimo vse ima dodam še kako suho klobaso,pa kak rezan pršut,pa kak dobr sir ...tako da tole tvoje je tud gud idea...

Meni je varianta s suho klobaso, pršutom sirom pa morda kakimi kislimi rečmi, ki pašejo tukaj zraven bolj všeč kot ozimnica.. je pa to res stvar posameznika.. če veš, kaj gre pri njih bolj v promet

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......