1.april
|
Porkamotorka, da se bom res pozanimala v LJ porod. glede NS na napotnico glede slabosti in zobne kreme; jaz itak uporabljam Weledino naravno, ki se nič ne peni, sam je verjetno odvisno tudi od posameznice do posameznice. Slabosti premagujem s glodanjem krekerjev, nsa vsako 1,5 do 2 uri, pa žlampanjem ingverjevega čaja z limono. Pa mi odleže. Popoldne se pa itak moram najprej uležt za 15 min, se tudi pop.slabost čudežno poleže Za večerno grem pa spat, pa je mir Drugače poleg krekerjev jem normalno, že itak sem prej skoz glodala cel dan kaj; al kako sadje, za malico (v službi) itak solato, doma pa kako župo, mineštro, kak sveže stisnjen sok iz pese (vsebuje ful folne), korenja in jabk, kak kompot (madonca je letos grozdja in hrušk - za izvoz ), zvečer pa kak kos kruha s kakim namazom - želodec ne sme bit prazen ;) Mi pa smrdijo čiki (ne kadim itak), pa moj parfum najrajš sm kr brez, no, pa kake žajfe, geli, šamponi ipd, sam z nečim se človk mora umivat aja, tehtam se samo občasno, pomoje sem se zredila za kako kilco, ne več, itak sm bolj vitke narave, no tole bom za nekaj časa malo spremenila Najlepša hvala JanaB za prijazno posredovanje tel. bom prec poklicala. Evo, klicala, pa majo naročanje od 8-10. ure. Jah nič, bo treba zgleda prec v pondlek zjutri zaštartat
< Sporočilo je popravil 1.april -- 30.9.2011 11:23:20 >
|