|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
6.10.2011 19:55:11   
NinaŠ
kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste bile v službi s tujci prijazne, doma ste pa nad otroci ponergale?

jap, prevečkrat user posted image pa se trudim, da čim manjkrat user posted image

Moja2 sta danes tekmovala na medobčinskem (kr.Gora, Jesenice, Žirovnica) tekmovanju v krosu user posted image Tina je bila 6. user posted image user posted image user posted image , kljub temu, da se je zadnjo polovico kroga prejokala user posted image user posted image (njena slabost zadnje pol leta, da vedno pride v cilj s solzami v očeh user posted image user posted image user posted image - njena razlaga je, da ji zmanjka sape vmes, da zato joka user posted image - predvidevam, da ji ni všeč pretirana zadihanost user posted image ), Anže pa je bil 2. user posted image user posted image user posted image . Smo nazdravili s šampanjcem na njun uspeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
6.10.2011 20:06:47   
Paštetka
Ada, v prejšnji službi sem jaz 80 nadur pridelala v enem mesecu. Ti imaš vsaj upanje, da jih lahko izkoristiš. Jaz jih nisem mogla. Sem pa tudi jaz pol leta nazaj prišla do tega spoznanja in zato tudi pustila to službo. S tem, da sem jaz v to spoznanje vključila še moža. Če priznam, je bil on na prvem mestu, saj je malo manjkalo, da bi se lahko ločila. V službi vsa priliznjena s strankami, doma pa hura z možem in deco. No, pa sem razčistila s sabo in se čez noč odločila s podporo moža.

Naša dva še zaenkrat nikjer ne nastopata ali tekmujeta. Čestitam pa vsem zmagovalcem. Zame je vsak zmagovalec tisti, ki pride na cilj, ne glede na mesto. ČESTITAM!

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.10.2011 20:07:46 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.10.2011 20:12:02   
Paštetka
Jaz sem že kakšen mesec tako utrujena, da hodim ob osmih, pol devetih zvečer v posteljo. user posted image . Ne vem, kaj mi je. Nimam energije.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.10.2011 7:48:32   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala za "tolažbo" user posted image ....sem bila potem včeraj takoj bolje, do januarja bom že v top formi user posted image .

Ja, se mi pa kar zdi, da je v večini služb danes kar podobno...predvsem so redki tisti, ki res delajo "samo" osem ur na dan in samo dopoldne in samo od ponedeljka do petka...če imaš tako službo, bi ti skoraj moralo biti ime Srečko...če je pa še dobro plačana, pol pa SREČKO user posted image

Imejte lep dan danes, izkoristite še sonček dokler je user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.10.2011 7:49:50   
petarda
Tina čestitke tvojima dvema user posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas tudi še nihče nikjer ne tekmuje...razen tega kdo prvi poje večerjo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.10.2011 7:53:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz sem že kakšen mesec tako utrujena, da hodim ob osmih, pol devetih zvečer v posteljo. user posted image . Ne vem, kaj mi je. Nimam energije.

Ufff....tako obdobje sem jaz imela par mesecev nazaj...totalno na nuli baterije....zjutraj sem se vstala zaspana, čez dan sem bila zaspana...pa sem hodila spat z minijem, on se je zbujal naspan jaz pa zaspana, cel popoldan sem se vlekla zaspana, zvečer zaspana legla v posteljo, spala celo noč in se zjutraj zaspana zbudila....katastrofa! In se je vleklo kar par dni, teden, mogoče celo dva... user posted image  

Ti želim, da čimprej mine user posted image user posted image user posted image ....jaz sem takrat potem prešaltala na sadne dneve, potem post na sadnih sokovih in čimveč gibanja na svežem zraku...je pomagalo. user posted image  Samo je j***, če si cel dan v službi....user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.10.2011 8:22:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste bile v službi s tujci prijazne, doma ste pa nad otroci ponergale? meni se je zadnje čase to velikokrat... prevečkrat...  ampak sem prišla do spoznanja, da največ na svetu so mi vredni moji otroci, nobena služba, noben šef, noben denar ne more nadoknadit tega, ko mi sinek reče:"mama rad te imam, vesel sem, da si danes z mano."

ja, res je user posted image user posted image user posted image  za vse nas.

Ravno sem (ponovno) poslušala tisti slavni govor Steva Jobsa.... kako je vse res - vse tri zgodbe, ki jih je povedal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.10.2011 8:24:43   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Nina za tvoja otroka.

Kaj pa se s Tino dogaja? Kaj pa če ji je psihično to preveliko breme?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.10.2011 8:28:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

predvsem so redki tisti, ki res delajo "samo" osem ur na dan in samo dopoldne in samo od ponedeljka do petka...če imaš tako službo, bi ti skoraj moralo biti ime Srečko...če je pa še dobro plačana, pol pa SREČKO user posted image

Pa veš, da smo ravno včeraj v službi debatirale, če bi si lahko privoščile to, da bi hodile v službo s fino damsko torbico, pustile vse stvari tam in popoldan/zvečer komplet odklopile službene zadeve user posted image  
Tako pa vlačim domov tone papija, knjig,... v spletni učilnici vsak večer,...

Eh, ja, pod vplivom malo prej poslušanega govora.... to je pač moja sanjska služba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.10.2011 9:07:16   
NinaŠ
Dobro jutro, še user posted image user posted image user posted image vam skuham user posted image

Dežžžž.... no je tud to mora bit user posted image

Ja, druge razlage nimam. Samo ona gre s takim veseljem, ponosom na vsako tekmo, nkdar ne reče da ne bi šla.... zvije jo samo na licu mesta, med dejanjem user posted image , ko je pa konec pa spet ful s ponosom razlaga kako je ona tekmovala, pa da komaj čaka, da bo spet user posted image user posted image user posted image Pol pa vedi kaj jo muči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.10.2011 9:24:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste bile v službi s tujci prijazne, doma ste pa nad otroci ponergale? meni se je zadnje čase to velikokrat... prevečkrat...  ampak sem prišla do spoznanja, da največ na svetu so mi vredni moji otroci, nobena služba, noben šef, noben denar ne more nadoknadit tega, ko mi sinek reče:"mama rad te imam, vesel sem, da si danes z mano."

ja, res je user posted image user posted image user posted image  za vse nas.

Ravno sem (ponovno) poslušala tisti slavni govor Steva Jobsa.... kako je vse res - vse tri zgodbe, ki jih je povedal.

Res je, ja. Jaz se čimvečkrat spomnim na: "vsako slabo, je za nekaj dobro" ...ampak res...čisto vsako user posted image ....enkrat se že pokaže, da je res tako, najtežje se je samo takrat, ko se dogaja spomnit tega....je fajn, če te nekdo drug. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.10.2011 9:27:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro, še user posted image user posted image user posted image vam skuham user posted image

Dežžžž.... no je tud to mora bit user posted image

Ja, druge razlage nimam. Samo ona gre s takim veseljem, ponosom na vsako tekmo, nkdar ne reče da ne bi šla.... zvije jo samo na licu mesta, med dejanjem user posted image , ko je pa konec pa spet ful s ponosom razlaga kako je ona tekmovala, pa da komaj čaka, da bo spet user posted image user posted image user posted image Pol pa vedi kaj jo muči user posted image user posted image user posted image

Mogoče Tina med tekmovanjem vidi, da ne bo ravno prva in ji zato "težko" pade user posted image ...potem pa, ko na cilju vidi, da ste prav tako veseli, ponosni tudi če pride 6. recimo, potem je pa spet zadovoljna user posted image ....vsaj tako jaz opažam pri petarditu....se zna tudi razjokat, ko mu kaka stvar ne gre....in potem, ko mu razložim, da je važno, da poskusi, večkrat bo poskusil bolje mu bo šlo...v stilu vaja dela mojstra, če mojster dela vajo...in da itak ne pričakujem, da mu bo šlo od prve in da bo vedno in povsod in v vsem najboljši in da sem ponosna nanjga, tudi če je zadnji, pa se je potrudil.....no, potem mu je lažje. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.10.2011 9:31:36   
petarda
Aja...pa zdaj mu vedno prej povem, da je važno sodelovati in ne zmagati....tudi kdaj tako, ko se samo pogovarjamo ali pa ko navijamo recimo za naše košarkaše/nogometaše....in mu je že malo prišlo v kri, tak da tudi sam pove...trudil sem se, ampak nisem pa bil prvi user posted image  (recimo pri kaki nalogi v šoli)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
8.10.2011 7:51:58   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
8.10.2011 9:08:48   
petarda

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Hvala. user posted image

Evo spet sem danes zasrala. Kuham slivove cmoke za male tri za zajtrk in si že vnaprej govorim...če kaj pustijo, ne bom pojedla...če kaj pustijo ne bom pojedla...če kaj pustijo ne bom pojedla.... in potem je junior pustil skoraj vse....jaz tega nisem mogla stran vreč. user posted image  A ve tudi pojeste za otroki? Samo ajde...za enim pojest...za tremi??? user posted image user posted image user posted image

Pa še eno vprašanje. A so vaši novembrčki bili že kdaj sami doma...tako recimo za kako uro? Petardito pravi, da so jih v šoli spraševali ali so bili kdaj že sami doma in da on edini ni bil. user posted image  In mi je prav rekel...mami, mislim da je čas. user posted image  Samega ga pustiva samo kadar smo na morju, ker sta v spodnjem štuku itak tašča in tast. Takrat greva recimo brez njega v trgovino, mu naročiva, da če kaj rabi naj gre v spodnji štuk...spodaj poveva, da bo petardito sam in vrneva se itak v največ pol ure nazaj... Se mi zdi pa še prezgodaj, da bi ga doma samega pustila in šla recimo v trgovino in prišla čez uro nazaj user posted image ....čeprav....saj se mu nima kaj zgoditi, samo prešaltala še nisem user posted image . Sem mu potem včeraj razložila, da še ni bil sam, ker recimo kaj bi naredil, če bi vidil, da v kuhinji nekaj gori. Je rekel, da bi stekel ven. Sem mu povedala, da mu lahko recimo pride slabo, pa bruha...pa je rekel, da bi pazil, da bi šel v školjko bruhat user posted image .

Sem mu tudi povedala, da je mogoče triki kveščn...Recimo, da vzgojiteljice sprašujejo, če so že bili kdaj sami doma, pa sami zvečer/čez noč....pa so potem malo bolj pozorne...kaj jaz vem...mi je tudi to padlo na pamet. user posted image

Pa ful jih tako sprašujejo...recimo, če se zmeraj vozijo v avtosedežu v šolo, iz šole...in potem imajo tekmovanje v varnosti...

Pa sodelovali bodo v tekmovanju v ločevanju odpadkov. V vasi še nimamo smetnjaka za ločevanje in jaz ločujem samo papir in plastiko od ostalega (ta dva smetnjaka imamo pri hiši)...in me petardito skoz opozarja, da moram vse ločevati.... On tudi lepo odvije karton od plastičnega lončka od jogurta in pravi, da je treba dat vsako posebej v koš.user posted image

Striktno zapira vodo, ko si umiva zobe...jaz priznam, da ko jih umivam juniorju pustim, da teče, ker težko manevriram vmes še z pipo user posted image ...on mi jo pa vztrajno zapira user posted image ..... Sej zgleda, kot da jamram, samo sem v resnici vesela in ponosna, da jih tako lepo učijo (to so jih že v vrtcu) in mi je hkrati kar malo nerodno, ker se vsega ne držim tudi sama....in sem vesela, da me bo en skoz v rit brcal in me opominjal...samo imam občutek, da bi jaz morala njega, ne? Oziroma tako bom rekla...jaz sem ga tudi učila, da je treba vodo zapirat...samo sama pa tega ne izvajam...oziroma, ko si umivam zobe potem ja, ko jih umivam juniorju pa sem komot user posted image

Uf....sem naložila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
8.10.2011 19:53:56   
NinaŠ
Ne moja2 še nista bila dalj časa sama doma user posted image . Tam pol urice že, tolk da v trgovino skočim... pa še to vedno oba skupaj. Ne vem, če bi Tino že pustila dlje časa samo doma user posted image , verjetno ne, mislim pa da tudi ona ne bi hotela sama počakat. Oba skupaj recimo tam uro, uro in pol, več pa tudi ne user posted image , če res ne bi bilo druge izbire.

Glede ekologije mi pa zaenkrat še ne "bereta levitov" user posted image oz. se ju razne "pridige" v šoli ne primejo pretirano user posted image . Res da odpadke ločujemo, tudi vesta kam kaj sodi in se tega držita, a da bi trgala karton z jogurtovih lončkov ali striktno ugašala luči, pa ne user posted image .

Danes popoldne smo (končno) utegnili it nabirat kostanj. user posted image njamsi kako je sladek letos!    

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
8.10.2011 20:57:18   
*bubi*
Dober večer user posted image

Petarda, meni je grozno otroka sama pustit v stanovanju, ko smeti ven nesem, kaj šele, da bi ju za pol ure sama pustila user posted image  bi se pobila user posted image  Bubika itak noče ostat v stanovanju, vedno z mano sili. Zadnjič je bila že v pižami, pa je hotela it z mano ven do ceste nekaj iskat.

Je pa bubi bil zadnjič sam pri babici, ko je ostal doma zaradi bruhanja.... ni šlo drugače, babica je morala it v službo, dedi pa je bil na poti domov. Mogoče je bil 10 min sam, pa seveda tisti drugi dan, ko je bil že ok in je čisto preventivno doma ostal.

Je pa malo tudi s tem povezano moje vprašanje - kako dolgo se sploh dobi bolniška za nego, do katere starosti?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
8.10.2011 21:44:26   
NinaŠ
Je pa malo tudi s tem povezano moje vprašanje - kako dolgo se sploh dobi bolniška za nego, do katere starosti?

Mislim da do 15 leta user posted image nisem prepričana. Vem le to, da od dopolnjenega 7 leta starosti otroka pripada le 7 delovnih dni bolniške za otroka in ne več 15 dni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.10.2011 8:34:02   
*bubi*

Mislim da do 15 leta user posted image nisem prepričana. Vem le to, da od dopolnjenega 7 leta starosti otroka pripada le 7 delovnih dni bolniške za otroka in ne več 15 dni user posted image

Kako to misliš 7 dni? za eno bolezen ali na leto user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela, da je to sploh omejeno, v taki ali drugačni obliki. HB res minimalno koristim bolniške.... vem pa, da sem imela bubiko doma teden in pol, ko je imela vodene koze, kar je naneslo 8 dni bolniške.... pa je nekaj komplicirala, da se za vodene koze dobi en teden (=5 dni), če se mi je zdelo tako hudo, pa bi jo morala nazaj pripeljat. Bubika pa je imela take velike globoke kraste po telesu še ves mesec, da sem jo jaz z grozo gledala.

Sem takrat samo rekla, naj mi dajo koliko se jim zdi, da mi pripada user posted image  lahko pa jim bubiko pripeljem pokazat, pa naj oceni, če je bila že za v vrtec tri dni prej. (po bolniški list sem skočila sama)

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.10.2011 8:39:14 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.10.2011 8:40:47   
*bubi*
Pa še dobro jutro vam zaželim in user posted image user posted image user posted image user posted image  postrežem. Mi smo danes spali do osmih user posted image  user posted image  nas je zgleda včerajšnji izlet v LJ zmatral.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.10.2011 9:15:15   
ada2
delala včeraj cel dan, danes dobimo obiske in se zelo veselim... pride moja sestrična s svojima otrokoma.... sicer sta že velika - 15 in 17 let, a ker se malo vidimo sem zato vedno ko se vidimo zelo vesela.
moji 3-je so vačih sami doma, da skočim v trgovino - največ pol ure. ampak striktno vsi trije, ali v kombinaciji nuša in eden od fantov. nuša je sama velikokrat, adam je ostal nekajkrat, s tem, da je v spodnjem štuku dedi ali babica. se je pa tudi že zgodilo, da je bil čisto sam, vendar ne več kot 15 minut.
ok, če greva mi2 zvečer kam, pa so sami, ampak ponavadi so tik pred spanjem, umiti, v pidžamah in potem nuša prebere še pravljico in fanta spravi v posteljo.

nina moja nuša je bila včeraj v vaših krajih... so šli na izlet s planinskim društvom. sicer so zaradi slabega vremena malo priredili, ampak vseeno so uživali in potem zvečer, ko je prišla domov in tako navdušeno govorila o vseh doživetjih se je adam razjokal.... namreč tudi on bi moral iti, a ker je bil prejšnji teden bolan in je še na AB smo ga odjavili. bomo očitno mogli v lastni režiji kak izlet do snega opravituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.10.2011 20:16:33   
Paštetka
Muser posted image je bil sam doma kvečjemu 10 minut, ko sem skočila po malo v vrtec. Vrtec je pa preko cesteuser posted image . Drugače pa ga ne bi upala pustiti. Pa ne zato, da bi kaj naštimal, vem, da bi bil komot kakšne pol ure do uro sam, samo mi je res hudo, kot je bubi napisala, da bi bil sam doma. Ne vem.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.10.2011 22:23:35   
*bubi*
Saj, meni je hecno, kako za kakšno stvar menim, da je še premajhen... po drugi strani pa smo v prvi razred hodili sami v šolo -  z avtobusom, bili tudi kdaj sami doma in podobno.

bo pač treba postopoma otroke navadit... jaz bubija recimo pustim, da gre sam ven - peš ali pa s kolesom, sam gre pozvonit prijateljčkom v sosednjih blokih, sam gre do parkirišča, če babi kaj pripelje,... vse seveda na območju blokov, kjer je super neprometna promenada, pa trava za igro pod oknom,...

Evo, to sva začela letos spomladi z bubijem prakticirat. In se je že večkrat zgodilo, da je vzel bubiko zraven, da sta recimo s kredami risala spodaj, si podajala žogo in ves čas stala pod oknom in klicala: mami, mami, glej to, glej ono user posted image user posted image user posted image  Po moje gresta sosedom na živce user posted image  Ampak včasih enostavno ni šlo drugače kot da sem ju ven spustila in pri odprtem oknu kuhala recimo. 

Bubija sem tudi že pustila, da je šel sam domov do babice - zadnjič sem ga recimo dala na avtobusni postaji iz avta in je šel sam do babice (400m), jaz pa po bubiko v vrtec. Ni rabil prečkati nobene ceste. Na tej postaji bo izstopil, če bo šel po šoli k babici.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
10.10.2011 9:50:45   
NinaŠ
kak izlet do snega opravituser posted image

user posted image user posted image user posted image  

Mi smo se včeraj odpravili na obisk k Babici Zimi user posted image . Smo šli do Zgornje Krme, kjer ga je ca 30 cm user posted image user posted image user posted image  O kakšno veselje user posted image . Sicer jima nisem dovolila preveč traparij v snegu izvajat, ker smo bili opravljeni pohodno in ne zimsko user posted image , pa bili smo ca 2 uri od avta user posted image , pa zunaj je bila 0 ob vetru verjetno še manj, a sta bila najbolj srečna otroka, ko sta nazajgrede dirjala offroad po snegu user posted image . Nazaj smo seveda prišli mokri do kolen in komolcev user posted image , a glede na to, da je bila ves čas akcija upam, da se nista prehladila user posted image   Ta teden moram nujno nabavit gamaše in zimske čevlje, ker sta otroka že napovedala ponovitev podobnega izleta za vikend user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
10.10.2011 9:56:41   
petarda
Nina sem ravno včeraj razmišljala, ko sem se peljala proti Ljubljani in videla sneg v gorah, da boš ti verjetno zdaj že limala slikice s snežnim motivom, jaz pa še morske user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro. Kavico sem vam pa na FB skuhala, ker je tukaj vse štekalo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?