ada2
|
petarda ampak.... da ti pšovem, meni še zdaj ni uspelo biti 100 % v službi, kar naprej se zalotim, da mislim kako so otroci, da sem premalo z njimi, da mi je nuša zrasla ne da bi jaz vedela za to.... in to vodi v to, da imam premalo časa za kvalitetno delo in mimogrede naredim kakšno napako, ki sicer ni neka velika strokovna napaka, ampak kak manjši kiks, ki seveda takoj pride do šefov in potem se moram vedno zagovarjat.... sploh ko je kdo od otrok malo bolan ali prehlajen in imamo še ponoči kake budne urice, ali pa samo kašlja celo noč in jaz zaradi tega ne morem spati, potem sem čez dan ko zombi in se samo vlečem.... da o nadurah sploh ne govorim... sem jih v zadnje pol leta pridelala 80 plačajo jih ne, koristimo jih tako, da imamo sicer planirane proste dneve, ampak čisto vsak mesec se nekaj zgodi - nova nosečnost, prometna nezgoda, operacije, bolani otroci in vse pade v vodo.... dopusta imam še 24 dni, pa je že oktober..... eh, brezveze, da govorim, samo še bolj prestrašila te bom. uživaj dokler lahko, potem živi sproti. ne sekiraj se, če ni doma speglano, če so pajki po kotih, če posoda ni vedno takoj umita... vse bo počakalo, otroci pa ne. zrasejo medtem, ko se mi "zabavamo" s peglajzlom, krpo za prah in sesalcem. kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste bile v službi s tujci prijazne, doma ste pa nad otroci ponergale? meni se je zadnje čase to velikokrat... prevečkrat... ampak sem prišla do spoznanja, da največ na svetu so mi vredni moji otroci, nobena služba, noben šef, noben denar ne more nadoknadit tega, ko mi sinek reče:"mama rad te imam, vesel sem, da si danes z mano."