|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
28.9.2011 13:16:49   
Gorga
Ojla punce. Se nekaj časa nisem javila, ker sem zadnje dni spet user posted image . Včeraj popoldne je bilo sploh grozno. Večkrat sem bruhala in še skoz ta zadno me je spucalo. Danes sem končno boljše. Sem pa šla 3kg dol od začetka nosečnosti. No, sej sem imela še rezerve od prejšne nosečnosti user posted image
Najprej čestitke novopridruženim Lency85 in krispin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče lulanja. Tokrat lulam več kot sem v prvi nosečnosti. Takrat sem samo proti koncu morala po ene 2x še ponoči vstat. Ni blo panike. Kot je že ena napisala tudi jaz mislim, da je to bolj odvisno od lege maternice.

Prvi porod se mi je začel tako, da mi je odteklo malo vode. Z dragim sva se takoj odpravila v porodnišnico. Tam mi je odteklo še malo vode. Potem pa nič. Mojega so domov poslali in rekli, da če do jutra ne bo nič, da mi dajo umetne popadke. Čez 2 uri so se začeli popadki na 3 min. Mojega so poklicali, da pride nazaj in še čez 2 uri sem rodila. Kaj pa so nam rekli v šoli za starše se pa sploh ne spomnim.

Glede seznama. Res bi bilo fajn, če bi se ena javila in ga stalno urejala. Ampak priznam, da tudi jaz nisem pridna za take reči. liia, Anonimna je res malo vzkipela, ni pa mislila s tem nič slabega. Predlog Juxy, da pišemo odebeljeno nove podatke je tudi user posted image  Moj predlog pa je še, da se starost naših otrok izbirše, ker so že vsi po cca 2 meseca starejši kot sedaj piše. Naj samo piše, da imamo npr. 1 user posted image . Pa Anonimna, seznam naj bo prosim brez kil! Si bomo že v postih pojamrale koliko smo šle gor. user posted image

Včeraj sem imela drugi pregled. Moja user posted image user posted image  sta velika 4,8 cm in 5,2 cm ter pridno migata. Vzela mi je še bris, ker je pol leta od prejšnjega. Naročila mi je naj pokoristim vsa dopust, ki ga še imam, ker mi bo od naslednjega pregleda (18.10.) naprej odprla bolniško. Potem bom morala pridno počivati doma.

Kolegica mi je vrnila moja nosečniška oblačila plus še svoja je dodala zraven. Sem pa ugotovila, da so mi nosečniške hlače za 1x še prevelike. V navadnih hlačah pa me vse tišči. Tko da zdej skoz žulim iste hlače user posted image  Mah, sej ko bodo šle te slabosti mimo bom sigurno hitro pridobila manjkajoče user posted image

Souser posted image  fajn bodte! Lp user posted image

(odgovor članu akva)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.9.2011 13:59:03   
Anonimen
Spet js. Za kile mi je vseeno, brišem. Tudi za moje mi je vseeno, če bi le imela apetit in bi šle gor. S starostjo  in kraji pa ni veliko dela, ker večina je že tako napisana in bi bilo več dela z brisanjem ven user posted image . Starosti otrok bi pa tudi sama dala ven ob priliki. 

(odgovor članu Gorga)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
28.9.2011 14:01:21   
Juxy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... Starosti otrok bi pa tudi sama dala ven ob priliki. 

Starost otrok mogoče res, rojstvo (mesec/leto) pa je vseeno zanimivo videti user posted image ... sploh če se najdeta dve z malčki podobnih starosti (in seveda iz bližine).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.9.2011 14:08:26   
Anonimen
Ok, tiste ki boste napisale ta podatek, ga dobite na seznam user posted image   npr. maj 2010. Meni se ne da preračunavat že obstoječih mesecev/let.

(odgovor članu Juxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
28.9.2011 14:12:44   
Juxy

Ok, tiste ki boste napisale ta podatek, ga dobite na seznam user posted image   npr. maj 2010. Meni se ne da preračunavat že obstoječih mesecev/let.

No, potem pa meni prosim spremeni "(doma 7,5m in 10 let)" v (doma jan.'11 & jan.'01). Letnice sem okrajšala, ker bi drugače nastala klobasa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.9.2011 14:19:48   
Gorga
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy

No, potem pa meni prosim spremeni "(doma 7,5m in 10 let)" v (doma jan.'11 & jan.'01). Letnice sem okrajšala, ker bi drugače nastala klobasa user posted image

Zmenjeno. Jaz imam doma enga pobalinčka jan 10.

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.9.2011 15:27:46   
_vanilija_
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

Pozdravljene user posted image !!!

Jst sem v ponedeljk bla na NS in smo vidli našo punčko (dr. Strah je rekla da je 85% da bo punčka). Kakšen občutek!!!!! Kako je lepo videt kako miga, kako premika noge in roke i pogledat vse prstke, poslušat srce.... Wow!  Dr. Strah je bla zelo prijazna, 15min smo gledali otročka, smejali se.... Najprej je punčka spala in jo je dr. Strah mogla zbudit.... Lenušček!!!

In PDP ni več 9.4.2012, ampak 7.4.2012 :)

Meni je še vedno malo slabo, ampak mi se zdi da bo boljše čez kakšen teden... Zdej še vedno pomaga mrzlo mleko in banana :)

Da še jst dodam:

PDP ni več 9.4.2012, ampak PDP 7.4.2012 :)

< Sporočilo je popravil _vanilija_ -- 28.9.2011 15:28:11 >

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.9.2011 15:32:48   
JanaB
Tudi pri meni lahko spremenite da imamo doma mar.10.

Juxy meni so po klistiranju predrli ovoje kar je gotovo druga pesem.

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.9.2011 19:31:55   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

Ena je omenila paniko v primeru "umazane" plodovnice pa lahko povem svoj primer. Zjutraj ob 8h so mi na pregledu v P ugotovili, da je plodovnica zelena - vsebuje mekonij ali po domače naša punca se je pokalala. Za orientacijo - dva dni nazaj je bila še čista. Porod so prožili okoli 10h rodila pa sem ob 16h, torej 8 ur od pregleda s tem, da je vprašanje od kdaj je bila plodovnica že okužena. Mala je takoj po rojstvu preventivno dobila antibiotik. Očitno le ni taka panika, da bi moral takoj roditi v uri ali dveh absolutno pa ne gre kar čakat. 

sej to je tisto. Po eni strani nas učijo kako je treba pazit, hitet... potem pa pideš tja, pa razen če ni srčnega utripa, se vse izkaže za veliko manj pomembno - no ampak pri sebi ugotovit kolk pomembno jet, to je pa v tistem momentu precej zahtevna naloga user posted image . Js sam to vem, da ful nisem hotla it prezgodaj in sem kr na kauču sedela in čakala - ne vem kaj - da se mi luknja nazaj zapre user posted image

Juxy - imajo tudi v btc, pa leclerc ima tudi, ko hodimnaokrog ima naenkrat ful trgovin še oddelke za nosečnice - ta prvič jih še ni blo tolk

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.9.2011 8:29:31   
Juxy
JanaB, ja to je pa druga pesem. Še dobro, da je vsaka nova nosečnost drugačna in upam tokrat na najboljše finale.

nusi, meni je BTC najbližji, zato se bom morala kar tja odpravit. Ker pa imam doma še ne osemmesečnika, ne morem ravno pohajkovat po trgovinah, ampak si jih izberem in grem načrtno tja.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.9.2011 8:47:23   
**Tinkara78**
Da se razkrijemuser posted image . Sem NosečkaDrugič.

Včeraj opravila NS pri dr. Pušenjaku. Rezultat je zadovoljiv vendar sva se takoj dogovorila za AC. Moram samo poklicati za termin. Verjetno bo to od 24.-28.10..

Trenutno sem 12 3/7. Se mi PDP malo premakne- bom počakala kaj bo moja g. dala za uradni PDP. Drugače pa predebatirala moje stanje in dobila navodila, da 3-4x na teden vnos antiseptikov in obvezno bolniška naprej. Upam, da bosta tudi moja g. in osebna zdravnica istega mnenja.

Slabosti so boljše. Hrana mi ne diši sicer, samo se malo mučim, ker sem res shujšala precej. Sicer pa imam še hčerko (2004) rojeno v 29. tednu (1550 g, 40,5cm) in zaradi tega posvečamo toliko več pozornosti in večja pazljivost pri tej nenačrtovani nosečnosti, ki je res veliko presenečenje. Sicer zdaj že praviva, da se je posrečilo.user posted image user posted image

Seznam mislim, da ni potrebe da je preobširen. Samo osnovni podatki. Jaz bom sporočila podatke naslednji petek ko imam pregled.

Uživajte v nosečnosti še naprejuser posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.9.2011 9:43:26   
_vanilija_
Tinkara78, zakaj rabiš abtiseptike in bolniško? :S

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.9.2011 10:16:42   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

Tinkara78, zakaj rabiš abtiseptike in bolniško? :S

Moja ginekološka kartoteka je precej obsežna od PCO, pregrade, hiperprolaktimije, PAP III, .... zdaj kaj od tega je vplivalo na to, da je prišlo do vnetja prejšnje nosečnosti ne ve nihče. Splet okoliščin.

Glede na mojo kartoteko je dr. Pušenjak mnenja, da imam 60% možnosti, da pridem do 37. tedna. S tem, da gre tu za veliko odrekanj in za izkjučitev ponovnega vnetja nosečnosti je potrebno vzdrževati tudi floro z antiseptiki, da se ne bi razširile nevarne bakterije. Seveda tudi obvezni brisi. Sva bila pred težkimi odločitvami in sva vse pretehtala in se odločila, da probamo in upamo na najboljši možen razplet. Je pa res,da so dnevi ko ne zmorem enega sprehoda, ker imam grozne bolečine v spodnjem delu trebuhauser posted image .

To je čist na kratkouser posted image

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 29.9.2011 10:18:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 463
29.9.2011 11:18:44   
_vanilija_
Tinkara78, upam da bo tokrat vse OK. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 464
29.9.2011 11:39:57   
2.mami
Joj, Tinkara78, držim pesti zate!!! Sej se bo vse izšlo, boš videla user posted image user posted image user posted image  

Ne morem verjeti, kaj vse se lahko enim ženskam zgodi. V bistvu se sploh se ne zavedam, kakšno srečo imam user posted image

Špljoc, pa sem noseča user posted image , prejšnja moja nosečnost je bila prav vzorna (kar se razvoja plodka tiče), razen slabosti vse BP. Upam, da bo tako tudi tokrat.

Še moji podatki:

PDP: 8. 4. 2012, doma imam user posted image   jan 2010

Držte se punce, še malo, pa bomo na cilju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
29.9.2011 13:12:57   
Arabella1
Tinkara78 držim pesti, da bo vse uredu user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste pa kaj ostale nosečke? Jaz nestrpno čakam 12.10 ko bo nuhalna svetlina in upam da je z malo pikico vse ok. Drugače pa počutje razen glavobolov uredu, verjetno imam spet nizek pritisk.. pri ginekologinji sem ga imela 100/60, pri vse "živčkih" pred pregledom.

A ste že razmišljale o tem, če bo partner zraven pri porodu ali ne? + oziroma - ?

(odgovor članu 2.mami)
Neposredna povezava do sporočila: 466
29.9.2011 14:05:00   
_vanilija_
Tudi pri meni so od včeraj začeli glavoboli.... Glih sem zdej pogruntala da je to verjetno zaradi  user posted image :)

MM bo pri porodu, da na njega lahko vičem če me bo preveč bolelo user posted image
Se hecam, mislim da je lažje če je mož/partner tam, da pomoga če prej moraš na wc, da prinese vodo, brisačo, kar koli rabiš.... Jst bom itak prestrašena ker je to prvi otrok, lažje mi bo če bo on z mano.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.9.2011 14:05:25   
Anonimen

Punce, dajte prosim vedno urejat zadnji seznam, da bomo vedno imele ažuriranega in ne polno zmešnjav.

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) user posted image
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP. 10.10

07. 04. 2012
frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  (doma maj 2010)
_vanilija_, 29 let, 1 , NP 04.10 user posted image

8.04.2011
krispin, 32let, LJ, 1user posted image
2.mami, 32 let, PP 31.08, (jan. 2010),  NP 3.10

09. 04. 2012
user posted image anonimna

10. 04. 2012
 user posted image keri16, 26 let, LJ,  NP 5.10

11.04.2011
Lency85, 26 let, NS 30.9

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (doma maj06, junij10)

13. 04. 2012
user posted image **Tinkara78**, 2user posted image

14. 04. 2012

user posted image anonimen #3
user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP: 17.10.  user posted image user posted image
user posted image Katrin*, 21 let, LJ, 1user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart

16. 04. 2012

user posted image anonimna13
user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let

19. 04. 2012
user posted image Nana09 (doma april08)

20. 04. 2012

user posted image Anonimnauser posted image , 29 let, okolica CE,  NS 7.10
user posted image Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (doma jan 10)NP 18.10, NS 04.10 user posted image user posted image
user posted image TINČIVA, 30 let, 2user posted image

21. 04. 2012

user posted image Anonimna

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (doma maj 2010)
user posted image JanaB, NP 19.10, NS 13.10 (doma mar. 2010) user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image , 0user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
liia, LJ

28. 04. 2012
user posted image kala 28, Domžale,  NS 18.10

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , NS 17.10., Domžale,
(doma jan 11 & jan '01)
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , NP 7.11
user posted image ursap

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image , NS 19.10

X. 04. 2012
user posted image Anonimna13
user posted image anonimnauser posted image ,
user posted image Anonimna
user posted image anonimna, (doma 10mes)
user posted image Hinata
user posted image lluna, NP 12.9
user posted image anonimnauser posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE 48 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
29.9.2011 15:24:55   
1.april
Pozdravljene aprilčice2012 user posted image

sem aprilska itak, zgleda bom tudi rodila aprila user posted image , stara sem 35, PDP imam 25.4., to je moja prva nosečnost.
Do sedaj sem imela že dva pregleda; enega rednega, pač po planu, kjer je G ugotovil user posted image (test sem delala že prej doma), potem enega v 8t (kjer sem že dobila slikico UZ user posted image ), prvega pravega s knjižico imam pa drug teden.

Vidim, da ste pridne pri škljocanju, vas grem nazaj brat, sem sem se prišla samo pofočkat in pozdravit. No, ko nadoknadim, bom pa itak tuky jezikala user posted image

< Sporočilo je popravil 1.april -- 29.9.2011 15:25:53 >

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 469
29.9.2011 16:54:47   
krispin
**Tinkara78** madoniš, držim pesti za tistih 60% (pa da se verjetnost še malo zviša :) in da bo vse ok.. user posted image

1.april - Čestitke!

Glede prisotnosti moža/partnerja pri porodu pa ne vem... Midva si sploh ne predstavljava, da takrat ne bi bila skupaj. Sva se o tem pogovarjala še preden sem zanosila in je že takrat rekel, da bi rad bil z mano, pomagal kolikor bo le lahko in potrpel - pa če bom kričala nanj ali pa mu zlomila kakšno kost v roki, če ga bom premočno stisnila... user posted image
Pa če bom kaj brez veze trmarila, me bo tudi znal postaviti na realna tla... :)

Saj, če ne bi hotel, ga ne bi silila. Samo rekla bi mu naj res premisli, da mu ne bo kasneje žal. Ampak hvala bogu si želi biti zraven in se mu ne zdi prav, da bi me takrat pustil samo. Saj sva otročka navsezadnje naredila skupaj. ;)
V glavnem, zaveda se, da bi zamudil poseben in pomemben dogodek, če ga ne bi bilo ob rojstvu.

ps. A na seznamu zvezdica pred imenom nosečke kaj pomeni?

Neposredna povezava do sporočila: 470
29.9.2011 16:58:05   
1.4.2012
Pozdravljene aprilčice 2012.

Pridružujem se vam tudi jaz z PDP 1.4.2012. Na NS so mi ga popravili na 10.4.2012. Doma imam že dva nastnika tako, da izkušnje so ampak zelo oddaljene. MOja nosečnost poteka ko da bi brali priročnik za nosečnice le slabosti niso jutranje ampak celo dnevne. Pa tudi te počasi minevajo.
Dajte me na seznam da nas bo več.

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 471
29.9.2011 17:55:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krispin

ps. A na seznamu zvezdica pred imenom nosečke kaj pomeni?

Ne, mora biti pri vsaki. Očitno spet nekaj zafrkava, ker vem, da sem jo pri nosečki liia danes naredila, katero sem pa mogoče spregledala, ali je pa izginla kot pri liii. Bom naslednjič popravila.

(odgovor članu krispin)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
30.9.2011 8:46:32   
Anonimen
user posted image
pozdravljene, bila sem na prvem pregledu in videla malega user posted image , ker sem imela pregled tako pozno, je G celo ugibal spol user posted image . Je bilo pa zelo fajn na pregledu, dolgo je delal UZ, mali je nekaj migal, videle so se rokice, prstki, mehur, želodec.... vse tako kot na nuhalni, ki jo imam danes teden.

Za seznam: NP: 7.11, 5.12 (morfologija), pdp 21.4

Čestitam novim nosečkam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
30.9.2011 9:28:06   
1.april
Hvala za čestitke;
počasna kot sem, se ravno nekje na polovici branja user posted image
ampak sem opazila, da spljoh nisem povedala, da sem iz LJ, da mam en user posted image , naslednji pregled pa 7.10. (ta je un tazaresni s knjižico), da mi je ginekolog reku da moram jest Elevit (pa ga ne, namest tega jem Tifol, kak dan ga celo pozabim vzet, groza pozabljiva).

Slabo mi je že od 7t, hvalabogu vsaj ne bruham, sedaj, zadnje dneve pa mi celo kak dan ni user posted image . Aja, pa izmozgana sem do konca že sam od dneva al kaj, skoz se mi spi, pa drema in poležava user posted image , no zadnje dva sem malce manj utrujena in grem lahko že kak izvenserijski džiro okol bloka user posted image
Buši se mi še nič ne pozna, počutje pa napihnjeno, proti popoldnevu pa je vidt, kot da nisem šla na wc že par dni user posted image
aja, sem brez otrok, to bo moj prvi, spola še ne vem, ampak zdi se mi, da bo kar fantek.
Ker sem stara 35, mi pripada brezplačna NS (kak je samo G izbuljil oči, ko sem ga povprašala po napotnici user posted image ), no, naslednji teden jo bom dobila, zanima pa me, a je čakala doba za NS na napotnico dolga, oz. je bolje, da se že kar zdaj, ko sem še brez napotnice, naročim na NS?
In pa seveda, kam? Mislm, kje opravljajo NS na napotnico (po možnosti v LJ) in po možnosti, da je normalna obravnava (brez zavijanja z očmi ja guspa, kaj ste pa čakal z user posted image do vaših let, a ne veste, da ste za prvorodko staaaaari - ko zemlja user posted image )

aja, s partnerjem nisva še nobenmu nič povedala, ga jst bremzam, on bi že raztrobil, pa ga mirim, naj počaka do NS oz, da je prvo trimesečje za mano, pol pa hajd na radio user posted image

Hmmm, v službi ste že povedale?
Jaz še nisem. Mal še čakam, mal v glavi friziram stavke novice, iatk sm pa v začetku mislila povedat samo svojemu šefu, sodelavcem/kam pa pač takrat, ko bodo sami opazili user posted image

no, se še kej spomnim, pa tle povprašam; kar se nosečnosti in tega tiče sem popolnoma začetnica user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.9.2011 10:15:41   
krispin
IZVIRNO SPOROČILO: 1.april

Hvala za čestitke;
počasna kot sem, se ravno nekje na polovici branja user posted image
ampak sem opazila, da spljoh nisem povedala, da sem iz LJ, da mam en user posted image , naslednji pregled pa 7.10. (ta je un tazaresni s knjižico), da mi je ginekolog reku da moram jest Elevit (pa ga ne, namest tega jem Tifol, kak dan ga celo pozabim vzet, groza pozabljiva).

Jaz sem tudi bolj pozabljive narave kar se takih stvari tiče in včasih vzamem pa se pol ne morem spomnit, ali sem jo res ali ne - tako da si na tablico tablet z alkoholcem napišem datume - podobno kot so na kontracepcijskih dnevi -  in na ta način nisem pozabila vzet še nobene.

Hmmm, v službi ste že povedale?
Jaz še nisem. Mal še čakam, mal v glavi friziram stavke novice, itak sm pa v začetku mislila povedat samo svojemu šefu, sodelavcem/kam pa pač takrat, ko bodo sami opazili user posted image

Tudi jaz tuhtam, kdaj bi povedala. Šefu in sodelavki v kadrovski vsekakor še preden sama opazita... Pa upoštevat moram, da je pri nas od novembra pa ravno do aprila največ dela in bom zato povedala še preden se začne vse norenje, da se bomo letos malo drugače organizirali in mi bodo vsaj malo prizanesli z nemogočimi roki in stresom... :)

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.