|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
4.10.2011 13:21:55   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: mopsy
smo že celo čez kilo vsak..:)

To pa je  pri dvojčkih res super!

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.10.2011 13:22:12   
soncnica28
Živjo user posted image !

Evo, tudi mene s pregleda pri G. Mi je naredila samo vaginalni pregled, maternični vrat je še vedno čist zaprt in se ni nič skrajšal, kar je dobro.

Naslednji ponedeljek imam cuker test v ZD Domžale.
Dons pa grem v materinsko šolo v Grosuplje in me prav zanima kako bo. Je pa dons, jutr in v četrtek.

Roditi nameravam v porodnišnici v Trbovljah, če bo čas priti iz Sodražice in če ne bo preveč snega. Drugače pa verjetno v LJ.

Sem pa dons sestro vprašala za potrdilo o predvidenem datumu poroda za na center za socialno delo in je rekla, da tega ne dajejo več, da greš kr z materinsko knjižico tja in tam vse vidijo.

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.10.2011 13:31:13   
beti 1
mopsy, če mi posreduješ navodila ti mogoče lahko pomagam, se kar spoznam v KC.

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.10.2011 14:45:40   
mopsy
Nekako tako mi je takrat na Polikliniki rekla: v avli do dvigal v pritličju, levo in pol so še neka dvigala ampak niso prava dvigala (??) in pol je steklena stena in tam nekje soba 13..user posted image ..taka so bla nekako navodila..:P

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.10.2011 15:43:12   
mopsy
Našla...če bo kdaj še katera iskala je tuki: http://www.vukc-lj.si/navigacija/znotraj-stavbe?uid=da02c299-045e-492f-90d9-fda962fea1c3&euid=44521ce0-e410-4e02-b08d-a635d53a07fd

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.10.2011 18:39:22   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

:) in mi smo bili danes prvič v materinski šoli oz šoli za starše user posted image
Kar fino je predavala tale babica v Domžalah, mlada, samozavestna, dovolj kritična,...dober jezik user posted image

Res pa, da je bilo kar malo kratko in sicer uro pa pol user posted image ampak glavne info mislim, da so bile podane.

Ker sem šla vmes za 5 min ven (ma je bil tako slab zrak...dobro, da so vsi sedeli), sem ravno zgrešila info o plenicah. Malo že razmišljam, da bi investirala v tiste pralne plenice (baje imajo dojenčki manj težav z raznimi vnetji user posted image ), pa je baje babica priporočila plenice za enkratno uporabo...dragemu, ki so mu slednje bolj všeč, se je kar smejalo, ko mi je lahko ''zaupal to informacijo''.

Ima katera izzkušnje s pralnimi plenicami??

a res...jaz sem bila tudi včeraj v materinski šoli v Domžalah user posted image

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
4.10.2011 19:37:26   
Mistica
  user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 11.10., 23.8. ?, user posted image
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.10., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 20.10., 21.9., Divača, user posted image

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 19.10., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.10., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 72user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 14
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

< Sporočilo je popravil Mistica -- 4.10.2011 19:38:07 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.10.2011 19:45:30   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: martythezebra

Mistica sem ti poslala ZS sam zdj gledam med poslanimi ga ni :(...

Res nisem prejela tvojega ZSuser posted image - hvala za informacije. Sem pa preverila na netu in če katero zanima, imamo v Slo. več podobnih prodajaln z rabljeno opremo- tu je povezava:

http://www.otrokoskop.si/main/cat/75

Smejka11 - hvala za pohvale user posted image user posted image user posted image Sem pri tebi vnesla oba kraja poroda.

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
trnuljčica uno stran k si dala sm si prou zdej zračunala k sm mela lih materinsko pr seb ... pa je tko, da mi pride da je teža 459g pa kao 20 teden, čeprav sem bila v 22 tednu ...
ko dobim še kakšne mere od zdej si bom pa vpisala, da vidm kako in kaj  je prav zanimiva stran ...
evo jst grem pa zdj na polikliniko lulat

Glede mer pa gledam jaz tu:
http://www.noseca.com/
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek%20v%20Excelu.html

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica28
Evo, tudi mene s pregleda pri G. Mi je naredila samo vaginalni pregled, maternični vrat je še vedno čist zaprt in se ni nič skrajšal, kar je dobro.

Sem pa dons sestro vprašala za potrdilo o predvidenem datumu poroda za na center za socialno delo in je rekla, da tega ne dajejo več, da greš kr z materinsko knjižico tja in tam vse vidijo.

To sem se tudi sama spraševala - kdaj ponovno pogledajo MV (meni ga je nazadnje na morfologiji)?

Glede potrdila sem jaz od svoje G oz. sestre dobila isto info.

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.10.2011 19:53:33   
**Nelly**
Pozdravljene souser posted image

Zdaj se pa res oglašam po zelo dolgem času, berem vas redno, vendar zmeraj zmanjka tistih nekaj minut, da še kaj natipkam.

Danes smo imeli pregled, naša pupa pridno brca, srček pa veselo utripa. Spim res bolj tako-tako... me naša pupa zbudi z brcami user posted image user posted image , je najbolj aktivna ponoči. Zato se vsake toliko sprašujem, če bo tako tudi po porodu? Bo zmeraj veselje začela proti večeru in celo noč?user posted image Bomo imeli kar nekaj neprespanih nočiuser posted image .

Kg - danes sem 27t in 1/7 in sem se zredila celih 8-9 kg in danes sem bila malce "okregana" s strani G user posted image .  Mi je rekel, da se do konca lahko zredim le še 5kg in da naj pazim kaj jem ter se naj izogibam sladkemu, ter da glede nato, da sem nosečka prvič, se nebi smela tako zelo zreditiuser posted image . Ja kaj pa naj naredim? Saj se ne nažiram, jem ravno tako kot sem pred nosečnostjo. Ogromno zelenjave in sadja, saj se pregrešim tudi kdaj pa kdaj, ampak to sem se že prej tudi. Kako pa ve kaj stojite s kilogrami?

Porodnišnica - sem odločena, da bom rodila v bolnišnici v Murski Soboti. Odkar je nova porodnišnica, sem navdušena pa tudi punce so mi povedale, da v primerjavi z staro je sto in ena, pa tudi osebje je profesionalno in dostopno. Se pa nagibam k epiduralni, ker imam prag bolečine obupen, še med M krči me je lubi večkrat moral peljat na inekcije, ker je tako obupno bolelouser posted image

Šola za starše - obiskovati jo nameravam, vendar pa še zmeraj čakam, da me pokličejo, da lhako grem. Ker v našem ZD kličejo vsako nosečnico ob določenem času.user posted image

Pregled - posvetovalnico smo imeli danes, kot sem že omenila na začetku. Naslednjo pa imamo 28.10.

Moj lubi je končno končal sobico za našo pupo user posted image , kar se tiče opreme pa imamo že posteljco in voziček. Jutri pa gremo še po previjalno user posted image . Ostale stvari pa bom nabavljala sproti, ko vidim kaj takega kar mi je zelo všeč. Zato bi pa tukaj prosila punce, ki ste že mamice in imate zimske otročke, da mi malce pomagate in poveste kaj vse zimski novorojenček potrebuje. Mi lahko kater kakšen seznamček napiše? - saj lahko tudi kot ZS.

user posted image user posted image za vse, ki ste opravile morfologijo.

Oh, zdaj sem se pa razpisalauser posted image user posted image .  Uživajte in lepo božajte trebuščke.

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 4.10.2011 19:56:40 >

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.10.2011 20:16:40   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: mopsy

Našla...če bo kdaj še katera iskala je tuki: http://www.vukc-lj.si/navigacija/znotraj-stavbe?uid=da02c299-045e-492f-90d9-fda962fea1c3&euid=44521ce0-e410-4e02-b08d-a635d53a07fd

Mopsy po sliki sodeč si našla lokacijo kjer so to delali na polikliniki.

Opis tudi meni ni najbolj jasen, zagotovo so oštevilčene sobe v predelu, kjer je urgenca (SNMP, IPP, travma), da prideš iz avle do tja moraš mimo dvigal, ki so namenjena izključno za prevoz bolnikov, moti me pa opis steklene stene. Razen, če je s tem mišljen vhod v predel za dializo. Številke sob so na rumenih ploščicah nad vrati.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.10.2011 20:31:58   
Kasija
mopsy opis poti: vstopiš skozi glavna vrata in greš naravnost proti dvigalom, nato pred dvigali zaviješ levo okrog njih in naravnost pred seboj na koncu hodnika zagledaš steklena vrata, ki vodijo na oddelek. tam je ali je bilo nekaj otroškega, ker so slikice nalepljene po šipah in tudi wcji so za otroke. soba 13 je pa na desni strani hodnika za steklenimi vrati oddelka.

soncnica28 hvala za informacije o mateinski za csd. nisem vedela.

se mi zdi - verletno prav? - da vas nekatere že prijemlje mrzlica pred porodom. meni se stalno zdi, da bi morala nekaj pakirat, pripravljat, pregledovat, če vse imam... bi bila že raje doma. v službi ko en mesečnik razmišljam kar nekaj. po drugi strani pa sploh ne pridem do priprav na dojenčka med službo, otrokoma in drugimi obveznostmi.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 4.10.2011 20:34:20 >

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.10.2011 20:37:57   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

mopsy opis poti: vstopiš skozi glavna vrata in greš naravnost proti dvigalom, nato pred dvigali zaviješ levo okrog njih in naravnost pred seboj na koncu hodnika zagledaš steklena vrata, ki vodijo na oddelek. tam je ali je bilo nekaj otroškega, ker so slikice nalepljene po šipah in tudi wcji so za otroke. soba 13 je pa na desni strani hodnika za steklenimi vrati oddelka. 

Mopsy evo, Kasija, je tako jasno napisala, da ne moreš več zgrešiti.
Na ta predel sama nisem pomislila, včasih je bila tam otroška kirurgija, zdaj pa naj bi tja preselili hematologijo, pa sem mislila, da je zaprto.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.10.2011 20:55:30   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
se mi zdi - verletno prav? - da vas nekatere že prijemlje mrzlica pred porodom. meni se stalno zdi, da bi morala nekaj pakirat, pripravljat, pregledovat, če vse imam... bi bila že raje doma. v službi ko en mesečnik razmišljam kar nekaj. po drugi strani pa sploh ne pridem do priprav na dojenčka med službo, otrokoma in drugimi obveznostmi.

pomoje se ti zdi kar pravuser posted image . Mene že kar ma ta mrzlicauser posted image . Mogoče malo bolj kot ostale, ker sem brezposelna in sem dopoldan čisto sama in imam več kot preveč časa za razmišljanjeuser posted image .

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.10.2011 22:54:26   
Roberta69
Jaz sem si pa danes dala duška in nakupila vrečo roza cunjic user posted image , potem bo pa fantek user posted image ... pri ta prvih dveh se nisva niti enkrat vprašala, kaj pa če bo...user posted image

Študiram glede vozička, prebiram tuje forume, ker pri nas izgleda ni veliko tovrstnih uporabnic. Sem se že ful ogrela za en voziček, zdaj sem pa prebrala, da imajo uporabnice marsikatero negativno stvar povedati na njegov račun in bolj hvalijo enega drugega, ki je pa user posted image drag, pa tudi ni vse v enem (kar itak nikoli ni), saj če bi bil to eden in edini, adje OK, tko smo pa že pred 3,5 leti zapravljali za voziček, pa zdaj spet jovo na novo, pa ta oprema je drugače, to šele potem vidiš, ko imaš otroke user posted image , tako postranska zadeva, da bolj ne bi mogla biti (vsaj meni), no, ne pravim, da je ne rabiš, hočem samo reči, da je vse tako minljivo, kratkotrajno uporabno in med obilico obveznosti, nalog, dogajanja, ki ga otroci prinesejo, kar neopazno in na prvem mestu je res uporabnost - ko nekaj rabiš, pa nimaš, bi dal vso lepoto in še kaj, da bi imel tisto kar res rabiš user posted image .

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.10.2011 23:09:31   
Roberta69
Mrzlica pred porodomuser posted image prvič je je najbrž nekaj bilo, ker smo/sem bila takooooooooo neverjetno neučakana, ampak sem imela vseeno zelo veliko dela do poroda, da sem pol toliko študirala in pripravljala kot recimo souporabnice foruma in sem bila potem na koncu že samo zaradi tega malo živčna, ker so imele vse že v nulo prištimano ful prej, jaz sem pa lovila bolj zadnje dneve. Ta drugič te mrzlice sploh ni bilo, torbo sem recimo pakirala tisti dan, ko sem šla rodit (med popadki user posted image ), pa tudi drugače je bilo vse ful bolj mirno, ker se mi je zdelo, da itak že vse imam in da kaj naj sploh pripravljam user posted image . No, vseeno sem enkrat pred porodom bolj generalno počistila stanovanje (generalno takrat zadnjič user posted image ). Nisem se pa niti slučajno toliko obremenjevala, kot prvič, glede fiziološke, pa vat, pa alkohola, pa tega mazila in onega, itd. (vsega kar ti pač vcepijo v glavo, da kao rabiš), ampak sem vedela, da zares itak skoraj nič ne rabiš in tistih nekaj gazic je bilo tako in tako še doma. Ta prvič sem imela pa enega dela s Tosamo, pa lekarnami, pa tem in onim user posted image . Malo me je bediralo edino zadnje dni, ker sem se "bala" poroda - sicer je bil moj prvi kao ful lep (po besedah babic in nekega splošne predstave), ampak popadki so na koncu (kakšne pol ure) takoooo zelooo boleli, da jaz ne znam opisat (če bi mi kdo ponudil, da kar za vedno zaspim, bi najbrž sprejela user posted image (malo heca), ampak res je bilo čisto too much!!!). Tokrat sem pa res čisto relax. Sploh ne razmišljam o porodu, nikamor se mi ne mudi, nič se ne obremenjujem s tem, pomislim pač samo na to, da bom morala še enkrat zadnjič malo stisnit zobe user posted image , ampak nekako računam, da bo še lažje kot zadnjič user posted image , to pa bo, si ne bi mislila, da lahko kaj takšnega rečem, sploh ker gre za porod, mala malica user posted image . V glavnem čisto veselo, nasmejano nasproti PDP-ju z upanjem na najboljše, bi pa v vsakem primeru neštetokrat raje trpela kot 100 user posted image , samo da bo z user posted image vse OK. 

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.10.2011 9:06:08   
girly
samo par vrstic z moje strani....

zaradi krčev, ki so se pojavili sredi noči in z močno bolečino, sem bila na pregledu prej. na srečo je vse ok, ustje ni stanšano, lepo zaprta,user posted image lepo raste. v glavnem, namesto 4.10. sem bila na pregledu 28.9, naslednji pregled imam pa 26.10. v teh dneh se nas je lotila še trebušna viroza, jaz sem jo naslabše odnesla, bruhala, driskala, itd, tko da sem še vedno precej švoh.

no,vesele trenutke v user posted image pa pobožajte svoje trebuščke

lep dan!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu mopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.10.2011 9:11:55   
dekletce
Pozdravljena, komaj zdaj se pridružujem. Sama imam PDP 7.1.2011, vendar niso najbolj prepričani, da je to točen datum. V poštev pride cel prvi teden v januarju in celo zadnja dva dni v dec :) Stara sem 29 let, to je moj prvi.  To bo najina prva pikica, pravijo, da bo user posted image :). Prihajam iz Mb. Roditi imam namen v MB porodnišnici. Ravno včeraj sva z mojim prvič bila v šoli za bodoče starše.

Pojma nimam, kako vpisat v ono tabelo :S.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
5.10.2011 9:16:18   
trnuljčica
Kg  11 plus. Se ne sekiram. G. nič ne komentira. Sicer bi ziher kaj, ampak po izkušnji prve user posted image , ko sem nehala šteti kg po 22 kg, in sem bila na svoji teži brez diet po treh mesecih, se niti ne čudim. Skratka sama voda. Jem enako, ok imam res je manj stresa in posledično ne grem tolikokrat na wc kot pred službo(včasih)user posted image , pa manj gibanja...

Pralne plenice nimam mnjenja (poz/ neg) o njih.
Moje stališče je da si ne mislim koplicirati življenja. Prvi je imel pokakane čisto vse plenice  že iz porodnišnice ven (torej 8 ca 2 mes, potem 5...) Vneto ritko na tistih za enkratno uporabo je imel 1x  za 3 dni. Če bi poleg celodnevnega in nočnega joka, nespanja  še toliko prala, bi se mi user posted image . No, saj se mi je vseenouser posted image . Se je pri 9 mes izkazalo, da sem imela prav in je imel alergijo na mleko, sojo,...in ob tem črevesne težave non stop.

Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.10.2011 9:20:34   
kokosh
Rezultat znanstvene raziskave o vozičkih je naslednji: najin fantek se bo prevažal v Mutsyju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
5.10.2011 9:22:46   
trnuljčica
Dekletce dobrodošla. Ena fajn punca ti bo ziher vpisala not v tabelo(je res pridna glede seznama) user posted image Kako pa to da imaš tako ,dolg, možni rok? Neredni ciklusi al kaj drugega.
Girly ojoj, no glavno da je z user posted image vse ok. Drugače je po driski... Rehidrol al pa kar kakšna Isostar tabletka ok. Pa seveda tekočina.

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.10.2011 9:35:48   
dekletce
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 11.10., 23.8. ?, user posted image
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko
Dekletce, 29, 1user posted image , 1user posted image , 14.10., Maribor, user posted image , Maribor

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.10., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 20.10., 21.9., Divača, user posted image

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 19.10., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.10., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 72user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 14
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.10.2011 9:40:46   
Janchek81
roberta69 jah bo pa fantek v roza cuncah user posted image user posted image  no jaz nimam namena še nič kupovat, to bom vse ob zadnjem znaku user posted image  pač slaba pretekla izkušnja .. nakupovat bo šla mami nekje v januarju, sej rabm itak samo flaške, dudke, drugo mamo vse še od sestre user posted image  če bo pa user posted image  mam pa od kolegic user posted image

Drgač mamo pa mi dons 3D user posted image  bomo vidl kako in kaj, upam, da vidmo čim več in da nam ne bo kazala hrbta user posted image

(odgovor članu dekletce)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.10.2011 9:56:51   
ronja
martyzebra, hvala za info. A je to tam blizu stare cerkve oz. malo naprej? Tam sem jaz enkrat bila, pa je bilo vse drago ko pes. Ampak če prav vem, je tista trgovina propadla (nič čudnega, saj je bila not postelja dražja od nove... ok, ne čisto isti model, ampak primerljiv).

halo, to je časovno prezahtevno

Hehe, ko dobiš dete, ti bo verjetno prav prišlo - pa takrat bo vse skup časovno bolj zahtevno, se je fajn mal prej navadituser posted image .

pralne plenice: 1x sem že pisala svoje mnenje: za EC (brezplenično dete) so včasih praktične, ker bolj vidiš, kaj se dogaja (sproti). Mi pa racmanke niso preveč všeč, ker za take suhele niso najboljši kroj. Za kakega bolj ornk fanta pa so super (videla v živo) - mojidve bi se pa po moej komi premikali not, je plenice več kot njijuuser posted image . Sem jih kar sešila in tiste so se pa fajn obnesle, ker so pač kroji po njima narejeni. Sem pa tudi jaz isto slišala, da pri teh plenicah ne rabiš široko povijat, ker je vse skup že tako stabilizirano z njimi. Mojidve sta imeli obe 1A kolke, tako da ni bilo teh problemov, nista rabili nič.

gnezdenje: ga še ni, rihtanje stvari za službo, urejanje stanovanja, bolani otroci,... take stvari so trenutno aktualneuser posted image

srečanje: če bo v Lj, se pridružim, kam ven pa ne morem, ker mava samo en avto...

Jaz imam edino eno skrb, in me zanima če še katera nosi zelo nizko, jaz namreč čutim brce čisto pri sramni kosti in mi je mal hecno, ker sem že v 26 tednu in kolkr vem bi se že moral dvignit.

To ni nič narobe - obrnejo se šele na koncu (mislim, takrat je nujno - nekje do 37 tedna je že fajn, pa še to če se ne, lahko delajo ponekod zunanji obrat).

Joj groza men ti meseci tako bežijo. Soba še ni nič zrihtana, oprema še v kleti. No danes dobim oblačilca. Jutri jih pregledam,da vem kaj moram dokupiti. Kje je še belenje sobe, risanje, slikanje sten

trnjulčica, tebe pa tole gnezdenje resno drži! NO, sicer jaz imam šele 20.1., ne vem, kdaj imaš ti. Ampak meni se zdi, da imam še ogromno časa. Sama pred novembrom ne mislim kaj dosti začet pripravljat. Prejšnič sem v 37. tednu lubija milo prosila, če lahko že zrihtava pohištvo do koncauser posted image . Tak da sem navajena, hehe. Bom tokrat začela malo prej, da ne bo decembra vse na kupu, ker bo itak kup drugih stvari (pač veseli december  = naporni december).

Mene pa nekej zanima ... a kakšni kej otrdeva trebuh? In če katera ve zakaj do tega prihaja?

Ja, to so "lažni popadki" (ali tisti bh popadki (drugo ime, ista reč) in ni nič narobe ali škodljivo za dete (niti zate, seveda). Meni je pri Ronji non stop, vsako uro ziher, pa večkrat na uro, skratka res skoz, sploh po športu, ko sem porabila zaloge mineralov. Pomaga če piješ veliko magnezija, preprečit čisto se pa ne da (vsaj meni ni ratalo). Problem bi bil, če bi bilo to ful redno, ful boleče in bi te dol tiščalo. Ampak to vse je tako zelo boleče in tako zelo izrazito, da ne moreš spregledat ali zamenjat za kaj drugegauser posted image .

Zato se vsake toliko sprašujem, če bo tako tudi po porodu?

Pravijo, da ni nič povezano. Ampak... pri meni je bilo... obakratuser posted image . Zdaj je tudi Svitko zelo aktiven ponoči, vedno brca od 19h do 1h ali 2h ponoči, neprestano, to dete nič ne spi! 16 ur spanja dojenček - malo morgen! (smo lih včeraj gledale v zooju, koliko kdo spi in je bilo za dojenčka da kao 16 ur - ja pajade! Moja nobena ni tok spala!) Se pa Svit za razliko od sestric ne zbuja ob 4h, kar mu štejem zelo v dobrouser posted image . Če bi se zbujal ob 7h, potem je lahko pokonci dokler hočeuser posted image . Sicer je pa še par mesecev in se jim v tem času zna urnik še precej spremenit in obrnit, sploh ko pridejo ven... Eni zamenjajo dan in noč - to ful ni fino (takes one to knowuser posted image ).

nelly, jaz sem se zredila še več - samo da oni tega še ne vejouser posted image . Prvič, ker sem se zdaj zredila v 1 tednu za 2 kili (ne me vprašat, kako mi je to ratalo, ker nimam pojma!), drgič pa zato, ker sem se že v začetku zredila nekaj in tako sem po njihovo štartala z 59 kilami - tako da od tam sem se zredila 6 kil, kar še ni tako hudo za 7. mesec. Vseeno upam, da bo to šlo še malo dol predno gre spet gor... vsakič se več zredim med nosečnostjo... No, upam, da bom potem vseeno prišla z istimi kilami domov kot pri tamalih, to bi bilo idealnouser posted image . Sicer se meni v nosečnosti blazno poveča izkoristek! ne pojem bogvekaj več - to pravi lubi, ki lahko bolj realno oceni, ampak enostavno vsako stvar ful bolj izkoristim - normalno gre vse zelo hitro ven in sem bolj suha kot debela.
Zdaj pa... telo hoče vse izkoristit, pa čeprav ga ne stradam. Saj po svoje vem, od kod to - ker ko dojiš, res ogromno rabiš in telo hoče naredit zaloge - ampak drago moje telo - obljubim, da bom imela tudi čez par mesecev dovolj za jest, ni treba šparat, res ne!user posted image

šola za starše: ne vem, če se mi da it na to - sem šla 1. dvakrat, pa nekak se mi zdi, da nisem še kaj dosti pozabila od takrat (sem mela ves čas trening, hehe). Bom videla, če bo čas, bom šla - na koncu. Samo zdaj ej to malo bolj smotano - mam malidve, ki sta dostikrat bolni, pa ju nimam kam dat, popoldne mi je pa tudi kar malo škoda časa, ki ga imamo skup, pa še lubi ima zdaj skoz terene itd... Mogoče kasneje, bom  še videla.

roberta, zakaj pa ne bi uporabljala kar vozička, ki ga že imaš?

dekletce, dobrodošla.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.10.2011 9:57:08   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Rezultat znanstvene raziskave o vozičkih je naslednji: najin fantek se bo prevažal v Mutsyju user posted image

Katerem, katerem? Midva se tudi nagibava k Mutsyju. Edino mal dolgo je za čakat. In glede na to, da nimava časa do BC v LJ, ne vem, kdaj ga bova naročila.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.10.2011 10:04:06   
valentinčica30
O pozdravljene čvekice!

Da se po zelo dolgem času še jaz mal oglasim. Trenutno delam ko nora in zmatrana sem temu primern. Naše dete v trebuhu lepo napreduje in počasi je začela vsa širna okolica opažati da sem nosečauser posted image user posted image . Se sprašujem al sem tok debela al mam tak mali trebuh da tega prej niso opaziliuser posted image user posted image .

Predporodna mrzlica..... Ne bi o tem. Če bi vedela spol bi  me najbrž že odneslo tako pa lahko samo čakamo. Trenutno selim svojo pisarno, saj bo tu sedaj otroška soba za našega trenutno najmlajšega, ki je še vedno z nama v spalnici. Oblekic imam kar nekaj že od njega, sam če bo pa pupa bo pa pač mal bolj fantovsko oblečena. HB imam za prve mesece imam veliko nevtralnega.

Materinska šola..........Sama nisem nikoli šla in tudi sedaj v 4 ne grem.

Voziček....Tuki delava celo študijo, ker je naš mali uničil svojega in moreva sedaj kupiti novega. Najbrž bom zbrala kej v stilu tega:
http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_adbor_pepe.html

O krčih tut nebi ne vem kaj komentirala, ker včasih mislim, da bom kar rodila, vendar se tut zavedam, da je to zaradi prekomernega dela in tako bom počasi vsaj malo izpregla. Sicer pa je fajn, ker grem lahko tut med službenim časom mal v ležeč položajuser posted image user posted image  (prednost dela doma).

Rodila bom v NM porodnišnici.

Zdej šibam nazaj delat, da mi moj direktor ne bo plavega pisal.

Uživejte

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?