|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.9.2011 20:20:47   
PERSIDA
Daj no Natka ,da se ne bom sama z sabo menlauser posted image ,pleeeeeeeeease....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.9.2011 20:21:10   
PERSIDA
Ole,ole,ole ,ole ............user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.9.2011 20:22:32   
PERSIDA
Natka kako mali nagajivček??????????Bo akrobat al bo bolj na iziuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.9.2011 20:40:46   
Najaa
Natka je sramežljive narave. user posted image user posted image

tasa user posted image user posted image user posted image za seznam, suuuuuuper je! Še malo ja, pa bodo že tri svečke, ma bom spet vsa raznežena že od bavcovih RD naprej... user posted image

Mene je pa danes Nika razjezila tak! Zdele ko bi mogla zaspat ima 1000 enih opravkov, od pitja vode, lulanja, cartanja (ta del mi je všeč) mamice, pokrivanja, odkrivanja, petja.... aaaaaaaaaaaa jaz bi pa sam mal tišine! Jaz butara sem jima kupila vsaki eno piščalko, ma sem sama sebe potunkala, ker me prav ušesa bolijo zdej- user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.9.2011 20:49:41   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Natka povej nam nekaj ,če si že tukajuser posted image .Vidim te user posted image

Čujte gospa, kaj mate že navidezne prjatle???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 205
28.9.2011 20:50:01   
Tulipan12
Čer!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 206
28.9.2011 20:51:49   
Tulipan12
Pila bi, pa nimam kaj!user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 207
28.9.2011 20:55:08   
Tulipan12
tasa super seznamček!user posted image
No, ti je zdaj malo bolj jasno, zakaj sem jo izpisala? To imam zdaj cele dneve, poleg drugih faktorjev, ki mi bodo požrli živce.user posted image
Naja pri nas ni bilo čakalne liste, vsaj jaz ne vem za njo. Tak da glede na to, da imam 2 otroka in sva oba s T.-jem v službi, naj ne bi bilo problemov... če pa bodo, pa kaj čem, to sem morala naredit, ker je nevzdržno in nefunkcionalno.

Neposredna povezava do sporočila: 208
28.9.2011 20:57:51   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

MČ vredi sta! Julija se sonči, drugega pa nič novega! No, pa Valentin jo je ful lepo sprejel. Stalno ko pride v P jo boža, se carta z njo in vse kar spada zraven, da dela starejši brat user posted image  

iiii kak lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super za Valentina, da je tak lepo sprejel sestrico!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.9.2011 21:00:06   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz pa sem bla zadnja na prejšnji strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se mi sliši kot piflarka pri dopolnilnem pouku!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
28.9.2011 21:01:40   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Natka povej nam nekaj ,če si že tukajuser posted image .Vidim te user posted image

Čujte gospa, kaj mate že navidezne prjatle???user posted image user posted image user posted image

Ptička priletela je in na uho zašepetala je user posted image .
Če ne bi poznala ne bi več klicala ,ker sem se po domače povedano navolilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
28.9.2011 21:03:04   
PERSIDA
In tulipanček vse mirno?
Človek ne more verjet kako je fajn ko je ob 20 vse mirno.Naj traja večnouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.9.2011 21:06:11   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.
Evo, midve z Lijo iz plesnih. Bilo fino, a ne Tulipan? user posted image Zdaj je dokaj lažje ko jih je samo 6.

Drugače pa je danes moj otrok spet stara Lija. Celo pot iz vrtca do plesnih je prehodla. Pa je dober kilometer, nazaj pa sem jo morala malo nest. Sma šle pol na busa do doma. Ena bolj utrujena kot druga user posted image
Zdaj pa smo se navečerjali. Je rekla, da bi jajčko ji nardim in reče, da nebo, bi raje pasuj user posted image Ga je glih Sarča jedla. Tak da je pojedla cel krožnik pasulja, tak da sem v spalnico že dala v štekar dišavo user posted image user posted image

Zdaj pa grem en seznamček naret... user posted image mam glih enih 10 minut.

Lija je prava plesalka. Tak je bila moja Lia prejšnjo sezono in upam, da se moje dete vrne!user posted image  Pa daj, kaka opica si, daj mi reči drugič, pa gresta z mano, ne pa da sta potem tak utrujeni. Saj bi se danes tudi komot stisnili v avtu!
Pasulj? Mislim, da ga moja Lia še ni jedla, al pa če ga je pri babici, pa jaz ne vem. Je pa maznila celo filano papriko in kos kruha.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.9.2011 21:08:58   
PERSIDA
tulipanček vse ,če biti dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
28.9.2011 21:10:36   
Tulipan12

Vsak dan imam toliko dela ,da mi ne znese do mbja.Moram še sedaj izkoristit te lepe dneve ,ker pol itak nebom mogla zunaj delat.Počasi pospravljam pridelke z vrta in pripravljam na zimo.Nujno bi rabla  jagode ,pa bolj bogo kaže.Sem začela fehtat danes.Če jih v vrtnariji nikjer ne dobim.

Kaka faca si mi. O tem vrtu govoriš kot moja tašča. Tudi ona živi z zemljo. Mi je glih danes govorila kolko dela im zdaj jeseni, a da je full vesela, da so dobili Lio nazaj.user posted image
Ko ti bo zneslo, jaz tudi kavo kuham.user posted image
Jagode - pojma nimam?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 215
28.9.2011 21:10:43   
Najaa
Pride katera na čokoladni liker? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 216
28.9.2011 21:13:35   
Tulipan12

In tulipanček vse mirno?
Človek ne more verjet kako je fajn ko je ob 20 vse mirno.Naj traja večnouser posted image

Vse mirno.user posted image  Danes me še T. pusti na miru, kar me zadnje večere ni in lepo jaz v jedilnici, on v dnevni grickava vsak svoje kokice in imava ločen večer.user posted image  On je pado v neki film, jaz pa sem padla tak al tak že leta 2009!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 217
28.9.2011 21:14:49   
Tulipan12

tulipanček vse ,če biti dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. In verjamem. Če ni hujšega, nam nima kaj bit. Samo, da smo zdravi, drugo bo že!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 218
28.9.2011 21:16:20   
Najaa
Jao kak me ignorirata, te pa nič. Grem se mulit.

Neposredna povezava do sporočila: 219
28.9.2011 21:16:45   
Najaa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
28.9.2011 21:17:19   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pride katera na čokoladni liker? user posted image

Sem si glih 0,03 Lidlovega nalila.user posted image  Sem glih včeraj razmišljala, kak bomo zdaj prešaltale iz radlerov na likerje, pa na čaje, vroče čokolade... mmmmmmmm... mam rada!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
28.9.2011 21:18:34   
PERSIDA
Da nebo pomote ,da sem neki obsedenec z zemljo.Imamo jo dva hektarja ,obdelujem ,pa bore malo tak,dauser posted image .Ampak pustimo veselje dokler ga imamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
28.9.2011 21:18:34   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jao kak me ignorirata, te pa nič. Grem se mulit.

user posted image user posted image user posted image  pa kaj je? Jaz skoz nekaj lapam!user posted image user posted image user posted image

Nisi si več z nama?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
28.9.2011 21:20:30   
PERSIDA
Kavico ,pa z veseljem samo ,če daš zraven še mlekouser posted image ,pa kilo cukrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
28.9.2011 21:21:04   
Najaa
Pa jesam, ne more kar it a ne. user posted image

Persida, o kak bi jaz mela en košček zemljice... za zelenjavco, pa mal za gušt. Pa mal za otroke ven spustit... eh ja, someday.

A ste zdržale luno?

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?