|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
5.10.2011 10:05:18   
Matkurja
Poroda se zaenkrat še nič ne boljim. Sem prebrala knjigo od Eve Kuhar in sem prav pomirjena. Zaenkrat. Bomo videli, kaj bo zadnji mesec.

Gnezdit še ne morem, ker se lih seliva v novo stanovanje in še čakava na opremo. Cunjice bom prala takrat, saj bo še kak mesec na voljo. ZDaj ne mislim, ker bi se med seljenjem lahko še vse pomazalo.
Razmišljam pa o tem, kako bi pobarvala sobico v kateri bo previjalna, pa kasneje posteljica. Bi eno stran pobarvala do polovice s travno zeleno, gor pa nebesno modro. PA kak oblaček bi gor narisala z belo, dol pa rožice in kako živalco (po moje prej nalepila, ker ne znam lih slikat). Ostale stene pa ne vem, če bi kaj barvala. Al kaj pravite?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
5.10.2011 10:06:30   
kokosh
4 rider. Je kar stabilen in da se hitro zložit. Upam edino, da plastični deli ne bodo razpadli do konca uporabe.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.10.2011 10:13:21   
vijolica2
Tudi jaz razmišljam kako bi prebarvala sobico. Pa ne vem.Nekaj sem razmišljala o rumeni ali nežno zeleni barvi. Imam pa tudi par nalepk medveka PU-ja. Ampak rada bi tudi sama kaj narisala-čeprav ne znam najbolje. Vseeno pa nebi rada da je vsega preveč in neurejeno. Tako da sem v dilemi.user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.10.2011 10:18:41   
ronja
Ampak rada bi tudi sama kaj narisala-čeprav ne znam najbolje.

Jaz bi pa rada imela prostor kam kaj narisatuser posted image . Pri nas je vse zabasano z omarami, dobesedno se barva sten ne vidiuser posted image . NO, saj bo bolje... nekoč... ko najdeva stanovanje...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.10.2011 10:26:36   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz bi pa rada imela prostor kam kaj narisatuser posted image . Pri nas je vse zabasano z omarami, dobesedno se barva sten ne vidiuser posted image . NO, saj bo bolje... nekoč... ko najdeva stanovanje...

Te vabim k meni, pa izlij ven... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.10.2011 10:27:50   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

4 rider. Je kar stabilen in da se hitro zložit. Upam edino, da plastični deli ne bodo razpadli do konca uporabe.

Midva pa gledava Urbančka

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.10.2011 10:28:39   
n€na
Dan user posted image

Danes sem pa že navse zgodaj aktivna..mala se je zbudila že ob šestih user posted image je komaj čakala, da gre k zobozdravniku, ki ga je imela ob 8:40. Danes je dobila prvo zvezdico in jo je šla vsa pomosna pokazati prijateljčkom v vrtec user posted image . Tudi mamica je bila zelo zelo ponosna in važna, saj je mala bila takooooooo pridna, držala je odprta usta, da je zdravnica opravila svoje. Ne morem verjet koliko smisla imajo otroški  zobozravniki...Povedala ji je tako prepričljivo zgodbico o lumpijih in capijih in kako si zidajo hiško v sobi in od takrat naprej nimamo več problemov s sladkarijami in umivanjem zobk.

Sem se mogla malo pohvalituser posted image

Gnezdenje jaz pa že na veliko gnezdim user posted image Midva morava na novo zatesniti vsa okna, kamin pride v dnevno, pobelila sva stanovanje  hkrati pa malo urejam okolico, da me potem ne bo preveč sram, ko bo kdo prišel k meni na obisk user posted image . Si bom pa do srede novembra pripravila vse..saj nočem, da me porod prehiti tako kot me je prvič. Vse sem odlašala na konec in potem je bila pupka prej pri nas, kot pa kupljen voziček in postavlejna posteljica in vse ostalo, kar spada zraven...edino cunjice in plenice sem imela oprane in zapakirane v  vakumske vrečkeuser posted image

materinska šola...mislim, da sedaj ne bom šla, se pa še nisem odločila. Če pa bom že šla grem pa v koper, kjer imajo enkrat na teden tudi telovadbo za nosečnice.

porodnišnica..ne vem še kje bom rodila...odvisno je kje se bom takrat nahajala..Opciji pa sta Celje in Izola.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.10.2011 10:30:07   
n€na

tudi k meni lahko prideš kaj narisatuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.10.2011 10:30:32   
dekletce
Trnuljčica, pojma nimam, kako jim je ratalo tole tako zakomplicirat user posted image , glede na to, da sem imela IUI in je datum in tudi URA tega postopka več kot jasen :D

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.10.2011 10:30:43   
Matkurja
Kje se pa dobi kake nalepke živali za na zid? Jaz sem sicer razmišljala, da bi si v službi sposodila grafoskop in gor narisala ter potem pobarvala... No, saj lahko tudi skopiram pa potem z indigo papirjem narišem. Ampak še vedno me je strah, da bo grdo izgledalo. 

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.10.2011 10:38:50   
dekletce
Matkurja, nekaj linkov:
http://www.stenskenalepke.si/otroci
http://www.lepke.si/
http://www.dominstil.si/blog/126/stenske-nalepke-v-otroski-sobi/
http://www.dekoracije.si/index.php?page=shop.browse&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=66
http://www.gugu.si/prodaja.html?page=show_category&catid=192&order=0&expand=0
http://montazne-hise-on.net/stenske-nalepke.html

Pač nekaj idej. Lahko jih pa sama izbrskaš še več, poguglaj malo, pa se ti bo odprlo vse :)

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.10.2011 11:01:13   
kokosh
Tega midva v BC v BTC Lj sploh nisva opazila, ampak se mi zdi, da bi lahko bil razstavljeni doubledecker :D

Naju je na koncu prepričalo naslednje:
- enostavno zlaganje
- stabilnost in dobra vodljivost
- 4 kolesa
- robusten športni sedež, obračanje sedeža naprej ali nazaj
- možnost kombiniranja z maxi cosi lupinico (že imava)
- zraven ti ne vsilijo odvečne šare (npr. čisto x lupinica, košara, previjalna torba ... )
- ne daje vtisa cenene izdelave (hm, naj bo to res)

Upam, da nam bo dobro in dolgo služil :)

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.10.2011 11:03:43   
pathra
Matkurja in kokosh.. jaz sem si nabavla Mutsyja 4 rider... 1 leto rabljen ... kot nov drugače... pa sva pršla cenovno super skozi... meni se je zdelo brezveze dat tolko denarja, pa še 3 mesece čakat da pride.. tako da sva se odločla za rabljenega in mi ni žal user posted image

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
5.10.2011 11:06:33   
dekletce
Še ena: http://trendom.si/12-otroci

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.10.2011 11:10:10   
dekletce
Joooj, te še samo dodam, potem pa fertik, čist sem not padla user posted image . So pa res LUŠKANE-no, vsaj meni, vsi pa vemo, da imamo različne okuse user posted image .
http://www.acte-deco.fr/229-01kids

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.10.2011 11:12:51   
dekletce
Ronja, praviš, da imate vse zabasano z omarami. Tudi na omare se lahko dajo nalepke, vem, da obstajajo točno take. Tako da...na koncu lahko imaš kljub vsej "zabasanosti" krasno sobo ;)

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
5.10.2011 11:36:46   
tix

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kje se pa dobi kake nalepke živali za na zid? Jaz sem sicer razmišljala, da bi si v službi sposodila grafoskop in gor narisala ter potem pobarvala... No, saj lahko tudi skopiram pa potem z indigo papirjem narišem. Ampak še vedno me je strah, da bo grdo izgledalo. 

jaz sem risala z indigom in potem pobarvala pa z akrilnimi barvami, pa je čist luštkano, domače user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
5.10.2011 11:54:09   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Tega midva v BC v BTC Lj sploh nisva opazila, ampak se mi zdi, da bi lahko bil razstavljeni doubledecker :D

Naju je na koncu prepričalo naslednje:
- enostavno zlaganje
- stabilnost in dobra vodljivost
- 4 kolesa
- robusten športni sedež, obračanje sedeža naprej ali nazaj
- možnost kombiniranja z maxi cosi lupinico (že imava)
- zraven ti ne vsilijo odvečne šare (npr. čisto x lupinica, košara, previjalna torba ... )
- ne daje vtisa cenene izdelave (hm, naj bo to res)

Upam, da nam bo dobro in dolgo služil :)

Zanimivo, tudi jaz ga zadnjič  ko sem samo firbca pasla, nisem videla. OB vsej tej poplavi vozičkov. So ga pa imeli na Rudniku, vendar samo podvozje in gor lupinico. Nisam pa nič spraševala, ker ni bilo mojega zraven.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
5.10.2011 12:04:01   
ronja
Meni je soba sicer čisto všeč - ampak jaz bi si jima želela porisat sobico - recimo tako kot tu: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=371988.0
Nekaj takega (pač karakterji in vse po njunem izboru, seveda) bi jima rada naslikala, ko se preselimouser posted image .
Nalepke - ma, to mi ne potegne - bi rajši sama kaj gor narisala, ampak na te omare ne bom, ker bomo upam to stanovanje lahko potem oddali... pa ni nujno, da bi kak študent cenil malo morsko deklico ali medvedka puja ali kaj podobnegauser posted image .

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.10.2011 12:10:04   
ronja
Ampak še vedno me je strah, da bo grdo izgledalo.

Matkurja, ti kar riši - saj če ni ok, še vedno lahko prepleskaš.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
5.10.2011 12:14:20   
dekletce
Se strinjam!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
5.10.2011 12:43:01   
trnuljčica

trnjulčica, tebe pa tole gnezdenje resno drži! NO, sicer jaz imam šele 20.1., ne vem, kdaj imaš ti. Ampak meni se zdi, da imam še ogromno časa. Sama pred novembrom ne mislim kaj dosti začet pripravljat. Prejšnič sem v 37. tednu lubija milo prosila, če lahko že zrihtava pohištvo do koncauser posted image .

Mogoče dosti govorim, naredim pa ničuser posted image . Sem v 26 tednu in čez točno 10 tednov se moram iti meniti kdaj bo kraljična šla ven. Prvi je šel ven 38 teden 0/7(cr). Upam da bo tokrat le v 39 tednu... Samo ne morem kaj dosti na to vplivati... (ne pri dr, ne priuser posted image )user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
5.10.2011 12:44:49   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Voziček....Tuki delava celo študijo, ker je naš mali uničil svojega in moreva sedaj kupiti novega. Najbrž bom zbrala kej v stilu tega:
http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_adbor_pepe.html

Tak voziček imamo pa mi user posted image user posted image user posted image . Sem ga nabavila na madžarskem. Veliko mojih znank ima ta voziček in sem do zdaj slišala samo besede pohvale. Zelo mi je všeč, ker ima v kompletu čisto vse... lupinico, potem tisto torbo v kateri se otroček lahko nese, se da spremenit v športen del (ta se da poležt čist dol), pa torba je zraven pa še kar nekaj malenkosti, ki so mene zelo pritegnile. Še najbolj pa cenauser posted image .

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
5.10.2011 12:47:08   
**Nelly**

Ampak še vedno me je strah, da bo grdo izgledalo.

Matkurja, ti kar riši - saj če ni ok, še vedno lahko prepleskaš.

Matkurja ti kar pogumno "čopič" v roke user posted image . Jaz sem tudi začela malo s čopičem v roki, v bodoči otroški sobici. Nastaja pa medvedek po user posted image . Upam, da mi rata čim bolj, saj če ne pa prebarvam pa kakšne zidne nalepke nabavimo user posted image .

dekletce dobrodošlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 5.10.2011 12:51:28 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
5.10.2011 13:04:16   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Tak voziček imamo pa mi user posted image user posted image user posted image . Sem ga nabavila na madžarskem. Veliko mojih znank ima ta voziček in sem do zdaj slišala samo besede pohvale. Zelo mi je všeč, ker ima v kompletu čisto vse... lupinico, potem tisto torbo v kateri se otroček lahko nese, se da spremenit v športen del (ta se da poležt čist dol), pa torba je zraven pa še kar nekaj malenkosti, ki so mene zelo pritegnile. Še najbolj pa cenauser posted image .

Ja men je cena šla najbl skozi. Lupince ne rabim sem pri malemu PP kupila in je še ko nova. Sem se zmenila, da ga grem enkrat v decembru pogledat.

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?