|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
29.9.2011 11:07:07   
lona85
Tejkaz moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  Sploh si ne predstavljam kako se počutiš. Pošiljam ti topel user posted image  

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.9.2011 12:16:19   
Sa.je
drage moje...
tudi jaz se od vas poslavljam, po včerajšnji krvavitvi, ki je bila vedno močnejša me je mož danes zjutraj spet peljal na urgenco. Pogladali so me in plodka ni bilo večuser posted image user posted image na čiščenje me niso dali, ker pravijo, da se mi je splav že začel in, da je bolje,da se samo sčisti. Dali so mi inekcijo za krčenje maternice zato zelo krvavim in imam hude krče. Zdaj se bomo zjokali, dali to skoz in potem  upam, da tudi nam uspe brez problemov.

Vsem želim lepo nosečnost in zdrave otročke.

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.9.2011 12:17:19   
Sa.je
Tejka user posted image tudi tebi, vem kako se počutišuser posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.9.2011 12:54:17   
tejkaz
Sa.je, user posted image žal mi je. Tudi jaz bi rada da se samo začne in samo sčisti. Vendar nič ne kaže na to. Jutri zjutraj imam abrazijo. Sploh ne vem kaj me čaka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 379
29.9.2011 13:34:53   
Majčica82
Punci tako mi je žal za vaju, pošiljam vama en velik user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.9.2011 13:45:23   
Anonimen
Punci tud meni je zelo žal za vaju en objemček za vajuuser posted image .
Sama sem noseča 9 t in me kr zmrazi ko tole berem tukaj.
Prvega pregleda še nisem imela tak da sem tud jaz zelo nervozna imam ga 04.10.2011 in srčno upam da bo vse ok ampak res.
Enega lumpeka 4 leta starega imam že doma tak da si zelo želimo da bi dobili še drugega.
Lepo user posted image vsem in upajmo da se vse dobro izteče.
lpuser posted image

(odgovor članu Majčica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
29.9.2011 16:07:27   
abv1
saje in tejkaz žal mi je za vaju. lani sem imela 2x iste probleme in vem, da vama je hudo, hudo in da bosta to bolečino za vedno imele v srcu. obema iz srca želim, da vama uspe še letos ponovno zanositi. ko vama uspe pa sporočita nam majčicam, da nam polepšata dan. lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.9.2011 16:11:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

drage moje...
tudi jaz se od vas poslavljam, po včerajšnji krvavitvi, ki je bila vedno močnejša me je mož danes zjutraj spet peljal na urgenco. Pogladali so me in plodka ni bilo večuser posted image user posted image na čiščenje me niso dali, ker pravijo, da se mi je splav že začel in, da je bolje,da se samo sčisti. Dali so mi inekcijo za krčenje maternice zato zelo krvavim in imam hude krče. Zdaj se bomo zjokali, dali to skoz in potem  upam, da tudi nam uspe brez problemov.

Vsem želim lepo nosečnost in zdrave otročke.

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
29.9.2011 16:16:33   
lonypg
Sa.je...iskreno sožalje tudi z moje strani...
Želim ti, da čimprej daš to skozi in znova začneš z ustvarjanjem novega bitjeca...pa da seveda tokrat uspe.
user posted image

Moj mož me je že kregal, zakaj hodim na forume...da sem čist zmešana in zaskrbljena, da to škodi , ni čudno da je tolk nevšečnosti, če se tolk obremenjujemo....
user posted image user posted image
Saj vem, da enih stvari ne moreš preprečit, samo čisti optimist pa je tud težko bit, brez kančka misli "kaj pa če....", ko vidiš kaj se dogaja...

LP

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.9.2011 18:03:58   
lona85
Sa.je tudi tebi pošiljam topel user posted image  

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.9.2011 20:04:19   
biba_leze*
sa.je in tejkaz user posted image user posted image

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.9.2011 8:30:16   
Majčica82
IZVIRNO SPOROČILO: lonypg

Sa.je...iskreno sožalje tudi z moje strani...
Želim ti, da čimprej daš to skozi in znova začneš z ustvarjanjem novega bitjeca...pa da seveda tokrat uspe.
user posted image

Moj mož me je že kregal, zakaj hodim na forume...da sem čist zmešana in zaskrbljena, da to škodi , ni čudno da je tolk nevšečnosti, če se tolk obremenjujemo....
Saj vem, da enih stvari ne moreš preprečit, samo čisti optimist pa je tud težko bit, brez kančka misli "kaj pa če....", ko vidiš kaj se dogaja...

LP

Jaz od mojega poslušam enako user posted image  

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.9.2011 9:20:04   
liia
en velik objem sa.je in tejkaz. tudi za vaju bo posijalo sonce, čeprav je ta trenutek bolečina še prehuda.

drugače pa. ko sem se sama pred osmimi leti prvič prijavila sem gor, sem brala vse živo. nekatere so dejansko doživele marsikaj, nekatere so tako komplicirale,da se je meni pred očmi kazalo marsikaj. potem pa sem čez čas sprejela, da je že fajn sodelovat na forumu, ker vseeno marsikaj zanimivega izveš, povprašaš za mnjenje, si pa moraš obvezno narediti sito,kaj boš sprejela in kaj ne. vseeno je to forum,tisoč ljudi in tisoč čudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
30.9.2011 9:21:29   
liia
aja. ne vem čemu to pripišem. slabosti so minile,oz me popoldne začne hecat zgaga.edina težava trenutno je občasna vrtoglavica in utrujenost. če bo tko,bo kar šlo ja.

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.9.2011 18:17:18   
tadejadany
tejkaz in sa.je user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa nic kaj novega razen tega da sem na Nuhalno naročena 21.10. v Domžalah pri Dr. Strahovi.

No pa tudi kri in vodo sem že dala. user posted image

Lep pozdravcekuser posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.9.2011 18:32:59   
lonypg
Pri meni tudi nič novega, razen datumov pregleda. 2. pregled imam 17.10., nuhalno s. pa 24.10.....Upam, da mi hitro mine čas do takrat:))

Lep sončen vikend, izkoristite ga, mi2 z možem že iščeva varjante, Plitvička jezera ali Soča, Bovec:))

(odgovor članu tadejadany)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.9.2011 19:32:24   
lona85
Danes imam kar skozi cel dan krče, podobne kot pred user posted image , upam da gre samo za širjenje maternice. Imate morda podobno težavo? In pa komaj čakam prvi pregled, da bo nekaj skrbi za mano user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.10.2011 9:48:08   
Majčica82
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tadejadany

tejkaz in sa.je user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa nic kaj novega razen tega da sem na Nuhalno naročena 21.10. v Domžalah pri Dr. Strahovi.

No pa tudi kri in vodo sem že dala. user posted image

Lep pozdravcekuser posted image

Mi2 sva pa po datumih očitno zelo blizu user posted image .Jaz sem kri iv vodo dala ta teden, NS imam pa 25.10 pri dr. Megličevi v Domažalahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
1.10.2011 10:12:27   
tadejadany
Ja ocitno res :)) Preden sem sla na prvi pregled sem si izracunala PDP po zadnji menstruaciji. Ta je bil 30.4. Ko pa sem sla na prvi pregled je pa rekla ginekologinja da se bova držali datuma po UZ in to je 2.5. user posted image

Tako da tudi jst mislim da sva nekje blizu. Mam pa sicer zdaj naslednje preglede vse na kupu... Nuhalno 21.10. , 2 pregled pri gn pa 18.10. Tko da bo kar lustno :)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
1.10.2011 13:02:52   
Anonimen
Tejkaz in Sa.je držta se punci in čimprej novim user posted image naprotiuser posted image user posted image

Drugače sem tudi jaz imela že 1 pregled ampak po mojih pričakovanjih se ni videlo še nič ,razen gestacijske vrečke in rumenjakov mehurček, tako da mam ponovni pregled v pondeljek teden in takrat upam da bo že utripal user posted image

Vsem novim nosečkam želim dobrodošlico in čim bolj mirno nosečnost...

Uživajte v lepem vikendu

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
1.10.2011 20:13:40   
martka
tejkaz in sa.je .... žal mi je, da sta morali to doživeti, a tudi to je življenje. polno padcev in vzponov. vem kaj govorim, ker sem vse to sama že večkrat doživljala. vse bo še dobro! le pogumno naprej. user posted image user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.10.2011 20:15:49   
martka
drugače pa še vedno v enakem tempu - slabost, bolečine želodca in za dodatek še vnetje mehurja in antibiotiki. user posted image
lepo nedeljo vsem

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.10.2011 7:33:07   
liia
da vam povem kaj se mi je zgodilo. v petek sem se izredno slabo počutila, trebuh me ej začel boleti,kot pred M. začel me je boleti tudi križ, postalo mi je nenavadno slabo, oblivat me je začelo in ob tem so se začele pojavljati zelo moteče vrtoglavice. komaj sem prišla iz službe. sem šla samo počivat. ponoči pa močni krči,slabost in vrtoglavica v postelji. ko sem proti jutri šla na wc sem videla,da sem vsa krvava. šla sem na wc, iz mene so  v precejšnji meri leteli precej veliki kosi. sveže krvi je bilo ogromno, vonj pa dobesedno po gnilem. sem potem izgubila zavest. ko sem se spravila k sebi smo leteli na urgenco. tam so potrdili,da je plodek še viden, ampak da bom najverrjetneje še krvavela. dobila sem dabroston in buscopan. doma pa strogo ležanje. čez dan mi sveža kri še vedno kaplja. imam nore bolečine v križu, spodnji del trebuha pa spet v bolečinah kot pred M. jutri grem k svoji G. po teh obilnejših krvavitvah pa moj trebuh ni več tako napet in se je zmanjšal. ne vem. nimam dobrega občutka.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.10.2011 9:11:21   
Majčica82
liia, joj upam, da bo vse o.k. pošiljam ti en velik user posted image . počivaj, me bomo pa mislile nate

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.10.2011 10:40:45   
abv1
lila tudi jaz upam, da bo vse ok. Držim pesti zate. mene je ves teden napihovalo in bila sem zaprta. Poskusila sem s sadjem in toplim mlekom, donatom in nič ni pomagalo. Potem sem pila samo jabolčni sok in naslednji dan sem šla 3x na blato. Sedaj se počutim super. Izkoristite ta zadnji teden sonca in pojdite v naravo na sprehod. Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?