|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
3.10.2011 8:01:03   
Matkurja
Glede seznama sem za to, da se napiše, kje nameravamo rodit. Jaz v Postojni.

Pa res bi blo fajn, da se dopiše seznam kaj je treba pred in po porodu storiti, ker do takrat bom jaz vse to že pozabila.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
3.10.2011 8:09:06   
biba*12
Dobro jutro....

po dolgem času se oglašam....berem redno v službi, pišem bolj malo, doma pa sploh nimam še interneta, ker sva se s fantom šele uselila user posted image

Torej, jaz bom rodila v Izoli.....punčkouser posted image user posted image
13.10.2011 imam 3d ultrazvok in upam da se bo takrat že obrnila, saj je z ritko navzdol....
Sem se pa skozi čudila zakaj me brca tako nekam nizko, pol sem pa v sredo zvedla zakaj.....baje je še čas, a ne?

Zdaj pa veselo na delo....se tipkamo še kaj user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
3.10.2011 8:11:08   
Janchek81
hej hej

No če se gremo kje katera misli roditi pri meni dopišite LJubljana user posted image
Nekej me pa zanima .. a ma kakšna kkšne izkušnje s tem, da so kateri na morfologiji rekl, da ma user posted image  pa se je potem zvedelo, da je user posted image  user posted image  

(odgovor članu biba*12)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
3.10.2011 8:18:46   
biba*12
Meni so za zdaj vsakič rekli da nič ne "štrli" med nogamiuser posted image

Poznam pa punco, ki naj bi nosila user posted image , pol pa so ji čisto na koncu rekli da je  user posted image .....nikoli se ne ve user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
3.10.2011 8:23:26   
Janchek81
biba*12 ja sej moji kolegici so tud rekl da ma user posted image , pol en teden pred rokom so ji rekl, da ma user posted image  in res je rodila user posted image  user posted image

(odgovor članu biba*12)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
3.10.2011 8:28:15   
biba*12
Ja, ja se dogaja.....jaz upam da pri meni ne ker sem se nekako že navadila da bo user posted image  user posted image .....sicer pa, sej je vseeeno sam da je vse ok...

Neposredna povezava do sporočila: 2081
3.10.2011 9:03:29   
Kasija
janchek81 parkiranje pri porodnišnici je nočna mora. vsaj zame. po ulčicah lahko voziš naokrog n-časa, da kaj najdeš. v parkirni hiši pri kliničnem je ponavadi prostor, ampak je seveda za plačat.
ven spuščat iz parkirišča. sem eno uro čakala na izhod iz parkinga. ven sem prišla tako, da sem poklicala svojo mamo, ki je poklicala v parkirno hišo, da je njena visoko noseča hči ujeta v tretjem nadstropju in ne more toliko časa bit v avtu. ko se je varnostnik nekaj izmikal, je zagrozila, da bo prišla osebno tja usmerjat promet in naj se spoka na cesto ven spuščat ljudi. in je res šel in sem bila zunaj v 15 minutah. vsi drugi pa tudi. bravo za mame/babiceuser posted image user posted image   

joj tole razmišljanje o zmotljivosti user posted image user posted image  gre meni neprestano po glavi. si kar ne upam povsem navadit, da je punčka.  zbiram pogum, da G prosim, da še enkrat preveri. čeprav je bila prepričana.

matkurja meni tudi kar slabo postane, ko pomislim na vse papirje. če imaš pa še 100km stran, pa sploh.

rodila bom v postojni user posted image . sem se res dobro počutila pri njih in upam, da bo podobno prijeten sprejem tudi tokrat.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
3.10.2011 9:21:51   
ronja
dina, moji otroci vsi skačejo po trebuhu, Svit seveda tudi. Ronja je mela foro, da se je oprla na mojo hrbtenico in se usločila ven - tisto pa ni bilo nič luštno... Tako da skakanje je čisto fajnuser posted image . Kar naj skačejo, vsaj vemo, da so ok. Sicer je pa zaenkrat še prečno, računam, da se bo še obrnil, saj ima še časuser posted image .

Ne boš verjela, eni smo že deset_letje nazaj imigrirali ven.
Verjamem, verjamem, saj jih veliko poznam takih. Samo midva bi rada, da hodijo otroci sami na svoje dejavnosti, heheuser posted image . pa da ni treba za vsak drek v avto...

mistica, imaš moje pestke! Ti želim, da bi bilo vse tako ok, da bi smela spet slončkatuser posted image

matkurja, vprašaj prej po tel. kaj vse rabiš, da ne boš česa pozabila prinest. Se splača. Sicer pa lahko mogoče kar pošlješ tja vlogo? Pokliči, pa vprašaj.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.10.2011 9:39:44   
Janchek81
biba*12 joj vem kako je z garažno hišo pri porodnišnici, vaskič tam parkiram ko grem na polikliniko ( laboratorij ) in k svoji ginekologinji ( ta petek ) in za polikliniko, ko sem hitr fertik dam samo 2€ ( 1 ura ), ko pa pri svoji G čakam po ure in ure ... GROZA .. sem tudi že zmetala 10€ za to da sem opravila pri svoji G .. pol lahko zračunaš kok sm čakala user posted image  tko, da zato bi rajš hodila kam drugam v materinsko šolo, da bi bilo vsaj za parkirat ... če se pa nbena tuki ne bo zrajtala kako to poteka user posted image  v Domžalah bom pač u petek prašala kdaj imajo v porodnišnici user posted image   Kar se tiče user posted image  in user posted image  .. men je primarij Cerar na morfologiji reku, da je user posted image  in nekak mam kr občutek, da se je zmotu .. čeprav imam v sredo 3D .. ampak nikjer ne piše, da bo pa una lahko vidla ... no ja, sej važno da je bitje zdravo ... user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.10.2011 9:53:40   
presrecna*
Pozdravljene,

da se še jaz nekoliko oglasim (spremljam vas redno ;))

Rodila bom v Mariboru, in sicer punčkouser posted image .
Sem bla prejšnji teden na 3D in se je zelo lepo pokazala, pred tem je imela zmeraj namreč prekrižane noge. Težka je sedaj že 800 g in že ves čas lepo brca - še posebej ponoči, ko se jaz malo umirim.
Ta teden začneva tudi z materinsko šolo v UKC Maribor. Bom poročala, kako in kaj.
Zaenkrat še nimava nič nabavljeno. Gledava vozičke in sva zaenkrat pri Baby boom vozičku (3 kolesnik), ki sem ga pri kolegici tudi preizkusila in se mi zdi OK.

No, to je zaenkrat vse, lepo se imejte in uživajte z vašimi bušiji.

Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.10.2011 9:55:46   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Helow...

evo se mal oglašam ... u petek sem bila frej in smo bili na gorenjskem .. uživali 100 na uro .. čeprav imam občutek, da sem bila malo preveč aktivna in me kr spodej mal boli ... ampak je vsak dan bolje user posted image

Drugače pa razmišljam, da bi tudi jaz hodila u ZD Domžale .. a mi lahko katera napiše kdaj se začne in kakšen je urnik ... ker ne vem kako bo potem novembra al pa celo decembra u porodnišnici ... pa še tm ni nikjer za parkirat ... kje je točno to u Domžalah?

Lep dan

Janchek81 - MŠ v Domžalah
Sem ravno govorila z eno, ki organizira oz. predava v MŠ v Domžalah. Danes ob 17h se začne in je danes nujna za partnerje, če želijo biti zraven poroda, saj danes dobijo potrdila. vsa naslednja predavanja pa za partnerje niso obvezna so pa priporaočljiva.

Urnik:
03.10.2011 ZAČETEK PREDAVANJ ZA POZNO NOSEČNOST, POROD, POPORODNA DOBA – pričetek ob 17. uri
05.10.2011
DOJENJE+NEGA DOJENČKA+PEDIATRINJA
12.10.2011
RAZVOJNA FIZIOTERAPEVTKA+ZOBOZDRAVNICA
19.10.2011
PSIHOLOGINJA

Tečaji so v ZD Domžale. Zberemo se pred ginekologijo (2. nadstropje), potem gremo pa skupaj v predavalnjico. Če pa ti je danes prezgodaj je pa tukaj urnik še za NOVEMBER:

07.11.2011 ZAČETEK PREDAVANJ ZA POZNO NOSEČNOST, POROD, POPORODNA DOBA – pričetek ob 17. uri
09.11.2011 DOJENJE+ZOBOZDRAVNICA
14.11.2011 NEGA DOJENČKA
16.11.2011 PEDIATRINJA+RAZVOJNA FIZIOTERAPEVTKA
30.11.2011 PSIHOLOGINJA

in je pomoje tudi prvo predavanje obvezno za partnerja, če bo hotel biti zraven poroda user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 3.10.2011 10:04:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.10.2011 10:11:08   
Matkurja
Zakaj pa ne greste parkirat zadaj za pediatrično na peščeno parkirišče? Tam je "samo" en evro na uro. Je pa res, da je treba po 8 uri malo počakat na cesti v koloni, da se kaj sprazni. Popoldne pa ni problema. Največji naval je pred osmo.

Kaj se pa zgodi,če se voziš več kot 15 minut iz garažne hiše ven? Ker na listku namreč piše, da je treba v 15 minutah it ven.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.10.2011 10:30:23   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Zakaj pa ne greste parkirat zadaj za pediatrično na peščeno parkirišče? Tam je "samo" en evro na uro. Je pa res, da je treba po 8 uri malo počakat na cesti v koloni, da se kaj sprazni. Popoldne pa ni problema. Največji naval je pred osmo.

Kaj se pa zgodi,če se voziš več kot 15 minut iz garažne hiše ven? Ker na listku namreč piše, da je treba v 15 minutah it ven.

Prou zato k je taka kolona, da je za pop**** user posted image

coccinella joj ful hvala za predavanja, sam opažam, da nama ne bi znesl, sploh ne dons, ker mamo revizorje na šihtu in nikakor ne morm iz službe pred 17h uro ... bom še u petek mal povprašala kako je v porodnišnici,....drugače pa če ne bo druge pa BUS vabi do porodnišnice in bo to to .. sam klinc k ne vem a bo novembra sneg al ne user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
3.10.2011 10:38:10   
beti 1
Uff, ste tako pridne s pisanjem, da skoraj ne uspem slediti.

Mistica tiščim pestke na vso moč.

Matkurja jaz za otroški dodatek pošljem kar priporočeno po pošti, čeprav mam do CSD slab kilometer, pa ni nobenega problema. Verjetno lahko tudi ostale obrazce tako pošlješ, večino tako ali tako najdeš na internetu. Če je to kak CSD bolj na periferiji se verjetno splača prej po telefonu zmenit kaj in kako.

Janchek81 se povsem strinjam parkiranje v okolici KC je za user posted image . Imajo pa šole za starše tudi po ZD v Ljubljani. Za Šiško vem zagotovo, da jo imajo tudi, vse info so na njihovi spletni strani, če ti to kaj pomaga.

Spol: tudi dandanes se še večkrat zmotijo. Moja G pravi, da je pred 28 t. problem lahko tudi v tem, da user posted image  še nimajo spuščenih mod in potem če se ne vidi res idealno lahko zgleda kot user posted image . Poznam pa tudi primer, ko so celo nosečnost govorili, da bo user posted image , rodila se je pa user posted image .

Tudi moj buši poskakuje tja in sem. V četrtek je bilo dete obrnjeno z rito dol, 2 tedna prej pa z glavo. Ker mam tudi nizkoležečo posteljico G s tem ni bila ravno zadovoljna. Se pa jaz glede na premikanje trebuščka in to, da me brca v čisto vse možne smeri sploh ne sekiram, ker se je po mojem občutku od četrtka do danes dete že nekajkrat obrnilo.

Z današnjim dnem se pridružujem tistim, ki ste na bolniški. Bi se morala začet ponovno vozit eno uro v vsako smer, pa sem že julija in avgusta zmogla le z vmesnimi prostimi dnevi, zdaj si pa sploh ne predstavljam več, da bi se lahko varno pripeljala. Pa še slabosti se mi poslabšajo, vsakič ko se peljem več kot par kilometrov, pa dam za vsako furo gor zapestnice proti slabosti. Sem pa že imela test z glukozo. Na tešče sem "padla" 5.4, eno uro po sladki vodi user posted image  je pa hvala bogu bilo le 6.7, kar je OK.

Mi smo tudi nabavli voziček. Mož je hotel takega športnega, za tek, rolanje,... tako da smo vzeli TFK Joggster twist. Je jekleno modre barve, ker smo vzeli lanski model, ki je bil precej cenejši in ni bilo kaj dosti barv za izbirat.

Paket: jaz bom vzela jajčko v e-paketu, pa zraven nekaj cunjic in brisačo, ker mi je ful všeč. Pri starejših 2 jo še vedno s pridom uporabljamo. Easyfix se bom pa še odločila, ali ga bom vzela v paketu, ali kupila kar rabljenega preko interneta.

Bunda: jaz mam itak en starejši gore-tex in flis, ki nista tajlirana in sta mi bila v prejšnih nosečnostih do konca OK, upam, da bo tudi tokrat tako.

user posted image  obožujem, ampak sem mogla že proti koncu 2. meseca presedlati na pravi čaj, saj me je po kavi tako pekla zgaga in bolel želodec, da nisem mogla niti na nogah stat.

Na, zdaj sem pa še jaz napisala cel roman.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.10.2011 10:43:08   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Samo midva bi rada, da hodijo otroci sami na svoje dejavnosti, heheuser posted image . pa da ni treba za vsak drek v avto...

Tole je pa točno najino razmišljanje. In sedaj tukaj imamo vse v dosegu otroških nog, kolesov, busov...(no seveda ne sam pri treh).user posted image Če se bomo enkrat priselili nazaj bo enako. Nikakor v predmestju, pa okolici. Je pa zanimivo kako vpliva nate to kje si prej živel. Si tako navajen na to, da greš težko se odseliti v drugo četrt,recimo na Vič...Hecno...user posted image

Seznam smo menda prej že imeli pod vsemi nosečkami. Se je zgubiluser posted image ...Pa tudi decembrke ga imajo- vse obrazce... Jaz sem kar tja šla gledat. Edino tisto od občine ni gor. To pa mora tako vsaka sama pogledat na občinsko stran za obrazec...

user posted image se spremeni v user posted image : to je kar verjetno. Jaz sem počakala, da so mi trikrat dva različna g. enako povedala, preden sem kupila jajčko. Prijateljici je ravno moja g dvakrat napovedala punčko, pa dela uz ob vsakem pregledu. Rezultat ima dva lušna fanta.user posted image user posted image Mislim da sta, spremenila, spol v zadnji tretini nosečnosti...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 3.10.2011 10:47:21 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.10.2011 10:44:28   
beti 1

IZVIRNO SPOR

coccinella joj ful hvala za predavanja, sam opažam, da nama ne bi znesl, sploh ne dons, ker mamo revizorje na šihtu in nikakor ne morm iz službe pred 17h uro ... bom še u petek mal povprašala kako je v porodnišnici,....drugače pa če ne bo druge pa BUS vabi do porodnišnice in bo to to .. sam klinc k ne vem a bo novembra sneg al ne user posted image

Janchek jaz nameravam sicer hoditi dopoldan, sem se pa do zdaj vedno vozila s trolo iz Šiške, pa obakrat pozimi in mi ni bilo nič hudega.
Nameravam pa zopet hoditi tudi na dekompresijo, a bo hodila še katera?

Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.10.2011 11:01:30   
trnuljčica
Tole imajo. Lahko pa še dopišemo...

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.10.2011 11:02:48   
vijolica2
Na pobudo angleške potrošniške organizacije Which? voziček Bugaboo Bee umaknjen s trga- če ga je katera nameravala kupiti...

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke-2011/na-pobudo-angleske-potrosniske-organizacije-which-vozicek-bugaboo-bee-umaknjen-s-trga.html?Itemid=398

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.10.2011 11:11:23   
ronja
Tole je pa točno najino razmišljanje. In sedaj tukaj imamo vse v dosegu otroških nog, kolesov, busov...(no seveda ne sam pri treh).user posted image Če se bomo enkrat priselili nazaj bo enako. Nikakor v predmestju, pa okolici. Je pa zanimivo kako vpliva nate to kje si prej živel. Si tako navajen na to, da greš težko se odseliti v drugo četrt,recimo na Vič...Hecno...

Vi ste torej zdaj v mestu, samo ne v LJ? Ja, saj predmestja so lepa - ampak hudo nepraktična za en tak aktvini način življenja. Predmestja so fajn za piknike, za poležavat na terasi, za urejanje vrtička,... Ampak ne za hodit v glasbeno, na plesne, na to in ono,... za z biciklom se odpeljat v kino itd... In potem moraš ugotovit, kaj boš večkrat delaluser posted image . Ja, jaz sem se že parkrat selila (pač 2x s starši, pa 1x midva na svoje), ampak moram priznat, da sem bolj srečna bolj blizu centra.

sprememba spola: kar jih jaz poznam, so še vsem prav napovedali. Na ns še ne jemljem za 100%, razen pri Lejli je bilo res tako očitno, da sta črtici vzporedni, da ni bilo dvoma (Ronja na ns ni hotela pokazat, je rekla strahova, da če bi ji pištolo držala na glavi, da mora neki rečt, bi rekla, da je punčka, ampak da res ne more rečt sicer). Meni so vedno prav povedali in tudi vsi g. so vedno rekli isto.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.10.2011 11:36:47   
trnuljčica
Ronja smo v Mb. Nič predmestja...user posted image Sem se pa jaz selila s starši 5x . Nato še sama 2x(v Mb)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.10.2011 11:49:05   
Janchek81
beti 1 jaz ne morem dopoldan, ker sem v službi user posted image  tako, da pride v poštev popoldan in jaz se moram  voziti iz Iga, kar pa ni tok bliz če je kakšen sneg, ker moram prestopati 2x user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.10.2011 16:11:52   
ana.nunez25
helow...

evo naju s pregleda
dons je biu z glavo navzdol, tko da obraza nismo vidl, mi je pa dala razlocno slikco lulcka, tko da pr ns ni dvoma o spolu hihihih...

mi je pa rekla da je to zadnji UZ...ce bom hotla kj vec bo samoplacnisko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj ga ni treba usakic u detajle delat, ampak sam tok da vidm da mu je ok notr se pa nebi branla

glede materinske sole...sm uprasala sestro dons, in glede na to da sm januarka mi je rekla da bol ce grem novembra, da bo zdele kao cist prevec guzve...tko da bom pocakala do nov.

u pondelk morm it pa na OGTT....bom tist dan kr dopust uzela, se mi pol ob 10ih nou dal hodt u sluzbo...

hvala bogu da zvim v domzalah...vse mam mn k 5 min stran (ZD, CSD) pa ni treba skrbet kje parkirat...vsaj 1 skrb mn hehe...si ne predstavlam da bi mogla u KC hodt...

Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.10.2011 16:17:12   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 11.10., 23.8. ?, user posted image
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, KR, user posted image
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 20.10., 21.9., Divača, user posted image

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 19.10., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.10., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 72user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 14
user posted image = 18

Z nami so pot začele:

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.10.2011 16:28:34   
Mistica
Ronja & beti 1- hvala za vajine pestke. Aja Ronjauser posted image pa nama niso nikoli prepovedaliuser posted image (si me s katero zamenjala?user posted image )
UZ je HB pokazal, da ni večjih odstopanj, ker so pretoki ok, bebi dobiva vse potrebno in naj ne bi bilo težav. Čez nekaj tednov imamo ponovni pregled, pred tem pa še pri svoji G. Glede na današnje mnenje in posvet z dr. sem se odločla, da do pregleda pri G še delam, potem bomo videli. Sedaj smo pomirjeni!user posted image

Danes sva tudi mi2 spoznala težave s parkiranjem v okolici kliničnega in tudi drugod po Lj. Res, da je že 5 let odkar sem končala študij v Lj, a tako hudo (drago) takrat zagotovo ni bilouser posted image .

Lepo se imejte in uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.10.2011 16:30:41   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Seznam smo menda prej že imeli pod vsemi nosečkami. Se je zgubiluser posted image ...Pa tudi decembrke ga imajo- vse obrazce... Jaz sem kar tja šla gledat. Edino tisto od občine ni gor. To pa mora tako vsaka sama pogledat na občinsko stran za obrazec...

Ni se izgubil, bil je na "starejših" seznamčkih in sem smatrala, da če katero zanima, da bo že pogledala par strani nazaj.user posted image No, sem ga sedaj vrnila in bo pod vsakim seznamom. Nam bo sedaj več koristil kot pretekle mesece. Lahko ga tudi dopolnimo, če ima katera še kako uporabno povezavo/ info za prilepit.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?