|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
7.10.2011 9:19:49   
ronja
samo meni je bilo ultra pomembno in mi je še, da se moja otroka dobro razumeta. sem doktorirala iz priprav na dojenčka prvič.

podpis. Jaz sem že na mš, ko sem bila 1. noseča ful poslušala te nasvete za 2. rodke, ker sem vedela, da bom nekoč rabilauser posted image .

Tudi mi smo brali knjigice in je mala dobila dojenčka, seveda, sem pozabila napisat. Moji sta pač punčki in dojenčki so zelo sprejemljivi zanjuuser posted image . Je pa res, da dokler je bila še 17 mesečnica, se še ni znala tako igrat vlog - ni znala skrbet za dojenčka - to je prišlo šele kasneje - potem sta bili pa ful hecni, ko sta dajali svoje pliškote lulat - pssss, pa sta jih držali nad kahlouser posted image . Valjda, vsak pač to, kar vidi... Itak pa obiskom ni bilo nič jasno, kaj se grestauser posted image .
Pri pripravah je bila Ronja itak vedno zraven, ker je tako nisva mela kam datuser posted image . Isto bo zdajuser posted image .

v vrtec je nesel piškote za rojstvo in je bil tam en dan glavni.

O, tole je pa fajn nova ideja - prej to ni bilo aktualno, ker Ronja ni bila v vrtcu, bom pa to zrihtala za tokrat. Moram prej napečt precej piškotov in jih nekam skrit, hehe. Sicer pa kolikor moji porodi trajajo, jih bom mela čas spečt vmesuser posted image (kot prejšnijč pri Lejli piškote za babice).
Se strinjam, da mora starejši otrok met pravico cartat dojenčka - kako naj ga sicer vzljubi? Mi mamo eno luštno slikco iz p. - ko Ronja prvič, ko je videla sestrico, ji že ponuja svoj kruh, ki sem ga prišparala zanjo (se ji je ful fajn zdelo, če sem mela kaj zanjo, pa tudi če je bil to kruh od kosila - je bil lepo zapakiran in je bil sploh fajnuser posted image ).
Tudi kar se branjenja tiče, se strinjam - ne sme bit vedno en kriv. Sicer pri nas malo drugače delamo, če se skregata - če le imam voljo in energijo, potem probamo prit do dna problema, pa da se potem naučita zmenit - navadno to kar rata, če se le meni dauser posted image . Če se mi ne da, pa tudi rečem, da naj se sami zmenitauser posted image .

Kar se pretepanja tiče, tega ne toleriramo in ker sta punci zelo neagresivni po karakterju, to pri nas ni problem - se kdaj zgodi, samo ni tako pogosto, res se večinoma kar lepo zmenita, sem ponosna nanjuuser posted image .

ampak ne ga recimo pošiljat vsak popoldan k babici. nujno mora sodelovati v dogajanju doma.

Podpis. In res, nobenih sprememb (poleg novega člana), kmallu po rojstvu bratca/sestrice.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.10.2011 9:25:06   
ronja
cepljenje: enkrat sem se cepila proti gripi (je bil lubi v taki službi, da so častili njim in njihovim družinskim članom in sva šla, takrat sva bila še sama) in to je bilo prvič, ad nisem zbolela za gripo - ne vem, če od tega, ampak škodilo mi ni. Zdaj se ne bom cepila, ker sem itak skoz nekaj bolana, tako da ne bi bilo ravno priporočljivo.

No najboljša je ko še vedno kdaj pove komu, da saj ni važno če bo sedaj sestrica, ker bo bratec drugič. Oči pa zraven

haha, pri nas bi bilo isto, če bi kaj takega prijavili, po mojeuser posted image . Sam da bi še jaz mal kislo gledala - s svojimi user posted image ... Midva jima rečeva, da sestrico že matauser posted image .

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.10.2011 9:30:01   
trnuljčica
Aja zadnjič je od atija dobil drobiž za v šparovčka in je takoj bil problem kam bo pa sestrica dajala dinarčke. Tako da je morala mami naslednji dan po še enega šparovčka zanjo. In zvečer je takoj začel, če mava kaj dinarčkov... pol je pa tisti drobiž v pesteh takoj dal na dva dela in pol njemu pol sestrci. In to tako resno, skrbno, da je bilo res kjuttt.user posted image

Ati ga je hecal, če bo on poskrbel, da se bo sestrca že rodila bogata.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.10.2011 9:38:16   
trnuljčica
Da ne pozabim, ko sva šla z malim kupovat jajčko je moral sprobati, če bo sestrici udobno v njej. Je svojo ritko not dal, se zleknil , ter dal glavo nazaj...  Pol pa rekel: ja dobra bo. Ma crkneš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.10.2011 12:19:32   
Janchek81
Evo punce mene s pregleda, baje da je ok, da pridno rastemo, dala me je za toksoplazmozo, tko da sm dala danes kri pa za hemoglobin, ker sm rekla, da sm vsa čudna, brez energije .. to je blo pa to ... dobila pa sem že ( to mi je zlo čudn ) napotnico za rešilca in pa še eno napotnico, za katero se morm pozanimat za kaj je, pise pa samo gor PARTUS - al neki tazga, ni kej preveč čitljivo, morm mal sestro vprašat če je ona kj dobila, ker jst sm dobila 2, ena je jasna da je za rešilca, druga pa ... nimam pojma user posted image  drgac mam pa naslednji pregled 11.11. in pa dobila sm celo za materinsko solo, tko da bom danes poklicala, da se najavim da pridem 7.11., ker se moras 30 dni prej user posted image
Lep dan in še lepši vikend

Aja PS user posted image  bla sm brez dežnika in me je namočil koooo ne vem kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.10.2011 12:33:50   
mz13
Pozdravljene souser posted image !

Sama sicer sodelujem v debati februark, čeprav bi lahko tudi tu... PDP imam od ginekologinje 2.2.2012, od ns pa 29.1.2012, tako da vas tudi dosti spremljam.
Imam pa eno vprašanje.... zdaj sva nekako začela gledat opremo za dojenčka in v poplavi vozičkov je noro težko se odločit. Zdaj seva nekako najbolj za Maxu Cosi Mura 3 model. Ima katera že izkušnje s tem vozičkom? Se uredu obnese? Zgleda namreč vzdržljiv, kompakten, enostavno se zloži, bi bila pa vesela še kakšnega mnenja... imava namen kupit voziček zdaj v oktobru, ko bo v Baby Centru spet tista akcija ko dobiš za vsakih 50 € nakupa 10 € bona za naslednji nakup. In glede na cene vozičkov se to kar splača izkoristit.
Lepo se imejte,

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.10.2011 12:37:04   
ronja
ena je jasna da je za rešilca, druga pa ..

Druga je pa za porod. Dejansko ti dajo napotnico za rodituser posted image . No, saj te ne vržejo ven, tudi če je nimaš, jo moraš pa kasneje prinest in z malim user posted image je bolj fino, če je to prej zrihtano, zato ti jo prej dajo. So pa meni to dajali šele zadnji mesec navadno. A zdaj že tako zgodaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.10.2011 12:41:03   
Janchek81
ronja ... o hvala za razložitev .. ej ne vem kdaj dajejo, jst sm to ze dons dobila...je pa nekej res...da mi je sestra zracunala narobno gravitacijo, napisala je 26 4/7 čeprav je danes sele 25 1/7 .. ker mam rok 19.1.2012, tko da tud to se jim rata zmotit user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.10.2011 13:28:11   
coccinella
Hey hey!

joj kakšno vreme user posted image

Mene pa danes tako špika spodaj, že od zjutraj user posted image .
Ali mislite, da bi mi kakšne magnezijeve tablete ali pa donat pomagale? ali naj pokličem G.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.10.2011 14:09:39   
coca cola
Janček partus pomeni porod user posted image . zakaj si pa dobila za rešilca?? Kaj to pr vas vsaki dajo user posted image

Meni pa od včerej otrdeva trebuh user posted image user posted image včerej me je na 12 min zategnilo i čist dol pritiskalo, držalo eno 15 do 30 sekund i popustilo. Občutk ko da bi mogla it kakat. I tako me je eno parkrat v uri, pol je popustilo za čez dan. Pa spt zvečer ko sm se vlegla za spanje. user posted image Upam da so samo lažni, da ne bo kake prerane neumnosti. Dns me samo doli pritiska, ni mi še zatrdnu se trebuh user posted image . če bo čez vikend tako, grem pol v pond do svoje G, da ne bo res kaj narobe, bejbija pa čist normalno čutim......ima fešte v bušiju user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.10.2011 14:16:58   
Janchek81
*dina* ne vem a vsaki dajo, pomoje da nism izjema - moje mnenje. Dobila sm pa kakor sm napisala za rešilca in pa kot ste same ugotovile še za porod, tko da ... jah moja kolegica vem da je tud dobila za rešilca ... sam ni koristla, ker je mela pač popadke na 7min in sta s partnerjem šibnla u porodnišnico ... sam za januar je to kar priporočljivo, sploh pr nam k je Ižanka čist bedna cesta pozim  user posted image  Kar se tiče tvojega otrdevanja je pa to baje čist neki normalnga, vsaj men je to moja G dons rekla k sm jo prašala, ker naj bi otrdevanje trebuha blo zlo normalno za nosečnico po 20 tednu nosečnosti, tko da ... če pa greš lahko do svoje G pa kr pejd, pr men je to bl tko-tko da pridm do nje user posted image  Moj user posted image  ma tud fešte u bušiju, sploh če kej sladkega pojem user posted image user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.10.2011 14:22:02   
beti 1
Pozdravljene!

Cepljenje jaz sem se sicer zaradi službe cepila redno od 1. nosečnosti dalje, ker smo meli zastonj, tako da sem orng precepljena, tudi proti novi gripi. Za letos pa še ne vem, bom verjetno G prašala 25., ko imam naslednji pregled. Zaradi mene se mi niti ne zdi nujno, glede na to, da bouser posted image  prišel sredi najintenzivnejše obdobje viroz in bosta starejša 2 vso to "golazen" pridno nosila domov iz šole in vrtca pa razmišljam, da bi se vseeno cepila, ker bo tako mogoce bolj zasciten preko mojega mleka. Malo me skrbi, ker je mlajši pristan na neonatologiji komaj 10 dni star zaradi bronhiolitisa in ne bi rada tega še enkrat doživela.

Gnezdenje me še čisto nič ne matra, če izvzamemo nakup vozička. Od ponedeljka sem doma, pa se mi zdi še neskončno dolgo, če pomislim, da imam do roka še slabe 4 mesece. Saj dela mi ne manjka, bi morala nalogo za službo spisat preden rodim, pa stanovanje zrihtat, ker sem od začetka nosečnosti do zdaj samo res najnujnejše zaradi utrujenosti.

Starejši otroci: mi smo se sicer pripravljali na prihod drugorojenca, smo prvemu kkupili darilo (dojenčka) v imenu drugega, on je tudi kupil darilo za dojenčka,... Pogovarjali smo se kolikor se je pač dalo, ker je bil takrat star 2 leti,... Potem se je pa zelo neugodno izšlo, tako da me je starejši 1. videl šele popoldan na dan, ko sem prišla iz porodnišnice. Tisti dan je bil tako iz sebe, da je zaspal šele po nekaj urah dretja in eni uri objemanja v postelji, čeprav je sicer zaspal sam. Naslednjih nekaj dni je bilo še hudo, potem je pa mali itak bil na pediatriji, jaz pa kot ljubljančanka nisem mogla biti ves čas zraven in me je starejši ta čas imel zase, kar se je dobro obneslo. Sem bila sicer na smrt utrujena, ampak se je splačalo skakat sem in tja. Sedaj sta pa že tako velika, da že vesta, kakšni so dojenčki in imata tudi že svoje fantazije o tem, kako bo. Mlajši se je že pred časom odločil, da bi imel sestrico in da bo Pridna Petra (po liku iz Groznega Gašperja). Pa oba sta odločena, da ne bosta pomgalal pri previjanju smrdečih plenic user posted image user posted image user posted image .  To s piškotki za v vrtec se pa tudi meni zdi super ideja.
Mi je bilo pa ful zanimivo, ker je imel mlajši ravno v času, ko sva delala na user posted image  eno obdobje, ko se je intenzivno igral z dojenčkom in me vsakič, ko sem kam prišla po njega božal po trebuhu in popku. Kot da bi vedel, kaj imava z user posted image  v načrtu. To je trajalo, do takrat, ko sva jima povedala, da bomo imeli še enega user posted image .

Janchek Partus je porod, jaz sem tudi obakrat dobila napotnici že takoj ko je bila nosečnost tako daleč, da je imel user posted image  realne možnosti za preživetje. Verjetno tudi zato, ker sem hodila k ginekologinji na periferijo, živela pa v Lj. BTW mene je tudi že namočilo danes, sem si izbrala predolgo traso za jutranji sprehod.

Coccinella in dina magnezij v takih primerih nikoli ne škodi, pa počitek seveda tudi ne.

Dekletce pozdravljena med nami

Girly glede močnih in bolečih krčev ponoči. Meni se je nekaj podobnega zgodilo v 2. nosečnosti, po tem ko sva user posted image . Sem se tako ustrašla, da sva potem do 37. t. abstinirala. Potem sva pa poskušala, če teorija o povezavi z user posted image drži in šla že čez nekaj ur v porodnišnico.  Kasneje sem izvedela, da je v spermi nek hormon, ki lahko sproža krčenje maternice in s tem take težave.

Vreme je pa res user posted image , je dopoldan tako čudno dež padal, da imam vlažen strop v dnevni sobi. Šest let smo že tukaj, pa se to še ni zgodilo. Bo treba kakšnega mojstra za strehe najt, da pogleda, kako je s tem.

lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.10.2011 14:36:34   
ronja
zakaj si pa dobila za rešilca?? Kaj to pr vas vsaki dajo

ja, vsaki. Če bi slučajno voda odtekla ali pa če ne bi bilo nikogar blizu, da te odpelje. Saj ne boš rabila, ampak je pa čist ok, da maš.

Ali mislite, da bi mi kakšne magnezijeve tablete ali pa donat pomagale?

Če so krči, bi znalo pomagat.

Upam da so samo lažni, da ne bo kake prerane neumnosti.

koliko so boleli? Samo zatrdevanje ni problem.

Potem sva pa poskušala, če teorija o povezavi z user posted image drži in šla že čez nekaj ur v porodnišnico. Kasneje sem izvedela, da je v spermi nek hormon, ki lahko sproža krčenje maternice in s tem take težave.

Midva sva imela pri Lejli prepoved do takrat in ko sva končno smela, sva rajši s kondomom (ravno zato,ker sperma mehča maternični vrat), pa sem vseeno čez 2 uri dobila popadkeuser posted image . Pa je bila spet pavza 3 tedneuser posted image . Vsekakor očitno ni bilo brezveze, da so nama prepovedali prej, čeprav pasje za zdržat (pol leta!!!user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.10.2011 15:07:40   
coca cola
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

zakaj si pa dobila za rešilca?? Kaj to pr vas vsaki dajo

ja, vsaki. Če bi slučajno voda odtekla ali pa če ne bi bilo nikogar blizu, da te odpelje. Saj ne boš rabila, ampak je pa čist ok, da maš.

Pr nas ne dobiš prevoza, če je pa tako sila pol za vozit v bolnico ,pa v zd-ju dobiš takrat prevoznico.

Upam da so samo lažni, da ne bo kake prerane neumnosti.

koliko so boleli? Samo zatrdevanje ni problem.

niso nič boleli user posted image samo tak neprijeten občutek pritiska i trdega trebuha, pa dol me tiščalo

< Sporočilo je popravil *dina* -- 7.10.2011 15:08:50 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.10.2011 17:35:53   
tix
jaz sem rodila brez napotnice :) in tudi kasneje mi je ni bilo treba prinesti, je pa možno da zaradi tega ker je moja G v P

ronja in kasija - a se spomnita kašnega naslova knjigice o bratcih/sestricah, ki bi bile primerne že za tako male ?

Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.10.2011 18:22:43   
Kasija
tix mi smo brali od tistega želvaka. se mi zdi, da je franček in dojenček. če se prav spomnim, mi je bilo všeč pri tej to, da franček ni ne vem kaj navdušen nad bratcem vmes, pa se spet navduši. da ni vse rožnato. sem pa prebrala zase in potem ob slikicah prilagodila za elianovo starost pripovedovanje. sicer bi bila pretežka.

tukaj sem našla seznam vseh takih knjig http://www.druzinskitrenutki.si/igramo-se/beremo/208-otroke-knjige-priakujemo-novega-lana.html

trnuljčica ti imaš pa dvojne priprave, bratca in kužka user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.10.2011 21:03:19   
trnuljčica
Tix sem ravno hotela reči, da bo Franček za to starost pretežak, pa me je Kasija prehitela.user posted image No, pač prirediš. Sicer pa je Veliko presenečenje za Igorja bolj primerna. Veliko slik, čes celi strani,  veliko manj teksta kot Franček. Še moj jo ima rad. Sem mu morala 1,5 mes vsako noč brati pred spanjem. Tudi v knjižnici so mi jo posebej  priporočali (knjižničar ima sedaj drugega user posted image in jo je zelo pohvalil). Bom jutri pogledala za točen naslov in avtorja (je v njegovi sobi, naj panjča dalje...).
Imamo tudi Mandi dobi sestrico samo bo tudi preteška za to starost. Meni je pa res lepa. Bolj kot Franček.

Napotnica za porodnišnico hej kaj boste potem rekle na to, da jo jaz s sabo nosim že od 12 tedna.user posted image user posted image user posted image  
Edino za rešilca nimam. Tudi prvič in drugič mi ni dala. Pa bi jo drugič kar rabila, sam sem imela srečo, da je moj bil ravno doma... No končalo se je slabo(čez 4 dni). Bi pač sama poklicala rešilca, saj pridejo če je nujno...
Mam pa vedno slabo vest, ko zamenjam torbico in pozabim materinsko z napotnico doma v drugi torbici... Pa si vsakič rečem, da ga user posted image nima kaj biksat tako zgodaj in naj še malo zraste...user posted image
Je pa očitno nekaj v zraku, ker sem včeraj res morala bolj mirovat, krče sem imela pa skos, pa pritisk navzdol. Sem pač spila  3 Mg tbl. Sam je bilo boljše samo, če se nisem vstajala,... Buscopan sem šparalauser posted image - smotka pač. No, danes je bilo veliko boljše. Krči ampak ne tako pogosti, samo otrjevanje. Aktivnosti so bile normalne. Zato me je pa začel zopet križ matrat. Jah, če miruješ je eno, če ne pa drugo.user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 7.10.2011 21:05:18 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.10.2011 21:29:18   
piška goriška
Ooo, hvala vsem za nasvete, kako pripravit našo deklico na prihod dojenčka. Bomo upoštevali! Na veliko stvari sploh ne bi pomislila! Do zdaj smo ji samo govorili, pa ni pokazala kakega resnega interesa za dojenčka - pa saj ima šele 1 leto in 11 mesecev... Grem naslednji teden do knjižnjice, pa bomo začeli! Svetovali so mi, naj ji ne govorim vseh teh devet mesecev, ampak naj začnem par mesecev pred prihodom dojenčka. Tako da - to bo sedaj to.

Glede PDP-ja pa je takole: zanima me seveda predvsem, kdaj točno nastopim porodniško (in rezerviram počitnice:), pa ni mi jasno kako se to določa. Gin mi je prvi datum povedala glede na zadnjo menstruacijo, drugi datum pa mi ni določila glede na velikost ploda, ampak sem imela takrat neko drugo gin. ki je rekla drugače. Ah, saj vem, da to pravzaprav nima veze s tem, kdaj rodiš - moj prvi pdp, se je razlikoval od dejanskega datuma poroda za 14 dni.. Ampak me pač zanima, kako je s tem...

Lepo in lahko noč vsem nosečkam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.10.2011 23:04:53   
Rižkoo
Punce pozdravljene!
Se opravičujem, ker kar vdiram ampak mogoče bo pa katero zanimalo.

http://www.bolha.com/uporabnik/alissa

Čuvajte trebuščke... in veselite se še lepše prihodnosti z malimi čudežki, ki prihajajo :-). Jaz imam že dva in sem presrečna mamica :-).
Ker mam pa dost..., sem pa prilimala link zgoraj :
-).

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.10.2011 13:05:35   
Tadea
Lepo pozdravljene user posted image
Po dolgem času se vam tud jz javlam. Vidim da veselo napredujete s stranmi na forumu.
Kako kaj počutje? Men je super zdej k je tako vreme, k ni vroče, je čist sveže zunaj.
Naša štručka, za katero še kar nevemo katerega spola bo veselo brca, zjutraj se ji ponavadi malo kolca, vsaj mislim da je to to. Tko nekak ko bi srčni utrip čutla, ampak da malo bol počasneje "utripa". A ima katera take občutke?
Včasih kadar jem se mi dete čist gor prestavi in mam čisto pod prsmi tko trd trebuh, ob večerih pa se mi včasih čist na desno stran prestavi, tko da mam trebuh prov na eno stran, pa tko me tišči, a je to normalno? user posted image
28.9 sm mela pregled pri G, in naj bi blo vse tko kot je treba, se je pa začeu G bol nagibat PDP-ju k so mi ga postavl na nuhalni in sicer 1.1.user posted image
Še nekaj podatkov za seznamček: PORODNIŠNICA : BREŽICE, NASLEDNJI PREGLED: 8.11., MORFOLOGIJA: 16.8.

Lep dan vsem skupaj
LP

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.10.2011 11:40:55   
Smejka11
Pozdavček!!!
Pri nas je tako lepo sončno, pa tako zelo mrzlo... Brrrrrr... Ma moj precej dela, ko ga gnjavim, da v kaminu kuri... Paše pa user posted image .

Od srede sem vodena kot nosečniška sladkornica user posted image ... Pazim se pri prehrani, pa vseeno vidim, da bo verjetno potreben inzulin... Jao meni!! Kak ste pa kaj ostale s tem?

Kitty21! Tudi meni so prejšnji teden izmerili 31 (sta sicer dvojčka, ampak se mi vseeno zdi dosti...), pa ni bilo nekih komentarjev... Razen na prejšnjem pregledu, ko je bilo 30, pa me je pogledala, češ, halo?!! Pol je pa še enkrat merila in je ponovno bila 30-tica... user posted image

Ronja in Kasija - vsaka vama čast!!! Enkratno sta rešile te zaplete s sorojenci... Resnično!!! Prav užitek mi vaju je brat... Odkrito povedano izvem VELIIIIIKO novega!!! Hvala!

Imejte lepo nedeljo in uživajte ter božajte bušije!! user posted image

:S
Smejka11

(odgovor članu Kitty21)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.10.2011 21:39:26   
Kasija
tadea povsem normalno je, da se otrok premika in občasno ven udari na kakšni strani.

smejka11 hvala za pohvalo user posted image . v bistvu sem vesela, če komu moj nasvet kaj pomaga. meni so prvič ful pomagale z nasveti druge punce.

piška goriška ginekologinja pač izbere en datum in tistega sporoči na zavarovalnico. vprašaj, morda je to že storila.  večina se, mislim da, ravna po nuhalni oziroma meritvah tam okrog. sem slišala, da se da vplivat na datum, če ti je recimo kaj pomembno za službo, ampak nisem nikoli rabila tega.

jaz imam pa cel napad gnezdenja. je moral dragi cel vikend gledat jedilne mize in sva jo šla danes iskat. še stole mora sam zbrat. sem imela napad v smislu, da jemo kar tako, pa brez prtov (ker je začasna miza okrogla in ker je že kako leto začasna, nisem kupila nobenega prta) in kako je to za otroke, se ne bodo nič naučili lepo jest... je raje kupil mizo, kot da bi me poslušal user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.10.2011 10:30:20   
trnuljčica
Imam dolguser posted image Tix, naslov knjige:
Veliko presenečenje za Igorja od Davida Wojtowycya

Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.10.2011 18:18:23   
Matkurja
Heeeej. Jaz tukaj. Sem imela danes pregled in kot kaže je z našim pobčem vse OK.Premer glave in trebuha sta za 26. teden (v katerem tudi sem). Še enkrat je potrdil, da bo res fant, sma si ogledala njegovo premoženje med nogicami. Se je pa baje frajer obrnu na glavo, tko da me zdaj malo manj skrbi. Upam, da si ne bo kaj premišljeval vmes.
Z dohtarjem sva se zmenila (glede na mojo utrujenost), da delam še do konca meseca, potem pa šibnem na bolniško za slaba dva meseca.

Se pa z mojim še vedno ubadava z imenom. Če bi bila punčka, bi bil problem izbrat ime izmed neštetih všečnih, pri fantku je pa problem, ker nimava nobenega predloga. Jao. Po moje bova midva po porodu svojcem in prijateljem sporočila samo, da se je rodil fantek. Ime bo pa naknadno sporočeno. user posted image

Aja pa še to. Baje morm it na cukr test. Bljaaak.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 10.10.2011 18:21:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.10.2011 6:55:00   
Janchek81
Ojla user posted image

Evo se vam mal javim .. včerej nism mogla sploh na forum pridt, ker je nekaj štekal. drugače sem si pa mal prebrala brošuro 'šoli za starše' za porodnišnico v LJubljani, pa me je nekej TOK zmotil. Piše da naj bi bila samo 3 predavanja in sicer:
- PREDPORODNA PRIPRAVA
- TEČAJ ZA ZGODNJO NOSEČNOST in
- TEČAJ ZA BODOČE OČETE

spodej so navedeni roki oz. datumi, ampak v čem je fora it na predavanja iz zgodnje nosečnosti, če smo več kot polovico nosečnosti dale že čez, kaj mislite? Tud ne razumem tega, da je napisano pri predporodni pripravi da so tečaji ob 10h, 16h in 18h in da je nadaljevanje tečaja možno obiskovati ob 9h, 16h ali 18.15, kakšen nadaljevalni tečaj??? Sploh nč ne razumem ... sej dobr da je vzadej navedeno, da za vse informacije lahko pokličemo, ker men res ni nč jasno, da bi bilo samo toliko predavanj user posted image  Datumi so pa tud tko tko ... kr po en mesec razmaka, .... morm res en dan mal poklicat pa vprašat .. najboljš da danes user posted image

In kako ste kej ve? Vas je kaj presenetil tale mraz? Men je po en stran čist ok, po drug stran mi pa itak NIKOL ni bil mraz všeč user posted image  no...vročina pa tud ne user posted image

Lep dan

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?